Ukoliko me prebace na moj kombo, racune necu placati pa nek mi ugase broj, nek me tuze nemam nista na sebi a cekat cu zastaru i u medjuvre,menu otici lagano u eronet ili mtel
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Vidal89
#42776 Re: BHTelecom All About
Otici cu i traziti da me prebace na ultru, para ne dam i samo cu placat ovih 5 rata sto mi je ostalo.
Ukoliko me prebace na moj kombo, racune necu placati pa nek mi ugase broj, nek me tuze nemam nista na sebi a cekat cu zastaru i u medjuvre,menu otici lagano u eronet ili mtel
-
bumerangss
#42777 Re: BHTelecom All About
Vidim da ekonomiju nisi studirao jer da jesi znao bi da je cilj BHT da proda mobitel i da se veze ugovorom i vezao se za mobitel i posebno za stud.paket koji ti sad istice a i dalje trebas koristiti neki paket da bi uz njega otplatio mobitel a posto vise nisi student oni te prebacuju na najslicniji paket a to je combo i ja tu ne vidim nista nelogicnodgL_ wrote: Ti ne vidis nista nelogicno, ali nelogicnosilti ima na pretek... Trebali su trazit potvrdu prilikom uzimanja tel. (Tad sam jos i bio 4. Godina) i sve bi bilo ok... Ko ima uzme na 2 god. Ko nema nedaju mu i kraj price... A ne navukli raju daju sve. Kad uzimas sve moze... A poslije prcanjr krene... Spreman sam ici na sud ako treba... Imam ugovor potpisan... Ako sam ja ispostovao sve sto pise u njemu... Onda ce. I oni... Ili nece nikako... Moj Combo ili bilo koji drugi ne zelim, u obzir dolazi ultra paket da se vratim i kraj price...ako je malo onda necete ni to
-
AmirBaa
#42778 Re: BHTelecom All About
Jesi... simpatican
koji li si fax studiro da mi je znati....
Ali velika razlika je sto paket od 100km nije vremenski ogranicen a stud paket je statusni proizvod za studente koji su studenti dok studiraju i da si student ti bi donio potvrdu i ne bi bilo problema ali ti vise nisi student a bi i dalje da koristis stud paket!!! Ima li logike? I sad kad radis ti ne bi da placas radnicki kupon od 53km nego studenski od 16km
je li ti porijeklo iz Crne Gore?
[/quote]
Tvoj pokusaj provokacija cu ovako javno izignorisati. Pa zasto onda daju da se potpise ugovor na 24 mjeseca sa student paketom kad god hoces ? Doneses tu potvrdu pred zadnji ispit na trecoj godini i miran si 2 godine jel ? Nema veze sto ces biti student jos mjesec
ne valja logika nikako
Ali velika razlika je sto paket od 100km nije vremenski ogranicen a stud paket je statusni proizvod za studente koji su studenti dok studiraju i da si student ti bi donio potvrdu i ne bi bilo problema ali ti vise nisi student a bi i dalje da koristis stud paket!!! Ima li logike? I sad kad radis ti ne bi da placas radnicki kupon od 53km nego studenski od 16km
Tvoj pokusaj provokacija cu ovako javno izignorisati. Pa zasto onda daju da se potpise ugovor na 24 mjeseca sa student paketom kad god hoces ? Doneses tu potvrdu pred zadnji ispit na trecoj godini i miran si 2 godine jel ? Nema veze sto ces biti student jos mjesec
-
bumerangss
#42779 Re: BHTelecom All About
Tvoj pokusaj provokacija cu ovako javno izignorisati. Pa zasto onda daju da se potpise ugovor na 24 mjeseca sa student paketom kad god hoces ? Doneses tu potvrdu pred zadnji ispit na trecoj godini i miran si 2 godine jel ? Nema veze sto ces biti student jos mjesecAmirBaa wrote:Jesi... simpaticankoji li si fax studiro da mi je znati....
![]()
Ali velika razlika je sto paket od 100km nije vremenski ogranicen a stud paket je statusni proizvod za studente koji su studenti dok studiraju i da si student ti bi donio potvrdu i ne bi bilo problema ali ti vise nisi student a bi i dalje da koristis stud paket!!! Ima li logike? I sad kad radis ti ne bi da placas radnicki kupon od 53km nego studenski od 16kmje li ti porijeklo iz Crne Gore?
Za crnogorce mala sala
I vjeruj mi da šukat i rogat ne mogu tj ne tužakaj se sa BHT jer ces izvuci deblji kraj
-
AmirBaa
#42780 Re: BHTelecom All About
Za crnogorce mala salabumerangss wrote:Tvoj pokusaj provokacija cu ovako javno izignorisati. Pa zasto onda daju da se potpise ugovor na 24 mjeseca sa student paketom kad god hoces ? Doneses tu potvrdu pred zadnji ispit na trecoj godini i miran si 2 godine jel ? Nema veze sto ces biti student jos mjesecAmirBaa wrote:Jesi... simpaticankoji li si fax studiro da mi je znati....
![]()
Ali velika razlika je sto paket od 100km nije vremenski ogranicen a stud paket je statusni proizvod za studente koji su studenti dok studiraju i da si student ti bi donio potvrdu i ne bi bilo problema ali ti vise nisi student a bi i dalje da koristis stud paket!!! Ima li logike? I sad kad radis ti ne bi da placas radnicki kupon od 53km nego studenski od 16kmje li ti porijeklo iz Crne Gore?
ne valja logika nikako
I vjeruj mi da šukat i rogat ne mogu tj ne tužakaj se sa BHT jer ces izvuci deblji kraj[/quote]
Za crnogorce nisam skontao sta si htio reci, niti me posebno zanima. Sve sto ti ja govorim jeste da necu da me neko pravi budalom i sa mojim parama radi sta hoce
- madesa
#42781 Re: BHTelecom All About
meni u julu ce isteci 2 godine od kada sam uzeo mobitel na rate. da li tada tek mogu onda raskinuti ovaj novi paket ?
-
AmirBaa
#42782 Re: BHTelecom All About
Nadjoh papir napokon. Sa student plus 1 na student plus 2(ni tad mi nisu trazili potvrdu nego samo licnu) presao tacno 04.04.2013. godine. I otad nikad vie nisam potvrdu donio

-
bumerangss
#42783 Re: BHTelecom All About
Za prelazak sa stud 1 na 2 ili sa 2 na 1 ne traze potvrdu i ni meni je nisu trazili jer sam ja prvo imao stud paket 2 i presao sam na 1 samo uz licnu ali su ti trebali traziti nakon 24 mjeseca od prvog puta kad si im donio pogvrdu i to je njihov propust koji je tebi isao u korist jer da si tad bio cetvrta godina to znaci da bi koristio 3 godine nakon faxaAmirBaa wrote:Nadjoh papir napokon. Sa student plus 1 na student plus 2(ni tad mi nisu trazili potvrdu nego samo licnu) presao tacno 04.04.2013. godine. I otad nikad vie nisam potvrdu donio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj ti je savjet da se sa njima pokusas dogovoriti da ako ti je puno combo onda zamoli da ti omoguce mojmini15 dok ne otplatis taj mob a onda radi sta hoces
-
bumerangss
#42784 Re: BHTelecom All About
Pitanje ti je konfuzno ili se meni spavamadesa wrote:meni u julu ce isteci 2 godine od kada sam uzeo mobitel na rate. da li tada tek mogu onda raskinuti ovaj novi paket ?
-
AmirBaa
#42785 Re: BHTelecom All About
da, sto znaci da sam student 1 (kad sam donio potvrdu jedini put) uzeo jos ranije, prije jedno 3 i po godine. To je njihov propust i ne zelim ja ispastati zbog togabumerangss wrote:Za prelazak sa stud 1 na 2 ili sa 2 na 1 ne traze potvrdu i ni meni je nisu trazili jer sam ja prvo imao stud paket 2 i presao sam na 1 samo uz licnu ali su ti trebali traziti nakon 24 mjeseca od prvog puta kad si im donio pogvrdu i to je njihov propust koji je tebi isao u korist jer da si tad bio cetvrta godina to znaci da bi koristio 3 godine nakon faxaAmirBaa wrote:Nadjoh papir napokon. Sa student plus 1 na student plus 2(ni tad mi nisu trazili potvrdu nego samo licnu) presao tacno 04.04.2013. godine. I otad nikad vie nisam potvrdu donio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj ti je savjet da se sa njima pokusas dogovoriti da ako ti je puno combo onda zamoli da ti omoguce mojmini15 dok ne otplatis taj mob a onda radi sta hoces
-
bumerangss
#42786 Re: BHTelecom All About
AmirBaa wrote: da, sto znaci da sam student 1 (kad sam donio potvrdu jedini put) uzeo jos ranije, prije jedno 3 i po godine. To je njihov propust i ne zelim ja ispastati zbog togaako su mogli tad ,,zaboraviti" moci ce i sad
-
AmirBaa
#42787 Re: BHTelecom All About
I jos mi nesto nije jasno, vidim ovdje par ljudi dobilo danas poruku i moja 2 jarana isto. Pa jel moguce da smo svi u isti mjesec (a znam da ovi jarani nisu) predavali za ovaj paket? Ovo mi se cini kao da su se tek sjetili za te potvrde u sarajevu

- madesa
#42788 Re: BHTelecom All About
koristim ovaj student 1 vec 3 godine, i prestao sam studirati tako da ne moug produziti, medjutim skoro prije dvije godine uzeo sam mob na dvije godine , da li cu kad mi te dvije isteknu za koji mejsec moci raskinuti ovaj combo paket sto je nametnutbumerangss wrote:Pitanje ti je konfuzno ili se meni spavamadesa wrote:meni u julu ce isteci 2 godine od kada sam uzeo mobitel na rate. da li tada tek mogu onda raskinuti ovaj novi paket ?sta sad koristis koji paket i sta zelis raskidati
-
bumerangss
#42789 Re: BHTelecom All About
Moze biti, fali im para pa napravili racijuAmirBaa wrote:I jos mi nesto nije jasno, vidim ovdje par ljudi dobilo danas poruku i moja 2 jarana isto. Pa jel moguce da smo svi u isti mjesec (a znam da ovi jarani nisu) predavali za ovaj paket? Ovo mi se cini kao da su se tek sjetili za te potvrde u sarajevu![]()
-
bumerangss
#42790 Re: BHTelecom All About
Naravno da ces moci, bitno je samo da otplatis rate za mobmadesa wrote:koristim ovaj student 1 vec 3 godine, i prestao sam studirati tako da ne moug produziti, medjutim skoro prije dvije godine uzeo sam mob na dvije godine , da li cu kad mi te dvije isteknu za koji mejsec moci raskinuti ovaj combo paket sto je nametnutbumerangss wrote:Pitanje ti je konfuzno ili se meni spavamadesa wrote:meni u julu ce isteci 2 godine od kada sam uzeo mobitel na rate. da li tada tek mogu onda raskinuti ovaj novi paket ?sta sad koristis koji paket i sta zelis raskidati
-
[Emma]
#42791 Re: BHTelecom All About
Mogu samo izgubiti pare, sad im se raja masovno vraća na ultru, eto kakva im je ponuda da je najpopularniji opet stari dobri prepaid, umjesto da prave bolje postpaid pakete i time vežu korisnika za sebe ugovorom. Ali opet kako sda dovodi raju s političkih da radi u telekom, dobro i posluju ikako.bumerangss wrote:
Moze biti, fali im para pa napravili raciju
- zedo_m
#42792 Re: BHTelecom All About
Malo me je obradovala jučerašnja obavijest koja je stigla sa telecomovim računom, a vezana je za povećanje brzine neta za moju tv full gdje garanatuju 10mb/s a kod korisnika koji imaju tehničke mogućnosti ide do 25 mb/s, plus što su smanjili račun za 2km 8nije puno znam), te uvode besplatne minute za sve operatere u BiH uz 3kf usposteve poziva. Također i nova opcija pošto ukudaju Moju TV premi (i jos neke) za kombinovanje sa ostavraivanjem bonusa na 2 postpaid paketa. rekao bih thumbs up za telecom. Da ovo ide od 1. 5. 2016. godine
- purgatorio
#42793 Re: BHTelecom All About
Kako otkodirati mobitel, nakon isteka ugovora, da mogu sve kartice u telecomu?
Hoću da prodam mobitel kupljen u telecomu ali nemam računa već samo garantni list na svoje ime, hoće to predstavljati problemi osobi kojoj prodam ako bude potreban popravak uređaja?
Hoću da prodam mobitel kupljen u telecomu ali nemam računa već samo garantni list na svoje ime, hoće to predstavljati problemi osobi kojoj prodam ako bude potreban popravak uređaja?
-
doff
#42794 Re: BHTelecom All About
Napišeš zahtjev za otključavanje telefona i predaš u Telecom centar. Odgovor bi trebao doći kroz par dana. U zahtjevu navedi svoje podatke, model telefona i imei (ovo zadnje dvoje je poželjno).purgatorio wrote:Kako otkodirati mobitel, nakon isteka ugovora, da mogu sve kartice u telecomu?
Pocedura za otključavanje će ti bit opisana u njihovom odgovoru.
-
made_in_sarajevo
#42795 Re: BHTelecom All About
purgatorio wrote:Kako otkodirati mobitel, nakon isteka ugovora, da mogu sve kartice u telecomu?
ja sam G2 nosio u stanic i samo su garanciju trazili, servis inace zanima garancija samo i jel popunjena,jer je to njihovo,a gdje je kupljen ne bi trebalo da ih intresuje
-
r_faruk
#42796 Re: BHTelecom All About
kakva je trenutno najbolja ponuda kada je u pitanju pretplata. mislio sam uzeti neki paket sa internetom, ali najmanje 3-5Mb/s. da li neko koristi ista slicno u telecomu, ako ne u telecomu, imate li informacije u vezi nekog drugog operatera....
- _Reds_
#42797 Re: BHTelecom All About
Mbps je jedinioca za brzinu prenosa podataka, ako mislis na to, i u mobilnoj mrezi nema garancije na brzinu.r_faruk wrote:kakva je trenutno najbolja ponuda kada je u pitanju pretplata. mislio sam uzeti neki paket sa internetom, ali najmanje 3-5Mb/s. da li neko koristi ista slicno u telecomu, ako ne u telecomu, imate li informacije u vezi nekog drugog operatera....
-
r_faruk
#42798 Re: BHTelecom All About
Da na to mislim, kolega je na mtelu, i ima 5Mb/s... pa kontam da se negdje preselim, gledam eronet i mtel, jedino me brine pokrivenost, ali imaju finu ponudu u poredjenju sa telecom-om_Reds_ wrote:Mbps je jedinioca za brzinu prenosa podataka, ako mislis na to, i u mobilnoj mrezi nema garancije na brzinu.r_faruk wrote:kakva je trenutno najbolja ponuda kada je u pitanju pretplata. mislio sam uzeti neki paket sa internetom, ali najmanje 3-5Mb/s. da li neko koristi ista slicno u telecomu, ako ne u telecomu, imate li informacije u vezi nekog drugog operatera....
- MOSALJOZE
#42799 Re: BHTelecom All About
Odem u poslovnicu,ponište zahtjev da primam račun na mail,posalju novi,dodjem kuci nema,nazovem 1444 ponisti,posalje opet nista 
Stigao golub pismonoša
Stigao golub pismonoša
- _Reds_
#42800 Re: BHTelecom All About
Nema on garantovano 5Mbps, nego up to 5Mbps.r_faruk wrote:Da na to mislim, kolega je na mtelu, i ima 5Mb/s... pa kontam da se negdje preselim, gledam eronet i mtel, jedino me brine pokrivenost, ali imaju finu ponudu u poredjenju sa telecom-om_Reds_ wrote:Mbps je jedinioca za brzinu prenosa podataka, ako mislis na to, i u mobilnoj mrezi nema garancije na brzinu.r_faruk wrote:kakva je trenutno najbolja ponuda kada je u pitanju pretplata. mislio sam uzeti neki paket sa internetom, ali najmanje 3-5Mb/s. da li neko koristi ista slicno u telecomu, ako ne u telecomu, imate li informacije u vezi nekog drugog operatera....