Suti druze,dobar si,kod mene baterija 2-3 h,i klapna,a i u stanju mirovanja,brate,nesto mi se brzo prazni:-) .Ali,sto jest,jest,imam tonu aplikacija instaliranih,u pozadini rade,u sleep modu,itd,itd,tako da,sve treba pratiti,najvise,sta se desava u "pozadini procesa".pozzzbrazzo19 wrote:aj hev a problem![]()
u zadnjih par dana baterija mi se pocela nenormalno brzo praznit prije je znala biti ako mob miruje i ne diram ga puno po 3 do 4 dana a u zadnjih par dana isprazni se za svega par sati i ako je u stanju mirovanja , izgleda da se pocelo ovo desavati kako sam na mob instalirao Football Manager Handheld 2013 jer kad tamo idem da vidim potrosnju baterije tj na onaj battery status pise mi Mediji 92% i ovo ostalo zaslon i ostalo po 2,3 % izgleda da ga FM odvuce i kad nije upaljena igrica i ako je svaki put kada izadjem iz nje idem tamo i pritisnem je na ono sto pise "prislino zaustavi" u ovom battery statusu , uopste mi recimo nema na listi igrice kad izadjem iz nje a ovo Mediji i dalje pise preko 90% , sta da radim jer ne brise mi se igrica posto je stvarno igram i dobra je a ovo mi se nikad prije nije desavalo ??? Hvala
Mob je Samsun Galaxy i9000 S .....
Hvala unaprijed ...
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2