Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maharadza wrote:
I tako pokušava biti sarkastičan lik koji u svega par riječi uspije napraviti 4 greške:
1. Rečenica UVIJEK počinje se velikim slovom!
2. "logika" a ne "lokiga"
3. ispravno je "niđe veze" a ne "niDZe veze"
4. Interpunkcija!
Strašno!
Savrseno ispravno nema dalje, 'bem ti nastavnicu Bosanskog (Sh/Hs) jezika.
Nemoj ispravljat kad ni ti ne znas
Ti očito nisi čuo za žargonski riječnik?!
Ne zargonski vec Mostarski, toliko o tome.
A ti si glumio "kolektora" sto bi tekao Zika
i kad vec glumis istog glumi do kraja, pri tome ovo nije neki pravopisni forum.
Ovo neki speedtouch? Potrebno samo zamjeniti modem za neki noviji adsl2+. Ja ne znam ko ti je dolazio/gledao, ali evo kolega Del Boy koji je samo forumas je to primjetio. Dakle, ili na modemu prebaciti na adsl2+ ako modem ima tu opciju ili zamjeniti modem.
Zna li neko kakav je ovo apdejt firmvera za hubtech stb bio danas,sta je novo,sta se promjenilo.Jos jedno brzo pitanje,koji je broj za direktan kontakt sa podrskom za Moja Tv.Danke sto bi rekao bosva.
Nisam ni ja primjetio nista novo al reko da provjerim mozda neko ima detaljnije informacije.Nista,nastavljamo gdje smo stali.Ja bih samo da dodam Telemach je meni najbolji provajder sjeverne hemisfere Eto a vi sad nastavite dalje znate i sami.
rizibizi wrote:eeeee al zato albis nije juce dobio update firmvera
Tacno. A zna li se sta je donio novi fw, sw ili kako ga vec zovu? Meni ovaj na albis-u radi dobro, a ne bi bilo loshe kada bi bilo vise skinova, mislim vizualne teme da pise u boxu, pa da se moze promijeniti nekad, ovako je monotono.
Tacno. A zna li se sta je donio novi fw, sw ili kako ga vec zovu? Meni ovaj na albis-u radi dobro, a ne bi bilo loshe kada bi bilo vise skinova, mislim vizualne teme da pise u boxu, pa da se moze promijeniti nekad, ovako je monotono.
Tapatalk 4 Beta
Na ovom imaju 2 teme - BHTelecom i još neka (ako nije SmartBee ili šta već).
Bila bi dobra tastatura, ali bih ipak više volio da ne moram ovim daljinskim k'o snajperom u onaj hepek ciljat.
Morat ću ugradit crveni laser na daljinski radi lakšeg ciljanja
Iako se 29. jula ove godine pojavila informacija da će Moja TV IPTV platforma u septembru u programsku shemu uvrstiti Sport Klub kanale, o čemu smo pisali, Odjel za odnose s javnošću BH Telecoma demantovao je danas pomenutu informaciju.
Vijest da će se od septembra u programskoj shemi Moja TV naći i Sport Klub paket, TeVe Portal je preuzeo sa Facebook stranice facebook.com/mojatv.ba koja, kako tvrde iz BH Telecoma, nije oficijalna stranica ove kompanije niti njenih usluga.
"Jedina zvanična i oficijelna Facebook stranica BH Telecoma d.d. jeste facebook.com/IdemoPrvi. U skladu s tim, ovim putem vas obavještavamo da objavljena vijest o ponudi Sport Klub paketa u programskoj shemi Moja TV nije tačna", navodi se u saopštenju Odjela za odnose s javnošću BH Telecoma.
Kao što smo ranije pisali, na Sport Klubu su bili bez komentara nakon objavljivanja ove informacije, što nam je potvrdio i Sava Jovanović, direktor produkcije Sport Kluba.
teve.ba
Ujedno odgovor i Casual's-u po pitanju zvanične Facebook stranice Telekoma.
Tapatalk 4 Beta
Ma ovo je bilo vise sarkasticno, kakva crna prednost kad niko ne zna sta ona zapravo radi. Komisnica ima albis, nisam primjetio neku drasticnu razliku. Kad sam ja govorio da treba tastatura uz svaki stb, a ne ovako da nabadam i nisanim po daljinskom. Odustao sam davno od toga. Skinova bi moglo, cisto da ubije monotoniju.
BH Telecom će u periodu od 22.07.2013. do 20.09.2013. godine provoditi promotivnu akciju „Free O-zone“, tokom koje će korisnici uživati besplatan WLAN pristup Internet mreži - O-zone.
Mapa Free O-zone WLan lokacija u Sarajevu.
Mapa Free O-zone WLan lokacija u Bosni i Hercegovini.
iceman2010 wrote:Ovo neki speedtouch? Potrebno samo zamjeniti modem za neki noviji adsl2+. Ja ne znam ko ti je dolazio/gledao, ali evo kolega Del Boy koji je samo forumas je to primjetio. Dakle, ili na modemu prebaciti na adsl2+ ako modem ima tu opciju ili zamjeniti modem.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Hvala i ovim putem, Iceman i Linksys su riješili problem