Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Blanco wrote:Pozdrav,da li postoji aplikacija/sajt na androidu sa kojom bi mogao gledat live stream utakmica sa Svjetskog prvenstva na poslu ,live stream Bht ili na neki drugi nacin?
Potraži "sopcast" na playstore-u a linkove za tekme ovdje nalaziš:
Ili Torrent Stream Controller (AceStream) ,nema ga više na GP,ali se može naći preko Google-a ili Aptoide,malo više ljudi sada koriste AceStream umjesto Sopcast,ali se SC vraća polako
Muž ima neku Sony experiu na koju je instalirao mcafee zaštitu. Kad ju je pokušao deinstalirati tražilo mu je nekakav security pin i posto ga on nije imao, telefon mu se zaključao i s njim ne može nista osim da se javi.
Support stranica ga samo vrti u krug i ne daje mu pin.
Kako osposobiti telefon?
quarterback wrote:svecano izjavljujem, nakon sto sam se nagledao pacijenata po ostalim temama ovog foruma, da je ovo jedna od rijetkih normalnih grupa te da od danas na cijelom klixu pratim samo biciklom kroz sarajevo, gdje kupiti bicikl i android os
Pa zato sto se ne uljece u temu da se trooluje, kao sto Android fan boy-si rade u drugim "sektorima"
Pitanje :
Koristim Next Browser aplikaciju i ima opcija za sync bookmarka. I ono nešto sinhronizuje ali ne znam gdje to ode i gdje ja to mogu naći poslije.
MMM1977 wrote:Na mom HTC One jučer sam dobio Android 4.4.2, broj softwera? 5.11.401.10 i primjetio sam OGRROOOOOMNNNUUUU uštedu baterije. Po slobodnoj procjeni, iz nekog razloga, ušteda je 50%. Super.
Ja sam prosle sedmice dobio taj update i mogu ti reci da mi je na prvu bila ogromna usteda baterije, ali nakon dan/dva mog standardnog koristenja to je postalo ne primjetno, uglavno isto kao i prije updatea.
I meni se čini da baterija traje duže. Sense 6 jako fin, fluidan. Dopada mi se uvođenje tema i mogućnost promjene fonta, sve u svemu jako fin update
quarterback wrote:svecano izjavljujem, nakon sto sam se nagledao pacijenata po ostalim temama ovog foruma, da je ovo jedna od rijetkih normalnih grupa te da od danas na cijelom klixu pratim samo biciklom kroz sarajevo, gdje kupiti bicikl i android os
Pa zato sto se ne uljece u temu da se trooluje, kao sto Android fan boy-si rade u drugim "sektorima"
Nema troll-anja ako je uz argumente i činjenice, npr.:
KvaziExpert wrote:Gledam ovaj xperia z2 tablet u bh telecomu, cak sam juce rezervisao jedan, da odem u ponedjeljak. Sad, da li je bolje uzeti njega ili otkazati rezervaciju i cekati samsung? Je li neko imao priliku porediti sony i novije samsunge (note tab 2014). Moj stari tablet je galaxy tab 8.9 i uzasno je spor, ovaj mi djeluje da je zvijer za njega (po gsmareni). IP zastita na sony-ju me ponajvise privlaci.
Pretpostavljam da su oni satovi za prve kupce ispucani, mada nisam pitao.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
niko nista?
jbg, odoh ja sutra preuzeti, ni prvi ni zadnji put da se zjbm.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
I ja sam u istoj dilemi. Danima razmišljam hocu li uzeti Z2 ili ne... Napisi utiske kad budes imao vremena. Hvala unaprijed.
Whatsapp je meni puno bolji od Vibera za poruke. Viber sam davno izbrisao jer se ne mozes pouzdat u njega kad su pozivi u pitanju.
@up
Povlaci kontakte
Whatsapp nema pozive i kao takav ne moze biti alternativa Viberu... Mozda moze nekom programu za porukanje, ali Viberu nikako. Viber i Skype se mogu porediti.
febo_acm wrote:Whatsapp nema pozive i kao takav ne moze biti alternativa Viberu... Mozda moze nekom programu za porukanje, ali Viberu nikako. Viber i Skype se mogu porediti.
kod izbora te aplikacije vise igra sta ostali koriste nego sta aplikacija ima
ceka se za android nesto kao miranda za pc koja je u sebi objedinjavala kontakte sa vise IM softwarea, pokrenes mirandu i imas odjednom icq, msn i jos nekoliko njih, vise se ne sjecam, davno je bilo
quarterback wrote:kod izbora te aplikacije vise igra sta ostali koriste nego sta aplikacija ima
ceka se za android nesto kao miranda za pc koja je u sebi objedinjavala kontakte sa vise IM softwarea, pokrenes mirandu i imas odjednom icq, msn i jos nekoliko njih, vise se ne sjecam, davno je bilo
U pravu si. Tu ti je više do popularnosti. Sjećam se mirande, valjda će i to brzo. ☺
JamesD wrote:Koji je najbolji Wifi finder za BiH ?
mumi80 wrote:Whatsapp je meni puno bolji od Vibera za poruke. Viber sam davno izbrisao jer se ne mozes pouzdat u njega kad su pozivi u pitanju.
@up
Povlaci kontakte
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Ja ne znam zašto svi kukaju na Viber. Moja čitava familija na dnevnoj bazi kontaktira preko vibera, i to ne na nekim flagship modelima već na Samsung Fame i sličnim iz mtel paketa. Ja ga koristim kada kod je to moguće. Meni ne izgleda nepouzdano - uostalom kao i klasične Telekom veze. Prenos glasa moze biti lošiji, ako su u pitanju lošije internet veze, kad je kod nas Upload uglavnom 256... Ali gdje je veza dobra odličan je!!
Pa meni Viber savrseno radi na ovom najsporijem mobilnom internetu koji mi ostane kad predjem mjesecni limit brzog interneta. Znaci perfektno radi bez prekidanja i slicnih sranja.