Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote:Ma to ce MS polako da uvede umjesto asha OS-a.. I ova Nokia X spada u Asha seriju. Nece ja mislim dati da bude bolji od najlosijeg wp-a
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Nije teško biti bolji i od najjačeg wp-a, pogotovu za android!
A koliko god oni njega planirali 'zatvoriti', tu su stručnjaci za XDA tako da nema brige. Očekujem najkasnije mjesec nakon izlaska telefona i prvi JB ili čak kitkat ROM za isti.
Pozdrav,jedno pitanjce:
Namjeravam uzeti jedan mobitel za 1 KM(pretplata Bh telekoma) pa mi treba pomoć:
-ZTE Grand x Pro
-Y300
-M Pop
-Sony m
-LG L5
----mislim da je to sve što mogu dobiti za 1 KM,šta preporučujete??
Zhìxin wrote:Koji je telefon u pitanju za otkljucavanje?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Xperia S (2012)
Kaze lik s druge teme 35€
Uvijek ima jeftinija i legalna varijanta!
Dobro ti nije napisao 1xx KM kao sto pise na drugim temama
Misliš u BH Telecomu da mi otključaju, ili koja druga varijanta?
Ili si mislio na one stranice koje otključavaju za jedno 20€ ,trebaš IMEI dati i to?
Sent from my LT26i using Tapatalk
Moja stara ima neki Prestigio, dual sim, i radi odlicno. Ja sam licno na njega sve instalirao(skype, viber, mailove...) i podesio i mogu reci da bolje radi od nekih duplo skupljih telefona... Koliko para, toliko muzike. Isto tako sestra ima Prestigo tablet koji je smece zadnje, fuj. Bacenih 400 KM samo tako.
Kal El wrote:Dopisivao sam se sa ovim iz BH Mobile-a...tek nakon isteka ugovora mogu zatražiti kod -.-
Ako Unlock Sim, hoće li mi biti "Bootloader Unlock Allowed : YES" ? Sad mi je :NO,ili je to posebno otključavanje?
Sent from my LT26i using Tapatalk
Bootloader ce ti se promjeniti u yes.
nece jer to dvoje nema veze jedno s drugim
Treba ti biti yes da ti se otkljuca fastboot. Dok je mobitel zakljucan na mrezu zakljucan je fastboot valjda da se ne bi nekako dekodirao preko fastboot-a, kad sam dekodirao mobitel promjenio se status yes i fastboot je proradio.
CM 10 za Xperia S LB ,koja ljepota! Svaka im cast an ovome!
+ Baterija puno duze traje
Brzi mi he telefon
Izgleda premocno
Sent from my Xperia S using Tapatalk
htjela kupiti samsung galaxy 3, ali ga vise nema u ponudi bhtelecoma
e koji sad da uzmem, a da je tu negdje cijenom i karakteristikama, i da ga ima u ponudi telecoma?
Nexus4, znam da je skuplji za 200KM ali vjeruj da vrijedi, ako ništa radi redovnih softverskih apdejta koji stižu na ovaj uređaj + nije "trom" u radu kao što je Samsungov touchwiz a pošto ti vjerovatno ne planiraš nabacivati ove Custom ROM-ove ovo je itekako bitno!
btw samo bi da ovdje ukažem na OVO:
Za firmu koja ima godišnju zaradu od 150MILIONA KM ovo je u najmanju ruku BRUKA I SRAMOTA i još jedan u nizu dokaza da nama HITNO treba revizija ovih budžetskih parazita koji su se "infiltrirali" i po ovim državnim firmama!
Ja sam prije nekih 4 mjeseca kupio xperia sp, telefon izuzetno dobar, ima i visok rating na GSM areni, baterija, uz neko normalno korištenje traje oko 3-4 dana, a ako malo koristiš može i do 6-7. Odlično radi, brz, pouzdan + ima cool led staklo koje napravi pravi light show kad slušaš muziku.
Hmm, kako si opisao display, rekao bih da je mobitel s isključenim pozadinskim osvjetljenjem, ne bih se baš složio oko displeja, čak mislim da je prilično dobar, jer sam radio i sa S2, Grand duos,Z1 i u poređenju s njima, daleko od toga da display ne valja ničem.
S4mpion wrote:Ima, ima, nekad igram igrica po 3-4 sata u komadu i opet ostane 5-6% baterije.
Pa tako reci, a 3-4 dana ti moze biti kad ga koristis iskljucivo za pozive, iskljucis gps, wi-fi, sinhronizacije i ostale dzidze-midze, a kad to sve iskljucis namece se logicno pitanje zasto ce ti uopste smartphone?