Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li neko od insajdera, ili ove dobro informisane ekipe hoce li se kad Baby TV pojaviti u ponudi moje tv. Odjavio HS pa mi fali ovaj kanal pravo, radi mira u kuci?
rizibizi wrote:Zna li neko od insajdera, ili ove dobro informisane ekipe hoce li se kad Baby TV pojaviti u ponudi moje tv. Odjavio HS pa mi fali ovaj kanal pravo, radi mira u kuci?
Neznam sa bi ti rekao al mislim da nije losa zamjena i bambino koji ima u ponudi moje tv al eto
Nemam pojma, ne gledam ti ja to, iskreno meni je to sve ispiranje mozga al dijete mirno dok jede. Valjda stvar navike Simpsoni i Baby TV i nema trece... za sada.
Problem sa moja tv preko HDMI kabla , naime sve radilo par dana ok, međutim juče ujutru uključijo tv kad ono nema tona slika ima, iskljičim stab par sekundi iz struje kad ponovo proradi posle ponovnog gašenja staba ponovno ista stvar,samo što više nema tona nikako Preko skarta/činčeva radi ali je slika lošija, jeli neko imao sličan problem? Hvala !
rizibizi wrote:Zna li neko od insajdera, ili ove dobro informisane ekipe hoce li se kad Baby TV pojaviti u ponudi moje tv. Odjavio HS pa mi fali ovaj kanal pravo, radi mira u kuci?
EDIT: Probao sam juce Bambino sto neko rece, meni se cini da je ono ipak za malo stariju djecu, 2-3 godine i vise. Uglavnom nisam primjetio interesovanje. Bilo je
tv mi je spojen preko scarta na stb medjutim u drugoj sobi imam jos jedan tv i volio bih ga obicnim antenskim kablom povezati na stb (doduse ne sjecam se da li uopste ima takav izlaz), da li je neko ovo probao i da li ce biti slika na oba tva istovremeno (naravno isti program)
doduse presao sam se, tv u dnevnoj je povezan sa hdmi kablom, dakle mogao bih uzeti scart adapter pa sa njega izvuci cinceve do druge sobe... peglanje...
rizibizi wrote:Nema ti to na ovom stb-u to imas na onim stb-ovima od kablovske. Ovdje moze skart i hdmi ali ne znam hoce li raditi paralelno, nisam nikad probao.
rizibizi wrote:Nema ti to na ovom stb-u to imas na onim stb-ovima od kablovske. Ovdje moze skart i hdmi ali ne znam hoce li raditi paralelno, nisam nikad probao.
Sehro wrote:Potpisao sam ugovor na 24 mjeseca u okviru akcije "do 200% više", teta na šalteru mi kaže da ću popust od 200% moći koristiti tek naredni mjesec??
Tako je, da si barem potpisao ugovor sedmicu ranije
I ja sam zainteresirana za Moja tv. A sta je s ovim full+ paketom, kosta samo 45,63 KM, razlika je izgleda samo kod telefonskih usluga - kod full imas pravo neograniceno prema fiksnoj mrezi BH telecoma i 10 KM prema mobilnoj, a kod full+ ukljuceno je 1500 min prema SVIM fiksnim mrezama u BiH?! To je meni cak i bolja opcija, mozes skoro sat vremena dnevno pricati sa svim fiksnim mrezama, sto je sasvim dovoljno. Doduse nije ukljuceno onih 10 KM razgovora s mobilnom mrezom. Ali razlika u cijeni izmedju jednog i drugog paketa je dosta velika. Ako ima neko ko koristi full+, voljela bih da podijeli iskustva. I jos nesto, posto sam totalni laik, moze li se modem koji se dobije spojiti s wifi routerom, pa da koristim internet u kuci i na mobitelu, tabletu...?
Moze li se uvesti samo adsl, na postojeci telefonski prikljucak ali sa odjavljenim telefonom i bez tv paketa, znaci samo internet??? I da li neko zna koji kablovski operater nudi takvu opciju? Hvala