Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
- kada skines na racunar, otvori taj fajl
- extract gore klikni da ga prebaci na komp
- u odinu klikni na PDA, otvorit ce ti se tvoji folderi, idi na opciju desktop i tamo pronadji onaj fajl sto je ekstraktovan, u njemu rom koji zavrsava sa tar.md5 i to mora biti pod PDA.
- klikni star i cekaj da zavrsi.
Ako bude pisalo da je sve ok. Pusti ga nek se restartuje i pojavi logo samsung. Kada,se pojavi, nista ne diraj 15-20 minuta. Osjetit ce se vibra mala i startat ce.
Mora moci bem ga.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Ne ide nikako malo se sada duže prikaže samsung logo ali i dalje isto ne reaguje....mada prolazi samo sa odin 307 ove ispod verzije uvijek je fail....edit:sad skinula novi md5 neki i sada je vec 15 minuta na samsung logo a prije toga mi je sam tel usao u recovery i tamo sam obrisala data i cach i onda opet reset ali i dalje je na samsung logo zakucan..
Gprs. Posalji sms na broj predvidjen za tvoju mrezu. Koji ti je operater? Ako je ultra, imas na bhmobile.ba internet opciju gdje narucis automatske postavke za svoj tel. Dobijes 2-3 sms ugasis tel upalis i eto.. podatkovne veze upalis
andr0id wrote:Gprs. Posalji sms na broj predvidjen za tvoju mrezu. Koji ti je operater? Ako je ultra, imas na bhmobile.ba internet opciju gdje narucis automatske postavke za svoj tel. Dobijes 2-3 sms ugasis tel upalis i eto.. podatkovne veze upalis
bh mobile ultra, kod njih i uzeo mobitel imaju neke postavke vec aktivirao smart tarifu i slao sam onu poruku Postavke na o611100 jos ali mi nista nije dolazilo :S
Kako mogu provjeriti šta mobitel sync-a?
Naime, auto sync mi je na off ali zadnjih nekoliko dana vidim da se često pojavi onaj znak za sync (one dvije strelice koje čine krug) a pojma nemam šta sinhronizuje. Da li je možda u pitanju neki mail na serveru gmaila koji on bezuspješno pokušava da pozove ili nešto drugo, pojma nemam.
andr0id wrote:Sinhronizuje ti poruke, imenik, kalendar.. na gmail.
Al kako dosad nije?
Imam mobitel pola godine ali ovo tek primjecujem...
Nedavno sam mescini negdje upalio onaj htc backup ili kako vec, da nije do toga?
Ne znam gdje mogu provjeriti sinhronizuje li on to na gmail (opet kazem, iskljucen mi je auto sync) za sve servise...
Može mala pomoć, kupila sam novi mob. i sve mi je učitao sa sd kartice, osim fotografija, tj jest neke, ali većinu ne. Ostale mogu naći tek kad odem u file manager i to.
Kako da napravim da mi otvori sve slike u galeriji albuma?
Slike vecinom idu na karticu. Mozda zato sto je bas puna, nisu sve stale. Malo je ocisti. Ili na aparatu nastimaj da slike baca na internu. Ja recimo udjem u DCIM folder na internoj, i sve prekopiram na karticu u istoimeni folder.