BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
StupskaBitanga

#6201 Re: BHTelecom All About

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:kriza reklame. tako nefokusirane na ono sto nude, ispune gledatelja nekim informacijama koje udju i izadju i jednostavno ne salju pravu poruku. nekakav se frajer prevrne sa nekom trebom sa sanki, onda treba ode, onda on zove neku drugu trebu, pa se onda ukljuci i neka treca treba u donjem dijelu ekrana. onda dodje prva treba koja se sankala s njim nazad do njega.....nidje veze.
i onda odes na njihov sajt da provjeris o cemu je tv reklama bila, odnosno o kakvoj se akciji radi. i onda se tek izgubis i ne znas gdje si dosao.
To je tako kada se u Telecomu reklamana kampanja mora napraviti za manje od 30000KM a ljudi zaduženi za to mrtvi hladi hvale kako su uštedili na marketingu
Samo u BiH :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Quaresma

#6202 Re: BHTelecom All About

Post by Quaresma »

ako se bude hd kanala, ako se uopste budu placali, nema sanse da ja to uzmem, nisam lud

vamo mi samo nabacivaju muzicke kanale koji su mi vis na vrh glave popeli
ala7

#6203 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

EasyWay wrote:Mi smo zemlja u tranziciji, daleko smo mi od "napredne" države druže moj. To nije moj stav,to je činjenica. Prema tome,glupo bi bilo očekivati HD paket od 20 i više kanala u ovom momentu. To se može očekivati tek za 2-3 godine,a sad nikako.
Da tema ne ode u drugi smjer. Hocu da kazem sto je taj njemac Fridriech, italijan Donatelo, francuz Albert bolji od nas a nasi se ponasaju (kradu od nas) tako sto misle da mi nismo dovoljno informisani o dostupnoj tehnologiji ..
Samo radi toga mislim da nije potrebno naplacivati HD kanale.. Ne vjerujem da ce biti neki velik broj kanala..
Nemam HD ready, Full HD televizor tako da mi nije ni primamljivo (jos me ovaj sluzi guzlati) ali govorim za raju koja vec ima takve televizore.

Vise sam da se ubace SportKlub,SportKlub+, VH1 Classic, RTL HR
A HBO kao paket jedino to ponuditi..
Ali_G

#6204 BHTelecom All About

Post by Ali_G »

Sve najgore o ponudjenim kanalima:)) trebali bi oni platiti ljudima da im ovo uvedu:)
Nek pored Arena ubace Sportklub i odmah idem da se prijavim za uslugu:)
cobra1972

#6205 Re: BHTelecom All About

Post by cobra1972 »

[quote="ala7"]http://www.bhtelecom.ba/upitnik.html

:lol: i taman kad pomislim da bh telekom ne može napraviti nešto gluplje od puštanja idiotskih kanala dm sat,hayat folk i sl.,te ostavljajućiistu brzinu interneta,oni izbace ovakav glupi upitnik o puštanju 5 hd kanala za koje niko nije čuo i koje ne da ih nebi ni gledali već nas pitaju koliko bi platili da nam puste nešto što ne bi gledali.Pustite vi nama redovnim platišama vaše tv ono što bi mi gledali,kanale kao što su sport klub,sport klub+,rtl ,hbo pa makar ih stavili u posebne pakete iako i ovo što plaćamo je previše.
Halcyon

#6206 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Pa vjerovatno su zato i postavili anketu, da vide šta korisnici misle o tim nazovi kanalima. Imaš polje za primjedbe i sugestije, pa bujrum.
novi.dan.nova.nafaka

#6207 Re: BHTelecom All About

Post by novi.dan.nova.nafaka »

cobra1972 wrote:http://www.bhtelecom.ba/upitnik.html

:lol: i taman kad pomislim da bh telekom ne može napraviti nešto gluplje od puštanja idiotskih kanala dm sat,hayat folk i sl.,te ostavljajućiistu brzinu interneta,oni izbace ovakav glupi upitnik o puštanju 5 hd kanala za koje niko nije čuo i koje ne da ih nebi ni gledali već nas pitaju koliko bi platili da nam puste nešto što ne bi gledali.Pustite vi nama redovnim platišama vaše tv ono što bi mi gledali,kanale kao što su sport klub,sport klub+,rtl ,hbo pa makar ih stavili u posebne pakete iako i ovo što plaćamo je previše.
Strašno je to kakve su amaterčine u pitanju. Nekog treba toljagom po glavi da se osvijesti i pogleda šta ljudima nudi.
ChataDodajStaHoces

#6208 Re: BHTelecom All About

Post by ChataDodajStaHoces »

Konacno dobio povecanje brzine nakon sto sam se zalio (mali problem napravio) i nakon sto su mi rekli "Gospodine, izvinjavamo se, pokusat cemo vas progurati preko reda". U roku od 10minuta su mi povecali brzinu. Mislim da je ovo bezobrazluk, jer im je ocigledno to cisti klik misem cim su u mogucnosti tako brzo problem rijesit :roll:
Chuckie

#6209 BHTelecom All About

Post by Chuckie »

Strasno zar jos nekima nisu povecali brzinu?!? Meni su povecali prije nove godine.

Sent from my iPhone using Tapatalk
sabanss

#6210 Re: BHTelecom All About

Post by sabanss »

Chata87 wrote:Konacno dobio povecanje brzine nakon sto sam se zalio (mali problem napravio) i nakon sto su mi rekli "Gospodine, izvinjavamo se, pokusat cemo vas progurati preko reda". U roku od 10minuta su mi povecali brzinu. Mislim da je ovo bezobrazluk, jer im je ocigledno to cisti klik misem cim su u mogucnosti tako brzo problem rijesit :roll:
Ma ja. samo sto treba 140 000 puta kliknuti misem x 10 minuta :D
ChataDodajStaHoces

#6211 Re: BHTelecom All About

Post by ChataDodajStaHoces »

sabanss wrote:
Chata87 wrote:Konacno dobio povecanje brzine nakon sto sam se zalio (mali problem napravio) i nakon sto su mi rekli "Gospodine, izvinjavamo se, pokusat cemo vas progurati preko reda". U roku od 10minuta su mi povecali brzinu. Mislim da je ovo bezobrazluk, jer im je ocigledno to cisti klik misem cim su u mogucnosti tako brzo problem rijesit :roll:
Ma ja. samo sto treba 140 000 puta kliknuti misem x 10 minuta :D
Ne klika valjda samo jedna osoba :))
Dady

#6212 Re: BHTelecom All About

Post by Dady »

EasyWay wrote:Ja sam predložio sljedeće kanale:
-Premier League HD
-National Geographic HD
-Eurosport HD
-Eurosport 2 HD
-HBO HD
Stavio sam na kraju da bi za ovaj paket plaćao 10 KM...i ne bi nimalo žalio izdvojiti toliko. Vidjet ćemo hoće li biti išta od ove ankete
severin wrote:ja popunio :) one kanale sto su oni predlozili ja sam na njih predlozio da cu platiti 0 km :lol: al sam predlozio u upitniku koje bi volio onda ko iz topa napisao

1. HBO HD
2. EUROSPORT HD
3. HISTORY HD
4. MTV LIVE HD
5. DISCOVERY HD

8-)
Od ponuđenih kanala ni jedan me ne zanima. Imam ih sve na HS DTV,+ EurosportHD, NatGeoHD, Arene HD...
Predložio sam
1. NickelodeonHD
2. The Food Network EMEA HD
3. E! Eastern Europe HD
4. Deluxe Lounge HD
5. Comedy Central HD UK

btw. nisam upalio MojaTV receiver zadnjih mjesec dana, odjavio bi mojaTV da ima opcija Phone+Internet, ovako sam na MojaTV Full.
Revolucionar ★

#6213 Re: BHTelecom All About

Post by Revolucionar ★ »

koga potplatit da se dobije net od telekoma :lol: odbijenica- razlog nedostatak portova .. pa jel rade oni prosirivanje resursa ikada ili samo stagniraju .. drug je dobio ovu istu odbijenicu prije 5 mjeseci
zateznistub

#6214 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Revolucionar ★ wrote:koga potplatit da se dobije net od telekoma :lol: odbijenica- razlog nedostatak portova .. pa jel rade oni prosirivanje resursa ikada ili samo stagniraju .. drug je dobio ovu istu odbijenicu prije 5 mjeseci
Ako mu je stalo onda mora biti malo uporan. Meni su tako na pocetku MojaTv projekta rekli da nema tehnicke mogucnosti za pruzanje usluge ali nakon par poziva je taj "tehnicki nedostatak" ispario. Zasto je to tako, ne znam ali je tako.
ala7

#6215 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Image

BN i BN Music u ponudi mojaTV.

"Na nivou".. Mozda su to ti "HD" kanali ;-)
cappy_tempo

#6216 Re: BHTelecom All About

Post by cappy_tempo »

zateznistub wrote:
Revolucionar ★ wrote:koga potplatit da se dobije net od telekoma :lol: odbijenica- razlog nedostatak portova .. pa jel rade oni prosirivanje resursa ikada ili samo stagniraju .. drug je dobio ovu istu odbijenicu prije 5 mjeseci
Ako mu je stalo onda mora biti malo uporan. Meni su tako na pocetku MojaTv projekta rekli da nema tehnicke mogucnosti za pruzanje usluge ali nakon par poziva je taj "tehnicki nedostatak" ispario. Zasto je to tako, ne znam ali je tako.
zavisi ko se nadje u smjeni :mrgreen: . desavalo se da u pola sata dvije razlicite informacije dobijem od njihove podrske :mrgreen:
Thug...

#6217 Re: BHTelecom All About

Post by Thug... »

Cuj platiti 70km prikljucenje na ADSL ako nisi "vlasnik" telefonske linije :x to ono boli nas kurac necemo vise korisnika
ala7

#6218 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Thug... wrote:Cuj platiti 70km prikljucenje na ADSL ako nisi "vlasnik" telefonske linije :x to ono boli nas kurac necemo vise korisnika
Moja preporuka je da sacekas akciju prikljucka za 1KM da ne placas prikljucak 60KM+troskovi prikljucka (kabl,kopanje,cijev plasticna,kutija i sl) ..
Doduse cekaces duze ako predas za vrijeme akcije ali se i isplati..
messilla

#6219 Re: BHTelecom All About

Post by messilla »

-Premier League HD
-National Geographic HD
-Eurosport HD
-Eurosport 2 HD
-HBO HD
Stavio sam na kraju da bi za ovaj paket plaćao 10 KM...i ne bi nimalo žalio izdvojiti toliko. Vidjet ćemo hoće li biti išta od ove ankete
severin wrote:ja popunio :) one kanale sto su oni predlozili ja sam na njih predlozio da cu platiti 0 km :lol: al sam predlozio u upitniku koje bi volio onda ko iz topa napisao

1. HBO HD
2. EUROSPORT HD
3. HISTORY HD
4. MTV LIVE HD
5. DISCOVERY HD

8-)
Kojih ba 10 KM ?
Na bi dao ni 5 , a kamoli 10 :shock:
Kad telemach može ponuditi 17 HD kanala za 8KM , mogu i ovi 10 kanala za 5 KM , zar je to problem ?
Quaresma

#6220 Re: BHTelecom All About

Post by Quaresma »

ma i da mi izbace 20 hd kanala, nedam im ni marke
neki

#6221 Re: BHTelecom All About

Post by neki »

messilla wrote:
-Premier League HD
-National Geographic HD
-Eurosport HD
-Eurosport 2 HD
-HBO HD

1. HBO HD
2. EUROSPORT HD
3. HISTORY HD
4. MTV LIVE HD
5. DISCOVERY HD

8-)
Kojih ba 10 KM ?
Na bi dao ni 5 , a kamoli 10 :shock:
Kad telemach može ponuditi 17 HD kanala za 8KM , mogu i ovi 10 kanala za 5 KM , zar je to problem ?
Hajd ne kaki, tvoj telemach samo HBO HD naplacuje 10 KM
lijek-za-sve

#6222 Re: BHTelecom All About

Post by lijek-za-sve »

Religious Fantastic wrote:
Quaresma wrote:ma i da mi izbace 20 hd kanala, nedam im ni marke
Sve što sam imao od Gulikkoma je od---bačeno prije 4 godine. NIkad više!!!
Meni neki drugi da plate sem BHT da ih gledam ili koristim njihove usluge ja nebi ;-) ,nekad kad ti nesto treba da je 100km skuplje vrijedi zivaca,a ja jos nisam nikad imao nikakvih problema sa BHT a i kad je to bilo rijesili su odmah
marokanac

#6223 Re: BHTelecom All About

Post by marokanac »

Ja naveo 1 KM a u slučaju da budu kanali koje sam ja izabro onda 2 KM. Dosta od mene plus onih 41 KM što dajem za paket net moja TV
messilla

#6224 Re: BHTelecom All About

Post by messilla »

neki wrote: Hajd ne kaki, tvoj telemach samo HBO HD naplacuje 10 KM
Koji ba moj telemach ? Ja sam korisnik Gulikkoma (što neko reče :D).

Koga briga za HBO HD kad su svi sportklubovi uključeni u tu ponudu (17 - 8 KM)
A ima i ono Sportklubovi + Premier League HD , 4 KM.
Pa zašto i kod nas ne bi moglo npr. Arene HD + Eurosport ili šta ja znam Premier League HD 4 KM , pa ko voli nek izvoli.
sencobih

#6225 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

ja mislim da rentanje resivera u telemahu je 10 km mjesecno , plus sto je najsmjesnije " prikljucenje resivera" 50km, uz ugovor na ne znam koliko mjeseci, sportklubovi hd su dzabe u telemahu do kraja marta a onda u paket, tako da to nije kako neko rece 17 kanala za 7 maraka
Locked