BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
adnandus

#16076 Re: BHTelecom All About

Post by adnandus »

Tiger 033 wrote:
UltrasNaBaterije wrote:konačno legalan i ispravan prenos dolazi na dnevni red, polako ali sigurno. Kad sve televizije ovako urade da zaštite potrošače i gledatelje u svojim državama, to će značiti i kraj ovih divljih operatora. :)
PISMO OGORČENE PRETPLATNICE BH. TELECOMA:
"Da li je tačno da mi, pretplatnici,svojim novcem plaćamo srbijanski šund koji televizija Pink emituje na Mojoj TV?!"

Četvrtak | 12.09.2013.

Zanima me samo plaća li Pink ovoj državi poreze na ime programa i reklama koje u BiH emitira ili taj novac ostaje u Srbiji? A kako sam čula, i većina filmova koje nudi na svojim kanalima bespravno se prikazuju u BiH jer su kupljeni samo za teritoriju Srbije... Pa, ako je istina samo dio od svega ovoga, šta u ovoj državi rade Regulaciona agencija za medije (RAK) i naše poreske službe?!

Image

Nezadovoljna i ogorčena korisnica usluga Moje TV (IPTV platforme BH Telecoma) uputila je na adresu :roll: gnjevno pismo nakon što su brojni mediji danas objavili informaciju o Lepom Mići, jednom od učesnika pete sezone show programa "Farma", koji se u BiH emituje putem PINK televizije, i njegovoj ratnoj i posratnoj četničkoj biografiji. No, njeno reagiranje obuhvatilo je puno više od zgražavanja nad Lepim Mićom i užasom koji se emituje sa imanja u Lisovićima.

Pismo naše čitateljke prenosimo u cjelosti...

Poštovani,
Htjela bih da izrazim svoj protest zbog emitiranja raznih Pinkovih programa na ovdašnjim televizijama. Rođena sam Sarajka i nemam ništa protiv otvorenosti i sadradnje sa svima, ali ne mogu da gledam to smeće od programa koje nam servira ružičasta televizija iz noći u noć.

Čitam danas o ovom Lepom Mići, što učestvuje u Pinkovoj Farmi, kako „peva o muslimanima kojih više neće biti“. Pa to je strašno! Zašto nam se uopće nudi da to gledamo da našim kablovskim i telekom operaterima?!

Znam da neko može reći da me niko ne tjera da gledam baš Pinkove kanale i taj program. I ne gledam, ali tih Pinkovih kanala je toliko da ih je prosto nemoguće izbjeći. Mene, kao pretplatnika, niko nije ni pitao da li ih želim, a kako sam čula, upravo mi, pretplatnici, plaćamo sve te kanale pa i Pinkove.

Na nekim srbijanskim portalima sam čitala kako svi operateri, uključujući i Moju TV, u BiH plaćaju Pinku po „1 evro po korisniku“. Znači li to da ja od svoje pretplate svaki mjesec plaćam 2 marke Pinkovim kanalima? Ovo sam pročitala, ali ne mogu još da vjerujem u to. Ako je to tačno, onda odgovorne u BH Telecomu treba javno linčovati!

Pa, zamislite samo koliko pretplatnika ima Moja TV i koliko, po toj logici, novca ide za finansiranje šunda koji dolazi sa Pinka?! Pa, zar ne bi Pink trebao da plati BH Telecomu što emitira njegovo tv smeće.

Zanima me samo plaća li Pink ovoj državi poreze na ime programa i reklama koje u BiH emitira ili taj novac ostaje u Srbiji? A kako sam čula, i većina filmova koje nudi na svojim kanalima bespravno se prikazuju u BiH jer su kupljeni samo za teritoriju Srbije... Pa, ako je istina samo dio od svega ovoga, šta u ovoj državi rade Regulaciona agencija za medije (RAK) i naše poreske službe?!

Zaista je nevjerovatno da ljudi u ovoj zemlji nisu naučili da poštuju sebe i svoju muku. Zar su zaboravili sve ono što se događalo od 1992., ali i prije, kada je BiH bila medijska kolonija Beograda (i Zagreba). Pa zbog toga je i rat počeo u ovoj zemlji.

Pišem vam ovo pismo, jer sam očajna. Nadam se da će neko da se bavi i ovom temom i da me uvjeri da sve ovo nije tačno i da mi (ja) ne plaćamo svojim novcem emitiranje srbijanskog šund programa na Mojoj TV i drugim ovdašnjim kablovskim operaterima.

Ako se zaista ispostavi da BH Telcom i Moja TV daju ove orgomne novce (a naše) za bogaćenje medijskih tajkuna u Srbiji, onda možemo reći da smo dodirnuli dno. I našeg ponosa i naše pameti.

S poštovanjem,
Vaša vjerna čitateljka Suada Hadžić
Ne kontam kakve veze ima Telekom sa pinkom pa svaki kabl operater ima u ponudi tu TV pa cak i zemaljskom vezom moze se hvatati Po cemu bi trebalo lincovati neke ljude :?
Zamisli da oni jedini nemaju pink pa bilo bi jaooooo SDA televizija, kako ih nije stid, nacionalisti, srbomrzci itd.
Pa ljudi moji pa pink se najvise i gleda u BiH i najveci i m je prihod od raznih sms-ova iz BiH za pjevace, big bracu farme i razne gluposti ova televizija samo karakterise gledaoca koji je gleda pa tako i ovu gospoju :-?
Pitarrr82

#16077 Re: BHTelecom All About

Post by Pitarrr82 »

Nego, vezano za ovu akciju 50% na pretplatu, 1KM itd. Jel se na to gleda s danom zahtjeva ili potpisa ugovora?
drug_profi

#16078 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Gospoja ih ne gleda, nego hoce da se maknu jer ih operateri placaju, pa da pare ne idu cetama za propagiranje primitivizma. To je ukratko sadrzaj pisma. Vidim da ga niko nije procitao.

Ja bih takodjer strasno volio da se ova najezda raznoraznih tv stanica zaustavi. Sve njih na zivotu drze kablovski operateri pa imaju potencijalo velik broj gledalaca i tako prezivljavaju od jadnih reklama.

Volio bih da mi ponude da proberem 20-30 kanala, a ostalo nek mi sklone. Vremenom ce se neki kanali ugasiti, a mnogi ce prestati da se busaju sa rejtingom da su najgledaniji. Licno ne znam ni da li imam taj neki pink i na kojem je broju.
iceman2010

#16079 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

UltrasNaBaterije wrote:
Tiger 033 wrote:
UltrasNaBaterije wrote:konačno legalan i ispravan prenos dolazi na dnevni red, polako ali sigurno. Kad sve televizije ovako urade da zaštite potrošače i gledatelje u svojim državama, to će značiti i kraj ovih divljih operatora. :)
"Da li je tačno da mi, pretplatnici,svojim novcem plaćamo srbijanski šund koji televizija Pink emituje na Mojoj TV?!"

Četvrtak | 12.09.2013.

Image

Nezadovoljna i ogorčena korisnica usluga Moje TV (IPTV platforme BH Telecoma) uputila je na adresu :roll: gnjevno pismo nakon što su brojni mediji danas objavili informaciju o Lepom Mići, jednom od učesnika pete sezone show programa "Farma", koji se u BiH emituje putem PINK televizije, i njegovoj ratnoj i posratnoj četničkoj biografiji. No, njeno reagiranje obuhvatilo je puno više od zgražavanja nad Lepim Mićom i užasom koji se emituje sa imanja u Lisovićima.

Poštovani,
Htjela bih da izrazim svoj protest zbog emitiranja raznih Pinkovih programa na ovdašnjim televizijama. Rođena sam Sarajka i nemam ništa protiv otvorenosti i sadradnje sa svima, ali ne mogu da gledam to smeće od programa koje nam servira ružičasta televizija iz noći u noć.

Čitam danas o ovom Lepom Mići, što učestvuje u Pinkovoj Farmi, kako „peva o muslimanima kojih više neće biti“. Pa to je strašno! Zašto nam se uopće nudi da to gledamo da našim kablovskim i telekom operaterima?!

Znam da neko može reći da me niko ne tjera da gledam baš Pinkove kanale i taj program. I ne gledam, ali tih Pinkovih kanala je toliko da ih je prosto nemoguće izbjeći. Mene, kao pretplatnika, niko nije ni pitao da li ih želim, a kako sam čula, upravo mi, pretplatnici, plaćamo sve te kanale pa i Pinkove.

Na nekim srbijanskim portalima sam čitala kako svi operateri, uključujući i Moju TV, u BiH plaćaju Pinku po „1 evro po korisniku“. Znači li to da ja od svoje pretplate svaki mjesec plaćam 2 marke Pinkovim kanalima? Ovo sam pročitala, ali ne mogu još da vjerujem u to. Ako je to tačno, onda odgovorne u BH Telecomu treba javno linčovati!

Pa, zamislite samo koliko pretplatnika ima Moja TV i koliko, po toj logici, novca ide za finansiranje šunda koji dolazi sa Pinka?! Pa, zar ne bi Pink trebao da plati BH Telecomu što emitira njegovo tv smeće.

Zaista je nevjerovatno da ljudi u ovoj zemlji nisu naučili da poštuju sebe i svoju muku. Zar su zaboravili sve ono što se događalo od 1992., ali i prije, kada je BiH bila medijska kolonija Beograda (i Zagreba). Pa zbog toga je i rat počeo u ovoj zemlji.

Pišem vam ovo pismo, jer sam očajna. Nadam se da će neko da se bavi i ovom temom i da me uvjeri da sve ovo nije tačno i da mi (ja) ne plaćamo svojim novcem emitiranje srbijanskog šund programa na Mojoj TV i drugim ovdašnjim kablovskim operaterima.

Ako se zaista ispostavi da BH Telcom i Moja TV daju ove orgomne novce (a naše) za bogaćenje medijskih tajkuna u Srbiji, onda možemo reći da smo dodirnuli dno. I našeg ponosa i naše pameti.

S poštovanjem,
Nemoguće izbjeći pinkove? Puno ih ima? Plaća se parama poreskih obveznika? Kakva je ovo nebuloza?

Ona je još očajna? Njena ponos i pamet? Njena muka i briga za našu državu. :lol: :lol: :lol: :D Pa da ima imalo mozga znala bi da su ti ljudi koji su radili još tada u JP PTT saobraćaja BiH, dali veći doprinos (između ostalog i svoj život za ovu državu) nego što je ona vjerovatno za svog života..

Svega na svijetu :D A gori sam ja što se primam :-)
Ma prije ce biti da je korisnica zabriuta za neke operatere kojima se upalila crvena lampica i jer im ne ide sve kako su planirali. Hebi ga BH Telecom trn u oku. Neka, neka. Sto ima vise ovakvih tekstova meni sve toplije oko srca, jer oni jasno pokazuju da smo konkurenciji stali na zulj. :D Kako je pocela ova akcija i kako su izbaceni novi paketi ja jedva dizem glavu od posla. Navalilooooo!!!!! :lol:
iceman2010

#16080 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Pitarrr82 wrote:Nego, vezano za ovu akciju 50% na pretplatu, 1KM itd. Jel se na to gleda s danom zahtjeva ili potpisa ugovora?
Dovoljno je da podneses zahtjev u ovom perioodu i upadas u akciju (i jednu i drugu). Ovo 50% ti pocinje teci od dana ukljucenja.
Pitarrr82

#16081 Re: BHTelecom All About

Post by Pitarrr82 »

iceman2010 wrote:
Pitarrr82 wrote:Nego, vezano za ovu akciju 50% na pretplatu, 1KM itd. Jel se na to gleda s danom zahtjeva ili potpisa ugovora?
Dovoljno je da podneses zahtjev u ovom perioodu i upadas u akciju (i jednu i drugu). Ovo 50% ti pocinje teci od dana ukljucenja.

Hvala drug :thumbup:
drug_profi

#16082 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

Nego @iceman
direktor vam je najavio uskoro neku ponudu Moja TV To Go. I pomenu je da ce se moci koristiti tj. tarifirati na dnevnoj bazi, sto bi omogucilo gledanje TV na laptopu, tabletu, smartfonu bilo gdje da se nalazis, pretpostavljam preko 3G mreze (?)
Meni je ovo posebno interesantno jer bih volio na vikendici ponekad pogledati neku utakmicu, a nemam racunicu da uvodim kablovsku radi 1-2 dana u mjesecu. Znas li ti nesto o tome, tj. kako ce to funkcionisati i kad se planira krenuti. Za cijene te ne pitam jer su sigurno poslovna tajna.
iceman2010

#16083 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

drugi profil wrote:Nego @iceman
direktor vam je najavio uskoro neku ponudu Moja TV To Go. I pomenu je da ce se moci koristiti tj. tarifirati na dnevnoj bazi, sto bi omogucilo gledanje TV na laptopu, tabletu, smartfonu bilo gdje da se nalazis, pretpostavljam preko 3G mreze (?)
Meni je ovo posebno interesantno jer bih volio na vikendici ponekad pogledati neku utakmicu, a nemam racunicu da uvodim kablovsku radi 1-2 dana u mjesecu. Znas li ti nesto o tome, tj. kako ce to funkcionisati i kad se planira krenuti. Za cijene te ne pitam jer su sigurno poslovna tajna.
Da ti pravo kazem znam koliko i ti. Raspitacu se pa napisem koji info vise ako se ne bude radilo o nekoj poslovnoj tajni ili slicno. :wink:
quarterback

#16084 Re: BHTelecom All About

Post by quarterback »

escobar__ wrote:Što se mene tiče mogu ih sve ukinuti, uključujući i Pink BH.
:thumbup:
Tiger 033

#16085 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

iceman2010 wrote:Sto ima vise ovakvih tekstova meni sve toplije oko srca, jer oni jasno pokazuju da smo konkurenciji stali na zulj.
ŠTA PINK TV SERVIRA GLEDAOCIMA U BIH: SKANDALOZNO:
Ko je Lepi Mića što se svako veče šepuri na Farmi i voli da pjeva o ubijanju Bošnjaka?!

Bh. građani su u prilici da svako veče gledaju na svojim malim ekranima (ukoliko prate ovaj reality show) kako im se pred očima šepuri bivši konobar iz Sarajeva, poznat u javnosti kao interpretator glasovitih pjesama koje su početkom devedesetih godina prošlog vijeka pozivale na ubijanje Bošnjaka i rušenje Sarajeva

lepi mićaLepi Mića jedan je od učesnika 'Farme 5' koja se preko mreže kanala PINK TV, a zahvaljujući 'merhametluku' domaćih IPTV i kablovskih operatera, uključujući i najveći domaći operater - BH Telecom, koji su ovu mrežu uvrstili u svoj program, emituje i na području Bosne i Hercegovine.

Tako su bh. građani u prilici da svako veče gledaju na svojim malim ekranima (ukoliko prate ovaj reality show) kako im se pred očima šepuri bivši konobar iz Sarajeva, poznat u javnosti kao interpretator glasovitih pjesama koje su početkom devedesetih godina prošlog vijeka pozivale na ubijanje Bošnjaka i rušenje Sarajeva.

U njegovoj biografiji još se navodi i da je 'srpski pevač iz BiH', da mu je pravo ime Miroslav Pržulj, da je završio (nažalost) Srednju muzičku školu, i da je prije rata u Sarajevu radio kao kelner.

Inače, producenti ovog popularnog realityja uobičavaju u svaku sezonu ubaciiti po nekog 'Bosanca', pa je tako u prošlom izdanju Farme naknadno uletio sarajevski slikar Sulejman Memo Haljevac i pobijedio, a ove godie su se odlučili za više nego radikalan potez - osvjedočenog četnika koji, doduše, osim porijekla više ništa sa BiH i Sarajevom nema. Izuzev mržnje, naravno!

A ako nikada niste čuli kako Lepi Mića mrzi Sarajevo i rodnu Bosnu, poslušajte sada!
sencobih

#16086 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Tiger 033 wrote:

Četvrtak | 12.09.2013.

Image

Poštovani,

S poštovanjem,
ova gospodja nema pojma o cemu prica, mora da joj je dosao racun veci od planiranog pa joj je kriv sve i svako, o jedinom operateru koji ima u programskoj semi sve moguce lokalne kanale iz BiH optuziti na ovakav nacin je cista glupost
iceman2010

#16087 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Tiger 033 wrote:
iceman2010 wrote:Sto ima vise ovakvih tekstova meni sve toplije oko srca, jer oni jasno pokazuju da smo konkurenciji stali na zulj.
ŠTA PINK TV SERVIRA GLEDAOCIMA U BIH: SKANDALOZNO:
Ko je Lepi Mića što se svako veče šepuri na Farmi i voli da pjeva o ubijanju Bošnjaka?!

Bh. građani su u prilici da svako veče gledaju na svojim malim ekranima (ukoliko prate ovaj reality show) kako im se pred očima šepuri bivši konobar iz Sarajeva, poznat u javnosti kao interpretator glasovitih pjesama koje su početkom devedesetih godina prošlog vijeka pozivale na ubijanje Bošnjaka i rušenje Sarajeva

lepi mićaLepi Mića jedan je od učesnika 'Farme 5' koja se preko mreže kanala PINK TV, a zahvaljujući 'merhametluku' domaćih IPTV i kablovskih operatera, uključujući i najveći domaći operater - BH Telecom, koji su ovu mrežu uvrstili u svoj program, emituje i na području Bosne i Hercegovine.

Tako su bh. građani u prilici da svako veče gledaju na svojim malim ekranima (ukoliko prate ovaj reality show) kako im se pred očima šepuri bivši konobar iz Sarajeva, poznat u javnosti kao interpretator glasovitih pjesama koje su početkom devedesetih godina prošlog vijeka pozivale na ubijanje Bošnjaka i rušenje Sarajeva.

U njegovoj biografiji još se navodi i da je 'srpski pevač iz BiH', da mu je pravo ime Miroslav Pržulj, da je završio (nažalost) Srednju muzičku školu, i da je prije rata u Sarajevu radio kao kelner.

Inače, producenti ovog popularnog realityja uobičavaju u svaku sezonu ubaciiti po nekog 'Bosanca', pa je tako u prošlom izdanju Farme naknadno uletio sarajevski slikar Sulejman Memo Haljevac i pobijedio, a ove godie su se odlučili za više nego radikalan potez - osvjedočenog četnika koji, doduše, osim porijekla više ništa sa BiH i Sarajevom nema. Izuzev mržnje, naravno!

A ako nikada niste čuli kako Lepi Mića mrzi Sarajevo i rodnu Bosnu, poslušajte sada!
Opet samo BH Telecom prozvan "imenom i prezimenom". hehehe. Iz koje li je ovo kuhinje. Imaju dvije potencijalne. Jedna je faraonova, a druga Telemach-ova. Interesantno je da se farma emituje i na Pink BH ali autor i jednog i drugog teksta (koja su gle cuda koordinirano se pojavila u isto vrijeme) ima sljepilo na tu cinjenicu. Opet bode u oci da da i jedan i drugi autor imaju iste previde (Pink BH se moze gledati i kod onih koji nemaju pink paket, pa cak i zemaljskim putem) i isti cilj napada. BH Telecom. Providno brate, providno. :lol:
van helsing

#16088 Re: BHTelecom All About

Post by van helsing »

Nisam ni znao da ide farma,ja konto to zavrseno :-) . Pratim filmske Pink kanale,i neka kanala,ne samo Pink,nego inace.
svako ce naci nesto zanimljivo da pogleda.
Ono sto me malo iritira a nema veze sa temom je "lepi mica".
Sta ce nam on na ovoj temi?

Tapatalk 2
Tiger 033

#16089 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

iceman2010 wrote:Opet samo BH Telecom prozvan "imenom i prezimenom". hehehe. Iz koje li je ovo kuhinje. Imaju dvije potencijalne. Jedna je faraonova, a druga Telemach-ova. Interesantno je da se farma emituje i na Pink BH ali autor i jednog i drugog teksta (koja su gle cuda koordinirano se pojavila u isto vrijeme) ima sljepilo na tu cinjenicu. Opet bode u oci da da i jedan i drugi autor imaju iste previde (Pink BH se moze gledati i kod onih koji nemaju pink paket, pa cak i zemaljskim putem) i isti cilj napada. BH Telecom. Providno brate, providno
Vjerovatno zbog toga sto se BHtelekom qrci kako su oni "patriJotska" i drusveno odgovorna kompanija :skoljka: :bih: barem ga narod tj. korisnici tako dozivljavaju, iz tog razloga je i "OGORCENJE"
Last edited by Tiger 033 on 13/09/2013 12:57, edited 1 time in total.
iceman2010

#16090 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Tiger 033 wrote:
iceman2010 wrote:Opet samo BH Telecom prozvan "imenom i prezimenom". hehehe. Iz koje li je ovo kuhinje. Imaju dvije potencijalne. Jedna je faraonova, a druga Telemach-ova. Interesantno je da se farma emituje i na Pink BH ali autor i jednog i drugog teksta (koja su gle cuda koordinirano se pojavila u isto vrijeme) ima sljepilo na tu cinjenicu. Opet bode u oci da da i jedan i drugi autor imaju iste previde (Pink BH se moze gledati i kod onih koji nemaju pink paket, pa cak i zemaljskim putem) i isti cilj napada. BH Telecom. Providno brate, providno
Vjerovatno zbog toga sto se BHtelekom qrci kako su oni "patriJotska" i drusveno odgovorna kompanija :skoljka: :bih:
Pa svakako da je jeste i patriotska i drustveno odgovorna. To govore cinjenice (da ih ne nabrajama sada, zurim :D ) za razliku od nekih drugih, necemo ih spominjati.
ing-ecc

#16091 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

Tiger 033 wrote:Vjerovatno zbog toga sto se BHtelekom qrci kako su oni "patriJotska" i drusveno odgovorna kompanija :skoljka: :bih: barem ga narod tj. korisnici tako dozivljavaju, iz tog razloga je i "OGORCENJE"
ne qrči se telekom nego se narod qrči! :bih:
Tiger 033

#16092 Re: BHTelecom All About

Post by Tiger 033 »

ing-ecc wrote:ne qrči se telekom nego se narod qrči!
Ako ti NAROD da crveni karton :shock: bogami NE ce valjat' ;-) :bih:
sencobih

#16093 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

ubace RTV Cazin ,pomagnjavija ne valja,sta ce nam svi seoski kanali itd.
ubace pinkove , opet pomagnjavija sta ce nam srpski kanali. neki bi najrahatniji bili da MOJA TV izbaci sve domace i sve strane kanale, uglavnom oni koji nemaju mogucnost imati MOJU TV najvise je i kude
Pitarrr82

#16094 Re: BHTelecom All About

Post by Pitarrr82 »

Ma ako joj smetaju Pink kanali koliko znam ima ona opcija da sebi listu napravi i cao, ne vidim da se povecala pretplata radi tih kanala pa da ona nesto vise placa itd a na kraju neka se odjavi i cao, na kraju ce morati prelaziti samo preko Pink BiH a ne preko 30 ili koliko ih vec ima...
_Reds_

#16095 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

Haha, evo sad se na srpske kanale zale oni koji gledaju "sprski" sport klub, oni cijom se kompanijom upravlja iz Srbije, a dalje do zna odakle, itd. i sl.

Da nije smijesno, bilo bi zalosno.
fidoremilienko

#16096 Re: BHTelecom All About

Post by fidoremilienko »

Ma Srbi su najjači, pričajte šta hoćete.
Maharadza

#16097 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

fidoremilienko wrote:Ma Srbi su najjači, pričajte šta hoćete.
Njihovi komentatori svakako! Hrvati na SK samo bezze "melju", šupljiraju i buncaju dok srbijanci to itekako profesionalno i "odmjereno" prenose, osim tenisa naravno gdje se i oni "zanesu" dok im 'eroj nole igra! :mrgreen:

Ovo posljednje je opet razumljivo, uzmajući u obzir koliko je i meni lično draže slušati "...sa parkingaaaaaaa!" uz drhtav' glas uz koji se čovjek naježi, nego "...trica! bravo za reprezentaciju BiH..." - kako bi oni "standardni" hadalji sa BHT-a komentarisali! :-x
Last edited by Maharadza on 13/09/2013 17:53, edited 2 times in total.
Ljuba Moljac

#16098 Re: BHTelecom All About

Post by Ljuba Moljac »

pozdrav,

imam sljedeci problem... ruter paradigm wireless 2/2+ nakon nekih sat vremena rada potpuno se gasi, ne blinka ni jedna lampica. sat, dva, tri poslije ponovo se pali i sve radi okej. Da li je pregrijavanje u pitanju i sta da radim?

Hvala. :)
iceman2010

#16099 Re: BHTelecom All About

Post by iceman2010 »

Ljuba Moljac wrote:pozdrav,

imam sljedeci problem... ruter paradigm wireless 2/2+ nakon nekih sat vremena rada potpuno se gasi, ne blinka ni jedna lampica. sat, dva, tri poslije ponovo se pali i sve radi okej. Da li je pregrijavanje u pitanju i sta da radim?

Hvala. :)
Pozovi podrsku. To ti je najbolji savjet. A ako hoces postavi i one paramerte sa modema da pogledamo. Najprije ce biti da je modem svoje odradio i da je potrebna zamjena, ali moguce i da je nesto drugo.

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Ljuba Moljac

#16100 Re: BHTelecom All About

Post by Ljuba Moljac »

ok, nazvat cu ih. hvala vam.

i ja mislim da je dotrajao. inace, u pitanju je ovaj ruter:
Image
Locked