Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vukojebina wrote:163 stranice??? Ti si pravi neki saljivdzija ..
onda plati nekome da ti to uradi, saljivdzijo, ne mozes se * da ti ne udje...
flashovanje telefona ti je 20-50 maraka po ovim firmama tipa fontelea
Pa ja sam onda dobar 100-250 KM, jer sam svoj SGS2 flashovao 5-6 puta za cetri mjeseca. Cisto otimanje para. Za ljude koji ne mogu skontat sami (xda, sve brate nacrtano) ili ih takve stvari ne zanimaju i nije android os, vec brate nokia i zovi do mile volje!
Gubi se garancija rootovanjem, ali se isto tako moze unroot uz orig. software..
Jace app traze root( za backup podataka i sl) nece ti sigurno tapatalk traziti root
Root +/- Minus je garancija i sto ces se malo napatiti (tesko da ces ga totalno zeznuti), plus je da mozes staviti sta god ti padne na pamet u telefon, a pritom brzi i sve..
Zasto na svakoj temi moraju doc likovi i pravit se pametni... covjece,ako ne znas ili neces da napises ono sta neko pita,skini se onda sa dnevnog reda,naporan si malo je rec...
Jedini koji si naproan sai ti, licno sam pisao to jedno 3-4 puta i ne mislim vise. To sto ti ne znas koristiti opciju pretrage, to je tvoj problem. Nije tehnologija za svakoga.
hi
moze li mi neko preporuciti neki app za citanje e-knjiga sa kojim mogu obiljeziti do koje str. sam stigla?
citam sa docs to go, ali ne vidim tu opciju, jesam li corava il' je stvarno nema
a ne mogu ni update odraditi, tako da, priti pliz za preporuku
mondo.bizzaro wrote:hi
moze li mi neko preporuciti neki app za citanje e-knjiga sa kojim mogu obiljeziti do koje str. sam stigla?
citam sa docs to go, ali ne vidim tu opciju, jesam li corava il' je stvarno nema
Mantano Reader ako je PDF u pitanju Inace i Kingoffice je dobar! Oba besplatna imas na marketu
mondo.bizzaro wrote:hi
_Reds_ wrote:
mobilism.org samo sto je najlakse prvo skinuti na racunar, pa prebaciti na mob.
Imas njihov .apk instaliras pa direktno preko tela skidas. Mnogo je lakse pretrazivati i pratiti
Meni preko telefona sve ide uredu dok ne dodje na site za skidanje, onda odbroji ono vrijeme ukucam captcha dobijem link za download i nece da skida greska neka, zasto to ?
Meni je taj go launcher sranje tesko,previse kicast...tona bezveznih stvari...a plus sto mi je usporio bio tel...skino sam ga nakon 2 dana koristenja.. sad imam neki nova launcher..meni puno bolji..
Nova launcher ili Apex launcher najjači. Reklame se mogu ukloniti ako ti je rootovan telefon i onda skineš AdBlock. Ako ne znaš šta je root, vjerovatno ti ne treba. (parola sa XDA)
_Reds_ wrote:
mobilism.org samo sto je najlakse prvo skinuti na racunar, pa prebaciti na mob.
Imas njihov .apk instaliras pa direktno preko tela skidas. Mnogo je lakse pretrazivati i pratiti
Meni preko telefona sve ide uredu dok ne dodje na site za skidanje, onda odbroji ono vrijeme ukucam captcha dobijem link za download i nece da skida greska neka, zasto to ?
vukojebina wrote:Meni je taj go launcher sranje tesko,previse kicast...tona bezveznih stvari...a plus sto mi je usporio bio tel...skino sam ga nakon 2 dana koristenja.. sad imam neki nova launcher..meni puno bolji..
Ja koristim launcher pro, jednostavniji je ali mi se sviđa izgled, ja ga sredim da je onako minimalistički.