Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote:Da li se nasi razgovori snimaju ? DA
Mogu li prijaviti policiji ako mi neko prijeti, ... DA
pa da dobiju razgovor oni od Bh Telecoma? .... a zašto bi oni dobijali razgovor od BH Telecoma?
Jel ima neko korsnik moje tv da mi objasni je li to može internet i preko tv-a i kako to funkcioniše (jel priključi miš na tv ili kako) i da li je to uopšte to praktično, mislim npr. možeš li pogledati recimo neki film s interneta?
quarterback wrote:sa stbom dobijes malu tastaturu koja na sebi ima testere koji simuliraju pokretanje misa
film tesko da ces gledati jer ugradjeni browser podrzava samo najosnovnije, gledaj na to kao na mogucnost da citas vijesti sa neta
Treba pricati u proslom vremenu uz stb se dobijala mala tastatura nekad na pocetku, nema toga odavno i ne daju vise tako da pisi kuci po odjelo za tu tastaturu, mislim da djevojka/zena u startu zna o cemu se radi, da ne ocekuje cuda, a browser na stb-u ne podrzava niti flash, niti html5 tako da od ozbiljnijeg surfanja i gledanja klipova na youtube nema nista sve i da imas tu "malu tastaturu".
Nego,zna li neko hoce li moci ovi novi albis stb podrzavati usb ili esata prikljucak,da li telekom radi nesto na tome? Znam da telemach daje svojim korisnicima uz recivere i hdd,pa mogu snimati sve sto im drago. Eto,telekom ne mora davat hdd,neka nam pusti da normalno mozemo koristiti usb i esata portove,ne da mi sluzi usb za punjenje mobitela.
quarterback wrote:sa stbom dobijes malu tastaturu koja na sebi ima testere koji simuliraju pokretanje misa
film tesko da ces gledati jer ugradjeni browser podrzava samo najosnovnije, gledaj na to kao na mogucnost da citas vijesti sa neta
Treba pricati u proslom vremenu uz stb se dobijala mala tastatura nekad na pocetku, nema toga odavno i ne daju vise tako da pisi kuci po odjelo za tu tastaturu, mislim da djevojka/zena u startu zna o cemu se radi, da ne ocekuje cuda, a browser na stb-u ne podrzava niti flash, niti html5 tako da od ozbiljnijeg surfanja i gledanja klipova na youtube nema nista sve i da imas tu "malu tastaturu".
sa stbom si dobivala malu tastaturu koja na sebi ima testere koji simuliraju pokretanje misa
Jel ima smisla aktivirati HD paket na moja tv ako mi je TV 32" (80cm). Kolika je ustvari razlika u kvaliteti slike u odnosu na ovaj obicni i jel tacno da je prvi mjesec besplatno a kasnije se placa dodatnih 4KM za koristenje ove usluge? Moze li se kasnije odjaviti ova usluga ukoliko ne primijetim neku znatnu razliku jer 6-7 kanala je po mom misljenju premalo? Hvala
I to uradio i opet krompir, ne znam fkt u cemu je caka. Na mobitelu ima i mreza i logujem se i pokazuje da sa ima wifi al nece da mrdne. Ako imas jos neku ideju.... I hvala ti drug svakako kao i delboyu
Koji paket koristis,nisam upratio? Trebas podesit npr.port 1 i 4 za net,a port 2 i 3 za moja tv na tom routeru koji si dobio od telekoma. Mada bi morao imati wi-fi konekciju ako si sve radio po upustvu.
Dobijes 7 kanala i to vecinom sportske (koje vec imas kao SD). Razlika u kvaliteti slike mora biti vidljiva. I na kraju, nema dzabe ni u stare babe.
Po meni jako losa ponuda HD kanala.