Sredinom jula.casanova123 wrote:jel se vec moze nabaciti jelly bean? imam galaxy nexusa ali nikakve obavijesti nisam dobio..
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Moderator: Benq
Sredinom jula.casanova123 wrote:jel se vec moze nabaciti jelly bean? imam galaxy nexusa ali nikakve obavijesti nisam dobio..
Instaliraj neki explorer, ili ti file menadzer i onda radi sta hoces.brazzo19 wrote:Eh rijesio i to samo mi jos objasni kako da nadjem karticu externu nema je pod onim imenom a u folderu pod imenom external sd card kad udjem nema nista a kad preko usb na komp udjem u nju imaju svi fileovi i instalacije koje mi trebaju eto jos to samo da rijesim i jah ugasio sam ono i sad mi ne daje vise sugestije i ne ispravlja al sad mi svaku drugu rijec podvuce crvenu crtu ispod pa mozel se sad i to ukinut.
/emmcbrazzo19 wrote:Instaliro i pomocu njega udjem u sve foldere i sve vidim samo u folderu od externe kartice nema nista....
nermin.padez wrote:/emmcbrazzo19 wrote:Instaliro i pomocu njega udjem u sve foldere i sve vidim samo u folderu od externe kartice nema nista....
Vjeruj da mi zbog Galaxy Nexusa skoro pa svaki dan padne napamet Iphone 4...nermin.padez wrote: Najpametnije! I ja cu tako vjerovatno! Najbolja investicija, a necu se odreci Androida!Kako slusa Nexus, jesi l' zadovoljan!
![]()
brazzo19 wrote:nermin.padez wrote:/emmcbrazzo19 wrote:Instaliro i pomocu njega udjem u sve foldere i sve vidim samo u folderu od externe kartice nema nista....
Ne postoji nijedan folder pod tim imenom samo postoji folder koji se zove external_sd ali u kojem nema nista ...
System Settings - Language & Input - Uncheck-iraj Spelling correctionbrazzo19 wrote: p.s mogul se kako ukinut ova crvena crta ispod kad pisem neku rijec ili nesto u poruci ili recimo na tapatalku ???
Jesss eto nema visenermin.padez wrote:System Settings - Language & Input - Uncheck-iraj Spelling correctionbrazzo19 wrote: p.s mogul se kako ukinut ova crvena crta ispod kad pisem neku rijec ili nesto u poruci ili recimo na tapatalku ???
Jesi l' ga konacno prilagodio sebiPretpostavljam da ce te nekad zadesiti problem "Memory Low" tj.manjak prostora na particiji /datadata ti kakav si naci ces se u cudu
![]()
Kako mozes koristiti telefon bez Root Explorera da kontrolises slobodan prostor![]()
Velike aplikacije prebacuj na SD Card i redovno cisto cache (skines sa marketa App Cache Cleaner)
Nije kao ko kod GB-a, sve to smjesta na neku brzu particiju, koja je kapaciteta 170MB ! Kod mene je slobodno 100MB, pratim i odrzavam i imam oko 50ak aplikacija
I ja koristim NIGHTLY i uvijek zadnji,nisam imao problema sve je OK!stroga normala wrote:Ja sam mu uradiolaganica uradio root, pa preko recovery-a instalirao rom i gaaps.
e sad jedino mozda je do verzije ROM-a, ja sam skinuo zadnji cyanogenmod, a vidim i oni ih stancaju svaki dan novi... mozda nije stabilan...
brazzo mozda da odavde skines provjereno stabilnu verziju
http://download.cyanogenmod.com/?device ... ype=stable
ili da ti nermin.padez preporuci neki rom posto mislim da imate isti telefon... preko recovery-a sad znas instalirati custom rom
Pa mislim, koliki psycho trebas biti da te vrijedja koliko uredjaja vrti neka verzija tvog omiljenog OS-a .. boli me tu?i . . sto se mene tice, kao sto sam vec jednom rekao, android je i u svojoj gingerbread verziji stabilan i sjajan proizvod, i ja jos uvijek necu preci na ics dok mi ovaj ne dosadi .. sto se tice tvoje svete brojke od 10 %,jedino za sta je mogu vezati kod tvog cijenjenog iPhonea je da je on samo 10 % customizable - i to se odnosi na to da mozete promjenit onu vanjsku plastikuChuckie wrote:Sto je istina boli? 10% ih vrti ICS. Najopzimisticnije procjene za Jelly govore 5-7%.Revolucionar ★ wrote:tebe treba prijavit za flaming, opterecen si androidom previse .. sta je, iphone tema mrtva ? dosla raja pameti
nermin.padez wrote:Meni je ICS legao ko budali samar. Dosta je bolji od Gingera (brzi, stabilniji, mislim da koristi i GPU prilikom kretanja kroz UI...vizuelno ljepsi, cisti Android itd ), ne bih se vracao nema sanse!
Brazzo nemas FM Radio...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1059296brazzo19 wrote: Znam ima jedino tune in preko neta al nemoze se slusat nista oflajn ... kako sad da slusam kalman dok ne zaspim![]()