Jok. Sinoc milina bila. Tri STB-a radila perfektno i to u HD-u prenosila finale jos uz to preko istog routera i WebTV u HD kvaliteti. Sta reci. To mogu samo najboljiTiger 033 wrote:Handri li vas konekcija
Usput, puca li optika?
Moderator: Benq
Jok. Sinoc milina bila. Tri STB-a radila perfektno i to u HD-u prenosila finale jos uz to preko istog routera i WebTV u HD kvaliteti. Sta reci. To mogu samo najboljiTiger 033 wrote:Handri li vas konekcija
telecomov agent , ne obaziri seHalcyon wrote:^^ Hajd' se presaberi živ bio.
Sta je ba TalibanAsiklar wrote:Jok. Sinoc milina bila. Tri STB-a radila perfektno i to u HD-u prenosila finale jos uz to preko istog routera i WebTV u HD kvaliteti. Sta reci. To mogu samo najbolji
Usput, puca li optika?
Kralju, oplakah! Kako se ja toga nisam sjetio?!Tiger 033 wrote:Sta je ba TalibanAsiklar wrote:Jok. Sinoc milina bila. Tri STB-a radila perfektno i to u HD-u prenosila finale jos uz to preko istog routera i WebTV u HD kvaliteti. Sta reci. To mogu samo najbolji
Usput, puca li optika?jarane ba na kakvim si ti drogama
![]()
fakat nisi udure, ti imas opasne prenose pred kisu i pred LJepo vrijeme
![]()
iskreno da ti kazem nisam, koristim ovaj mobilni internet po razlicitim drugim osnovama, nije ni cudo da mi nisu potvrdili, mislim da se server nasmijao kada je dobio moj smsdoff wrote:Pa jesi li aktivirao uopšte uslugu?quarterback wrote:Hvala drug !
Mozda dodje kasnije
Lp !
JokKnowledge100 wrote:Dobar dan svima. Zanima me samo jedna stvar. Da li Moja TV naplačuje surfanje internetom (ne mislim na skidanje sadržaja već samo surfanje i gledanje sadržaja) ?
Recimo da mi je ukupan račun 30,00 KM (npr recimo). Da li će mi račun biti veći, ako cijeli mjesec, non stop provodim na facebook-u, youtube, a da pritom ništa ne skidam ? Jer ako će mi računati i vrijeme provedeno na internetu, onda mi je bolje da i ne uzimam Moja TV !!!!!KvaziExpert wrote:I skidanje i surfanje je ukljuceno u cijenu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Moja tvnet paket koliko god bio na netu (24h/7 dana) i koliko god skidao nece ti doci ni marke veci internet, tj racun.Recimo da mi je ukupan račun 30,00 KM (npr recimo). Da li će mi račun biti veći, ako cijeli mjesec, non stop provodim na facebook-u, youtube, a da pritom ništa ne skidam ? Jer ako će mi računati i vrijeme provedeno na internetu, onda mi je bolje da i ne uzimam Moja TV !!!!!
Sta kazes, non stop na youtube, a nista ne skidasKnowledge100 wrote:Recimo da mi je ukupan račun 30,00 KM (npr recimo). Da li će mi račun biti veći, ako cijeli mjesec, non stop provodim na facebook-u, youtube, a da pritom ništa ne skidam ? Jer ako će mi računati i vrijeme provedeno na internetu, onda mi je bolje da i ne uzimam Moja TV !!!!!KvaziExpert wrote:I skidanje i surfanje je ukljuceno u cijenu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
procitati fair use klauzulu123456789 wrote:Kasikar se usudio javiti![]()
![]()
Moja tvnet paket koliko god bio na netu (24h/7 dana) i koliko god skidao nece ti doci ni marke veci internet, tj racun.Recimo da mi je ukupan račun 30,00 KM (npr recimo). Da li će mi račun biti veći, ako cijeli mjesec, non stop provodim na facebook-u, youtube, a da pritom ništa ne skidam ? Jer ako će mi računati i vrijeme provedeno na internetu, onda mi je bolje da i ne uzimam Moja TV !!!!!
U njegovoom slucaju je to totalno nebitno jer gledanjem youtube ili slicnog sadrzaja te mjesecnim surfanjem nece potrositi vise od 10GBprocitati fair use klauzulu
meni se taj zuti trokut ponekad pojavljuje kad se kacim na tudji wifi, pise ogranicena povezivost ma sta to znaciloklej wrote:molim za pomoc... opet imam problem sa wireles konekcijom, na nacin da konkecija pada i dobijem obavjest da se radi o eror 21, da je otkrivena promjena mreze i da trebam provjeriti preusmjerivace, modem... (ovo pisem po sjecanju, jer nisam uspio slikati i postaviti, zbog pucanja konkecije). opet mi se, kao i ranije, pojavljuje onaj zuti trokut sa usklicnikom na pokazatelju jacine signala. sta mi je ciniti?
ps: pisem ovdje jer koristim mojatv
edit: i opet mi pomogne, kratkotrajno, pomjeranje antene na modemu
Ako si prešao na ultru ovo ćeš dobiti, ali ako si na pretplati onda ništa.Halcyon wrote:Zanimljivo, meni danas završena procedura prijenosa broja (s Eroneta na BH Mobile), ali nigdje tih besplatnih minuta, poruka i Interneta ni na vidiku.
evo sada sam pokusao i radi sve normalno.Hemera wrote:djubrad iz telekoma vec 15 dana nisu u stanju da rijese problem na servisu za provjeru salda racuna bh mobile...to vjerovatno namjerno...uvijek poruka pokusajte kasnije....
Meni uredno radi, ako ništa sa njihovom Mob. tel. nikada nisam imao problema i tu su stvarno pouzdani.Hemera wrote:djubrad iz telekoma vec 15 dana nisu u stanju da rijese problem na servisu za provjeru salda racuna bh mobile...to vjerovatno namjerno...uvijek poruka pokusajte kasnije....