Onda bi bez neta ostao i ti buduci da sinovi spadaju u uzu porodicuEsso_i_Ajla wrote:Telemach ne samo BHT da ce rasturiti vec i LOL i HS i to potuce ih do koljena. Samo kad se to desi ovom mafijasu icemanu i kretenu firemanu traba trajno zabraniti prikljucak na telemach mrezu i njima i cijeloj njihovoj uzoj i siroj porodici do 30-tog koljena.prcnet wrote:Kao da gledam da ce konkurencija do 15.02. odgovoriti na ovo njihovo povecanje brzina. Samo cekaju da ovi iz BHTelekoma to i zvanicno objave.
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- fireman2013
#10126 Re: BHTelecom All About
- Halcyon
-
iceman2010
#10128 Re: BHTelecom All About
Moderacija izgleda zaboravila ovu temu. Prosli post sam prijavio a tamo je meni i firemanu opsovao mater i jos nije banovan. Zamolio bih moderaciju da mi objasni da li je doslo do promjene pravila na foruma i da ubuducemo mozemo da psujemo jedni drugima ko kocijasi? Ja sam banovan za 1000 puta manju stvar,a ovog kocijasa pustate da psuje bez sankcija, plus je klonirao nick?! Stari nick mu je nick postavljaca ove teme. Hubke. Znam da nije dozvoljeno komentarisanje rada administracije, ali ovo zaista nema smisla! Ne bi iznenadilo ni da sada mene banujete zbog krsenja pravila foruma, a da kocijasu dozvolite da i dalje psuje.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- Casual's
#10129 Re: BHTelecom All About
Jel oni to nas zaebaju sa ovim kanalima ? Cuj OSMTV hahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zateznistub
#10130 Re: BHTelecom All About
Dabogda ti svaka dala za ovaj komentar. Lik je smor pravi...fireman2013 wrote:Onda bi bez neta ostao i ti buduci da sinovi spadaju u uzu porodicuEsso_i_Ajla wrote:Telemach ne samo BHT da ce rasturiti vec i LOL i HS i to potuce ih do koljena. Samo kad se to desi ovom mafijasu icemanu i kretenu firemanu traba trajno zabraniti prikljucak na telemach mrezu i njima i cijeloj njihovoj uzoj i siroj porodici do 30-tog koljena.prcnet wrote:Kao da gledam da ce konkurencija do 15.02. odgovoriti na ovo njihovo povecanje brzina. Samo cekaju da ovi iz BHTelekoma to i zvanicno objave.
- Halcyon
#10131 Re: BHTelecom All About
Jesi l' vidio slike majke ti? Dragi Bože budala...Casual's wrote:Jel oni to nas zaebaju sa ovim kanalima ? Cuj OSMTV hahaha
- skafiskafsnjak
#10132 Re: BHTelecom All About
pa kazu 100 kanala... od tiih 100, 30 se moze gledati... ovo ostalo neke amne, igmani, osm itd
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
- zateznistub
#10133 Re: BHTelecom All About
Kad su nam ovo ostvarenje ukljucili? Ne znadoh dok ovdje ne procitahHalcyon wrote:Jesi l' vidio slike majke ti? Dragi Bože budala...Casual's wrote:Jel oni to nas zaebaju sa ovim kanalima ? Cuj OSMTV hahaha
- Casual's
#10134 Re: BHTelecom All About
HD jbt hahaHalcyon wrote:Jesi l' vidio slike majke ti? Dragi Bože budala...Casual's wrote:Jel oni to nas zaebaju sa ovim kanalima ? Cuj OSMTV hahaha
- Frtalj_Duše
#10135 Re: BHTelecom All About
Pa šta se čudiš, to ti je kod svih cable/isp operatera jedan od 20-ak standardnih "ublehaških" kanala koji su tu samo da popune programsku šemu i produže istu!Casual's wrote:Jel oni to nas zaebaju sa ovim kanalima ? Cuj OSMTV hahaha
-
jastuk1
#10136 Re: BHTelecom All About
The Realist,The Realist wrote:LOL - 14/1 za 35,1KM (oni nude duo paket za 47KM i tu je brzina 12/768, ali i SuperTV i pošto dolje ima HS onuda KID paketa, mislim da je ovo bolje za usporedbu)iceman2010 wrote:
Haj mi samo objasni kako je Telemach-ova ponuda bolja? Nju sam gledao, nisam druge. LOL-ova vjerovatno jeste, nemam vremena sada da pogledam link, za HS ne znam.
HS - 14/1,5 za 39,90KM (ovo je KID paket, tako da se uz ovo dobijaju svi digitalni kanali uključujući i HD kanale, osim HBO-a, te analogna, no, ko nema svoj modem, ova cijena skače na 45,90KM, tako da se isplati kupiti svoj modem; ukoliko se ide samo internet i TV, mimo KID paketa, to se apsolutno ne isplati, jer sa njihovim modemom iznosi 52,5KM).
Telemach - 12/768 za 50KM (ovo je sa ugovorom na 12 mjeseci i tako se izbjegava plaćanje opreme od 3KM, te uključenih 15KM za analognu televiziju; njihov DUO paket košta 39,90KM i nudi brzinu od 10/1, te osnovni digitalni paket od 70 kanala, te analognu i D3 GO - evo i ovdje jedan paket, da bude korektna usporedba sa LOL-om i HS-om)
BHT - 10/? za 29,25KM (ako su informacije o povećanju brzina tačne, a vjerujem da jesu, a MOJA TV net paket bi bio 40,95KM brzina neta 5/? i mislim da ne može u rang sa ovim gore operaterima)
Eh, ako ovo pogledamo, zavisi šta se traži.
Pošto je ovdje bila riječ samo o INTERNETU, onda ko samo to gleda ponude LOL-a i BHT (od 1. marta) su tu negdje (najbolje), LOL je za 4mbps brži u downloadu, ali i za skoro 6KM skuplji, pa sada zavisi ko šta više voli (znam da je 6KM više za 4mbps downloada skoro ništa, za onoga kome treba, ali kome ne treba, tih 6KM možda znači nešto više). Telemach i HS su tu preskupi, jer se mora doplatiti za analognu, kod HS-a i modem, ako korisnik nema svoj i to diže cijenu na 50+ KM.
Ako gledamo pakete, onda se to mijenja (kod nekih operatera se ništa drugom osim paketa i ne isplati uzeti, Telemach i HS), mada mislim da svi tu dosta dobru ponudu daju (trenutno govorim samo o ovim navedenim paketima).
I također jedna bitna stvar, a to je da se može očekivati korekcija ponude i kod ostalih korisnika, nakon što vide šta će BHT uraditi, tako da će se odnosi možda promijeniti.
Dobra analiza, kao i obično.
Znam da nije bila tema, ali kada su usluge fiksne telefonije kod paketnih ponuda u pitanju, kod telemacha recimo moraš dati još 10 KM dodatno i onda je besplatno. A ovdje je velika većina još na telekomovom fiksnom. Znam da sve više ljudi manje koristi fiksni i nije im bitan, ali za one koji još puno koriste fiksni, telecom je u tom domenu najpovoljniji.
- Casual's
#10137 Re: BHTelecom All About
Zar nam nije dosta ovih 50ak 'domacih' kanala?Frtalj_Duše wrote:Pa šta se čudiš, to ti je kod svih cable/isp operatera jedan od 20-ak standardnih "ublehaških" kanala koji su tu samo da popune programsku šemu i produže istu!Casual's wrote:Jel oni to nas zaebaju sa ovim kanalima ? Cuj OSMTV hahaha
- Frtalj_Duše
#10138 Re: BHTelecom All About
Kakvi dosta, po meni je i od tih 50 barem 40 "domaćih" višak!Casual's wrote:Zar nam nije dosta ovih 50ak 'domacih' kanala?Frtalj_Duše wrote:Pa šta se čudiš, to ti je kod svih cable/isp operatera jedan od 20-ak standardnih "ublehaških" kanala koji su tu samo da popune programsku šemu i produže istu!Casual's wrote:Jel oni to nas zaebaju sa ovim kanalima ? Cuj OSMTV hahaha
Nego logično da će ih ubacivati jer su, u poređenju sa ovim stranim, naravno neuporedivo jeftiniji za emitovanje i za spomenuto popunjavanje progr. šeme!
-
sencobih
#10139 Re: BHTelecom All About
šta jeftiniji? pola ovih tv kuća bi trebalo placati operaterima da ih ubace u programsku shemu!
- fireman2013
#10140 Re: BHTelecom All About
Ma kakav crni Hubke ovaj ga kocijas ocima nije vidio samo ima isti avatar. Hubke je na blicnetu znam jer mi je prvi komsija i vidim mu antenu sa potkrovljaiceman2010 wrote:Moderacija izgleda zaboravila ovu temu. Prosli post sam prijavio a tamo je meni i firemanu opsovao mater i jos nije banovan. Zamolio bih moderaciju da mi objasni da li je doslo do promjene pravila na foruma i da ubuducemo mozemo da psujemo jedni drugima ko kocijasi? Ja sam banovan za 1000 puta manju stvar,a ovog kocijasa pustate da psuje bez sankcija, plus je klonirao nick?! Stari nick mu je nick postavljaca ove teme. Hubke. Znam da nije dozvoljeno komentarisanje rada administracije, ali ovo zaista nema smisla! Ne bi iznenadilo ni da sada mene banujete zbog krsenja pravila foruma, a da kocijasu dozvolite da i dalje psuje.
Ovaj Eso je radnik telemacha 100000% cak mislim da je to isti lik koji se javlja pod nickom "telemach" samo sto tu glumi gospodu pod drugim nickom. Ugl administracija nadam se da ima uvid sa koje se mac adrese registrovao i eso i telemach i ne bi me iznenadilo ako je ista adresa.
P.S.
@ Esso
Nema potrebe da mi u PP prijetis da ces me pronaci. Ja sam skoro svaku vecer u Divanu (Morica Hanu) pa bujrum dodji kad god zelis.
- fireman2013
#10141 Re: BHTelecom All About
Sto se mene tice nek sve izbace i ostave samo jedan kanal (History) meni dosta. Inace 90% vremena kad gledam tv gledam upravo taj kanalCasual's wrote:Zar nam nije dosta ovih 50ak 'domacih' kanala?Frtalj_Duše wrote:Pa šta se čudiš, to ti je kod svih cable/isp operatera jedan od 20-ak standardnih "ublehaških" kanala koji su tu samo da popune programsku šemu i produže istu!Casual's wrote:Jel oni to nas zaebaju sa ovim kanalima ? Cuj OSMTV hahaha
- fireman2013
#10142 Re: BHTelecom All About
Ma nisam jos ozenjen nek ne daje prije braka molim tezateznistub wrote:Dabogda ti svaka dala za ovaj komentar. Lik je smor pravi...fireman2013 wrote:
Onda bi bez neta ostao i ti buduci da sinovi spadaju u uzu porodicu
- Casual's
#10143 Re: BHTelecom All About
Oni te kanale ubacuju jer misle da ih gledaju korisnici koji su iz tog grada,sto se mene tice RTVZE pogledam samo kad saltam kanale
Inace gledam History najvise,pogotovo kamJone na ledu 
- fireman2013
#10144 Re: BHTelecom All About
Nije besplatno. Daje se tih 10 KM sto si naveo + prva minuta se naplacuje po regularnoj cijeni i onda poslije je sve besplatno. Kad se sve to sabere i oduzme razlika (kada se koriste fixni recimo) je u 2-3 marke. Dok nisam imao moju tv, prema fixnim sam trosio nekih 10-11 KM sto ispade bas kao ta pretplata od 10 KM + uspostava a buduci da sam imao vise poziva (a kracih) ta telemachova opcija bi me cak i skuplje kostala.jastuk1 wrote:The Realist,The Realist wrote:LOL - 14/1 za 35,1KM (oni nude duo paket za 47KM i tu je brzina 12/768, ali i SuperTV i pošto dolje ima HS onuda KID paketa, mislim da je ovo bolje za usporedbu)iceman2010 wrote:
Haj mi samo objasni kako je Telemach-ova ponuda bolja? Nju sam gledao, nisam druge. LOL-ova vjerovatno jeste, nemam vremena sada da pogledam link, za HS ne znam.
HS - 14/1,5 za 39,90KM (ovo je KID paket, tako da se uz ovo dobijaju svi digitalni kanali uključujući i HD kanale, osim HBO-a, te analogna, no, ko nema svoj modem, ova cijena skače na 45,90KM, tako da se isplati kupiti svoj modem; ukoliko se ide samo internet i TV, mimo KID paketa, to se apsolutno ne isplati, jer sa njihovim modemom iznosi 52,5KM).
Telemach - 12/768 za 50KM (ovo je sa ugovorom na 12 mjeseci i tako se izbjegava plaćanje opreme od 3KM, te uključenih 15KM za analognu televiziju; njihov DUO paket košta 39,90KM i nudi brzinu od 10/1, te osnovni digitalni paket od 70 kanala, te analognu i D3 GO - evo i ovdje jedan paket, da bude korektna usporedba sa LOL-om i HS-om)
BHT - 10/? za 29,25KM (ako su informacije o povećanju brzina tačne, a vjerujem da jesu, a MOJA TV net paket bi bio 40,95KM brzina neta 5/? i mislim da ne može u rang sa ovim gore operaterima)
Eh, ako ovo pogledamo, zavisi šta se traži.
Pošto je ovdje bila riječ samo o INTERNETU, onda ko samo to gleda ponude LOL-a i BHT (od 1. marta) su tu negdje (najbolje), LOL je za 4mbps brži u downloadu, ali i za skoro 6KM skuplji, pa sada zavisi ko šta više voli (znam da je 6KM više za 4mbps downloada skoro ništa, za onoga kome treba, ali kome ne treba, tih 6KM možda znači nešto više). Telemach i HS su tu preskupi, jer se mora doplatiti za analognu, kod HS-a i modem, ako korisnik nema svoj i to diže cijenu na 50+ KM.
Ako gledamo pakete, onda se to mijenja (kod nekih operatera se ništa drugom osim paketa i ne isplati uzeti, Telemach i HS), mada mislim da svi tu dosta dobru ponudu daju (trenutno govorim samo o ovim navedenim paketima).
I također jedna bitna stvar, a to je da se može očekivati korekcija ponude i kod ostalih korisnika, nakon što vide šta će BHT uraditi, tako da će se odnosi možda promijeniti.
Dobra analiza, kao i obično.![]()
Znam da nije bila tema, ali kada su usluge fiksne telefonije kod paketnih ponuda u pitanju, kod telemacha recimo moraš dati još 10 KM dodatno i onda je besplatno. A ovdje je velika većina još na telekomovom fiksnom. Znam da sve više ljudi manje koristi fiksni i nije im bitan, ali za one koji još puno koriste fiksni, telecom je u tom domenu najpovoljniji.
- fireman2013
#10145 Re: BHTelecom All About
Mislis gledas Lisu KellyCasual's wrote:Oni te kanale ubacuju jer misle da ih gledaju korisnici koji su iz tog grada,sto se mene tice RTVZE pogledam samo kad saltam kanaleInace gledam History najvise,pogotovo kamJone na ledu
- zateznistub
#10146 Re: BHTelecom All About
Eto, taman!fireman2013 wrote:Ma nisam jos ozenjen nek ne daje prije braka molim tezateznistub wrote:Dabogda ti svaka dala za ovaj komentar. Lik je smor pravi...fireman2013 wrote:
Onda bi bez neta ostao i ti buduci da sinovi spadaju u uzu porodicu
- ala7
#10147 Re: BHTelecom All About
Danas i Facebook i YT nešto natanane sve otvara. 360p video sve zastajkuje, a o 480p da ne govorim..
Ove lokalne stranice sve normalno otvara a jel EU ili dalje to je katastrofa..
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#10148 Re: BHTelecom All About
Nije do Telekoma, isti problemi na telemachu.ala7 wrote:Danas i Facebook i YT nešto natanane sve otvara. 360p video sve zastajkuje, a o 480p da ne govorim..
-
DON_eARL
#10149 Re: BHTelecom All About
Kolega YT na 1080p leti, Armstrong hoće da cmizdri kod Oprah.un1ted wrote: Nije do Telekoma, isti problemi na telemachu.
Nije isti problem.
- Frtalj_Duše
#10150 Re: BHTelecom All About
Zavisi gdje si, npr. na alipašinom sve leti!un1ted wrote:Nije do Telekoma, isti problemi na telemachu.ala7 wrote:Danas i Facebook i YT nešto natanane sve otvara. 360p video sve zastajkuje, a o 480p da ne govorim..