MojaTV PREMI // Gračanica
Ova brzina od dana 1.
Moderator: Benq

posalji zalbu na [email protected]Jazzy.ba wrote:Mene interesuje /iceman javi se/, imamo li mi pravo na reklamaciju martovskog računa, jer nemamo brzine evo već polovica marta.
Desava se i meni,ne cesto ali se desi.JoseMujica wrote:jel se kome ovo dešava...
probam izmjeriti brzinu na speedtest.net i očita ping, pa očita dawnload i onda zaštopa na uploadu i pukne mi konekcija..
Prvo, ja nisam prava adresa za to pitanje, ali kad me vec pitas, imas. Drugo pitanje je hoce li ta reklamacija biti uvazena. Vjerovatno nece. Zasto? Zato sto bht radi upravo ono sto je i najavio prvog dana kada je izbacio informaciju o povecanju brzina, postepeno povecava brzine korisnicima. Niko nije obecao da ce svi korisnici dobiti vecu brzinu 1.3.2013. U 00:00. Povecanje brzina uopste ne kasni nego ide kako je planirano. Cak i brze od toga. Dat je rok ljudima koji to rade do kraja marta, a da nije bilo nekih nepredvidjenih situacija u prosloj sedmici vec vi bilo zavrseno (govorim o Sarajevu).Jazzy.ba wrote:Mene interesuje /iceman javi se/, imamo li mi pravo na reklamaciju martovskog računa, jer nemamo brzine evo već polovica marta.
Ne postoji, Predji na bilo koju pretplatu, pa i onu do 15 pa ces imati. Ja sam 100% sigurna da 90% nas potrosi barem 10KM mjesecno na mobitelelsa1337 wrote:kod druga mi je neki mSurf paket i na netu je cijeli dan al je korisnik pretplate, neki paket, mislim midi30.
ja sam ultra korisnik, ima li nesto slicno da ja aktiviram kao sto je kod njega?

Ja sam ih kontaktirao i na fb i mailom i na oba mjesta su mi odgovorili kao da ce provjeriti pa uraditi potrebno ali nista nisu uradili ...jaco_sa wrote:http://www.speedtest.net/result/2565347272.png
jutros nakon intervencije,jbg nisam vise mogao cekati...
Centar, Sarajevo
@ iceman
e drug posto ne dobijam 10Mb/s mogu li traziti korekciju brzine??
Hvala.
Koji su to normalni? Imaju ponudu od onih najjeftinijih do nexusa i sad ce i lumia 920... mislim da trenutno imaju fin izbor telefona. Ali izgleda da su svi nenormalni...staradis wrote:Kada planiraju ubaciti neke normalne mobitele.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Kako si intervenisao majke ti?jaco_sa wrote:http://www.speedtest.net/result/2565347272.png
jutros nakon intervencije,jbg nisam vise mogao cekati...
Centar, Sarajevo
@ iceman
e drug posto ne dobijam 10Mb/s mogu li traziti korekciju brzine??
Hvala.
Ovo sto radite ovdje ti i @iceman RESPECT ali ipak mislim da bi to trebalo ovdje raditi http://forum.bihnet.baAppelsiiniankka wrote:Evo samo da se javim raji, i ja sam uposlenik Telekoma kao Tehnicko lice i registrovao sam se samo radi ove teme da malo Icemanu pomognem sa ovog terenskog aspekta jer ipak on radi na ****** i meni olaksava posao
Vidio sam da par vas ne smije da resetuje modem jer se boji da ce izgubiti postavke sto ce se i desiti al et ja cu vam pomoci da nakucate ponovo modem i da vam proradi internet, televizija ili telefon zavisi sta hocete, a moze i sve meni svejedno
A sto se tice tvog pitanja, ne nemozes traziti reklamaciju na osnovu nicega jer se u telekomu prihvataju reklamacije samo ako ti je monter ili tehnicar dolazio na adresu i "napravio" ti smetnju a tebi ostali isti problemi, tada se reklamacija salje direktno na montera ili tehnicara koji je bio kod tebe i pita se njega zasto nije odklonio problem i ako je istina da je do njega tvoja je reklamacija vazeca i novac ti je vracen
U suprotnom nista jer te nema u sistemu zato ti preporucujem da prijavis smetnju, ako ti "teta" kaze ne mozete prijavljivati smetnje dok ne povecaju pakete laze te, fino trazi njeno ime i prezime koje ti mora po ugovoru dati jer je sluzbeno lice i zovi sefa i zali se direktno na nju jer ona nema pravo da tebi kao korisniku govori sta mozes a sta ne mozes, njen je posao da uzme smetnju i da dadne dalje kolegama koje ce je prosljediti ako nije u redu monterima ili tehnicarima
Pitajte sta vas zanima
Kada prijavis smetnju ona se nesmije razduziti dok te monter ili tehnicar ne nazove i vidi sta ce te dalje glede smetnje ali ima problem nekada sa help deska zovu pa oni razduze smetnju pa evo ti mali savjetJoseMujica wrote:kad ćete mi modem promjeniti?
Zvao sam podršku prije 7 dana i prijavio da koristim modem koji tehnički ne podržava NetFlat 10 (speedtouch Thompsom 510)...zvali me jedno tri puta iz BHT i rekli sve će biti OK, nema problema, samo nazovite kad vam povećaju brzinu. I gledam jutros da je brzina puštena ali na mjerenju dawnload ne dobacuju dalje od 6 Mbs.
Zovem jutros ponovo za modem i kaže mi lik de pošalji e-mail sa zahtjevom pa kad dođete na red.Malo je reći da mi je došlo da pojedem i modem i slušalicu. Al. eto i e-mail sam vam poslao s molbom da mi zamjenite modem barem u ovom stoljeću.
I samo se mojo ženi zahvalite što danas nisam podnio zahtjev za raskidom ugovora.