Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma sponzorisu oni mene po zivcima 'bem im adsl sa 10Mbps ne mogu gledati sopcastov stream od 2000 kbps.
Sto je najtuznije speedtest lafo uvijek ucita 10.05-10.40Mbps
A kad treba pogledat stream ili neki video na netu e to mozes sanjat da bude kako treba.
ČičineBrčine wrote:Ma sponzorisu oni mene po zivcima 'bem im adsl sa 10Mbps ne mogu gledati sopcastov stream od 2000 kbps.
A kad treba pogledat stream ili neki video na netu e to mozes sanjat da bude kako treba.
Da ti nije do streama? Bez zeze, ja s 5 Mb gledam sopcast od 2000 kb k'o od šale.
ČičineBrčine wrote:Ma sponzorisu oni mene po zivcima 'bem im adsl sa 10Mbps ne mogu gledati sopcastov stream od 2000 kbps.
Nema ti veze telecom ili bilo koji internet provajder s tim. Jednostavno poreopterećen server stranice ili kanala sa kojeg gledaš - previše nakačenih iuli preslab server. ha ja.
sencobih wrote:kod nas samo banke konstantno rade dobro, a sve ostalo pada, para je sve manje, a cijene svega sve vece, na kraju kad pogledas jedino ovi operateri ponekad i pojeftine neke usluge, tako da nije ni cudo da svima opada dobit
Ma ja ba "kriza" recesija oFo ono... a korida u Čevljanovićima se sponzorira i ko zna koliko je takvih korida koje sponzorira BHtelekom za koje NE znamo ili necemo nikad znat'
jbg. sta fali cevljanovicima? jesi li kad bio tamo? bolje tamo biti sponzor nego na mjestima u gradu gdje "gradska krema" cijedi kafu citavo vece
DuckZz wrote:Da li je istina da mogu od bhtelecoma dobiti besplatan novi, odnosno wireless router jer ću uskoro dobiti laptop ?
ako pokvaris svoj i trazis zamjenu moguce je, u drugom slucaju 35KM i kupi sebi nov TP LINK
Šta misliš valja li šta njihov router ili da skupim pare pa da uzmem neki drugi, još ću se raspitati malo oko toga, za sve postoji www .
Uh ne ne upravo mi router upade u lavor pun vode i osta u njemu pola minute, htio noge prat pa ljeva mi odletila pored monitora i .... kakva šteta moram ih sutra zvati . . .. . http://img51.imageshack.us/img51/6504/9e5.gif
Moja TV Full+ - sa 131 bh./regionalnih TV programa, 20 radio programa, 1 fiksnim telefonskim brojem, sa omogućenimneograničenim pozivima prema svim fiksnim mrežama u BiH na fer osnovi, kao i neograničenim SMS saobraćajem unutar fiksne mreže BH Telecoma i xDSL pristupom Internetu brzine do 5 Mbpsl/512 kbps, sa neograničenim korištenjem na fer osnovi i brojnim dodatnim uslugama - mjesečna naknada: 45,63 KM.
Imam par pitanja:
Pitanje 1 - da li ovo znači da su pozivi prema Logosoft ili Telemach fiksnoj mreži besplatni ?
Pitanje 2 - da li se na ovu cijenu dodatno plaća TV taksa ?
Pitanje 3 - nije navedeno da je uključen promet prema mobilnoj mreži (na nekim paketima je čini mi se 10-tak KM).
Fer osnova za pozive prema fiksnim mrežama u BiH podrazumijeva 1.500 besplatnih minuta za koje se naplaćuje samo uspostava poziva po cijeni od 0,034 KM sa uračunatim PDV-om.
TV taksu si obavezan da placas i pored ovog paketa, a 10KM nije ukljuceno u pretplatu.
Moja TV Full+ - sa 131 bh./regionalnih TV programa, 20 radio programa, 1 fiksnim telefonskim brojem, sa omogućenimneograničenim pozivima prema svim fiksnim mrežama u BiH na fer osnovi, kao i neograničenim SMS saobraćajem unutar fiksne mreže BH Telecoma i xDSL pristupom Internetu brzine do 5 Mbpsl/512 kbps, sa neograničenim korištenjem na fer osnovi i brojnim dodatnim uslugama - mjesečna naknada: 45,63 KM.
Imam par pitanja:
Pitanje 1 - da li ovo znači da su pozivi prema Logosoft ili Telemach fiksnoj mreži besplatni ?
Pitanje 2 - da li se na ovu cijenu dodatno plaća TV taksa ?
Pitanje 3 - nije navedeno da je uključen promet prema mobilnoj mreži (na nekim paketima je čini mi se 10-tak KM).
Hvala.
1. nisu besplatni, samo prema telekom mrezi
2. da, dodatno se placa,
3. nije ukljucen promet za mobilne..
1. Gore stoji prema svim mrežama, znači brate dragi prema svim mrežama, a ne samo prema BHT mreži. 0,034 znači da za 100 napravljenih poziva plaća 3,4 KM. To je meni jako prihvatljivo i što će me natjerat da uzmem.
2. Kako se dodatno plaća RTV taksa? Jel dođe na računu? Koliko je meni poznato, RTV takse nema na računima za Moju TV?
jastuk1 wrote:1. Gore stoji prema svim mrežama, znači brate dragi prema svim mrežama, a ne samo prema BHT mreži. 0,034 znači da za 100 napravljenih poziva plaća 3,4 KM. To je meni jako prihvatljivo i što će me natjerat da uzmem.
2. Kako se dodatno plaća RTV taksa? Jel dođe na računu? Koliko je meni poznato, RTV takse nema na računima za Moju TV?
jastuk1 wrote:1. Gore stoji prema svim mrežama, znači brate dragi prema svim mrežama, a ne samo prema BHT mreži. 0,034 znači da za 100 napravljenih poziva plaća 3,4 KM. To je meni jako prihvatljivo i što će me natjerat da uzmem.
dodje ti onaj ciko sto naplacuje RTV taksu
Ali nema je na računu. Kako što je nema ni na računima kablovskih operatera.
dodje ti onaj ciko sto naplacuje RTV taksu
Ja mojatv imam preko dvije godine i jos ni jednom ciko nije dosao!