Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dm96user wrote:Pozdrav,imam Lg Magnu i planiram ga mijenjati za Alcatel Idol 3(5,5").Izgleda mi jako dobar telefon,ali citao sam po internetu da nekima poludi touch,ili imaju problema sa pregrijavanjem i punjenjem baterije,ili problemi sa koristenjem wifi-a.Dali da ga uzmem??
Poslano sa mog LG-H502 koristeći Tapatalk
Ništa od svega toga, barem kod mene... e sad, ne mogu reci za ostale. Dobar aparat.
Vi ga koristite??
Poslano sa mog LG-H502 koristeći Tapatalk
Da, kao i P9 lite.
I nema potrebe za persiranjem, nismo na poslovnom sastanku.
supercali wrote:Ja kad vidim na nasim jezicima natpise ja ne znam sta koje znaci
Tek kad prebacim na eng snadjem se
Haha, isto i ja Bgm, tako mi neko dadne da mu nešto naštimam, ma pojma nemam gdje je šta dok ne prebacim na engleski. I nije nikakvo preseravanje nego valjda navika otkako koristim mobitele...
Sticajem okolnosti, bijah primoran da kupim Android telefon... gospode boze sta je ovo...
Jel vama ovaj sistem notifikacija fakat normalan? Kad je telefon bez konekcije 3 sata, pa dodje online, da hronoloski primi sve notifikacije propustene (tipa sa Messengera 250 poruka)... jel to ocekivano ponasanje, il trebam neku postavku presaltat?
I imam neki bug da mi prikazuje vise puta istu ikonicu aplikacije u status baru, npr. 3 puta instagram logo, 5 puta messenger... kako to da fixam?
Imam jos hejbet nekih pitanja, al haj da vidim jel ovo ocekivano ponasanje ili se moze popraviti, pa da vas dalje peglam
hakazvaka wrote:Sticajem okolnosti, bijah primoran da kupim Android telefon... gospode boze sta je ovo...
Jel vama ovaj sistem notifikacija fakat normalan? Kad je telefon bez konekcije 3 sata, pa dodje online, da hronoloski primi sve notifikacije propustene (tipa sa Messengera 250 poruka)... jel to ocekivano ponasanje, il trebam neku postavku presaltat?
I imam neki bug da mi prikazuje vise puta istu ikonicu aplikacije u status baru, npr. 3 puta instagram logo, 5 puta messenger... kako to da fixam?
Imam jos hejbet nekih pitanja, al haj da vidim jel ovo ocekivano ponasanje ili se moze popraviti, pa da vas dalje peglam
To što vidiš u status baru ikonicu neke aplikacije više puta je zato što on bilježi svaku vijest koja ti dođe. Npr. dođe ti neka vijest na B92 i pojaviti se ikonica u status baru, ako je ne pregledaš i u međuvremenu dođe neka nova vijest, onda će ti se pojaviti još jedna ikonica te aplikacije za tu drugu vijest.
Ovo pitanje vezano kad nisi online pa kad se nakacis da sve dodje,mislim da je to sasvim normalno da primas poruke koje su ti poslane dok si bio ofline.Cudno bi bilo da ih ne primis.
hakazvaka wrote:Sticajem okolnosti, bijah primoran da kupim Android telefon... gospode boze sta je ovo...
Koristio sam i ja Android i moram te razocarati, to je sasvim normalno, nije nikakav bug.
Jah eto na drugim platformama dodje prvo 25 poruka, pa on malo saceka da se odmoris od čitanja, pa ti opet pusti samo 25 poruka...
Ovo drugo, aplikacije mogu ubavjestavati o razlicitim stvarima, recimo instagram pokaze jednu ikonicu u status baru za lajk, drugu za komentar, a trecu za novog pratioca... Sve se da fino podesit..
I sta misliš da napišeš koji je telefon u pitanju, jer android je i oukitel i oneplus 3, a i samsung s7, a u istu rečenicu ta 3 nikako ne mogu...
na kraju krajeva za svaku apk može isključiti notifikacije za status bar i mirna Bosna
kaoi bivši korisnik iOSa nikad se ne bi više vratii, android zakon
Last edited by Pake on 10/12/2016 21:44, edited 1 time in total.
mufa1 wrote:Jah eto na drugim platformama dodje prvo 25 poruka, pa on malo saceka da se odmoris od čitanja, pa ti opet pusti samo 25 poruka...
Ovo drugo, aplikacije mogu ubavjestavati o razlicitim stvarima, recimo instagram pokaze jednu ikonicu u status baru za lajk, drugu za komentar, a trecu za novog pratioca... Sve se da fino podesit..
I sta misliš da napišeš koji je telefon u pitanju, jer android je i oukitel i oneplus 3, a i samsung s7, a u istu rečenicu ta 3 nikako ne mogu...
Sent from my XT1562 using Tapatalk
Jebiga, valjda je puno traziti da dodje 1 notifikacija: "Messenger - 152 new messages"
Nexus 5X
Sta se odma palite ba, samo sam pitao jel vam ovo normalno ne morate me ubjedjivati da i meni treba bit normalno
Pake wrote:na kraju krajeva za svaku apk može isključiti notifikacije za status bar i mirna Bosna
kaoi bivši korisnik iOSa nikad se ne bi više vratii, android zakon
Ti i svako drugi zdrave pameti
Moja teorija je da ovi sto koriste ios ne znaju za bolje pa se drze tog smeca ko pjan plota... Cim probaju android, ne vracaju se vise.
Raigor Stonehoof wrote:
Moja teorija je da ovi sto koriste ios ne znaju za bolje pa se drze tog smeca ko pjan plota....
Ios Namjenjen za prosjecnu american cheerleader-sicu i za quarterback-a u skolskom us futbal timu koji nosi colege jaknu.
Tu se jos utrpa i neka "poslovna" sekretarica koja ima busines odjelo a na nogama su nike tene u ruci litar "no-caffeine" kafe i koja zuri na posao.
Svi ostali su tu cisto jer su vidjeli reklamuuuuu.
Raigor Stonehoof wrote:
Moja teorija je da ovi sto koriste ios ne znaju za bolje pa se drze tog smeca ko pjan plota....
Ios Namjenjen za prosjecnu american cheerleader-sicu i za quarterback-a u skolskom us futbal timu koji nosi colege jaknu.
Tu se jos utrpa i neka "poslovna" sekretarica koja ima busines odjelo a na nogama su nike tene u ruci litar "no-caffeine" kafe i koja zuri na posao.
edys wrote:Isplatili se mijenjat z3 compact za lg g3? Osim velicine cinime se da su po svemu tu negdje?
Ja licno ne bih nikad! Uradio sam upravo suprotnu stvar. Meni velicina z3c fantasticno odgovara i fakat je ne bih mijenjao. Nazalost, samo Sony, od velikih proizvodjaca pravi ove "mini" telefone bez da sreze performanse.
Raigor Stonehoof wrote:
Nemojmo offtopic
A nije ti ovo tacno za iOS korisnike, imas i mene, ja nosim iPhone recimo samo da ostala raja vidi jabuku, da budem kul
Raigor Stonehoof wrote: