Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smartXL wrote:Znas li ti citat s razumijevanjem? Rtrs plus a ne rtrs! Kako se razlikuje u nazivu tako i u samom programu.
Ne odgovori smeta li ti Saudi-Qur'an? Tzv. tolerantni
Nije šija nego vrat.
Naravno da mi ne smeta saudi. Procitaj gore post vidiš da sam tražio da telekom ubaci laudato, citaj malo, kod nas je tolerancija uvijek bila na visokom nivou.
sencobih wrote:
Nije šija nego vrat.
Naravno da mi ne smeta saudi. Procitaj gore post vidiš da sam tražio da telekom ubaci laudato, citaj malo, kod nas je tolerancija uvijek bila na visokom nivou.
Taj post ti je bio sarkastican, jer u istom trazis rtrs plus, a sad ga pljujes. Zato i kazem tzv. tolerantni. Daleko si od toga, mozda nisi ti kriv nego politika...
sencobih wrote:
Nije šija nego vrat.
Taj post ti je bio sarkastican, jer u istom trazis rtrs plus, a sad ga pljujes. Zato i kazem tzv. tolerantni. Daleko si od toga, mozda nisi ti kriv nego politika...
Moguće, a možda i zivotno iskustvo, umalo nam tolerancija glave ne dođe.. i opet smo za primjer svima
sencobih wrote:
Moguće, a možda i zivotno iskustvo, umalo nam tolerancija glave ne dođe.. i opet smo za primjer svima
Svi smo imali teska iskustva, neko manje a neko vise. Osveta i mrznja je kod svih religija zabranjena. Na svakoj strani imas onih koji u ime vjere cine zlo i koji imaju sljedbenike. Ali to ti ne brani da budes tolerantan, da uvazavas drugog. Nisu svi isti
Ne vidim razloga da sarkasticno trazis laudato, pa recimo i parove a da pri tome presutis Saudi i farmu...
AnonymousBIH wrote:Ja kad vidim ove vaše brzine sažali mi se. Moze li to YouTube gurati na 360p na jednom uređaju?
Ma ne moze ni 240..
ali zato vi mozete po bht temi to je cudo...kompleks, sta li...
Ja sam korisnik usluga BHT i imam pravo da serendam po temi
Žalosne brzine za 2016. godinu.
Upravo tako!
Meni da ne odgovaraju brzine, davo bihrzgulio i slova vise ne bih na ovoi temi napisao...Nesto slicxno sam vec uradio sa jednim ranijim provajderom i nije mi ni na kraj pameti piskarati po njihovoj temi..i soliti pamet onima koji je jos koriste....
zateznistub wrote:
Upravo tako!
Meni da ne odgovaraju brzine, davo bihrzgulio i slova vise ne bih na ovoi temi napisao...Nesto slicxno sam vec uradio sa jednim ranijim provajderom i nije mi ni na kraj pameti piskarati po njihovoj temi..i soliti pamet onima koji je jos koriste....
Razgulio sam ja sa Telecomovog "interneta" davno.
Vidi, subota, dosadno, vrijeme loše, nek' se nešto piše.
zateznistub wrote:
Upravo tako!
Razgulio sam ja sa Telecomovog "interneta" davno.
Vidi, subota, dosadno, vrijeme loše, nek' se nešto piše.
A zasto komentarišeš internet ako ga ne koristiš. Komentarši uslugu koju koristiš.
Malo je reci da su zalosne brzine, nego je tuga i sramota ziva. Ali ne, ako se nedo Bog usudis da to napises (jer ne moram biti korisnik telekoma niti genij da prijmetis da su brzine primjerenije za 2003 godinu) odmah si hejter i veleizdajnik. Nidje veze.
Mene zanima, sta kazu nadlezni u telecomu? Zasto se ne povecaju brzine sukladno danasnjici. Sta ih sprijecava. Eto napravite to, pa nam svima 'hejterima' na najbolji moguci nacin zapusite usta...Eto me prvog na salter. Dajte barem 30Mb/s po nekoj razumnoj cijeni pa da vidite koliki smo hejteri. Ovako, ispadate smijesni. Znaci, nebitno je sto ne koristim telekomov internet, samo zamjecujem da je danas 5Mb/s humor...
Ne povecavaju jer vecina korisnika nema tu tehnicku mogucnost. U slacaju da povecaju, a krajnji korisnik moze max 6-7Mbps da dobije, mozes li zamislit kolike bi zalbe i frke bile. Pa i danas, da ovih 5 Mbps, imas korinika koji ni to ne mogu dobit bude 3,nesto 4,nesto...
AnonymousBIH wrote:Nema potrebe povećavati, 5 mbps i je prevelika brzina za prosječnog korisnika.
Između 5 i 10 je mjera . Haj mi navedi zasto bi običnom čovjeku trebala brzina 20 ili više? Ja sam više za jeftiniju uslugu, a velika brzina mi nije bitna. Niti skidam filmove i serije niti imam namjeru, ionako sve ima online.