Ovo je na t-mobile, a taj paket inace kosta 34 eura, al ima neka ponuda koja do sutra vazi, prva godina -30%, a druga godina -20%... a cuo sam i ja da je oragne uzas zivi..trenutno imam telering, al et njeg sam odjavio..mada je to ista firma, telering i t-mobile, al t-mob ima bar bolje telefone...
a a1 ne mogu organski, hem su preskupi, hem im je osoblje neljubazno da ne povjerujes.. zena mi ima kod njih ugovor...svaki put moram ic da se prepirem s njima
prosle godine sam htio da uzmem internet i tv kod njih, i sve super bilo, ponuda extra bila, nesto oko 25 eura, bez kostanja aktiviranja, montaze, itd, kad dolazi pismo, eto da uplatimo 200 eura kao da oni budu sigurni da mi imamo pare da to placamo, pa ce oni nama vratit nekad nakog 6 mj do godinu dana..reko fakat niste normalni...i ja moro pismenim putem da storniram narudzbu.. i odem i prijavim internet kod UPC-a, i prezadovoljan sam...
edit: ja mislim da telefoni nisu otvoreni za sve mreze, bar kod zene mi nije bio na a1, a ja sam prije uzimo telefon onako, bez ugovora..otkljucan naravno... ja mislim da samo taj sugavi orange daje telefone otkljucane za sve mreze..