Ja sa agramom imam dobro iskustvo, uvažili garanciju i dali novi uređaj, također HTC 620. Koji imaš HTC, 500?undefined007 wrote:Pozz svima.
Danas sam odnio svoj HTC u BH Telecom jer ima garancije još 3-4 mjeseca pošto neće da se upali ne znam šta mu je. Ona žena mi reče da ide sad na servis (koliko se ja razumijem ovlašteni servis mu je Agram servis). Sad me zanima slijedeće, telefon nije ispadao, nije ni u vodi bio, odlično očuvan (tako mi reče i napisa na protokol ona žena na šalteru), nije otvaran jer ima onu void naljepnicu na šarafima zaljepljenu, najviše me strah šta će mi ovi iz servisa reći. Telefon se ne može upaliti, tačnije može al do pozadine i loga HTC i tu kao da zaledi i ne može se ugasiti bez vađenja baterije, ne reaguje na power tipku. Kakva su vaša iskustva sa Agram servisom?
PS. Rodica ima isti telefon, isti problem i dobila je novi telefon HTC 620, nosila par puta na servis i nisu mogli da naprave ...
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
doff
#39626 Re: BHTelecom All About
- Maharadza
#39627 Re: BHTelecom All About
Ma daju oni svi mjesec ili dva kao telecom samo da navuku, mada u ovoj anarhiji od države gdje niko ne poštuje zakon niti postoji isti protiv piraterije, HBO ispada bacanje para naspram torrenata!doff wrote:Koji to ne da? Ja od svog operatera dobio po jednom na oba STB u različitim intervalimakakaljin wrote:
Dobra navlakusa, dok drugi operateri ne daju besplatno HBO kanale
- escobar__
#39628 Re: BHTelecom All About
Ovakvi kakvi su HBO i Cinemax ne vrijede ni 1 KM.Maharadza wrote:Ma daju oni svi mjesec ili dva kao telecom samo da navuku, mada u ovoj anarhiji od države gdje niko ne poštuje zakon niti postoji isti protiv piraterije, HBO ispada bacanje para naspram torrenata!doff wrote:Koji to ne da? Ja od svog operatera dobio po jednom na oba STB u različitim intervalimakakaljin wrote:
Dobra navlakusa, dok drugi operateri ne daju besplatno HBO kanale
- undefined007
#39629 Re: BHTelecom All About
Jeste drug HTC desire 500, šta je tvom bilo?doff wrote:Ja sa agramom imam dobro iskustvo, uvažili garanciju i dali novi uređaj, također HTC 620. Koji imaš HTC, 500?undefined007 wrote:Pozz svima.
Danas sam odnio svoj HTC u BH Telecom jer ima garancije još 3-4 mjeseca pošto neće da se upali ne znam šta mu je. Ona žena mi reče da ide sad na servis (koliko se ja razumijem ovlašteni servis mu je Agram servis). Sad me zanima slijedeće, telefon nije ispadao, nije ni u vodi bio, odlično očuvan (tako mi reče i napisa na protokol ona žena na šalteru), nije otvaran jer ima onu void naljepnicu na šarafima zaljepljenu, najviše me strah šta će mi ovi iz servisa reći. Telefon se ne može upaliti, tačnije može al do pozadine i loga HTC i tu kao da zaledi i ne može se ugasiti bez vađenja baterije, ne reaguje na power tipku. Kakva su vaša iskustva sa Agram servisom?
PS. Rodica ima isti telefon, isti problem i dobila je novi telefon HTC 620, nosila par puta na servis i nisu mogli da naprave ...
-
doff
#39630 Re: BHTelecom All About
Nije mogao punit bateriju, kratko vrijeme samo mogao samo iz safe mod-a a poslije ni na taj način nije moglo.undefined007 wrote:Jeste drug HTC desire 500, šta je tvom bilo?
-
Ali_G
#39631 Re: BHTelecom All About
S januarom mi istice mini15 200%. Planiram preci na midi30, al ne mogu prije 03eg februara. Racun ce doci za midi30 bez obzira na datum prelaska?
-
Vidal89
#39632 Re: BHTelecom All About
Kako da aktiviram HD paket bez poziva 1444, je li moguce?
- Del_Boy1
#39633 Re: BHTelecom All About
Nije, ustvari možeš i na šalterima BH Telecoma.
-
Astrix
#39634 Re: BHTelecom All About
Planiram da pređem na MojaTV, izabrao sam jedan paket koji mi je ok, sad me zanima da li mi je isplativije uzeti taj paket i ostaviti fiksni prikljucak bh telecom ili da izaberem jedan paket koji ukljucuje i fiksnu telefoniju?
-
ing-ecc
#39635 Re: BHTelecom All About
Fixnu komponentu u MojaTV paketu sa dodatkom + isplati se uzeti ako se stvarno neko bavi telefoniranjem sa fixnog broja, znači neko ko može naći dobro u 1500 min. prema svim fixnim mrežama u BiH.Astrix wrote:Planiram da pređem na MojaTV, izabrao sam jedan paket koji mi je ok, sad me zanima da li mi je isplativije uzeti taj paket i ostaviti fiksni prikljucak bh telecom ili da izaberem jedan paket koji ukljucuje i fiksnu telefoniju?
Ili ako nekome trebaju samo fixni brojevi BH Telecoma, al više i od 1500 min. onda i paketi bez +.
-
Astrix
#39636 Re: BHTelecom All About
Meni ne treba, starci ga uglavnom koriste i to nista pretjerano, nekad dođe više pretplate nego što oni potroše pa ne znam da li bi bilo jefitnije uzeti paket sa telefonijom...
-
mirza_15
#39637 Re: BHTelecom All About
U svakom slucaju se isplati vec postojeci broj "uvuci" u mojaTV nego ga ostaviti solo pored mojaTV paketa.Astrix wrote:Meni ne treba, starci ga uglavnom koriste i to nista pretjerano, nekad dođe više pretplate nego što oni potroše pa ne znam da li bi bilo jefitnije uzeti paket sa telefonijom...
-
ibrahimaga
#39638 Re: BHTelecom All About
Zna li neko zašto je bh telecom sklonio sa svoje web stranice iphone i Samsungove mobitele? Hoće li biti uskoro novih modela u ponudi?
-
Officer Crabtree
#39639 Re: BHTelecom All About
konvertuju ih
(ban teaser
)
(ban teaser
- krakatoa
#39640 Re: BHTelecom All About
Officer Crabtree wrote:konvertuju ih
(ban teaser)
- BarbaDue
#39641 Re: BHTelecom All About
Vrijede 1km po komadu, više ne!escobar__ wrote: Ovakvi kakvi su HBO i Cinemax ne vrijede ni 1 KM.
Jbo to kad mora proć jedno 4-5 dana za dobar film. Više puta se desi da na sva četiri nema ništa spešl.
- zateznistub
#39642 Re: BHTelecom All About
BarbaDue wrote:Vrijede 1km po komadu, više ne!escobar__ wrote: Ovakvi kakvi su HBO i Cinemax ne vrijede ni 1 KM.
Jbo to kad mora proć jedno 4-5 dana za dobar film. Više puta se desi da na sva četiri nema ništa spešl.
-
sencobih
#39643 Re: BHTelecom All About
Ko nema drugog načina za gledanje filmova onda vrijede 3-4 marke najviše. Ali 10-11 je baš punoBarbaDue wrote:Vrijede 1km po komadu, više ne!escobar__ wrote: Ovakvi kakvi su HBO i Cinemax ne vrijede ni 1 KM.
-
Adi-g
#39644 Re: BHTelecom All About
Npr. ako predjes 03.feb na midi 30 onda ce ti od 1-2.feb tarifirati mini 15 a od 3.2. midi 30Ali_G wrote:S januarom mi istice mini15 200%. Planiram preci na midi30, al ne mogu prije 03eg februara. Racun ce doci za midi30 bez obzira na datum prelaska?
-
made_in_sarajevo
#39645 Re: BHTelecom All About
Evo dosao lik i skopcali moja tv, sad za sad vala ci modul od hs je bolja slika, svjetlija. Sad jel to do hdmi kabla i kartica ili je svakako tako ne znam
. jel ima negdje da se zte resiver procacka u opcijama da se prrbaci na 1080, mozda i slika bude bolja? 
- krakatoa
#39646 Re: BHTelecom All About
Koji je STB?made_in_sarajevo wrote:Evo dosao lik i skopcali moja tv, sad za sad vala ci modul od hs je bolja slika, svjetlija. Sad jel to do hdmi kabla i kartica ili je svakako tako ne znam. jel ima negdje da se zte resiver procacka u opcijama da se prrbaci na 1080, mozda i slika bude bolja?
-
porobljeni
#39647 Re: BHTelecom All About
Ima. Ideš na opcije, zatim podešavanje prijemnika i tu možeš podesiti izlaznu rezoluciju. Mada mislim da su svi STB uređaji sa HDMI portom automatski podešeni na 1080p.made_in_sarajevo wrote:Evo dosao lik i skopcali moja tv, sad za sad vala ci modul od hs je bolja slika, svjetlija. Sad jel to do hdmi kabla i kartica ili je svakako tako ne znam. jel ima negdje da se zte resiver procacka u opcijama da se prrbaci na 1080, mozda i slika bude bolja?
- krakatoa
#39648 Re: BHTelecom All About
Nisu, motorola recimo nije kao ni stari Albis. Zato sam i pitao koji STB ima.porobljeni wrote:Ima. Ideš na opcije, zatim podešavanje prijemnika i tu možeš podesiti izlaznu rezoluciju. Mada mislim da su svi STB uređaji sa HDMI portom automatski podešeni na 1080p.made_in_sarajevo wrote:Evo dosao lik i skopcali moja tv, sad za sad vala ci modul od hs je bolja slika, svjetlija. Sad jel to do hdmi kabla i kartica ili je svakako tako ne znam. jel ima negdje da se zte resiver procacka u opcijama da se prrbaci na 1080, mozda i slika bude bolja?
-
made_in_sarajevo
#39649 Re: BHTelecom All About
Zte zxv10 pise na njemu na naljepnici. Tv mi kaze da je signal 720p,a fox na ci modulu pise 526i ali bolja slika nego na moja tv, svjjetlija,ostrija.
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#39650 Re: BHTelecom All About
Meni je zaista žalosno , kako vidim na raznim forumima teme gdje se namjerno pljuje po domaćem proizvodu.Nema veze sve će doći na svoje , našem čovjeku je bolje Alpsko mlijeko ( trend, cool) nego naš npr Milkos. Sve je bolje nego svoje. i stvarno nam je žalosno,
BHTelecom jeste naša kompanija i ostat će . Moj priključak radi na optici . i bio mi je potreban novi password za wi-fi. nazvao sam 1444 i u roku od 5 minuta dobio sam povratni poziv. Da ne kazem tehnička podrška montera u roku od 14h (navečer zvao ujutro odmah došli)
U svakoj kompaniji ima crnih ovaca, ne kažem i u Telecomu. ali , možda je spam ali kada ćemo shvatiti da od kritikovanja nemamo ništa.Vodim se ovim primjerom , ako nekog kritikuješ i daješ pridike onda ti lično uradi nešto na tome. eh pa evo ovo je moj komentar i zaista ne želim ulaziti u dublje rasprave.
BHTelecom je u zadnjih godinu dana napravio veliki udar na našem tržistu a evo vidim i sa HBO kanalima, ako Bog da i sa Sportklub . ide i napreduje se . i ja ću to da podržavam. Ne vjerujem da za bilo koji problem nema rješenje,ima samo treba jedan fin dogovor i plan.
Hvala
BHTelecom jeste naša kompanija i ostat će . Moj priključak radi na optici . i bio mi je potreban novi password za wi-fi. nazvao sam 1444 i u roku od 5 minuta dobio sam povratni poziv. Da ne kazem tehnička podrška montera u roku od 14h (navečer zvao ujutro odmah došli)
U svakoj kompaniji ima crnih ovaca, ne kažem i u Telecomu. ali , možda je spam ali kada ćemo shvatiti da od kritikovanja nemamo ništa.Vodim se ovim primjerom , ako nekog kritikuješ i daješ pridike onda ti lično uradi nešto na tome. eh pa evo ovo je moj komentar i zaista ne želim ulaziti u dublje rasprave.
BHTelecom je u zadnjih godinu dana napravio veliki udar na našem tržistu a evo vidim i sa HBO kanalima, ako Bog da i sa Sportklub . ide i napreduje se . i ja ću to da podržavam. Ne vjerujem da za bilo koji problem nema rješenje,ima samo treba jedan fin dogovor i plan.
Hvala