BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Dendrlix
#13851 Re: BHTelecom All About
Na svakoj od 574 stranice ove teme imas nekog ko se zali da mu nevalja net. Sasvim normalno za mrezu od 100k+ korisnika.
-
miki.ba
#13852 Re: BHTelecom All About
U Njemackoj imaju mreže sa po 5 mil korisnika pa se niko ne žali.Dendrlix wrote:Na svakoj od 574 stranice ove teme imas nekog ko se zali da mu nevalja net. Sasvim normalno za mrezu od 100k+ korisnika.
- escobar__
#13853 Re: BHTelecom All About
miki.ba wrote:U Njemackoj imaju mreže sa po 5 mil korisnika pa se niko ne žali.Dendrlix wrote:Na svakoj od 574 stranice ove teme imas nekog ko se zali da mu nevalja net. Sasvim normalno za mrezu od 100k+ korisnika.
Haj' ne lupetaj života ti.
-
miki.ba
#13854 Re: BHTelecom All About
Šta pokušavaš reci?escobar__ wrote:miki.ba wrote:U Njemackoj imaju mreže sa po 5 mil korisnika pa se niko ne žali.Dendrlix wrote:Na svakoj od 574 stranice ove teme imas nekog ko se zali da mu nevalja net. Sasvim normalno za mrezu od 100k+ korisnika.![]()
![]()
![]()
Haj' ne lupetaj života ti.
Jel nema mreže sa toliko korisnika il je nešto drugo u pitanju?
- escobar__
#13855 Re: BHTelecom All About
Ne pokušavam već se smijem tvom komentaru. Mreže sa toliko korisnika možda i ima, ali to je nebitno. Bitno je da lupetaš govoreći kako se niko ne žali. Mogu razumjeti da su kvalitet i ponuda Internet usluga u Njemačkoj daleko ispred naše ali reći da se od tolikog broja korisnika niko ne žali je poprilično interesantno, da ne upotrijebim kakvu drugu riječ.miki.ba wrote:Šta pokušavaš reci?
-
miki.ba
#13856 Re: BHTelecom All About
Kad dobiješ obavještanje da net nece raditi od tad do tad, zbog toga i toga nemaš se šta žaliti.escobar__ wrote:Ne pokušavam već se smijem tvom komentaru. Mreže sa toliko korisnika možda i ima, ali to je nebitno. Bitno je da lupetaš govoreći kako se niko ne žali. Mogu razumjeti da su kvalitet i ponuda Internet usluga u Njemačkoj daleko ispred naše ali reći da se od tolikog broja korisnika niko ne žali je poprilično interesantno, da ne upotrijebim kakvu drugu riječ.miki.ba wrote:Šta pokušavaš reci?
Mi smo tri hefte imali problem (kod mene je sad u redu , ne znam za ostale) niko ništa, jel to profesionalno il je kita?
- Tiger 033
#13857 Re: BHTelecom All About
Vezano za problem koji smo imali...citat sa bht-forumamiki.ba wrote:Mi smo tri hefte imali problem (kod mene je sad u redu , ne znam za ostale) niko ništa, jel to profesionalno il je kita?
"Info iz prve ruke-imali su masivne napade na dns njihov iz vana eto sta je ovo sve uzrokovalo."
- escobar__
#13858 Re: BHTelecom All About
Naravno da nije profesionalno, niko to i ne osporava.miki.ba wrote:Kad dobiješ obavještanje da net nece raditi od tad do tad, zbog toga i toga nemaš se šta žaliti.escobar__ wrote:Ne pokušavam već se smijem tvom komentaru. Mreže sa toliko korisnika možda i ima, ali to je nebitno. Bitno je da lupetaš govoreći kako se niko ne žali. Mogu razumjeti da su kvalitet i ponuda Internet usluga u Njemačkoj daleko ispred naše ali reći da se od tolikog broja korisnika niko ne žali je poprilično interesantno, da ne upotrijebim kakvu drugu riječ.miki.ba wrote:Šta pokušavaš reci?
Mi smo tri hefte imali problem (kod mene je sad u redu , ne znam za ostale) niko ništa, jel to profesionalno il je kita?
- TheWatcher
#13859 Re: BHTelecom All About
razumijem ja to sve.normalno je da ponekad postoje problemi,ne ocekujem ja savrseno samo ne razumijem stav telekoma da se prave ludi pored problema.ako vec ne stave obavjestenje na svojoj stranici mogu objaviti na fb stranici.ne treba meni strucnjak telekoma da mi kaze da nesta nije u redu,vidim i sam kada sam na netu kako mi radi.Dendrlix wrote:Na svakoj od 574 stranice ove teme imas nekog ko se zali da mu nevalja net. Sasvim normalno za mrezu od 100k+ korisnika.
- HB_BHF
#13860 Re: BHTelecom All About
Ima li još neko problema sa youtube-om ? U mene brzina ok, ping ok, ali youtube clipove može pokrenuti samo na 240p 
- Casual's
#13861 Re: BHTelecom All About
Prethodnih 20ak stranica smo pisali o tom problemu,..HB_BHF wrote:Ima li još neko problema sa youtube-om ? U mene brzina ok, ping ok, ali youtube clipove može pokrenuti samo na 240p
Sent from my Tabure using Tapatalk
-
Posmatrac_007
#13862 Re: BHTelecom All About
Moguće je da Youtube ima problema sa kapacitetom linkova.HB_BHF wrote:Ima li još neko problema sa youtube-om ? U mene brzina ok, ping ok, ali youtube clipove može pokrenuti samo na 240p
I kod mene takođe YT vuče max 500-600 kbps.
-
sencobih
#13863 Re: BHTelecom All About
sta su ono govorili da ce se yt placati? mozda je dzabna verzija usporena maksuz
-
Posmatrac_007
#13864 Re: BHTelecom All About
Ne bi trebalo, pitao sam jarana koji je korisnik drugog provajdera, kaze da nema problema sa YT.sencobih wrote:sta su ono govorili da ce se yt placati? mozda je dzabna verzija usporena maksuz
- escobar__
#13865 Re: BHTelecom All About
Mislim da je do YouTube-a, i kod mene je net generalno ok ali YT radi k'o govno.
- HB_BHF
#13866 Re: BHTelecom All About
I šta ste zaključili nakon te mukotrpne debate ?Casual's wrote:Prethodnih 20ak stranica smo pisali o tom problemu,..HB_BHF wrote:Ima li još neko problema sa youtube-om ? U mene brzina ok, ping ok, ali youtube clipove može pokrenuti samo na 240p
-
miki.ba
#13867 Re: BHTelecom All About
Ja sam jucer pohvalio telekom kako su popravili kvar kojeg nije bilo, al je danas opet oko 18 h došlo do kvara kojeg nema i nisam imao neta nekih sat vremena.
- escobar__
#13868 Re: BHTelecom All About
Probaj HTML5 player na YT, da vidiš tek tog silovanja... 
- Casual's
#13869 Re: BHTelecom All About
Da BHT nema damu da kaže o kojem se problemu radi.HB_BHF wrote:I šta ste zaključili nakon te mukotrpne debate ?Casual's wrote:Prethodnih 20ak stranica smo pisali o tom problemu,..HB_BHF wrote:Ima li još neko problema sa youtube-om ? U mene brzina ok, ping ok, ali youtube clipove može pokrenuti samo na 240p
-
Posmatrac_007
#13870 Re: BHTelecom All About
Evo sad pogledah, na HTML5 mi je i bilo podešenoescobar__ wrote:Probaj HTML5 player na YT, da vidiš tek tog silovanja...
-
iceman2010
#13871 Re: BHTelecom All About
Evo nesto i za najmladje
Poštovani korisnici, sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je lista kanala MojaTV usluge proširena za dva nova kanala Orlando Kids i OK Bambino.
Orlando Kids je dječji kanal sa animiranim serijama u potpunosti sinhronizovanim na hrvatski jezik. Sadrži nevjerovatno bogatu paletu serija s likovima uz koje djeca uče o vrijednostima poput prijateljstva, dobrote i ustrajnosti, a sve na zabavan i vizuelno atraktivan način koji poriče maštu i kreativnost.
OK Bambino je edukativan i zabavan program namijenjen najmlađim gledaocima u dobi između 2 i 7 godina. Uz OK Bambino zabava je zagarantovana, a dijete će zasigurno naučiti i pokoju novu riječ, igru ili pjesmicu.
Uživajte!
- Halcyon
#13872 Re: BHTelecom All About
De ti nekad nadležnim provuci kroz uši da je krajnje vrijeme da se napravi redizajn Web sajta pošto je trenutni (svih tri, dakle bhtelecom.ba, mojatv.ba i bhmobile.ba) klasično silovanje Web-a. 
Trenutno mojatv.ba uopšte ne radi.
-
iceman2010
#13873 Re: BHTelecom All About
Nisam im ja tako blizu da bih im mogao nesto provuci kroz usiHalcyon wrote:De ti nekad nadležnim provuci kroz uši da je krajnje vrijeme da se napravi redizajn Web sajta pošto je trenutni (svih tri, dakle bhtelecom.ba, mojatv.ba i bhmobile.ba) klasično silovanje Web-a.
- Halcyon
#13874 Re: BHTelecom All About
Šteta jbg, najveći telekom u državi ima najlošiju Web prezentaciju. mojatv.ba i bhtelecom.ba još uvijek ne rade. 
-
niho92
#13875 Re: BHTelecom All About
BH Telecom i Aneks d.o.o. Banja Luka potpisali ugovor o pristupu mobilnoj mreži BH Telecoma
Kompanije BH Telecom d.d. Sarajevo i Aneks d.o.o. Banja Luka jučer su u Sarajevu potpisale Ugovor o pristupu davatelja usluga (Aneks) mobilnoj mreži BH Telecoma. Ugovor su potpisali generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović i direktor Aneksa Igor Bohorč.
Zaključenjem navedenog veleprodajnog ugovora, post-paid mobilnim korisnicima firme Aneks će biti omogućeno da koriste mobilne usluge posredstvom 2G/3G mreže BH Telecoma zajedno sa uslugama fiksne telefonije, Interneta ili digitalne SD/HD televizije koje kompanija Aneks pruža na području BiH.
Ugovor je potpisan u skladu sa Smjernicama za uvođenje MVNO/SP na tržište mobilnih komunikacija u BiH koje je usvojila Regulatorna agencija za komunikacije.
„Današnje potpisivanje ugovora predstavlja proširenje saradnje u mobilnoj mreži gdje će kompanija Aneks djelovati kao servis provider koristeći raspoloživu infrastrukturu BH Telecoma“ rekao je g. Rešidbegović prilikom potpisivanja.
Kompanija Aneks d.o.o. Banja Luka u vlasništvu je Telekoma Slovenije i jedan je od vodećih telekomunikacionih operatera u BiH koji pod brendom „blicnet“ pruža moderne usluge digitalne SD/HD televizije, fiksne telefonije, broadband Interneta i ostalih naprednih telekomunikacionih servisa.
„Ova saradnja predstavlja logičan slijed našeg nastupa na tržištu jer smo danas zaokružili našu ponudu prema fizičkim i pravnim klijentima. Uskoro se mogu očekivati i atraktivni tarifni modeli“, izjavio je g. Bohorč
Poslovna saradnja između kompanija BH Telecom i Aneks uveliko će doprinijeti daljem razvoju usluga mobilne telefonije na čitavom području BiH.
Budite uvijek u toku sa: www.facebook.com/Idemoprvi
Kompanije BH Telecom d.d. Sarajevo i Aneks d.o.o. Banja Luka jučer su u Sarajevu potpisale Ugovor o pristupu davatelja usluga (Aneks) mobilnoj mreži BH Telecoma. Ugovor su potpisali generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović i direktor Aneksa Igor Bohorč.
Zaključenjem navedenog veleprodajnog ugovora, post-paid mobilnim korisnicima firme Aneks će biti omogućeno da koriste mobilne usluge posredstvom 2G/3G mreže BH Telecoma zajedno sa uslugama fiksne telefonije, Interneta ili digitalne SD/HD televizije koje kompanija Aneks pruža na području BiH.
Ugovor je potpisan u skladu sa Smjernicama za uvođenje MVNO/SP na tržište mobilnih komunikacija u BiH koje je usvojila Regulatorna agencija za komunikacije.
„Današnje potpisivanje ugovora predstavlja proširenje saradnje u mobilnoj mreži gdje će kompanija Aneks djelovati kao servis provider koristeći raspoloživu infrastrukturu BH Telecoma“ rekao je g. Rešidbegović prilikom potpisivanja.
Kompanija Aneks d.o.o. Banja Luka u vlasništvu je Telekoma Slovenije i jedan je od vodećih telekomunikacionih operatera u BiH koji pod brendom „blicnet“ pruža moderne usluge digitalne SD/HD televizije, fiksne telefonije, broadband Interneta i ostalih naprednih telekomunikacionih servisa.
„Ova saradnja predstavlja logičan slijed našeg nastupa na tržištu jer smo danas zaokružili našu ponudu prema fizičkim i pravnim klijentima. Uskoro se mogu očekivati i atraktivni tarifni modeli“, izjavio je g. Bohorč
Poslovna saradnja između kompanija BH Telecom i Aneks uveliko će doprinijeti daljem razvoju usluga mobilne telefonije na čitavom području BiH.
Budite uvijek u toku sa: www.facebook.com/Idemoprvi