jeli ti telefon locked? kako je spojen usb, kao mtp ili ptp? ja ga spojim kao mtp i cim se prikaze u my computer da je spojen, recuva mu moze pristupitimissko wrote:Meni ta recuva ne moze da nadje momoriju tel ili sd kartu
Android OS
Moderator: Benq
- holowey
#17076 Re: Android OS
- Curve
#17077 Re: Android OS
zanimaju me iskustva iz prve ruke vezano za galaxy S5 .. Da li update uradit na lollipop? kako se ponasa, cuo sam neke komentare da vuce bateriju pravo jel i na s5 tako? jel fluidnije radi? zanimaju me tako te stvari jer sad mi sve radi ok, pa da bezze ne updateujem na lollipop ako ce sta s***at
thx
thx
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#17078 Re: Android OS
Dajte neku aplikaciju za gledanje live streamova fudbala
- Maharadza
#17079 Re: Android OS
http://www.vidsoftware.ru/bordo gandalf wrote:Dajte neku aplikaciju za gledanje live streamova fudbala
ili (na PC)
http://torrent-tv.ru/category.php?cat=4
imaju arene, sky bundesliga itd.
-
probook
#17080 Re: Android OS
Ja bih na tvom mjestu uzeo mi3, nexus ili neki lg g serija cisto iz razloga sto vise svako nosa te samsunge,kada vidim kod djecurlije ili ovih fancy likova galaxy 5 ne bi ga dzaba da mi ga neko da.Curve wrote:zanimaju me iskustva iz prve ruke vezano za galaxy S5 .. Da li update uradit na lollipop? kako se ponasa, cuo sam neke komentare da vuce bateriju pravo jel i na s5 tako? jel fluidnije radi? zanimaju me tako te stvari jer sad mi sve radi ok, pa da bezze ne updateujem na lollipop ako ce sta s***at
thx
Last edited by probook on 10/03/2015 20:20, edited 1 time in total.
- bordo gandalf
#17082 Re: Android OS
Kako si me podmirio sa ovom prvom aplikacijom, svaka ti dalaMaharadza wrote:http://www.vidsoftware.ru/bordo gandalf wrote:Dajte neku aplikaciju za gledanje live streamova fudbala
ili (na PC)
- Ady88
#17083 Re: Android OS
E svakakvih gluposti na ovom forumu pročitati, čuj ne bi dzaba jer svako ga nosa, pa sta te boli racku sta ko nosa, uzmes telefon koji ti odgovara, koji je za tvoje potrebe i slično. Zato smo i u qrcu jer svako gleda sta drugi radi, nosa i ima mišljenje slično tvom. Možda bi se bas pokajao ako ne uzme s5, sta ti znaš sta kome odgovara.probook wrote:Ja bih na tvom mjestu uzeo mi3, nexus ili neki lg g serija cisto iz razloga sto vise svako nosa te samsunge,kada vidim kod djecurlije ili ovih fancy likova galaxy 5 ne bi ga dzaba da mi ga neko da.Curve wrote:zanimaju me iskustva iz prve ruke vezano za galaxy S5 .. Da li update uradit na lollipop? kako se ponasa, cuo sam neke komentare da vuce bateriju pravo jel i na s5 tako? jel fluidnije radi? zanimaju me tako te stvari jer sad mi sve radi ok, pa da bezze ne updateujem na lollipop ako ce sta s***at
thx
-
missko
#17084 Re: Android OS
Kao Mtp ali recuva mu ne moze pristupiti . Kako tebi stoji u my comp?holowey wrote:jeli ti telefon locked? kako je spojen usb, kao mtp ili ptp? ja ga spojim kao mtp i cim se prikaze u my computer da je spojen, recuva mu moze pristupitimissko wrote:Meni ta recuva ne moze da nadje momoriju tel ili sd kartu
Evo malo sam istrazio i modeli od androida 4.1 i noviji prikazuju tel kao mefia transfer i recuva mu ne moze pristupiti jer ga ne prepoznaje kao memoriju
- Curve
#17085 Re: Android OS
jarane jesi ti procitao sta sam ja napisao ili ti nako samo lupas ko maksim po diviziji da skupis komentara???probook wrote:Ja bih na tvom mjestu uzeo mi3, nexus ili neki lg g serija cisto iz razloga sto vise svako nosa te samsunge,kada vidim kod djecurlije ili ovih fancy likova galaxy 5 ne bi ga dzaba da mi ga neko da.Curve wrote:zanimaju me iskustva iz prve ruke vezano za galaxy S5 .. Da li update uradit na lollipop? kako se ponasa, cuo sam neke komentare da vuce bateriju pravo jel i na s5 tako? jel fluidnije radi? zanimaju me tako te stvari jer sad mi sve radi ok, pa da bezze ne updateujem na lollipop ako ce sta s***at
thx
nisam pitao koji mob uzet, jer vec imam S5, pitanje je bilo dal update uradit na lolipop, isplati li se, hocel radit ok sve, kako se baterija ponasa, a ne sad dal da uopste ga uzimam
cccc i ovdje svak ulijece ko padobranac
-
SM1967
#17086 Re: Android OS
Hvala! Tražim ovako nešto godinu!Maharadza wrote:http://www.vidsoftware.ru/bordo gandalf wrote:Dajte neku aplikaciju za gledanje live streamova fudbala
ili (na PC)
- drinkoholic
#17087 Re: Android OS
Ja sam se isto dugo nećkao da li uraditi update ili ne i na kraju sam ipak flashao preko Odina oficijelni rom za BiH i moje iskustvo je slijedeće: telefon je fluidniji (mada je i na KitKatu letio), touchwiz puno ljepši sa ovim material dizajnom, ne primjetim lag skoro nikakav (za mene nije lag ako mu treba pola sekunde duže da otvori imenik od 300-400 kontakata ili galeriju tešku 2-3 GB), a baterija je meni ista možda malo čak i bolja, ja je ne štedim nikako, uključen mi je non-stop Wi-Fi, lokacija, sinkronizacija 3 mail računa (2 GMail i 1 bihnet),1-2 sata razgovora, dnevno napravim par fotki, surfam malo na netu, pošaljem 10-ak mailova, pogledam koji video na YouTube, viber se ne gasi, ne igram puno igrice, možda 15-30 min dnevno, i uvečer kada ga stavim na punjač uvijek ima 10-20% još baterije. Meni je baterija OK, svaki sam telefon punio i punit cu svako veče bez obzira koliko mi ostalo baterije tako da sam inače sa većinom telefona sto se tiče baterije bio zadovoljan (izuzev iPhone 5s, on min jedino nije mogao izdržat dan, već je crkavao oko 9-10 sati uvečer, malo offtopic al et nek se znaCurve wrote:zanimaju me iskustva iz prve ruke vezano za galaxy S5 .. Da li update uradit na lollipop? kako se ponasa, cuo sam neke komentare da vuce bateriju pravo jel i na s5 tako? jel fluidnije radi? zanimaju me tako te stvari jer sad mi sve radi ok, pa da bezze ne updateujem na lollipop ako ce sta s***at
thx
P.S. zaboravih navesti da mi je i bluetooth non-stop uključen
-
brazzo19
#17088 Re: Android OS
Raja imam jedno pitanje, ovako imam jedan nov znaci samsungov gear watch sat koji je dosao uz S5, eh sad telefon se koristio a taj sat mislim da nikad nije ni upaljen, uglavnom godinu dana je stajao nije se koristio i sada kada sam ga pokusao da upalim ne moze, stavio sam na punjac pola dana medjutim nista se ne desava, eh sad predpostavljam da mu je baterija otisla jer se nikako nije palio pa me sad zanima ima li kakav serviser ili neko ko se tim bavi ako nista da li to radi ovaj ovlasteni samsungov servis za BiH kimtec jesu li oni ti ?
Uglavnom zvao sam ove dobavljace robe znaci anka, citymobile niko od njih do sad nije radio sa tim pametnim satovima tako da nemaju djelova nit znaju sta je, znaci nije mi bitno koliko ce izaci i sta ali bi mi samo trebo neko strucan da to pogleda???
Uglavnom zvao sam ove dobavljace robe znaci anka, citymobile niko od njih do sad nije radio sa tim pametnim satovima tako da nemaju djelova nit znaju sta je, znaci nije mi bitno koliko ce izaci i sta ali bi mi samo trebo neko strucan da to pogleda???
- Dr Kova
#17089 Re: Android OS
Odnesi u Kimtec ili Agram.
- burekodsira
#17090 Re: Android OS
ostavi ga na struji dan dva da dodje sebi, nisi vala toliki peh da je riknula baterija
- Sarajevski-Seljak
#17091 Re: Android OS
Zna li neko, jel se na Sony-u Z3 Lolipop samo preko desktopa moze povuc tj. preko onog njihove aplikacije za desktop ?
Svaki dan "potrazim" update OTA, ali ga nema
EDIT: Sad procitah da tek ove sedmice krece update za Sony Z seriju...
Svaki dan "potrazim" update OTA, ali ga nema
EDIT: Sad procitah da tek ove sedmice krece update za Sony Z seriju...
-
shandrprcSA
#17092 Re: Android OS
brazzo19 wrote:Raja imam jedno pitanje, ovako imam jedan nov znaci samsungov gear watch sat koji je dosao uz S5, eh sad telefon se koristio a taj sat mislim da nikad nije ni upaljen, uglavnom godinu dana je stajao nije se koristio i sada kada sam ga pokusao da upalim ne moze, stavio sam na punjac pola dana medjutim nista se ne desava, eh sad predpostavljam da mu je baterija otisla jer se nikako nije palio pa me sad zanima ima li kakav serviser ili neko ko se tim bavi ako nista da li to radi ovaj ovlasteni samsungov servis za BiH kimtec jesu li oni ti ?
-
channel10
#17093 Re: Android OS
Da li u telefon HTC Desire X ide ova kartica Kingston MC MicroSD 8GB, SDC4/8GB ili neka druga?
- holowey
#17094 Re: Android OS
microSD, up to 32 GBchannel10 wrote:Da li u telefon HTC Desire X ide ova kartica Kingston MC MicroSD 8GB, SDC4/8GB ili neka druga?
-
channel10
#17095 Re: Android OS
Znaci moze ova? Kosta 11KM u Imtecu i vidim da imaju i ove sd, kao i neke sdhc cini mi se. Hvalaholowey wrote:microSD, up to 32 GBchannel10 wrote:Da li u telefon HTC Desire X ide ova kartica Kingston MC MicroSD 8GB, SDC4/8GB ili neka druga?
-
quarterback
- Dr Kova
#17098 Re: Android OS
Raja, da znate, izašao je Nova Launcher prime materinova.16, sa material dizajnom i novim dodacima. Predobar je 
-
quarterback
#17099 Re: Android OS
a gdje je download link 
- bordo gandalf
#17100 Re: Android OS
Ako ispliva link moze i meni na pp, nemojte javnoquarterback wrote:a gdje je download link