BHTelecom All About
Moderator: Benq
- skafiskafsnjak
#10001 Re: BHTelecom All About
Sha je s ovom mojom tv... k'o fol moze se snimati ...
Meni samo BHT. Vama ?
Meni samo BHT. Vama ?
-
nastavnikhe
#10002 Re: BHTelecom All About
HBO je po meni odličan,a svakako bi trebla postojati ponuda tipa: osnovni,filmski,sportski...,proširiti HD paket. Na taj način bi se zadovoljili i uobičajeni korisnici i oni koji žele više.The Realist wrote:Naravno da nije. Odličan je. Ja ga imam i malo, malo se nešto nađe za gledati.fireman2013 wrote: Ma HBO je ubleha godine. Imao sam ih na Telemachu i nezz da li sam u pola godine 2 dobra filma odgledao. HBO je samo marketinski trik i nista vise
Postoji opcija i skidanja filmova i sve to stoji, ali da daju i dobre filmove i serije, to je tačno.
Treba dati ponudu korisnicima,sukladno tome formirati cijene pa neka postoji mogućnost izbora.
- m1x
#10003 Re: BHTelecom All About
ima li istine u povećanju brzina interneta od 1.3 ? 
-
lopovjack
#10004 Re: BHTelecom All About
100% idu vece brzine od 1.3.
-
The Realist
#10005 Re: BHTelecom All About
Da, ja plaćam 6,40KM za 2 kanala, dok je moja realna procjena nekih 10KM za 4 kanala (2 HBO i 2 Cinemaxa, mada ovaj Cinemax je mislim jedan te isti).iceman2010 wrote: Ali je i razlika u cijeni drasticna. Mislim da su precjenjeni.
U suštini, mislim da bi 2,5KM po kanalu bila OK cijena, no dobro tako je kako je.
Samo sam htio reći da nije baš tačno da nevaljaju, imaju stvarno dosta dobrih stvari za pogleati (druga stvar je što kod nas torrent dominira, pa realno nema tog kanala koji išta vrijedi - ako o filmsko/serijskom sadržaju govorimo).
Last edited by The Realist on 20/01/2013 22:25, edited 1 time in total.
-
sencobih
#10006 Re: BHTelecom All About
Za HD su rekli da ce prosirivati ponudu prema zeljama korisnika, zato im se treba natovariti na e-mail sa prijedlozima, mada ja mislim da je ovo sa hd paketom trenutno samo test da vide koliki je stvaran interes
- irac300
#10007 Re: BHTelecom All About
Meni ovi HBO kanali uopšte nisu potrebni. Razumijem ko nema internet, ali ko god ima Moja Tv ima i dovoljno brz net da skida kakve god hoće filmove i serije s torrenta. S druge strane ako ih i uvedu, vjerovatno će se morati posebno plaćati, kao i ovi novi HD kanali.
-
nastavnikhe
#10008 Re: BHTelecom All About
Trenutna ponuda je loša,samo sportski kanali uz Jazeeru i Face. Na taj način mala je šansa za realnu procjenu zainteresiranosti korisnika.sencobih wrote:Za HD su rekli da ce prosirivati ponudu prema zeljama korisnika, zato im se treba natovariti na e-mail sa prijedlozima, mada ja mislim da je ovo sa hd paketom trenutno samo test da vide koliki je stvaran interes
-
nastavnikhe
#10009 Re: BHTelecom All About
Uredu je to,ali ne skida se baš svakom sa torenta,traže titlovi,konvertira itd.irac300 wrote:Meni ovi HBO kanali uopšte nisu potrebni. Razumijem ko nema internet, ali ko god ima Moja Tv ima i dovoljno brz net da skida kakve god hoće filmove i serije s torrenta. S druge strane ako ih i uvedu, vjerovatno će se morati posebno plaćati, kao i ovi novi HD kanali.
U svakom slučaju ponuda treba biti takva da su korisnici zadovoljni. Normalno je da u IPTV ponudi bude mogućnost odabira po ukusu korisnika. Nemamo svi iste interese,usluga se pošteno i redovno plaća , s toga bi uputno bilio da Telecom (menadžeri) rade na poboljšanju ponude.
Smatram da su tehnički, uslugu Moja TV doveli u dosta dobro stanje,te da im sad preostaje rad na uvođenju dodatnih pogodnosti koje nudi IPTV.
- _Reds_
#10010 Re: BHTelecom All About
BS player sam nadje titl, puno mi je laks nakaciti par filmova i serija, ostaviti preko noci, i kad mi nuam padne da gledam, spojim laptop hdmi kablom, i ko covjek gledam.nastavnikhe wrote:Uredu je to,ali ne skida se baš svakom sa torenta,traže titlovi,konvertira itd.irac300 wrote:Meni ovi HBO kanali uopšte nisu potrebni. Razumijem ko nema internet, ali ko god ima Moja Tv ima i dovoljno brz net da skida kakve god hoće filmove i serije s torrenta. S druge strane ako ih i uvedu, vjerovatno će se morati posebno plaćati, kao i ovi novi HD kanali.
U svakom slučaju ponuda treba biti takva da su korisnici zadovoljni. Normalno je da u IPTV ponudi bude mogućnost odabira po ukusu korisnika. Nemamo svi iste interese,usluga se pošteno i redovno plaća , s toga bi uputno bilio da Telecom (menadžeri) rade na poboljšanju ponude.
-
sencobih
#10011 Re: BHTelecom All About
Vec su izdali saopstenje da zbog velike zainteresiranosti itd. A za ove kanale garant nemaju nekih vecih dodatnih troskova pa su zato samo oni trenutno u ponudinastavnikhe wrote:Trenutna ponuda je loša,samo sportski kanali uz Jazeeru i Face. Na taj način mala je šansa za realnu procjenu zainteresiranosti korisnika.sencobih wrote:Za HD su rekli da ce prosirivati ponudu prema zeljama korisnika, zato im se treba natovariti na e-mail sa prijedlozima, mada ja mislim da je ovo sa hd paketom trenutno samo test da vide koliki je stvaran interes
-
The Realist
#10012 Re: BHTelecom All About
Hajde to mojoj majci objasni, ili ženi...._Reds_ wrote:BS player sam nadje titl, puno mi je laks nakaciti par filmova i serija, ostaviti preko noci, i kad mi nuam padne da gledam, spojim laptop hdmi kablom, i ko covjek gledam.nastavnikhe wrote:Uredu je to,ali ne skida se baš svakom sa torenta,traže titlovi,konvertira itd.irac300 wrote:Meni ovi HBO kanali uopšte nisu potrebni. Razumijem ko nema internet, ali ko god ima Moja Tv ima i dovoljno brz net da skida kakve god hoće filmove i serije s torrenta. S druge strane ako ih i uvedu, vjerovatno će se morati posebno plaćati, kao i ovi novi HD kanali.
Po ovome nam onda apsolutno ništa ne treba, jer ionako si možemo skinuti. Skinem i ja The Walking Dead i gledam, ali volio bih da ovi moji uvedu više taj Fox.
- irac300
#10013 Re: BHTelecom All About
Ma dobro, stoji ti i ta. Nego eto, kontam danas nas većina skida te filmove, tako da iskreno ja ne osjećam uopšte neku potrebu za bilo kojim filmskim kanalom. Ali slažem s ovim da bi trebali staviti u ponudu HBO kanale, pa ko hoće neka ih sebi doplati.nastavnikhe wrote:Uredu je to,ali ne skida se baš svakom sa torenta,traže titlovi,konvertira itd.irac300 wrote:Meni ovi HBO kanali uopšte nisu potrebni. Razumijem ko nema internet, ali ko god ima Moja Tv ima i dovoljno brz net da skida kakve god hoće filmove i serije s torrenta. S druge strane ako ih i uvedu, vjerovatno će se morati posebno plaćati, kao i ovi novi HD kanali.
Smatram da su tehnički, uslugu Moja TV doveli u dosta dobro stanje,te da im sad preostaje rad na uvođenju dodatnih pogodnosti koje nudi IPTV.
- Quaresma
#10014 Re: BHTelecom All About
dosad je bila ta politika povecanje brzina od 1. marta, ne vjerujem da ce ova godina biti izuzetak, na stranu sto je 2013m1x wrote:ima li istine u povećanju brzina interneta od 1.3 ?
- ala7
#10015 Re: BHTelecom All About
Do 1. marta ce konkurencija odgovoriti ili u roku od mjesec dana sa nekim top ponudama, akcijama i slicno.. A BH Telecom ce slaviti ovo povecanje brzine i poboljsanje usluge narednih godinu, dvije i tako sve u krug..
-
iceman2010
#10016 Re: BHTelecom All About
Zna li neko sta je sa pravima za englesku premier ligu za period 2013-2016? Kada ce se znati ko je kupio prava za BiH?
- fireman2013
#10017 Re: BHTelecom All About
SK nece sigurno. Arena ili EuroSport mada ovi prvi su mi blizi nekakoiceman2010 wrote:Zna li neko sta je sa pravima za englesku premier ligu za period 2013-2016? Kada ce se znati ko je kupio prava za BiH?
-
iceman2010
#10018 Re: BHTelecom All About
Ne znam bas. Ovi su puni ko brod. Nesto se ovo oduzilo. Mislim da se prije znalo puno ranije ko je kupio prava. Valjda ce se do kraja januara znati. Ne mogu da nadjem nigdje datum kada ce se izabrati najbolja ponuda.fireman2013 wrote:SK nece sigurno. Arena ili EuroSport mada ovi prvi su mi blizi nekakoiceman2010 wrote:Zna li neko sta je sa pravima za englesku premier ligu za period 2013-2016? Kada ce se znati ko je kupio prava za BiH?
- fireman2013
#10019 Re: BHTelecom All About
Ma nije FA glup da monopolistima opet proda prava. Cuo (nesluzbeno) sam da SK imao problema od FA zbog toga.iceman2010 wrote:Ne znam bas. Ovi su puni ko brod. Nesto se ovo oduzilo. Mislim da se prije znalo puno ranije ko je kupio prava. Valjda ce se do kraja januara znati. Ne mogu da nadjem nigdje datum kada ce se izabrati najbolja ponuda.fireman2013 wrote:SK nece sigurno. Arena ili EuroSport mada ovi prvi su mi blizi nekakoiceman2010 wrote:Zna li neko sta je sa pravima za englesku premier ligu za period 2013-2016? Kada ce se znati ko je kupio prava za BiH?
- Esso_i_Ajla
-
The Realist
#10021 Re: BHTelecom All About
Krajem novembra su bili neki podaci izašli i uglavnom do tada nije bila gotova Evropa, osim Skandinadvije (i naravno Velike Britanije), te se još pregovaralo sa zemljama Srednje Amerike, Sjeverne Afrike, srednjek istoka.... Probam danas saznati, pa javim.iceman2010 wrote:Zna li neko sta je sa pravima za englesku premier ligu za period 2013-2016? Kada ce se znati ko je kupio prava za BiH?
-
iceman2010
#10022 Re: BHTelecom All About
Ok. Na jednom portalu citam da Albanija nece dobiti poziv za ovaj "tender" zbog ilegalnih reciver-a koji se dilaju po Britaniji, pa mi naumpade. Bas me zanima postoji li tacan datum kada ce biti odredjeno za srednju i istocnu evropu. Ako mozes negdje naci taj podatak.....The Realist wrote:Krajem novembra su bili neki podaci izašli i uglavnom do tada nije bila gotova Evropa, osim Skandinadvije (i naravno Velike Britanije), te se još pregovaralo sa zemljama Srednje Amerike, Sjeverne Afrike, srednjek istoka.... Probam danas saznati, pa javim.iceman2010 wrote:Zna li neko sta je sa pravima za englesku premier ligu za period 2013-2016? Kada ce se znati ko je kupio prava za BiH?
- fireman2013
#10023 Re: BHTelecom All About
Neko je na LOL temi postavio post o spajanju drugog STB-a preko routera pa me zanima da li se to moze napraviti i na mojoj tv. Naime rjec je o tome da se jedan router prikljuci na LAN 3 port (port od drugog STB-a) i postavi u bridge mod a drugi router da hvata taj signal i UTP-om ga proslijedi u STB2. Neko je na toj temi napravio shemu ali ne mogu sad to traziti. Ugl zanima me da li bi to mogli raditi (iceman, zilog,...) jer hocu da se rijesim kablova po kuci nekako
-
clarion_
#10024 Re: BHTelecom All About
Pozdrav imam pitanje oce se slijedece sezone opet eng liga i špa zanima me oce biti seria,i jel razmisljate Aba liga košarka?
Like · · January 8 at 10:07pm
Sport Klub Seria A I ABBA Liga ne, Premijer Liga da.
January 8 at 10:08pm · Like · 1
toliko
izvor
http://www.facebook.com/sportklub?fref=ts
Like · · January 8 at 10:07pm
Sport Klub Seria A I ABBA Liga ne, Premijer Liga da.
January 8 at 10:08pm · Like · 1
toliko
izvor
http://www.facebook.com/sportklub?fref=ts
-
darios31
#10025 Re: BHTelecom All About
Pitanje jedno i ko zna molio bih odgovor prijavio sam zahtijev za ove HD kanale na moja tv interesuje me koliko se vremena(dana) ceka ukljucenje kad mogu ocekivati da ih mogu gledati?