brazzo19 wrote:Aha znaci i u tebe je , nisam sam uh dobro je ja mislio da sam nesto zajebo prilikom flashanja

Nije to do No Led.a 100% jer ja ga nemam instaliranog pa mi se opet ne pali ekran kada mi dodje poruka , a notification light to je jelde kad recimo se ne javim ili ne procitam poruku ekran mi ugasen a one dvije tipke u dnu ekrana svijetle jel tako ??? Ja sam to iskljucio sta ja znam da se ne bi sta zajebalo posto recimo spavam i ustanem za 3-4 sata a ono svijetli li svijetli pa zbog toga , a reci mi ovo no led , sad sam instalirao i probao nisam se javio na poziv display se ugasio i na njemu ima samo mala crvena ikonica kao propusten poziv i hoda po ekranu stalno e sad mi reci na kojem to principu radi i jel ugasen ekran i hocel se sta zeznut posto recimo to moze mi hodati po par sati po ekranu dok ja ne uzmem mob u ruke i ne vidim recimo kad spavam pa se bojim da se sta ne zezne posto stalno stoji upaljeno ????
Procackaj malo opcije, imas sve fino tamo da namjestis! Ja sam ukljucio Senzor blizine, tako da ti nece svjetliti to dok je nesto blizu senzora, i to je veoma prakticno zbog aterije! Npr telefon ti je u dzepu nece svetliti dok ne izvadis ili ako je okrenut na ekran! Uglavnom cackaj imas i test...mozes namjestiti i procente i vrijeme kad se puni da pise na ekranu sto je takodje prakicno
http://www.devasque.com/noled/themes.php
Ovde imas razne teme, ako ti se ta ne svidja! Meni je stvarno mnogo korisan program, ne mnoram paliti telefon da vidim imam li propusten poziv, sms, email, gtalk itd
To i jeste prednost AMOLED-a, sto nema pozadinskog osvjetljenja, znaci svetle samo diode za tu ikonicu dok su sve ostale iskljucene, i vrlo malo trosi bateriju! diode kad ne svjetle, crna boja (kao da je ekran ugasen) zato i AMOLEDi trose dosta manje baterije od LCD-a