Kao dugogodnisnji korisnik vjerujem Benchmarku:
http://www.benchmark.rs/vesti/jedan_od_ ... ogle-52449
Moderator: Benq
ernadr wrote:AGAIN
IGo primoKurjakk wrote:zna li neko neku dobru besplatnu navigaciju ili neku krekovanu:D rijetko koristim navigaciju pa mi nekako bezze kupovati...
...a njega nemaMaharadza wrote:Odmah početkom novembra!shandrprcSA wrote:kad bi trebao za Nexus7 izaci L?
hamo, pipa I ostala ekipa
Saburi ba, nije ni 24h novembra prošlo.shandrprcSA wrote:...a njega nemaMaharadza wrote:Odmah početkom novembra!shandrprcSA wrote:kad bi trebao za Nexus7 izaci L?
hamo, pipa I ostala ekipa![]()
Ako misliš na Inbox by Google i meni je to odlična aplikacija, novi koncept rada sa mailovima, a i vizuelno je odlična. Ipak, koliko je meni poznato Inbox ne podržva ni exchange, ni dodavanje drugih mailova (tipa Yahoo, Outlook,...) - moguće je jedino dodavanje drugih Gmail accounta, ali eto ta opcija bi mogla biti dio nekog budućeg update-a.dzemaludin007 wrote:Meni je Inbox bolji, preglednije mi poruke, sve na jednom mjestu.
Sent from my Nexus 4
Sta ce ti drugi email sem gmaila. Ja ne znam nikoga ko koristi android da mu nije primarni email gmail.MeanMachine wrote:Ako misliš na Inbox by Google i meni je to odlična aplikacija, novi koncept rada sa mailovima, a i vizuelno je odlična. Ipak, koliko je meni poznato Inbox ne podržva ni exchange, ni dodavanje drugih mailova (tipa Yahoo, Outlook,...) - moguće je jedino dodavanje drugih Gmail accounta, ali eto ta opcija bi mogla biti dio nekog budućeg update-a.dzemaludin007 wrote:Meni je Inbox bolji, preglednije mi poruke, sve na jednom mjestu.
Sent from my Nexus 4
Inbox još nije 100% upotrebljiv... Ali biće fantastičan kada izadje iz beta faze!dzemaludin007 wrote:Meni je Inbox bolji, preglednije mi poruke, sve na jednom mjestu.
Sent from my Nexus 4
Exchange ti je Microsoft korporativni Email, nešto poput "Google Apps for Work". Na oba sistema prijavljujes svoj domen da bi imao kvalitetan Email sistem na svom domenu npr. [email protected]dzemaludin007 wrote:Sta ce ti drugi email sem gmaila. Ja ne znam nikoga ko koristi android da mu nije primarni email gmail.MeanMachine wrote:Ako misliš na Inbox by Google i meni je to odlična aplikacija, novi koncept rada sa mailovima, a i vizuelno je odlična. Ipak, koliko je meni poznato Inbox ne podržva ni exchange, ni dodavanje drugih mailova (tipa Yahoo, Outlook,...) - moguće je jedino dodavanje drugih Gmail accounta, ali eto ta opcija bi mogla biti dio nekog budućeg update-a.dzemaludin007 wrote:Meni je Inbox bolji, preglednije mi poruke, sve na jednom mjestu.
Sent from my Nexus 4
Nego, za sta sluzi "exchange", sta se razmjenjuje?
Sent from my Nexus 4
Pored citave teme o tim telefonima ti pitas na ovojmuxa wrote:Trazim mob od 5,5 incha i gledao sam razne jeftikanere. Za oko mi zapeo Xiaomi Redmi Note. Eh sad imam 3 pitanja:
1. Zasto je LTE verzija jeftinija? Uglavnom su LTE verzije skuplje. Da li je mozda zbog toga sto je LTE Quad, a ovaj drugi Oktacore? Koliko vidim to je jedina razlika uz pomenuti LTE.
2. Da li je neko narucivao sa ovih kineskih stranica? Kakva su iskustva, koje stranice su "sigurne"?
3. Kakve su sanse da se zaobidje carina i porez?
Primarni mail mi je svakako Gmail account, ali to ne znači da nemam i druge mailove (čak štaviše, gmail mi nije najstariji account što se mailova tičedzemaludin007 wrote:Sta ce ti drugi email sem gmaila. Ja ne znam nikoga ko koristi android da mu nije primarni email gmail.MeanMachine wrote:Ako misliš na Inbox by Google i meni je to odlična aplikacija, novi koncept rada sa mailovima, a i vizuelno je odlična. Ipak, koliko je meni poznato Inbox ne podržva ni exchange, ni dodavanje drugih mailova (tipa Yahoo, Outlook,...) - moguće je jedino dodavanje drugih Gmail accounta, ali eto ta opcija bi mogla biti dio nekog budućeg update-a.dzemaludin007 wrote:Meni je Inbox bolji, preglednije mi poruke, sve na jednom mjestu.
Sent from my Nexus 4
Sent from my Nexus 4
Živio Google Apps for Work I njegova mala cijena, velika kompatibilnost sa androidom, ogroman broj plugIn-ova za gdrive, gomila servisa (od Google) i fantastične opcije za Email.MeanMachine wrote:... MS exchange server je vjerovatno najbolje korporativno (poslovno) rješenje emaila i komunikacije...
Sve se nema a dva acc-a se furaju na forumumumi80 wrote:Hvala. Postam tamo. Molim nadležne da brisu post iz ove teme.
Prijavi se da radiš kod njih, dobri stručnjaci su im uvijek dobrodošlirangoj wrote: Zaguljeni google fan.![]()
Nije meni primarni mail jer nisam mogao uzeti [email protected] ili [email protected]... Ima takvih slucajeva. Yahoo mail koji mi je primarni koristim od vremena kada Android i nije postojao, a i onaj Hotmail.com takodjerdzemaludin007 wrote:Sta ce ti drugi email sem gmaila. Ja ne znam nikoga ko koristi android da mu nije primarni email gmail.MeanMachine wrote:Ako misliš na Inbox by Google i meni je to odlična aplikacija, novi koncept rada sa mailovima, a i vizuelno je odlična. Ipak, koliko je meni poznato Inbox ne podržva ni exchange, ni dodavanje drugih mailova (tipa Yahoo, Outlook,...) - moguće je jedino dodavanje drugih Gmail accounta, ali eto ta opcija bi mogla biti dio nekog budućeg update-a.dzemaludin007 wrote:Meni je Inbox bolji, preglednije mi poruke, sve na jednom mjestu.
Sent from my Nexus 4
Sent from my Nexus 4