DDos napadi za vikend, u utorak, znaci danas ponovo. Ali sta ih briga. Sa time shiftom nemaju problema. Nema usluge, nema problema, a terminalne opreme sa popustom na svakom koraku u telemachu.sencobih wrote:Povremeno provjeri imas li signala, nikad ne znas kada ti moze zatrebati.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
mirza_15
#40626 Re: BHTelecom All About
-
mirza_15
#40627 Re: BHTelecom All About
Moze tu sta pozelis.almirony wrote:Sta kazes @mirza_15, ubilo se za 5 Mbit, ne do bog više![]()
- pepeljara
#40628 Re: BHTelecom All About
mirza_15 wrote:DDos napadi za vikend, u utorak, znaci danas ponovo. Ali sta ih briga. Sa time shiftom nemaju problema. Nema usluge, nema problema, a terminalne opreme sa popustom na svakom koraku u telemachu.sencobih wrote:Povremeno provjeri imas li signala, nikad ne znas kada ti moze zatrebati.
Moram reci da sam na telemacu koristim duo net, i nemam ama bas nikakvih problema.
Ti ddos napadi su mozda usmjereni na odredjene ljude / centrale, ali ne ni globalno na mrezu inace bi i i ja osjetio.
elem..
@Mirza hocel biti samsung s6 edge u ponudi ba?
-
mirza_15
#40629 Re: BHTelecom All About
Ne znam nista oko ponude terminalne opreme. Mislim imam koga pitati, ali peglam ljudepepeljara wrote: @Mirza hocel biti samsung s6 edge u ponudi ba?
-
kakaljin
#40630 Re: BHTelecom All About
Mislis na sedmicupepeljara wrote:mirza_15 wrote:DDos napadi za vikend, u utorak, znaci danas ponovo. Ali sta ih briga. Sa time shiftom nemaju problema. Nema usluge, nema problema, a terminalne opreme sa popustom na svakom koraku u telemachu.sencobih wrote:Povremeno provjeri imas li signala, nikad ne znas kada ti moze zatrebati.
Moram reci da sam na telemacu koristim duo net, i nemam ama bas nikakvih problema.
Ti ddos napadi su mozda usmjereni na odredjene ljude / centrale, ali ne ni globalno na mrezu inace bi i i ja osjetio.
elem..
@Mirza hocel biti samsung s6 edge u ponudi ba?
-
kakaljin
#40631 Re: BHTelecom All About
Dacemo ti jednu od rovente pa da ti je laksemirza_15 wrote:Ne znam nista oko ponude terminalne opreme. Mislim imam koga pitati, ali peglam ljudepepeljara wrote: @Mirza hocel biti samsung s6 edge u ponudi ba?
- almirony
#40632 Re: BHTelecom All About
Poslali su, leti negdje vjerovatno. Nema mi druge nego da i ja "progledam". Jos kontam da im vidim tu novu ponudu, ali sudeci po onome kako su sposobni, vrlo vjerovatno ce i to biti jedan u nizu propalih, smislenih pokusaja "strucnjaka". Šteta parice
- almirony
#40633 Re: BHTelecom All About
Ah znam, to mi je i struka, zato i galamimmirza_15 wrote:Moze tu sta pozelis.almirony wrote:Sta kazes @mirza_15, ubilo se za 5 Mbit, ne do bog više![]()
-
mirza_15
#40634 Re: BHTelecom All About
Ovaj najjaci paket, ako prijedlog bude usvojen je drama dobar za taj cjenovni rang. Vjeruj mi da se isplati sacekati.
- zateznistub
#40635 Re: BHTelecom All About
Mislis na Premi ili???mirza_15 wrote:Ovaj najjaci paket, ako prijedlog bude usvojen je drama dobar za taj cjenovni rang. Vjeruj mi da se isplati sacekati.
-
mirza_15
#40636 Re: BHTelecom All About
Nece se zvati premi. Tacnije, potreba za premijem ce prestati sa novim konceptom. Bice jasnije kada izadje ponuda ako ne bude nekih izmjena.zateznistub wrote:Mislis na Premi ili???mirza_15 wrote:Ovaj najjaci paket, ako prijedlog bude usvojen je drama dobar za taj cjenovni rang. Vjeruj mi da se isplati sacekati.
-
sabanss
#40637 Re: BHTelecom All About
Ima li kakvih izmjena u cjenovnom rangu oko 40 KM koji vjerujem da nosi i vecinu korisnika?mirza_15 wrote: Nece se zvati premi. Tacnije, potreba za premijem ce prestati sa novim konceptom. Bice jasnije kada izadje ponuda ako ne bude nekih izmjena.
Samo da ne bude kao sa mobilnom gdje je dobijas solidno ako trosis 50 KM mjesecno sto ipak nije domet vecine musterija (mislim na ove flat pakete). Pogodnosti u paketima od 25 - 35 KM bi imale puno veci znacaj, kako za eventualni prelazak korisnika sa drugih operatera tako i za ucvrscivanje pozicija medju postojecim korisnicima.
Ovo sto vrijedi za mobilnu, trebalo bi da vrijedi i za MojaTV. Ima li konkurencije npr. bivsem HS KID 8 paketu (8/16 Mbs, HD kanali u osnovnoj ponudi - 37 KM)? Dovoljno je pogledati HS temu pa da BH Telecom vidi koliko bi Telemahu korisnika mogao preoteti sa malo konkurentnijom ponudom.
- pepeljara
#40638 Re: BHTelecom All About
kakaljin wrote: Mislis na sedmicu
Ne, mislim na samsung s6, snizena cijena ,itd itd ne mora samo elita imat
-
kakaljin
#40639 Re: BHTelecom All About
pepeljara wrote:kakaljin wrote: Mislis na sedmicu
Ne, mislim na samsung s6, snizena cijena ,itd itd ne mora samo elita imat
-
doff
#40640 Re: BHTelecom All About
Opet generalizujes problem. D3 v2.0 radi perfektno, modemi također. Pojedinačnih problema ima svaki operater, i skoro pa svakodnevno mijenju opremu korisnicima.mirza_15 wrote:
DDos napadi za vikend, u utorak, znaci danas ponovo. Ali sta ih briga. Sa time shiftom nemaju problema. Nema usluge, nema problema, a terminalne opreme sa popustom na svakom koraku u telemachu.
Al vas par baš nešto boli i teško vam pada kad vam se kaže i dokaže da usluga radi. Vi bi voljeli da ne radi, da imamo problema, haman pa vam je to hrana. Sretni ste u tuđoj nesreći
-
mirza_15
#40641 Re: BHTelecom All About
Stani bolan malo. Jel ja koristim usluge jednog operatera, a pod stavkom najvise komentara mi stoji tema drugog operatera gdje pljujem po istom? Koga tu sta boli i ko je tu frustriran i iskompleksiran nije tesko zakljuciti.doff wrote:Opet generalizujes problem. D3 v2.0 radi perfektno, modemi također. Pojedinačnih problema ima svaki operater, i skoro pa svakodnevno mijenju opremu korisnicima.mirza_15 wrote:
DDos napadi za vikend, u utorak, znaci danas ponovo. Ali sta ih briga. Sa time shiftom nemaju problema. Nema usluge, nema problema, a terminalne opreme sa popustom na svakom koraku u telemachu.
Al vas par baš nešto boli i teško vam pada kad vam se kaže i dokaže da usluga radi. Vi bi voljeli da ne radi, da imamo problema, haman pa vam je to hrana. Sretni ste u tuđoj nesreći
-
Pirija
#40642 Re: BHTelecom All About
ma sta ti znas
telemah je nam s neba pao....
telemah je nam s neba pao....
-
doff
#40643 Re: BHTelecom All About
Pa šta, nek piše gdje god ko hoće i šta hoće. Napravite privatni forum i ne prihvatajte registracije bez ugovora sa bht.
Ja kažem za ovo šta sam primejtio, da vas par ima kojima nije pravo što nama usluga radi korektno. Ispijavate kad se neko javi sa problemom. Javljali bi se i ovdje u većem broju da imaju tehničku podršku.
Ja kažem za ovo šta sam primejtio, da vas par ima kojima nije pravo što nama usluga radi korektno. Ispijavate kad se neko javi sa problemom. Javljali bi se i ovdje u većem broju da imaju tehničku podršku.
- pepeljara
#40644 Re: BHTelecom All About
mirza,
ja imam veliku zamjerku recimo na rad telecoma a to je kad nazoves 1444, i zauzeto, ostavis poruku da te nazovu.
Bar 10x sam ostavio nikad me nisu nazvali.
Imal tu vida zalbi ? neki log da se provjeri da neko dobije po usima je ne radi svoj posao ?
tnx.
ja imam veliku zamjerku recimo na rad telecoma a to je kad nazoves 1444, i zauzeto, ostavis poruku da te nazovu.
Bar 10x sam ostavio nikad me nisu nazvali.
Imal tu vida zalbi ? neki log da se provjeri da neko dobije po usima je ne radi svoj posao ?
tnx.
- Rugafet
#40645 Re: BHTelecom All About
Dobro mirza_15, cime bi to korisnik drugog operatera po tebi bio isfrustriran i nesto ga boli naspram telekoma? Brojem postova? Pa ovde pojedinci najdobronamjerniju primjedbu i iznosenje cinjenica shvataju kao nekakve napade i sl. Sad evo ti izjavljujes da ako neko nesto napise na temi to je samo zato jer ima bolove (vjerujem da ces pogoditi koji dio mene boli sto se tice telekoma) i isfrustriran je (valjda telekomovom ponudom
). Pa nije valjda da smatras da telekom ima najbolju ponudu u regionu pa smo eto mi ostali time isfrustrirani i ljubomorni.
- zateznistub
#40646 Re: BHTelecom All About
- Prvo LAŽ da radi korektno, čitam i tu temu kao i za ostale prvajderedoff wrote:Pa šta, nek piše gdje god ko hoće i šta hoće. Napravite privatni forum i ne prihvatajte registracije bez ugovora sa bht.
- Drugo LAŽ, boli nekoga uho (da ne pominjem polne organe) kako tebi i drugima radi usluga
- Treće, ne ispijavamo nikoga nego samo demantujemo LAŽI kako je nešto savršeno a nije...
I na kraju,
Jako je bolesno (po meni) imali najvise postova na temi provajdera kojeg ne koristis ti i slični (ah da, tu je ultra 2 KM) i onda se vrlo lako moze poistovjetiti sa kompleksom ili nedaj boze kakvom dijagnozom...
-
doff
#40647 Re: BHTelecom All About
Prvo kući pa im govori da lažu, jer su te tako naučili.zateznistub wrote: - Prvo LAŽ da radi korektno, čitam i tu temu kao i za ostale prvajdere
- Drugo LAŽ, boli nekoga uho (da ne pominjem polne organe) kako tebi i drugima radi usluga
- Treće, ne ispijavamo nikoga nego samo demantujemo LAŽI kako je nešto savršeno a nije...
I na kraju,
Jako je bolesno (po meni) imali najvise postova na temi provajdera kojeg ne koristis ti i slični (ah da, tu je ultra 2 KM) i onda se vrlo lako moze poistovjetiti sa kompleksom ili nedaj boze kakvom dijagnozom...
Drugo usluge rade korektno, ali kao što rekoh nebrojeno puta, pojedinačnih problema imaju svi operateri. Dokazao sam ti dvije noći zaredom da u periodu poslije 19h imam deklarisanu brzinu (a što vi tvrdite da je nema). Ako budem kući vcrs, postavit ću ti i večeras, da te opet zaboli
Kao treće, niko nije rekao da je nešto savršeno, ali da radi koretno to već jest.
Koji dio ti nije jasan?
- zateznistub
#40648 Re: BHTelecom All About
Čim budeš u mojoj kući idem da ti kažem da lažeš ko pas! Šta je problem? ili misliš da neko ne umije čitati?doff wrote:
Prvo kući pa im govori da lažu, jer su te tako naučili.
Drugo usluge rade korektno, ali kao što rekoh nebrojeno puta, pojedinačnih problema imaju svi operateri. Dokazao sam ti dvije noći zaredom da u periodu poslije 19h imam deklarisanu brzinu. Ako budem kući vcrs, postavit ću ti i večeras, da te opet zaboli![]()
Kao treće, niko nije rekao da je nešto savršeno, ali da radi koretno to već jest.
Koji dio ti nije jasan?
Za boldirano
-
doff
#40649 Re: BHTelecom All About
I kažete drugi isfrustrirani
Zna svako čitat, al ne umije svako razumijet napisano
- zateznistub
#40650 Re: BHTelecom All About
Ma u pravu si, sve radi b.o.doff wrote:I kažete drugi isfrustrirani![]()
Malo, kako izgleda kada je punoKralj Tvrtko I. wrote:
Malo šteka televizija, trza, koći, "usluga nije dostupna" i tako to...
Zenica.
Last edited by zateznistub on 25/02/2016 11:23, edited 1 time in total.