Tu sam narode tu sam
Haj da ne odgovaram na pm svakom ponaosob jer ih je doslo dosta, napisacu ovde.
Ovako. Telefon je kod mene vec mjesec dana i radi bez ikakvih smetnji.
Ekran je odlican i sto se tice boja i sto se tice osjetljivosti na dodir. Jedino su mu losiji uglovi vidljivosti al to je isto na svakon tft ekranu.
Sto se kvalitete izrade, jos uvijek je sve kao i prvog dana, iako ga ne nosim u futroli vec po dzepovima i torbici. Zaista solidno napravljen, nije sad na nivou iphonea ali recimo u rangu sa Lg ili SE x10.
Sto se tice performansi, vrti se na Androidu ICS Vanilla i do sada nisam naisao na aplikaciju koja ne radi. Pokrece sve. Uz telefon dodje besplatno Office Pro aplikacija koja se inace placa i pomocu nje mozete otvarati i editovati Word, Excel, PDF itd.
Kazu da je igra Temple Run pravi test za performanse, na ovom telefonu ide bez ikakvih problema.
Skype, Viber, wifi, dual sim, sve funkcionise besprijekorno.
Kamera, video je u HD rezoluciji i kvalitet je ekstra. Slike su odlicne na dobrom osvjetljenju, ako je mracno kvalitet opada. Blic nije nesto.
Memorija, ugradjena je 2GB, uz telefon dolazi i kartica od 8GB.
Smijem se usuditi i reci da je performansama i brzinom na nivou SG3, jedbostavno prebrz telefon, stabilan, bez crashova Androida.
Problema nisam imao, jedina stvar koja mi se desi jeste da ponekad prestane raditi autorotation, tj automatsko okretanje ekrana, ali koliko sam uspio skontati to mi izaziva neka od aplikacija i nije problem do telefona.
Uglavnom, ja prezadovoljan i sve preporuje za kupovinu. Ako jos nesto interesuje pitajte.