AUTOCAD PASWORD (LOZINKA)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
APOLONYE

#1 AUTOCAD PASWORD (LOZINKA)

Post by APOLONYE »

Imam neke svoje dokumente u AutoCadu od prije 10-ak godina zaštićene paswordom i sad se ne mogu prisjetiti pasworda!
Kako da ih otvorim? Ima li neki softwer ili neki drugi način da saznam ili razbijem pasword?
dr_Evil

#2 Re: AUTOCAD PASWORD (LOZINKA)

Post by dr_Evil »

APOLONYE wrote: 03/12/2024 13:20 Imam neke svoje dokumente u AutoCadu od prije 10-ak godina zaštićene paswordom i sad se ne mogu prisjetiti pasworda!
Kako da ih otvorim? Ima li neki softwer ili neki drugi način da saznam ili razbijem pasword?
Mislim da je mrka kapa druze :)
TojoOptics
Grijem se na: Sunce
Vozim: bicikl

#3 Re: AUTOCAD PASWORD (LOZINKA)

Post by TojoOptics »

Mraka

#5 Re: AUTOCAD PASWORD (LOZINKA)

Post by Mraka »

APOLONYE wrote: 03/12/2024 13:20 Imam neke svoje dokumente u AutoCadu od prije 10-ak godina zaštićene paswordom i sad se ne mogu prisjetiti pasworda!
Ima nekoliko metoda prva i najlakša da pokušaš klasični brute force sve zavisi kakvu si šifru stavio i za to treba malo vremena a druga metoga ako imaš materijala na HDDu ili cloud - digitalna forenzika koja iziskuje dosta vremena primjer istom digitlanom forenzikom smo uspjeli sa hard diska povratiti neke fajlove,dokumente,slike ...Čitav tim je radio na tome.

Imaju softweri koji razbijaju passworde, enkripcije to ti se ne isplati previše košta.

Ako imaš vremena pokušaj ove free metode sa neta.

Mogu ti poslati u inbox par forenzički opensource alata pa probaj.
APOLONYE

#6 Re: AUTOCAD PASWORD (LOZINKA)

Post by APOLONYE »

Nije mi to toliko bitno da bih sad uključivao forenziku i te stvari. Mislio sam ako ima neki softwer free dobro bi mi došlo!
U svakom slučaju hvala.
Post Reply