Mustafapasa wrote:made_in_sarajevo i ElRe e svašta pročitah od vas... prvi opalio žalopojku, ma nema telecom kriv za sve, a drugi se provali sa ulogom komapnija u društvenom uređenju i stimulisanju društva...
Neko vozi Mercedes, neko Fiata a neko i Dacia logan...svako sebi, al nijedan pravi argument niko da navede, jak, snažan osim da je za par KM nešto jeftinije...nejse
ti kazes telemach kriv za bandere,nelegalne korisnike bla bla bla, mene kao korisnika to ne zanima,dakle i ti si se zalio, ja sam napisao kako je meni i to isto tako ni telekoma ne zanima jel tako? boli briga telekoma sto se stimaju tenderi i sto se vara na poslovima, telecom isporuci racun i plati,nemas platiti ugasi ti i zavrsena prica. ja nisam rekao da je telekom kriv nego sam tvoju pricu o banderama okrenuo na svoje, pa mi kazes da je to zalopojka eto telekom kriv. telekom je kriv sto svoje tendere dopusta da se stimaju i tako direktno osteti sebe i druge firme, za ostalo nije telekom kriv niti sam ja gdje rekao da je telekom kriv.
argumente si od mene uvijek imao, pitaj i sefa i njemu sam ih obrazlozio neki dan,a nek ti kaze sta mi je odgovorio. cak sam ti postavio link od paketa na moja tv i da ja takav paket placam 36KM, nabrojao sta sve imam,a sta dobijam od moja tv. kakav to jos argument treba,sto nema na tv-u kome zove i da igram igrica preko STB-a? bas to svako sebi sto se ovdje milijardu puta reklo, svako sebi bira i placa, bez price nase,njihovo,budjet,zdravstvo. da ti napisem opet argumente bez zalopojki, ja znam gdje i kome mogu pricati zalopojke,a to nisam radio na forumu.
HS KID 8:
- 20/2mbita internet - imam uvijek 18-21/1,5-2mbita
- 155 kanala na digitalnoj televiziji, CI modul
- 15 HD kanala ukljucenih u cijenu paketa
- kablovska TV na drugom TV-u ukljucena u cijenu
- ubacim USB ili HDD u smart TV i snimam od kanala sta hocu da poslije gledam, nemam time shift jedino.
- imam i web pristup na tv-u
ukupno: 36,30KM sa PDV-om.
moja tv net (cijenom isto kao KID 8 )
- 5mbita/512kbps
- 140 kanala SD rezolucije na STB-u
- TimeShift TV
EPG (elektronski programski vodič)
MojaTV igrice
web pristup putem TV prijemnika
ukupno: 36,27KM + dodatni HD kanali kojih ima do 10 kanala, 4.68KM + dodatni STB za drugi TV 4.10KM = 45.05KM.
paket u kojem bi imao isti internet kao na KID 8, pisao sam vec skuplji je 26KM, dok ovdje na moja tv net placam 8,75KM vise,a imam troduplo manji internet i osim arene HD koja jedino valja od HD ponude koju moja tv ima.
bjezi ba mustafa svadjali smo se 100 puta oko ovoga i ne pada mi napamet vise. ti svoje,ja svoje, kad moja tv ponudi za pare uslugu koja meni odgovara ja cu otici i podnjeti zahtjev za prikljucenje moja tv. ja sam svoje zavrsio na ovu temu s tobom i sa bilo kim.
kako rekoh, dosao,pricao, ne isplati se vise raspravljati jer "nemam" argumenata, doci cu da pohvalim kad treba,pljunem kad treba i citam nako temu