BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
doff

#41626 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

Normalno da se telemach ne širi izgradnjom nove infrastrukture jer je prošao period kad je to bilo isplativo ulaganje. Jedino gdje su aktivni je obnavljanje postojeće mreže i akvizicije.
kakaljin

#41627 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

doff wrote:Normalno da se telemach ne širi izgradnjom nove infrastrukture jer je prošao period kad je to bilo isplativo ulaganje. Jedino gdje su aktivni je obnavljanje postojeće mreže i akvizicije.
Ali zar nije malo cudno da kupis nekog operatera, pa da moras obnavljati tu mrezu da bi mogao isporuciti sve svoje usluge svima
doff

#41628 Re: BHTelecom All About

Post by doff »

kakaljin wrote:
Ali zar nije malo cudno da kupis nekog operatera, pa da moras obnavljati tu mrezu da bi mogao isporuciti sve svoje usluge svima
Nije čudno, prvo jer je manje ulaganje a već imaš korisnike.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#41629 Re: BHTelecom All About

Post by Velkoski »

ing-ecc wrote: Pa nema veze sto nemas TV, uzmes MojaTV i ne gledas TV koje i onako nemas. :D
jah... evo trčim

btw i sada postoji paket s brzinom od 100/3, al' bez mrtve televizije i košta 155 kermi, što znači da ni taj novi, lafo unaprijeđeni, od 100/4 i s televizijom neće biti ispod 100-120 kermi :mrgreen:
mirza_15

#41630 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Velkoski wrote:
ing-ecc wrote: Pa nema veze sto nemas TV, uzmes MojaTV i ne gledas TV koje i onako nemas. :D
jah... evo trčim

btw i sada postoji paket s brzinom od 100/3, al' bez mrtve televizije i košta 155 kermi, što znači da ni taj novi, lafo unaprijeđeni, od 100/4 i s televizijom neće biti ispod 100-120 kermi :mrgreen:
Mislis? :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#41631 Re: BHTelecom All About

Post by Velkoski »

Ma 100%.
ing-ecc

#41632 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

Velkoski wrote:
jah... evo trčim

evo ti odokativno, k'o tebi :D , prijedlog cijene za MojaTV Net (100/4) je 66 KM (s PDV-om), za 30/2 bi bila 46 KM :lol: :lol: ipak više nego do sada, mislim dajemo više 8-)
MOSALJOZE

#41633 Re: BHTelecom All About

Post by MOSALJOZE »

Jos da ste ovo napravili kad su korisnici birali izmedju telemaha i prelaska kod drugog operateta
BarbaDue

#41634 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

almirony wrote:
BarbaDue wrote:Hoćel' više jednom vlasnici MojaTV Premi dobiti kakve pogodnosti??? Šta je sa tim paketom?

A evo kažu da neće više biti tog paketa, ali da cemo za istu lovu dobijati puno puno više. Opet čekanje. :D
Izgleda da se veće zna za ove manje pakete šta i kako...za Moju TV Premi šutnja. Kao i do sada!!
ElRe

#41635 Re: BHTelecom All About

Post by ElRe »

MOSALJOZE wrote:Jos da ste ovo napravili kad su korisnici birali izmedju telemaha i prelaska kod drugog operateta
Pravo vrijeme im je bilo kada se Telemach spajao sa HSom i kako je to dosta traljavo odradjeno sa strane Telemacha mogli su da pridobiju masu korisnika. Mjesec i vise dana Telemach i HS korisnici su imali ogromne probleme sa uslugama, ali Telekom uvijek kasno reaguje.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#41636 Re: BHTelecom All About

Post by Truba »

joj ova oprema toliko je osjetljiva...malo pomjeris kabl odmah iskoči slika

ne znam jel kod svih tako....dakle usisavas ili pomjeris onu kutijicu...nema slike
pa moras ucincavati
bumerangss

#41637 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

Black swan wrote:joj ova oprema toliko je osjetljiva...malo pomjeris kabl odmah iskoči slika

ne znam jel kod svih tako....dakle usisavas ili pomjeris onu kutijicu...nema slike
pa moras ucincavati
Kod mene nije tako! Imam Moja TV 5 godina i jos nikad mi nije ispao ni jedan kabal pa i kad krecim troje nas nosi svu tu skalameriju iz sobe u sobu da ne bi ne daj boze sta ispalo jer ne bih znao vratiti :lol:
pepeljara

#41638 Re: BHTelecom All About

Post by pepeljara »

bumerangss wrote:
Black swan wrote:joj ova oprema toliko je osjetljiva...malo pomjeris kabl odmah iskoči slika

pa moras ucincavati
Kod mene nije tako! Imam Moja TV 5 godina i jos nikad mi nije ispao ni jedan kabal pa i kad krecim troje nas nosi svu tu skalameriju iz sobe u sobu da ne bi ne daj boze sta ispalo jer ne bih znao vratiti :lol:

skalamerija :lol: :lol: :lol: :lol: mi i nase rijeci :D
Truba

#41639 Re: BHTelecom All About

Post by Truba »

stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
a sada ugradjuju kineska smeca
niho92

#41640 Re: BHTelecom All About

Post by niho92 »

Black swan wrote:stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
I kod mene je isto tako sto se tiče kablova, al eto nemoj micat kablove i nema problema :-D
made_in_sarajevo

#41641 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Black swan wrote:stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
Zovi ih da ti to prave, nema sanse da tako mora biti. Ja kad sam uzeo probno mjesec dana, zte resiver mi skopcali i sve na mjestu stajalo, nikakvo ispadanje kablova.
almirony

#41642 Re: BHTelecom All About

Post by almirony »

Pogledaj HDMI kabl, kod mene je tako bilo i promjenio kabl, sad je ok. A do tad, prođe malac ili žena pored, nestane slike :D
MOSALJOZE

#41643 Re: BHTelecom All About

Post by MOSALJOZE »

ElRe wrote:
MOSALJOZE wrote:Jos da ste ovo napravili kad su korisnici birali izmedju telemaha i prelaska kod drugog operateta
Pravo vrijeme im je bilo kada se Telemach spajao sa HSom i kako je to dosta traljavo odradjeno sa strane Telemacha mogli su da pridobiju masu korisnika. Mjesec i vise dana Telemach i HS korisnici su imali ogromne probleme sa uslugama, ali Telekom uvijek kasno reaguje.
Ja sam bio na hs-u,ali nisam imao problema,mozda par prekida sa internetom,vecina korisnika jeste.
Truba

#41644 Re: BHTelecom All About

Post by Truba »

made_in_sarajevo wrote:
Zovi ih da ti to prave, nema sanse da tako mora biti. Ja kad sam uzeo probno mjesec dana, zte resiver mi skopcali i sve na mjestu stajalo, nikakvo ispadanje kablova.
ma ne ispada kabl bukvalno
nego brises prasinu pomjeris kutijicu... nema tv
onda malo mrdnes kabl koji ulazi u kutijicu proradi :roll:
quarterback

#41645 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

ElRe wrote: Pravo vrijeme im je bilo kada se Telemach spajao sa HSom i kako je to dosta traljavo odradjeno sa strane Telemacha mogli su da pridobiju masu korisnika. Mjesec i vise dana Telemach i HS korisnici su imali ogromne probleme sa uslugama, ali Telekom uvijek kasno reaguje.
tacno
nisu oni ni razmisljali o tome, ovo sto je sada doslo ovo povecanje brzina i promjena paketa ne vjerujem da je na bilo koji nacin vezano za telemach, jednostavno se neko tamo sjetio - e mogli bi ovo...
ing-ecc

#41646 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

BarbaDue wrote:
almirony wrote:
BarbaDue wrote:Hoćel' više jednom vlasnici MojaTV Premi dobiti kakve pogodnosti??? Šta je sa tim paketom?

A evo kažu da neće više biti tog paketa, ali da cemo za istu lovu dobijati puno puno više. Opet čekanje. :D
Izgleda da se veće zna za ove manje pakete šta i kako...za Moju TV Premi šutnja. Kao i do sada!!
Tako je, ne bi trebalo biti Premi paketa u obliku koji je bio do sada, Full+30 KM, uvodi se novi paket koji je sada sličan usluzi Moj izbor, znači kombinacija MojaTV i mobilnih paketa, Moj M ili NoLimit, brojevi u grupi imaju besplatnu komunikaciju, opet je 500 MB bonusa, eto ne znam ni ja više. :D
AmirBaa

#41647 Re: BHTelecom All About

Post by AmirBaa »

E sto me handre sa punjacem od telefona :-) :-) moram i telefon i sve dati da bi oni vidjeli da punjac ne radi :-) kakav zamjenski da ocekujem ?
BarbaDue

#41648 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

Oduševljen sam!
almirony

#41649 Re: BHTelecom All About

Post by almirony »

ing-ecc wrote: Tako je, ne bi trebalo biti Premi paketa u obliku koji je bio do sada, Full+30 KM, uvodi se novi paket koji je sada sličan usluzi Moj izbor, znači kombinacija MojaTV i mobilnih paketa, Moj M ili NoLimit, brojevi u grupi imaju besplatnu komunikaciju, opet je 500 MB bonusa, eto ne znam ni ja više. :D
Pa brate mili izbacite te pakete, bez cijena, sa brzinama, da se znamo orijentisati. :D
made_in_sarajevo

#41650 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Black swan wrote:
made_in_sarajevo wrote:
ma ne ispada kabl bukvalno
nego brises prasinu pomjeris kutijicu... nema tv
onda malo mrdnes kabl koji ulazi u kutijicu proradi :roll:
Zovi, zali se, ne smije se to desavati nikako
Locked