hvala na obj
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
quarterback
#43126 Re: BHTelecom All About
evo vrtim po glavi kad su bili pozivi i moglo bi biti da su ti dobri bili wi fi na wi fi
hvala na obj
hvala na obj
-
bumerangss
#43127 Re: BHTelecom All About
Ali sve sto je djaba je najboljesencobih wrote:4 od 5 razgovora viberom prođe u stilu, sta kazeš,ne cujem itd. Kad me neko nazove na viber dođe mi zlo
-
aladinosmic1
#43128 Re: BHTelecom All About
Sanchez22 wrote:Hvala drugari,napravice se
http://www.genelec.ba/spojnik-8p8c-gemb ... o-enski-p2
najjednsotavnije za nastavljanje kabla
-
smeker28
#43129 Re: BHTelecom All About
Zamolio bih te eto ima mi brat taj studentski paket ja ga nagovaram da pređe u Eronet . Sada napiši mi molim te napisao si da nema bolja opcija ,sad mi izračunaj koliko on dobiva minuta na tom paketu 25 ,koliko poruka ,internet nemoj spominjati jer 500mb je ništa ,na super 25 ima 2GB znači 4 puta više . Sada pošto pišeš gluposti daj svima na forumu otvori oči ,dokaži to što kazeš . Cijena poziva kolika je i koliko minuta dodje u tih 25km ,koliko poruka okvirno napiši . Dva naj broja što si napisao besplatna komunikacija to je glupost ,nema nikoga sa kim priča besplatno a kao drugo ima uspostavu poziva koja se naplati svaki put kad nazove nekoga od tih naj brojeva.Dok je imao osobu koja je imala telekom broj ,njegov naj broj ,svaki mjesec mu je dolazilo preko 7km jednom preko 10km samo na uspostavu poziva . U današnje vrijeme svi koriste whats up ili viber za besplatne pozive tako da najbrojevi su bas nepotrebni . Sad je na tebi da nam napišeš što sam te zamolio uz to da se svatko obavezuje ugovorom 2 godine kakav mobitel može dobiti na tom paketu ? Ako može dobiti galaxy grand jednokratno za 39km onda se stvarno isplati ostati na tom paketu.[/quote]
Fino izračunaj. Imaš 25 KM kredita i podijeli sa minutom razgovora + najbrojevi koji jako dobro dođu. Mislim da su u tom paketu najbrojevi iz svih mreža (nisam siguran 100%)
@SmartXL Reci svom gazdi da pojača novčanu naknadu za pljuvanje, slab neki učinak do sada
[/quote]
U tome je finta izračunaj sam ,sta imam računat ,napisao si da je povoljnije od svega ostalog , dokaži da imam više od 200 min ,preko 1000 poruka i net 2 gb mi daj pa ču reći da ste povoljniji. Mobitel ne možeš dobiti uopšte jeftino .Eto kupi me kao mtel mobitelom ako možeš. Smatraš da su svi protiv telekoma da netko blati ,čovječe odem vam na prodajno mjesto niti znate ponuditi mobitel niti mi znate preporučiti nešto pitam imate li ovaj onaj model nema . Obicnu suplju bacas ,kad znas reci da imate najbolji paket dokazi ,nego kad nemas argumente odmah ispadne neko vas pljuje . Evo rekao sam ti daj mi računicu ako si sposoban da dokazes i daj kakvim mobitelom me mozes zadrzat.
Fino izračunaj. Imaš 25 KM kredita i podijeli sa minutom razgovora + najbrojevi koji jako dobro dođu. Mislim da su u tom paketu najbrojevi iz svih mreža (nisam siguran 100%)
@SmartXL Reci svom gazdi da pojača novčanu naknadu za pljuvanje, slab neki učinak do sada
U tome je finta izračunaj sam ,sta imam računat ,napisao si da je povoljnije od svega ostalog , dokaži da imam više od 200 min ,preko 1000 poruka i net 2 gb mi daj pa ču reći da ste povoljniji. Mobitel ne možeš dobiti uopšte jeftino .Eto kupi me kao mtel mobitelom ako možeš. Smatraš da su svi protiv telekoma da netko blati ,čovječe odem vam na prodajno mjesto niti znate ponuditi mobitel niti mi znate preporučiti nešto pitam imate li ovaj onaj model nema . Obicnu suplju bacas ,kad znas reci da imate najbolji paket dokazi ,nego kad nemas argumente odmah ispadne neko vas pljuje . Evo rekao sam ti daj mi računicu ako si sposoban da dokazes i daj kakvim mobitelom me mozes zadrzat.
-
made_in_sarajevo
#43130 Re: BHTelecom All About
ko ima facebook nek proba pozive preko messengera. ja sam prezadovoljan i bolji mi je do skype i pogotovo vibera.
-
doff
#43131 Re: BHTelecom All About
Messenger i whatsapp
viber je nekad valjo al sad...još uvijek žive od stare slave ipak su oni prvi počeli sa ovom uslugom.
-
discovery82
#43132 Re: BHTelecom All About
Zna li neko prima li se American Express kartica kao sredstvo plaćanja u Telecom centrima?
- almirony
#43133 Re: BHTelecom All About
Meni i Google Hangouts fercera sasvim solidno.
- BarbaDue
#43134 Re: BHTelecom All About
messenger na mobitelu?made_in_sarajevo wrote:ko ima facebook nek proba pozive preko messengera. ja sam prezadovoljan i bolji mi je do skype i pogotovo vibera.
-
axe22
#43135 Re: BHTelecom All About
Koji je proces odjave mojatv?
Je li istog dana prestaje ugovori ili je potrebno cekati do kraja mjeseca.
Je li opremu potrebno vratiti u orginalnim kutijama ili?
Je li istog dana prestaje ugovori ili je potrebno cekati do kraja mjeseca.
Je li opremu potrebno vratiti u orginalnim kutijama ili?
-
mokebih
#43136 Re: BHTelecom All About
Da li postoji adsl spliter sa dva telefonska izlaza ili koja je najjednostavnija varijanta da jedan telefonski izlaz udvostručim (treba da priključim bazu za novi bežični telefon i stari iskrin sa okretnim brojčanikom telefon koga samo stara nena i djed znaju i vide koristiti).
-
quarterback
#43137 Re: BHTelecom All About
postoji telefonski razdjelink, mozda kosta par KM u peniju i slicnim radnjamamokebih wrote:Da li postoji adsl spliter sa dva telefonska izlaza ili koja je najjednostavnija varijanta da jedan telefonski izlaz udvostručim (treba da priključim bazu za novi bežični telefon i stari iskrin sa okretnim brojčanikom telefon koga samo stara nena i djed znaju i vide koristiti).

-
quarterback
#43138 Re: BHTelecom All About
a ako ti je bas onaj stari "trofazni" telefonski prikljucak imas zidnih uticnica koje imaju taj + ovaj novi na sebiquarterback wrote:postoji telefonski razdjelink, mozda kosta par KM u peniju i slicnim radnjamamokebih wrote:Da li postoji adsl spliter sa dva telefonska izlaza ili koja je najjednostavnija varijanta da jedan telefonski izlaz udvostručim (treba da priključim bazu za novi bežični telefon i stari iskrin sa okretnim brojčanikom telefon koga samo stara nena i djed znaju i vide koristiti).
-
kakaljin
#43139 Re: BHTelecom All About
Tebi treba ovomokebih wrote:Da li postoji adsl spliter sa dva telefonska izlaza ili koja je najjednostavnija varijanta da jedan telefonski izlaz udvostručim (treba da priključim bazu za novi bežični telefon i stari iskrin sa okretnim brojčanikom telefon koga samo stara nena i djed znaju i vide koristiti).

ili ovo

Ako si u Sarajavu to ga vjerovatno ima u elektronik centru na Marijin Dvoru
-
Vidal89
#43140 Re: BHTelecom All About
Je li ko sta uspio rijesiti oko ovog studenskog paketa i prelazka na moj combo?
- Filter
#43141 Re: BHTelecom All About
tonsko i pulsno biranjemokebih wrote:Da li postoji adsl spliter sa dva telefonska izlaza ili koja je najjednostavnija varijanta da jedan telefonski izlaz udvostručim (treba da priključim bazu za novi bežični telefon i stari iskrin sa okretnim brojčanikom telefon koga samo stara nena i djed znaju i vide koristiti).
-
mokebih
#43142 Re: BHTelecom All About
Da, da, to je to, samo još komadić produžnog tel kabla sa muškim konektorima. Hvala!
-
kolacodjagoda
#43143 Re: BHTelecom All About
Ako je obična POTS telefon ili dvojni POTS, tada će bez problema raditi i tonsko i pulsno biranje. Ako je ISDN linija, tada neće raditi pulsno biranje.Filter wrote:tonsko i pulsno biranjemokebih wrote:Da li postoji adsl spliter sa dva telefonska izlaza ili koja je najjednostavnija varijanta da jedan telefonski izlaz udvostručim (treba da priključim bazu za novi bežični telefon i stari iskrin sa okretnim brojčanikom telefon koga samo stara nena i djed znaju i vide koristiti).de priupitaj na 1444 hoce li to raditi zajedno
-
mokebih
#43144 Re: BHTelecom All About
[quote/]tonsko i pulsno biranje
de priupitaj na 1444 hoce li to raditi zajedno[/quote]
Ja očekujem da nam to potvrde kolege ing-ecc, mirza ili neko drugi.
[quote/] Ako je obična POTS telefon ili dvojni POTS, tada će bez problema raditi i tonsko i pulsno biranje. Ako je ISDN linija, tada neće raditi pulsno biranje.[/quote]
Stari iskrin lijepi predratni telefon, nekada najbolji svjetski telefon, a i sada radi i izgleda super.
Ja očekujem da nam to potvrde kolege ing-ecc, mirza ili neko drugi.
[quote/] Ako je obična POTS telefon ili dvojni POTS, tada će bez problema raditi i tonsko i pulsno biranje. Ako je ISDN linija, tada neće raditi pulsno biranje.[/quote]
Stari iskrin lijepi predratni telefon, nekada najbolji svjetski telefon, a i sada radi i izgleda super.
-
adoadop
#43145 Re: BHTelecom All About
I mene ovo interesuje. Otkako su me prebacili na voip, ne radi centrala od alarma jer ona valjda prima samo analogni signal.
Šta mi je činiti? Molio bih za savjet. Hvala
Šta mi je činiti? Molio bih za savjet. Hvala
-
nastavnikhe
#43146 Re: BHTelecom All About
Da li će u sklopu najavljenih majskih promjena doći i do promjena ADSL paketa i NoLimit mobilnih?
-
made_in_sarajevo
#43147 Re: BHTelecom All About
Taj tajBarbaDue wrote:messenger na mobitelu?made_in_sarajevo wrote:ko ima facebook nek proba pozive preko messengera. ja sam prezadovoljan i bolji mi je do skype i pogotovo vibera.
- purgatorio
#43148 Re: BHTelecom All About
Što se tiče poziva VoIP na mobitelima, Skype je tata za sve. Prije godinu dana kad sam imao Telekom net onaj što smanji brzinu na 64kbs jedino Skype je radio normalno, viber ne radi kako treba na na 1gbs netu... Ne znam sad kad su im ovi paketi što smanji na 32kbs, mogao bi neko testirati poziv....
- Phosphorus
#43149 Re: BHTelecom All About
Eh, jel vakat da pitam kada ide povećavanje brzina sa 10 na više?
Nisam pohasio, nego samo ono da priupitam @mirza @ing ? 
-
isx
#43150 Re: BHTelecom All About
Facetime je tata i za skype. Takav kvalitet poziva tesko ista moze nadmasiti.purgatorio wrote:Što se tiče poziva VoIP na mobitelima, Skype je tata za sve. Prije godinu dana kad sam imao Telekom net onaj što smanji brzinu na 64kbs jedino Skype je radio normalno, viber ne radi kako treba na na 1gbs netu... Ne znam sad kad su im ovi paketi što smanji na 32kbs, mogao bi neko testirati poziv....