Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Presao bih sa ove moja tv full na moja tv phone i uzeo neki od netflat paketa.
Zanima me kako to fizicki izvedu?
Razlicita konfiguracija portova na modemu ,pretpostavljam.
Necu da ostanem na 5 mb,sporo jbg.
Jos sada vidim kako su se razmahali i bht i telemach korisnici sa ST mjerenjima.. necu..
Ebem moju tv i kad me djavo navrati da je uzmem .
van helsing wrote:Presao bih sa ove moja tv full na moja tv phone i uzeo neki od netflat paketa.
Jos sada vidim kako su se razmahali i bht i telemach korisnici sa ST mjerenjima.. necu..
Tapatalk 2
Podnesi zahtjev za promjenu paketa sa full na phone, i traži zamjensku uslugu adsl-a (brzinu koju želiš. Nažalost moraš platiti 10 KM prelazak sa većeg na manji paket mojaTV i 10KM izlaz adsl-a iz mojaTV paketa (ukupno 20KM - što je najveća glupost plačati dvije kazne) Monter će doći i izvršiti promjene na modemu za adsl i to je to (lično iskustvo)
van helsing wrote:Presao bih sa ove moja tv full na moja tv phone i uzeo neki od netflat paketa.
Tapatalk 2
Podnesi zahtjev za promjenu paketa sa full na phone, i traži zamjensku uslugu adsl-a (brzinu koju želiš. Nažalost moraš platiti 10 KM prelazak sa većeg na manji paket mojaTV i 10KM izlaz adsl-a iz mojaTV paketa (ukupno 20KM - što je najveća glupost plačati dvije kazne) Monter će doći i izvršiti promjene na modemu za adsl i to je to (lično iskustvo)
Kuki,koji si uzeo paket netflat,i koliko bi trebalo mjesecno placat te dvije usluge?
Ne mogu sada da trazim preko mobitela cjenovnik netflat i moja tv phone paketa.
A to sto naplacuju...sta da ti kazem...
Ne opravdavam,ali ima nas svakakvih,neko bi svaki dan mijenjao uslugu ili pakete..
Tako da se time kolko-tolko stite od takvih stvari.
van helsing wrote:Kuki,koji si uzeo paket netflat,i koliko bi trebalo mjesecno placat te dvije usluge?
Ne mogu sada da trazim preko mobitela cjenovnik netflat i moja tv phone paketa.
A to sto naplacuju...sta da ti kazem...
Ne opravdavam,ali ima nas svakakvih,neko bi svaki dan mijenjao uslugu ili pakete..
Tako da se time kolko-tolko stite od takvih stvari
ako sam dobro shvatio, svi mi koji u ovom trenutku nismo dobili povećanje brzine, možemo očekivati to tek od ponedjeljka pa nadalje, zbog neradnih dana?
Officer Crabtree wrote:ako sam dobro shvatio, svi mi koji u ovom trenutku nismo dobili povećanje brzine, možemo očekivati to tek od ponedjeljka pa nadalje, zbog neradnih dana?
Pa jel moguće da na jednom mjestu vidim onoliko dječurlije sa speedtest rezultatima na bh telecom fb stranici. Molim mame da se pozabave djecom a ne komsilukom.
Ima izuzetaka, starije raje ali mali procenat. Sad razmisljam koliko tek onda ovdje na forumu ima te balavurdije dobi od 10 - 16 godina.
Kuki,thx za info.
Vjerovatno idem na moja tv phone i netflat 10,ali razmisljam se i za netflat 15.
Mozda se varam,ako je neko bolje upucen,neka objasni :
nesto ne vidim da imam neke posebne pogodnosti na ovom moja tv full paketu u odnosu na ove pakete na koje bih presao, ako bih npr htjeo uzeti laptop,mobilni ili fixni uredjaj i sl.
Officer Crabtree wrote:ako sam dobro shvatio, svi mi koji u ovom trenutku nismo dobili povećanje brzine, možemo očekivati to tek od ponedjeljka pa nadalje, zbog neradnih dana?
btw kod mene je ovakva situacija
nije ti promjenjen profil,jos je na starom.iduce sedmice
van helsing wrote:Kuki,thx za info.
Vjerovatno idem na moja tv phone i netflat 10,ali razmisljam se i za netflat 15.
Mozda se varam,ako je neko bolje upucen,neka objasni :
nesto ne vidim da imam neke posebne pogodnosti na ovom moja tv full paketu u odnosu na ove pakete na koje bih presao, ako bih npr htjeo uzeti laptop,mobilni ili fixni uredjaj i sl.
Tapatalk 2
Ne mora znaciti da ces moci uzeti taj net flat10 ili 15, mozda ti TM nisu dobre
jedina promjena se vidi na uploadu...dawnload je još na 4Mbs
s ovim gangacima u BHT uvjek imam probleme kad god nešto mijenjaju....vjerovatno će tako biti i ovog puta....da ću za jedno heftu-dvije morat 10 dana jahat po podršci dok neki član familije s posebnim potrebama, pardon uposlenik ne uradi posao za koji je plaćen