BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Muuky
#39401 Re: BHTelecom All About
Zna li neko jel ima neke novine u telekomu sto se tice mojatv.. ima li sta bez ovih kablova? Neka kartica ?
- and
#39402 Re: BHTelecom All About
koja je najbolja opcija umjesto ove mini 15+2,5 km interneta +200%?ing-ecc wrote:... uz 200% više Da, a inače ti i nije bolje.erotica wrote:ok hvala, na starom sam M15 paketu po osnovu kupovine telefona jos 18 mjeseci tako da ostajem na njemu sto mi je realno i bolje
- ala7
#39403 Re: BHTelecom All About
Poklopi se maleni.zateznistub wrote:Haj ne mlati bez veze. Kakav god da je bio BHT bi išao na prodaju prije ili kasnije. I ne smatrajte više sa uhljebi ma jer ne znam firmu (a znam ih podosta) i gdje te fele i nema. Lično mi je zao sto ce ići na prodaju jer onda pare odoše vani...ala7 wrote:Radujem se, uhljebi na aparatina uskoro, umjesto da ste napravili giganta i očuvali ugled firme koja toliko uloži novca u državu vi ste je doveli na nivo da se mora prodati, isti taj glasački aparat SDA je izdan od "patriotske" stranke, stranke SDA, vjerovali ste lažnom patriotizmu, vjerovali u bosanskohercegovačke mitove od 100 000 radnih mjesta.
Treba da platite cijenu vašeg vjerovanja u porodicu Izetbegović.
Žao mi je što se mora prodati bh gigant kao BHTelecom ali sami su zaslužni za to.
#narodzna #idemoprvi
- krakatoa
#39404 Re: BHTelecom All About
Rece klasicni uhljup koji nista nije postigao u zivotu, klix forum mu vrhunac uspjeha, trazi posao a Boga moli da ga ne nadje i onda na vrhuncu frustracije pocne udarati po SDA, Bakiru, telekomu,... Niko mu ne valja samo on, neshvaceni ekonomista i politicki analiticar, jedini pametan i zna sta valja.ala7 wrote:Poklopi se maleni.zateznistub wrote:Haj ne mlati bez veze. Kakav god da je bio BHT bi išao na prodaju prije ili kasnije. I ne smatrajte više sa uhljebi ma jer ne znam firmu (a znam ih podosta) i gdje te fele i nema. Lično mi je zao sto ce ići na prodaju jer onda pare odoše vani...ala7 wrote:Radujem se, uhljebi na aparatina uskoro, umjesto da ste napravili giganta i očuvali ugled firme koja toliko uloži novca u državu vi ste je doveli na nivo da se mora prodati, isti taj glasački aparat SDA je izdan od "patriotske" stranke, stranke SDA, vjerovali ste lažnom patriotizmu, vjerovali u bosanskohercegovačke mitove od 100 000 radnih mjesta.
Žao mi je što se mora prodati bh gigant kao BHTelecom ali sami su zaslužni za to.
#narodzna #idemoprvi
-
bumerangss
#39405 Re: BHTelecom All About
Slazem se! Pola moje mahale je bilo na HS-u a sad ih nesto TM zeza tako da svi rondaju. Stalno im je auto ono s lotrama u pokretuElRe wrote:Telekom sad ima priliku da pokupi korisnike HSu i Telemachu. Spajanje ide dosta sporo i traljavo uz nejasnu strategiju i stalna odlaganja. I dodatno poskupljenje bazne usluge koje ce ici uskoro.
Kad bi povecali net na 10Mb to bi jos privuklo jer oni koji se dvoume to je zbog sporog neta
-
bumerangss
#39406 Re: BHTelecom All About
Slazem se da su dosta unazadili ponudu bhmobile pakete pa sam ja iz revolta presao sa student plus paketa na ultru jer nisam htio dozvoliti da mi ponistavaju kredit a imam par stojaBarbaDue wrote:BHTelekom je mnogo zeznuo stvar sa velikim brojem paketa. Istina oni su kreirani da se prilagide svim korisnicina, međutim fira je sve njih skontati i odabrati koji ti najviše odgovara. Imam taj osjećaj, možda griješim.
Da nemam puno kredita, uzeo bih mojCombo jer on mi se cini solidan.
Moram priznati da je Moja TV najbolja
- MOSALJOZE
#39407 Re: BHTelecom All About
Pa rekli su povecati brzinu nekada ovog mjeseca.bumerangss wrote:Slazem se! Pola moje mahale je bilo na HS-u a sad ih nesto TM zeza tako da svi rondaju. Stalno im je auto ono s lotrama u pokretuElRe wrote:Telekom sad ima priliku da pokupi korisnike HSu i Telemachu. Spajanje ide dosta sporo i traljavo uz nejasnu strategiju i stalna odlaganja. I dodatno poskupljenje bazne usluge koje ce ici uskoro.i raspituju se za Moju Tv i ja im je hvalim koliko mogu
![]()
Kad bi povecali net na 10Mb to bi jos privuklo jer oni koji se dvoume to je zbog sporog neta
- zateznistub
#39408 Re: BHTelecom All About
ala7 wrote:Poklopi se maleni.zateznistub wrote:Haj ne mlati bez veze. Kakav god da je bio BHT bi išao na prodaju prije ili kasnije. I ne smatrajte više sa uhljebi ma jer ne znam firmu (a znam ih podosta) i gdje te fele i nema. Lično mi je zao sto ce ići na prodaju jer onda pare odoše vani...ala7 wrote:Radujem se, uhljebi na aparatina uskoro, umjesto da ste napravili giganta i očuvali ugled firme koja toliko uloži novca u državu vi ste je doveli na nivo da se mora prodati, isti taj glasački aparat SDA je izdan od "patriotske" stranke, stranke SDA, vjerovali ste lažnom patriotizmu, vjerovali u bosanskohercegovačke mitove od 100 000 radnih mjesta.
#narodzna #idemoprvi
- zateznistub
#39409 Re: BHTelecom All About
Iako lično, zaista, nemam nekih potreba za vecom brzinom, smatram da bi bio red dići brzinu jer ono 5 bas nekako danas zvuči malo...MOSALJOZE wrote:Pa rekli su povecati brzinu nekada ovog mjeseca.bumerangss wrote:Slazem se! Pola moje mahale je bilo na HS-u a sad ih nesto TM zeza tako da svi rondaju. Stalno im je auto ono s lotrama u pokretuElRe wrote:Telekom sad ima priliku da pokupi korisnike HSu i Telemachu. Spajanje ide dosta sporo i traljavo uz nejasnu strategiju i stalna odlaganja. I dodatno poskupljenje bazne usluge koje ce ici uskoro.i raspituju se za Moju Tv i ja im je hvalim koliko mogu
![]()
- Kiki_Musampa
#39410 Re: BHTelecom All About
[/quote]
Iako lično, zaista, nemam nekih potreba za vecom brzinom, smatram da bi bio red dići brzinu jer ono 5 bas nekako danas zvuči malo...[/quote]
Ne znam kako ti,al meni ni youtube na 720 ne ide,da ne kazem kako ide stream utakmice...
Iako lično, zaista, nemam nekih potreba za vecom brzinom, smatram da bi bio red dići brzinu jer ono 5 bas nekako danas zvuči malo...[/quote]
Ne znam kako ti,al meni ni youtube na 720 ne ide,da ne kazem kako ide stream utakmice...
- BarbaDue
#39411 Re: BHTelecom All About
Interesuje me ako se proda BHT hoće li se tada finansirati sport, škole, davati donacije...itd?
Ja mislim da se možemo tada poselamiti sa tim, možda neki sitni projektić i donacija!
Ja mislim da se možemo tada poselamiti sa tim, možda neki sitni projektić i donacija!
- ElRe
#39412 Re: BHTelecom All About
A zasto neko treba da finansira sport, škole i da daje donacije?BarbaDue wrote:Interesuje me ako se proda BHT hoće li se tada finansirati sport, škole, davati donacije...itd?
- BarbaDue
#39413 Re: BHTelecom All About
Zato što je to bio novac tvoj, moj i svih onih koji su uredno plaćali račune, odnosno državin. Mislim da država treba brinuti o svojoj djeci na bilo koji način.
Ti misliš da ne treba?
Ti misliš da ne treba?
- zateznistub
#39414 Re: BHTelecom All About
Pravo da ti kazem, prvo ne gledam tekme, pogotovo na stream, ako i gledam nesto na YT ne padam u trans ako je 360p, kodi radi bez problema na SD formatu, ali kako rekoh, apsolutno sam ZA podizanje brzine...Kiki_Musampa wrote:
- ElRe
#39415 Re: BHTelecom All About
Mislim da ne treba. Firma mora da misli prvo na sebe i svoj razvoj. Telekomunikacije su danas postale kao banke. Ako si dio velike porodice imas sansi na trzistu, inace si osudjen na sporednu ulogu. Srecom, kod nas BHT ima jos uvijek jaku poziciju. Ali zamisli scenario, profir 2013 bio 120 miliona, 2014 90 miliona, 2015 85 miliona, 2016 80 miliona i tako dalje. Rasti sigurno nece, osim ako konkurencija ne napravi neku veliku gresku. To znaci sve manja novca Vladi, i ocekivati je da oni kazu, dobro vise nam ne trebate, prodajemo vas i pravimo elektrane, npr.BarbaDue wrote:Zato što je to bio novac tvoj, moj i svih onih koji su uredno plaćali račune, odnosno državin. Mislim da država treba brinuti o svojoj djeci na bilo koji način.
Ti misliš da ne treba?
-
sencobih
#39416 Re: BHTelecom All About
Da je drzava kako treba i da nije ustrojena tako da njeni celnici više vole tuđu drzavu nego svoju, onda bi brinula o svojoj firmi i ne bi dozvolila da nelojalna konkurencija uništava drzavnu firmu. Zato imamo situaciju da je u istoj ravni prikjucak preko šljiva i el stubova i podzemni prikljucak urađen po propisu.ElRe wrote:Mislim da ne treba. Firma mora da misli prvo na sebe i svoj razvoj. Telekomunikacije su danas postale kao banke. Ako si dio velike porodice imas sansi na trzistu, inace si osudjen na sporednu ulogu. Srecom, kod nas BHT ima jos uvijek jaku poziciju. Ali zamisli scenario, profir 2013 bio 120 miliona, 2014 90 miliona, 2015 85 miliona, 2016 80 miliona i tako dalje. Rasti sigurno nece, osim ako konkurencija ne napravi neku veliku gresku. To znaci sve manja novca Vladi, i ocekivati je da oni kazu, dobro vise nam ne trebate, prodajemo vas i pravimo elektrane, npr.BarbaDue wrote:Zato što je to bio novac tvoj, moj i svih onih koji su uredno plaćali račune, odnosno državin. Mislim da država treba brinuti o svojoj djeci na bilo koji način.
Ti misliš da ne treba?
A cijena kod oba u 5 deka, onda mozes misliti kakav ekstra profit se ubire i odlazi vani. Gore od svega je to sto ovdje neki kazu da je to u redu ,ali svako ima svoje razloge, neko je plaćen , neko ne konta , neko je zavidan na nečemu itd. Ali ništa ne moze opravdati želju da nešto drzavno rikne pa makar to bio i mrski telekom
-
gunner37
#39417 Re: BHTelecom All About
Imam informaciju da od 1. februara idu novi paketi na mojoj tv. Vece brzine, novi programi, vise minuta itd. Dosad me nije zeznuo za info, nadati se...
-
gunner37
#39418 Re: BHTelecom All About
.
Last edited by gunner37 on 15/01/2016 09:28, edited 1 time in total.
- Filter
#39420 Re: BHTelecom All About
meni rekose od sutra...

- SONY_91
#39421 Re: BHTelecom All About
Naše je da se nadamo povećanju
. Ja se ako ništa zbog stabilnosti držim i dalje Moje TV. Mada, ista mi u posljednje vrijeme pravi mnogo problema ali zato sa ADSL-om nema ni najmanjih poteškoća
. Valjda uskoro riješe mi i problem sa Mojom TV, čekam već više od 20 dana
.
-
Ali_G
#39422 Re: BHTelecom All About
Jedina mana moja tv je mala brzina interneta. Kad bi se brzina podigla na 10 (ako postoje uslovi) pridobili bi dosta korisnika kojima sk nije bitan u cijeloj prici. Al bez povecanja brzine nemaju sansi. Nije to stvar ni da li nekom treba 10mb koliko je to marketing. Ljudi jednostavno vole da makar na papiru imaju vise.
- zateznistub
#39423 Re: BHTelecom All About
Šta drug filter? Šta? Ne budi cicija, podijeli sa rajom...Filter wrote:meni rekose od sutra...
![]()
- Dozer
#39424 Re: BHTelecom All About
A gdje sam ja rekao da ne moze?suad-sarajevo wrote:Korisnik sam mini 15 paketa sa msurf50 od 2.5 KM gdje naravno 100 MB ide po punoj brzini a poslije se brzina smanji na mislim 64kbps. Dokaz da se i na manjim brzinama može nagurati giga i više.Dozer wrote:Desi se da nemas vise net i da ga, ako zelis, moras dokupiti iz mSurf ponude gdje je najjeftinija opcija 500 MB za 7KM. Naravno, nema prenosa neiskoristenih MB u naredni mjesec.r_faruk wrote:za paket ''moj mini 15'', pise - 100 MB mobilnog Internet po maksimalnoj brzini, ne pise sta bude kada se potrosi ovi megabajtovi...
Ja sve ljudi sto znam, niko ne potrosi vise od 300-400 MB mjesecno. Dakle, ovo je nesuvislo.![]()
![]()
Usput...meni je ovaj tvoj racun nejasan... 1,15GB - ukljuceno u pretplatu. A pretplata podrazumijeva 100MB + 50MB iz mSurf-a. Na koji nacin ti je onda 1,5GB u pretplati na paketu mini15? Ovo je vjerovatno neki stari racun, dok nije uvedena taraba nakon potrosenih 100MB iz mini15 paketa.
Sad bi ti trebalo pisati 150MB ukljuceno u pretplatu. 100MB iz mini15 + 50 iz mSurf-a za 2,5 KM. I kapak.
Naravno, ni mSurf50 z apretplatnike vise ne postoji
Ultrasi imaju ove varijante:

Last edited by Dozer on 15/01/2016 10:14, edited 3 times in total.
-
prelivoda
#39425 Re: BHTelecom All About
DNS serveri za područje USK-a katastrofa rade na ADSL-u. Proradilo normalno tek ručnim podešenjem na 8.8.8.8