Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Thug... wrote:Stani znaci kad ti BH Telecom kaze da ce povecanje brzine biti 01.03 to ustvari znaci da ce biti tek 10-20-30 dana poslije
Da puno korisnika pa nemoze odmah jasno super extra najbolja usluga idemo prvi dajemo vise
P.S. Morao sam zbog odredzenih delegata koji se prave pametni i sveznalice
samo sto ti, na kraju balade, ispade veci i gori "delegat", od tih koje prozivas. ne bi ti bilo zgoreg malo na pravopisu poraditi, pa potom druge omalovazavati i ismijavati. ovako ispade i delegat i neskolovan
Izvini skolovani nisam te prepoznao Jel ovo cas pravopisa ili sta?
Pa najveci "pacijenti" i "delegati" na ovome forumu su upravo ljudi kao ti koji prozivaju druge za pravopis na jebenom forumu jer nemaju nista "pametnije" da kazu
šta mi koji gravitiramo Baščaršiji da radimo poslije danas? svako povećanje ista priča, dobijem nakon mjesec dana ili kasnije ako ne nazovem. a korisnik adsl od 2003...
zomri wrote:šta mi koji gravitiramo Baščaršiji da radimo poslije danas? svako povećanje ista priča, dobijem nakon mjesec dana ili kasnije ako ne nazovem. a korisnik adsl od 2003...
nista brate, sjedit i cekat kao i svi... dzaba ti sekirancija.
imaju li neki podaci, kolika i kakva je uspjesnost ovog projekta, u procentima?
to je fin pokazatelj o stanju mreze.
Ne znam stvarno za te tastature zasto nisu dobijali korisnici.
Znaci,dobio sam bezicnu tastaturu i uz motorolin i uz albis stb.
Zasto drugi korisnici moja tv usluge nisu dobijali,i sta rade sa tim tastaturama,ja stvarno ne znam.
Trazite da vam daju,dolaze uz ova dva spomenuta stb,ne placa se dodatno.
Takodje i kod mene je ping poceo da divlja.
Thug... wrote:Stani znaci kad ti BH Telecom kaze da ce povecanje brzine biti 01.03 to ustvari znaci da ce biti tek 10-20-30 dana poslije
Da puno korisnika pa nemoze odmah jasno super extra najbolja usluga idemo prvi dajemo vise
P.S. Morao sam zbog odredzenih delegata koji se prave pametni i sveznalice
samo sto ti, na kraju balade, ispade veci i gori "delegat", od tih koje prozivas. ne bi ti bilo zgoreg malo na pravopisu poraditi, pa potom druge omalovazavati i ismijavati. ovako ispade i delegat i neskolovan
Izvini skolovani nisam te prepoznao Jel ovo cas pravopisa ili sta?
Pa najveci "pacijenti" i "delegati" na ovome forumu su upravo ljudi kao ti koji prozivaju druge za pravopis na jebenom forumu jer nemaju nista "pametnije" da kazu
sam o sebi puno govoris, nema potrebe da ja bilo sta dodajem. budi mi pozdravljen
Ok hvala. Pitanje za ostatak populacije, jel neko dobio tastaturu uz Hub Tech 9100 stb? Cuo sam da Logitech DiNovo ili kako se vec zove radi sa stb-om ali mi ne pada na pamet da istovarim 200/300 i kusur kmcica a i da mi pada nisam lood.
Nedim,sta mislis da probas Frankfurt ili Rim ?
Mozda ne bi loshe bilo napisati koji dio grada ima probleme sa brzinom,posto imamo kolegu icemana na forumu.
van helsing wrote:Nedim,sta mislis da probas Frankfurt ili Rim ?
Mozda ne bi loshe bilo napisati koji dio grada ima probleme sa brzinom,posto imamo kolegu icemana na forumu.
Tapatalk 2
Evo ti prema Rim-u. U pitanju je Novi Travnik.
JoseMujica wrote:
Nedim68 wrote:Pu , vidi brzine na Moja Tv Full
đeš bolan prema Palama mjeriti pa vodu su ti i struju zavrtali a ti sad hoš da ti internet puste
Kao i ovom gore :
Evo ti prema Rim-u. U pitanju je Novi Travnik.
Brate, kad ce te poceti pustati brzine u Opštini Centar, Sarajevo.
Slao sam mail,ali su me lijepo skinuli... a kad sam pitao za moju mahalu,posto se ne nalazi na onom spisku napisali su mi sljedece: "Vaša lokacija pruipada glavnom razdjeljniku i pristupnom uređaju koji je smješten u Općini Centar"
Slao sam mail,ali su me lijepo skinuli... a kad sam pitao za moju mahalu,posto se ne nalazi na onom spisku napisali su mi sljedece: "Vaša lokacija pruipada glavnom razdjeljniku i pristupnom uređaju koji je smješten u Općini Centar"
Posalji im poruku na FB grupu, meni su pustali vecu brzinu nakon sto sam ih kontaktirao na taj nacin..
Ljudi jedno pitanje ope. Koliki ce mi racun PRVI doci za mojutvfull jel regularno 65 KM ili ce mi oni nabiti jos nesto? Nisu mi jos prikljucili...Jos nisam nikakav ugovor potpisao, ali sam na telefonu rekao da cu na 24 mjeseca...
nek mi neko odgovori, koliki je vama prvi racun bio? jel 65 Km il su nakucali i neki pdv i to? Hvala
Posalji im poruku na FB grupu, meni su pustali vecu brzinu nakon sto sam ih kontaktirao na taj nacin..
Mene su odjebali i na FB. Kad su ti povecali brzinu?
ambition wrote:Ljudi jedno pitanje ope. Koliki ce mi racun PRVI doci za mojutvfull jel regularno 65 KM ili ce mi oni nabiti jos nesto? Nisu mi jos prikljucili...Jos nisam nikakav ugovor potpisao, ali sam na telefonu rekao da cu na 24 mjeseca...
nek mi neko odgovori, koliki je vama prvi racun bio? jel 65 Km il su nakucali i neki pdv i to? Hvala