Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakva mi je perspektiva za mojatv basic? u haustor su jesenas uveli novu instalaciju, moguce optiku, ako ovo na bakru ne zadovoljava, kakva je sansa za mojatv na novoj tehnologiji a da adsl ostane na bakru odvojeno od mojatv?
probook wrote:Da li se jos uvijek BHT HD posebno placa?
Plaća se u sklopu HD paketa
Rugafet wrote:Tacno sam znao da ce mali napaceni patriota da se primi, i to sa kriminalno losim pokusajem duhovitosti na tudji racun.
To su lične frustracije čovjek kad je frustriran, vada ispoljava nervozu, teško vodi normalnu komunikaciju. Za obje strane je najbolje da se s njima uopšte ne raspravlja, jednostavno ignorisat, mada ih i to frustrira ali barem ne snosiš odgovornost.
Posjedujem prikljucak -moja tv net- , e sad mogu li ja koristiti gledanje preko interneta moje tv bez ikakve nadoknade, posto me malo zbunjuju sa ovim moja tv go, mojaweb tv itd.
sabahudin_78 wrote:Posjedujem prikljucak -moja tv net- , e sad mogu li ja koristiti gledanje preko interneta moje tv bez ikakve nadoknade, posto me malo zbunjuju sa ovim moja tv go, mojaweb tv itd.
MojawebTV mozes bez problema, samo se reg. na portalu i eventualno skines app za android (mob i tablet). Ne znam kako je sad, ranije je moglo samo ako je BHT ISP. Ovdje si ogranicen na dvadesetak kanala.TV to go je na G3 i ja sam dva puta pokusao koristiti, uredno naplatili 2KM za 24 sata koristenja ali nije radilo. Mozda je bio los signal, ne znam.
sabahudin_78 wrote:Posjedujem prikljucak -moja tv net- , e sad mogu li ja koristiti gledanje preko interneta moje tv bez ikakve nadoknade, posto me malo zbunjuju sa ovim moja tv go, mojaweb tv itd.
MojawebTV mozes bez problema, samo se reg. na portalu i eventualno skines app za android (mob i tablet). Ne znam kako je sad, ranije je moglo samo ako je BHT ISP. Ovdje si ogranicen na dvadesetak kanala.TV to go je na G3 i ja sam dva puta pokusao koristiti, uredno naplatili 2KM za 24 sata koristenja ali nije radilo. Mozda je bio los signal, ne znam.
Koristim Moja TV i u sustini sam zadovoljan. Na zalost ono sto mi je najvjse odgovaralo u zadnje vrijeme me zeza a to je time shift. Problem je sto je u zadnje vrijeme vise od pola sadrzaja "crno a ne zeleno" to je prije bilo samo na TVSA i zvao sam BHTelecom a oni kazu da je to do TV kuce a ne do njih. Medjutim juce je EPG i na BHT i na FTV i HAYAT bilo crno tj bez programskog sadrzaja a na Face TV crno je vec 4 dana i sad cisto sumnjam da je do TV kuca a ne do telekoma
Kod mene sa premotavanjem ima problem, krenem da premotam i kad stigne do željenog mjesta stisnem play a ono vrati snimak na početak, dok kad koristim one strelice lijevo-desno u sredini što se nalaze onda radi OK samo što je tu grubo premotavanje, po 2-5 minuta ovisno o dužini snimka.
bumerangss wrote:Ova tema zamre vikendom... ? Ocito da oni koji na njoj stalno vise, radnim danima "rade" dosadan posao pa su na forumu
Ma moramo po sluzbenoj duznosti da pratimo BH TELECOM premijer ligu.
E teška vam sluzbena duznost
Daj nek mi neko odgovori zasto mi je na EPG vecina programa na TVSA FACE TV a po nekad i na drugim kanalim crno a ne zeleno pa ne mogu da vratim tj time shift? Koji je tu problem?
bumerangss wrote:Ova tema zamre vikendom... ? Ocito da oni koji na njoj stalno vise, radnim danima "rade" dosadan posao pa su na forumu
Ma moramo po sluzbenoj duznosti da pratimo BH TELECOM premijer ligu.
E teška vam sluzbena duznost
Daj nek mi neko odgovori zasto mi je na EPG vecina programa na TVSA FACE TV a po nekad i na drugim kanalim crno a ne zeleno pa ne mogu da vratim tj time shift? Koji je tu problem?
Meni zna prikazivat crno (ili sivo) kao na kanalima na kojima TS nije aktivan, no opcija i dalje radi. Idem play i učita snimak bez obzira što nije zeleno.
Ovo nigdje na planeti nema. Dali operateru koji ima možda 5% gledanosti preko moja tv u cijeloj BiH da prenosi državnu ligu u fudbalu. Valjda je to način da se najbolje promoviše bh fudbal/nogomet. I onda kažu neće omladina da se bavi sportom, tanka posjeta i tako. Dobro im iko dođe na ove bijedne stadione al eto.
Da me neko pogrešno ne shvati nemam ni sekunde loše namjere uzimati bh telecom u neki negativan kontekst toga svega jer su oni tu vjerovatno našli svoj interes što je i opravdano ali i to govori da smo dotakli dno i u sferi sporta ili smo sasvim blizu njega, na žalost.