BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
doff
#41626 Re: BHTelecom All About
Normalno da se telemach ne širi izgradnjom nove infrastrukture jer je prošao period kad je to bilo isplativo ulaganje. Jedino gdje su aktivni je obnavljanje postojeće mreže i akvizicije.
-
kakaljin
#41627 Re: BHTelecom All About
Ali zar nije malo cudno da kupis nekog operatera, pa da moras obnavljati tu mrezu da bi mogao isporuciti sve svoje usluge svimadoff wrote:Normalno da se telemach ne širi izgradnjom nove infrastrukture jer je prošao period kad je to bilo isplativo ulaganje. Jedino gdje su aktivni je obnavljanje postojeće mreže i akvizicije.
-
doff
#41628 Re: BHTelecom All About
Nije čudno, prvo jer je manje ulaganje a već imaš korisnike.kakaljin wrote:
Ali zar nije malo cudno da kupis nekog operatera, pa da moras obnavljati tu mrezu da bi mogao isporuciti sve svoje usluge svima
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#41629 Re: BHTelecom All About
jah... evo trčiming-ecc wrote: Pa nema veze sto nemas TV, uzmes MojaTV i ne gledas TV koje i onako nemas.
btw i sada postoji paket s brzinom od 100/3, al' bez mrtve televizije i košta 155 kermi, što znači da ni taj novi, lafo unaprijeđeni, od 100/4 i s televizijom neće biti ispod 100-120 kermi
-
mirza_15
#41630 Re: BHTelecom All About
Mislis?Velkoski wrote:jah... evo trčiming-ecc wrote: Pa nema veze sto nemas TV, uzmes MojaTV i ne gledas TV koje i onako nemas.
btw i sada postoji paket s brzinom od 100/3, al' bez mrtve televizije i košta 155 kermi, što znači da ni taj novi, lafo unaprijeđeni, od 100/4 i s televizijom neće biti ispod 100-120 kermi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#41631 Re: BHTelecom All About
Ma 100%.
-
ing-ecc
#41632 Re: BHTelecom All About
evo ti odokativno, k'o tebiVelkoski wrote:jah... evo trčiming-ecc wrote: Pa nema veze sto nemas TV, uzmes MojaTV i ne gledas TV koje i onako nemas.
- MOSALJOZE
#41633 Re: BHTelecom All About
Jos da ste ovo napravili kad su korisnici birali izmedju telemaha i prelaska kod drugog operateta
- BarbaDue
#41634 Re: BHTelecom All About
Izgleda da se veće zna za ove manje pakete šta i kako...za Moju TV Premi šutnja. Kao i do sada!!almirony wrote:BarbaDue wrote:Hoćel' više jednom vlasnici MojaTV Premi dobiti kakve pogodnosti??? Šta je sa tim paketom?
A evo kažu da neće više biti tog paketa, ali da cemo za istu lovu dobijati puno puno više. Opet čekanje.
- ElRe
#41635 Re: BHTelecom All About
Pravo vrijeme im je bilo kada se Telemach spajao sa HSom i kako je to dosta traljavo odradjeno sa strane Telemacha mogli su da pridobiju masu korisnika. Mjesec i vise dana Telemach i HS korisnici su imali ogromne probleme sa uslugama, ali Telekom uvijek kasno reaguje.MOSALJOZE wrote:Jos da ste ovo napravili kad su korisnici birali izmedju telemaha i prelaska kod drugog operateta
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#41636 Re: BHTelecom All About
joj ova oprema toliko je osjetljiva...malo pomjeris kabl odmah iskoči slika
ne znam jel kod svih tako....dakle usisavas ili pomjeris onu kutijicu...nema slike
pa moras ucincavati
ne znam jel kod svih tako....dakle usisavas ili pomjeris onu kutijicu...nema slike
pa moras ucincavati
-
bumerangss
#41637 Re: BHTelecom All About
Kod mene nije tako! Imam Moja TV 5 godina i jos nikad mi nije ispao ni jedan kabal pa i kad krecim troje nas nosi svu tu skalameriju iz sobe u sobu da ne bi ne daj boze sta ispalo jer ne bih znao vratitiBlack swan wrote:joj ova oprema toliko je osjetljiva...malo pomjeris kabl odmah iskoči slika
pa moras ucincavati
- pepeljara
#41638 Re: BHTelecom All About
bumerangss wrote:Kod mene nije tako! Imam Moja TV 5 godina i jos nikad mi nije ispao ni jedan kabal pa i kad krecim troje nas nosi svu tu skalameriju iz sobe u sobu da ne bi ne daj boze sta ispalo jer ne bih znao vratitiBlack swan wrote:joj ova oprema toliko je osjetljiva...malo pomjeris kabl odmah iskoči slika
pa moras ucincavati
skalamerija
- Truba
#41639 Re: BHTelecom All About
stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
a sada ugradjuju kineska smeca
-
niho92
#41640 Re: BHTelecom All About
I kod mene je isto tako sto se tiče kablova, al eto nemoj micat kablove i nema problemaBlack swan wrote:stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
-
made_in_sarajevo
#41641 Re: BHTelecom All About
Zovi ih da ti to prave, nema sanse da tako mora biti. Ja kad sam uzeo probno mjesec dana, zte resiver mi skopcali i sve na mjestu stajalo, nikakvo ispadanje kablova.Black swan wrote:stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
- almirony
#41642 Re: BHTelecom All About
Pogledaj HDMI kabl, kod mene je tako bilo i promjenio kabl, sad je ok. A do tad, prođe malac ili žena pored, nestane slikeBlack swan wrote:stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
- MOSALJOZE
#41643 Re: BHTelecom All About
Ja sam bio na hs-u,ali nisam imao problema,mozda par prekida sa internetom,vecina korisnika jeste.ElRe wrote:Pravo vrijeme im je bilo kada se Telemach spajao sa HSom i kako je to dosta traljavo odradjeno sa strane Telemacha mogli su da pridobiju masu korisnika. Mjesec i vise dana Telemach i HS korisnici su imali ogromne probleme sa uslugama, ali Telekom uvijek kasno reaguje.MOSALJOZE wrote:Jos da ste ovo napravili kad su korisnici birali izmedju telemaha i prelaska kod drugog operateta
- Truba
#41644 Re: BHTelecom All About
ma ne ispada kabl bukvalnomade_in_sarajevo wrote:Zovi ih da ti to prave, nema sanse da tako mora biti. Ja kad sam uzeo probno mjesec dana, zte resiver mi skopcali i sve na mjestu stajalo, nikakvo ispadanje kablova.Black swan wrote:stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
nego brises prasinu pomjeris kutijicu... nema tv
onda malo mrdnes kabl koji ulazi u kutijicu proradi
-
quarterback
#41645 Re: BHTelecom All About
tacnoElRe wrote: Pravo vrijeme im je bilo kada se Telemach spajao sa HSom i kako je to dosta traljavo odradjeno sa strane Telemacha mogli su da pridobiju masu korisnika. Mjesec i vise dana Telemach i HS korisnici su imali ogromne probleme sa uslugama, ali Telekom uvijek kasno reaguje.
nisu oni ni razmisljali o tome, ovo sto je sada doslo ovo povecanje brzina i promjena paketa ne vjerujem da je na bilo koji nacin vezano za telemach, jednostavno se neko tamo sjetio - e mogli bi ovo...
-
ing-ecc
#41646 Re: BHTelecom All About
Tako je, ne bi trebalo biti Premi paketa u obliku koji je bio do sada, Full+30 KM, uvodi se novi paket koji je sada sličan usluzi Moj izbor, znači kombinacija MojaTV i mobilnih paketa, Moj M ili NoLimit, brojevi u grupi imaju besplatnu komunikaciju, opet je 500 MB bonusa, eto ne znam ni ja više.BarbaDue wrote:Izgleda da se veće zna za ove manje pakete šta i kako...za Moju TV Premi šutnja. Kao i do sada!!almirony wrote:BarbaDue wrote:Hoćel' više jednom vlasnici MojaTV Premi dobiti kakve pogodnosti??? Šta je sa tim paketom?
A evo kažu da neće više biti tog paketa, ali da cemo za istu lovu dobijati puno puno više. Opet čekanje.
-
AmirBaa
#41647 Re: BHTelecom All About
E sto me handre sa punjacem od telefona
moram i telefon i sve dati da bi oni vidjeli da punjac ne radi
kakav zamjenski da ocekujem ?
- BarbaDue
#41648 Re: BHTelecom All About
Oduševljen sam!
- almirony
#41649 Re: BHTelecom All About
Pa brate mili izbacite te pakete, bez cijena, sa brzinama, da se znamo orijentisati.ing-ecc wrote: Tako je, ne bi trebalo biti Premi paketa u obliku koji je bio do sada, Full+30 KM, uvodi se novi paket koji je sada sličan usluzi Moj izbor, znači kombinacija MojaTV i mobilnih paketa, Moj M ili NoLimit, brojevi u grupi imaju besplatnu komunikaciju, opet je 500 MB bonusa, eto ne znam ni ja više.
-
made_in_sarajevo
#41650 Re: BHTelecom All About
Zovi, zali se, ne smije se to desavati nikakoBlack swan wrote:ma ne ispada kabl bukvalnomade_in_sarajevo wrote:Zovi ih da ti to prave, nema sanse da tako mora biti. Ja kad sam uzeo probno mjesec dana, zte resiver mi skopcali i sve na mjestu stajalo, nikakvo ispadanje kablova.Black swan wrote:stvarno nemam srece...vjeeojatno su ti tvoji dok je oprema bila skupa i kavlietetna
nego brises prasinu pomjeris kutijicu... nema tv
onda malo mrdnes kabl koji ulazi u kutijicu proradi