Ma i taj upload je karakteristican za netflat4. Tebe mi nekako bas zao. Stalno imas nekih problema. Ako ti nije problem sto cu znati tvoje licne podatke posalji mi username na pp pa cu ja pogledati. Ti si na grbavici ako se dobro sjecam? Ako znas da ti signal ide sa malte mogu ti mozda pomoci.JoseMujica wrote:kod mene povećan upload skoro duplo (0.32Mbs), dok je dawnload ostao na istom nivou ( speedtest.net pokaže negdje oko 3.5 Mbs) tipinočnom za 4Mbs, dok mi na korisničkim podacima piše da je NetFlat 10 paketiceman2010 wrote:Postoji mogucnost da ti se da deklarisana brzina, ali preko toga ne. Neki korisnici integrisanih usluga imaju tu mogucnost zbog dijeljenog bandwidth-a.glupko69 wrote:Pozdrav svima
Jedno pitanje: povecali su mi brzinu (flat10) koja je sada ispod deklarirane a upload se nije ni pomaknuo. Mislim ih nazvati za petnestak dana da mi povecaju download i ako je moguce da mi povecaju upload po mogucnosti i vise od deklarirane brzine posto vidim da kod drugih ide i do 0,8mbps. Ima li sanse da mi ovo odrade posto mislim da postoje tehnicke mogucnosti jer mi je odavno uvedena optika?
SNR Margin 15.4 18.7db
Line Attenuation 32.1 20.5 db
Data Rate 10239 509 kbps
Max Rate 16816 1073 kbps
Sent from my LT18i using Tapatalk 2....kako ste to uspjeli napraviti, tita vam?
Sent from my LT18i using Tapatalk 2