R.I.P Admir Bjelak

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

PriNc_ba

#51 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by PriNc_ba »

nek ti je vjecni rahmet skolski druze :(

nek je slava i majci i njenom sinu koji su takodjer poginuli :(

tuga :(

zna li neko kad je dzenaza ?
encian

#52 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by encian »

sto su sad svi puni dostojanstva i dice se time da mogu razdvojiti tragediju i krivicu??? imamo li mi pravo na to uopce??? imamo li obraza pred porodicom i prijateljima ubijenih??? ovo JESTE dvostruko ubistvo, kako je vec neko napisao. umrlim ce biti kako su zasluzili, ostalim zelim snagu i strpljenje.

imate li snage i casti, navijaci FKS, da osudite ovaj cin ugrozavanja tudjih zivota od strane vaseg druga? imate li volje, onako kako imate da zurite na utakmice i time se ponosite, da sankcionisete upravo takvo ponasanje i promovisete odgovornost i pomaganje drugima?

u svakom slucaju, nemate pravo traziti od drugih da ignorisu odgovornost bilo koga na forumu koji je javan i otvoren za sve.
udrch

#53 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by udrch »

Pokoj duši Ani i djetetu..
Rahmet Admiru..
Opemena svima ostalima koji sjedamo za volan..
Tomahawk11
Globalni moderator

#54 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by Tomahawk11 »

Robben wrote:Sram da vas i stid bude, zato nam se ovo i dešava što ne poštujemo ni svoj ni tuđi život. Hej čovječe, pa vi pišete i ružite ovdje kao da je rahmetli Admir imao namjeru da ubije sebe i ostale učesnike nesreće. SRAM VAS BILO! :x

Poznavao sam momka, duša od čovjeka je bio, veliki gubitak za sve Horde jer se radi o istinskom navijaču.

R.I.P. brate naš, ostali poginuli neka počivaju u miru božijem. :(

Nema smisla da okrivljujete mrtvog čovjeka, krivite Bakira i slične za kojeg ste glasali što vam nisu sagradili autoputeve koje su obećali.
Iskreno pretjerujes. Stavi se u poziciju djece koja su izgubila majku i brata. Sto se gradis Hordama Zla, i ti i ostali navijaci?! Najteze je Admirovoj porodici i njegovim bliznjim, kakav sad gubitak za Horde Zla, ne s.rite tu bezveze, oni su izgubili sina, brata. Kao i sto je porodica preminule majke i djeteta izgubila. Sta su oni, gubitak Kantona Zenica?! :(
Sramota nek' vas je sviju, eto, i ovih sto raspredaju sta i kako, i Hordi, kakvo je to sad uniformisanje navijaca?!
Pozdravljam apele za pomoc povrijedjenih od strane navijackih skupina, ali mislim da bi moderacija trebala zatvoriti sve teme po ovom pitanju, jer se pametuje previse.
jazzer

#55 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by jazzer »

Allah se smilovao Admiru.

Saucesce porodici poginule Ane i njenog sina.

Sve ostalo sto pisemo je za neke druge teme...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#56 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by 1946 »

jazzer wrote:Allah se smilovao Admiru.

Tomahawk11
Globalni moderator

#57 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by Tomahawk11 »

jazzer wrote:Allah se smilovao Admiru.

U potpunosti si u pravu.
svakako_lud

#58 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by svakako_lud »

Sarajevski wrote:
Pleomax wrote:
Sarajevski wrote:zao mi je momka, mlad je poginuo
ali ako su oni bili u bijelom golfu, ubili su majku troje djece... a to je nesto preko cega se ne moze preci :(
Preko cega se to tacno ne moze preci?
Momak koji je vjerovatno i kriv za udes je i poginuo,eto on je sigurno htjeo ubiti nekoga.
R.I.P svima nastradalim,povrijedjenim sto prije zelim oporavak.
preko toga da mi odajemo postu nekome ko je jedno dijete ostavio bez majke i brata. dakle siroce samo zbog toga sto je u staroj kanti divljao po cesti da bi stigao na utakmicu. jebes utakmicu
svake hefte sam na toj cesti i znam kakom ljudi voze. zao mi je momka, znamo se vjerovatno sa tribine, al licemjerno je nejga oplakivati a ne one koji su stradali njihovom krivicom.
A da malo pametovanje ostavite za kasnije ili će te sad kad čujete da on NIJE vozio se fino izvinuti za sva sranja koja ste rekli o momku ....
Kakva smo mi gamad bože dragi :x
Baltazar_khan

#59 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by Baltazar_khan »

lucius wrote:ako nije vozio onda je sjedio sa drugim navijačem, koji je preticao i kroz tunel i to na duploj punoj, ne vjerujem da je se imalo bunio.
A hoće li HZ se distancirati od vozača, i taj je njihov, ili je on oličenje kakav sileđija treba da se bude za Hz?
Pa vidi samo sliku od mrtvaca malo gore više iz Hitne, pa bolje da je on mrtav nego da mene sutra pokupi!!
Bolje on nego normalan svijet.
Iz kojeg razloga provociraš?
Tomahawk11
Globalni moderator

#60 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by Tomahawk11 »

Ma nismo mi niko normalan svijet :x Mislim na nas Bosance. Ljudi izginuli, a ovdje se naklapa o tome ko je kriv, o Hordama Zla, o ovome, onome...
Ostavite to policiji da ispita ko, sta i kako.
Ko hoce da oda posljednju postu preminulim, mislim da je ovaj topic za to, ne za naklapanja. Postovanja malo, ljudi, molim vas kao vas sugradjanin.
PokerFace

#61 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by PokerFace »

lucius wrote:ako nije vozio onda je sjedio sa drugim navijačem, koji je preticao i kroz tunel i to na duploj punoj, ne vjerujem da je se imalo bunio.
A hoće li HZ se distancirati od vozača, i taj je njihov, ili je on oličenje kakav sileđija treba da se bude za Hz?
Pa vidi samo sliku od mrtvaca malo gore više iz Hitne, pa bolje da je on mrtav nego da mene sutra pokupi!!
Bolje on nego normalan svijet.
Ta slika iz hitne je po povratku iz listice ;) Kretenoidni su vam komentari totalno, nije ni vrijeme ni mjesto za takvo nesto i za bilo kakvu vrstu naglabanja! Jos jednom Bjelak druze neka ti je vjeciti rahmet dusi. Gospodji Ani i poginulom djetetu zelim laku crnu zemlju :(

Veca tuga od ova 3 izgubljena zivota su vasi komentari i sa jedne i sa druge i sa trece strane. Pa koliko debil moras biti da optuzujes bilo koga za bilo sta, a da se nije ni ohladio sto se kaze? Ajde zamislite kako je jednoj ili drugoj porodici ako nekim slucajem citaju vase komentare... Budite ljudi prije svega, a onda sve ostalo!
LSD

#62 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by LSD »

Vi i od ovakve tragedije nađete za shodno da se svađate :shock:

Žali Bože stradalih ljudskih života :( neka je rahmet i spokoj dušama stradalih :( možemo se samo nadati i moliti da ne bude više žrtava i da ce se ostali stradali izvuci živi.
Amin.
hordas 87

#63 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by hordas 87 »

molim administraciju da malo sredi ove sto su jedva docekali da pljuju po navijacima..tema je valjda otvorena da se oda pocast a ne da se pljuje ili sta vec...

R.I.P. SVIM NESRETNIM STRADALIM...nedo bog nikome ovako da izgubi svoje ..
Mr Hiccup

#64 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by Mr Hiccup »

admir bjelak nije bio za upravljacem, vec suvozac.
momak koji je vozio je priznao sve i danas je uhapsen u bolnici u zenici.

prestanite sa besmislenim raspravama, pobogu ste, troje ljudi je izgubilo zivot.

veliko hvala robijasima koji su i sinoc i danas bili na usluzi povrijedjenim kao i nama svima koji smo otisli dole u posjetu.
LSD

#65 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by LSD »

Ovo treba da ide pod kljuc dok nije došlo do žešće rasprave i svađe ILI da moderacija izbriše pojedine postove i komentare koji nemaju nikakve veze sa temom.
Neka je vjecni rahmet nastradalom Admiru Bjelaku kao i svim nastradalim u nesreci :(
L.e.g

#66 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by L.e.g »

U razgovoru sa glavnom sestrom odjeljenja Šok kirurgije Urgentnog centra u Zenici, novinari Sport centra su dobili prije nekoliko trenutaka potvrdu da je preminula još jedna osoba iz stravičnog udesa koji se jučer dogodio na magistralnom putu M-17 kod Žepča.

Riječ je o dječaku Nikoli Mariću. Ranije su preminuli Ana Marić i Admir Bjelak navijač FK Sarajevo koji je sa svojim prijateljima putovao na premijerligašku utakmicu Zvijezda - Sarajevo (1:1).

Što se tiče ostalih sedmoro koji su primljeni u zenički Urgentni centar, Emir Čeljo i Nikolina Marića (sestra Nikole Marića) su nažalost još uvijek u životnoj opasnosti i oni su i dalje na odjeljenju Šok kirurgije.
burek_in_space

#67 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by burek_in_space »

Mr Hiccup wrote:admir bjelak nije bio za upravljacem, vec suvozac.
momak koji je vozio je priznao sve i danas je uhapsen u bolnici u zenici.

prestanite sa besmislenim raspravama, pobogu ste, troje ljudi je izgubilo zivot.

veliko hvala robijasima koji su i sinoc i danas bili na usluzi povrijedjenim kao i nama svima koji smo otisli dole u posjetu.
Tema je ochishcena od raznih bljuvotina, i sa jedne i sa druge strane. Uskoro ce i banovi biti objavljeni.
Sad, kad je ponovo otvorena, bice tolerisano jedino izrazhavanje saucheshca/sucuti poginulima, a sve spekulacije o tome shta se desilo ce biti najoshtrije sankcionisane, do zvanichnog policijskog izvjeshtaja.

Pojedince neka bude sram shta su u stanju i pomisliti, a ne napisati!

Neka je laka crna zemlja gospodji Ani i njenom djetetu, rahmet dushi Admirovoj...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#68 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by bordo gandalf »

RIP :(
tambura

#69 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by tambura »

Ne znam kako nije stid ovdje po momku da pljuju i ista da raspravljaju a 3 zivota su ugasena :(
Ko da ve vasa pametna rasprava ista postici nekog vratiti.

Admire neka ti Allah da lijepi Dzennet i mir u njemu. Tvojoj porodici sabur.

Neka je laka crna zemlja majci i djetetu preminulom:( Strasna tragedija, strasna, :(
Pocivajte u Bozijem miru.
north

#70 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by north »

Hvala bogu, konačno malo lijepih vijesti:

"Adnan Janjoš i Dragica Marić pušteni na kućno liječenje
U Kantonalnoj bolnici Zenica na liječenju se još uvijek nalaze Tanja Marić, Toni Marić, Andrija Marić, Mirnes Selimović i Mirsad Salkić, koji su izvan životne opasnosti, te Nikolina Marić i Emir Čeljo, koji su još uvijek životno ugroženi

Naime, iz bolnice su na kućno liječenje otpušteni Dragica Marić (40) i Adnan Janjoš, jedan od petorice navijača FK Sarajevo koji su se nalazili u jednom od automobila koji je učestvovao u udesu, prenijela je Fena.

Prema istom izvoru, u Kantonalnoj bolnici Zenica na liječenju se još uvijek nalaze Tanja Marić (10), Toni Marić (12), Andrija Marić (44), Mirnes Selimović (20) i Mirsad Salkić (24), koji su izvan životne opasnosti, te Nikolina Marić (11) i Emir Čeljo (22), koji su još uvijek životno ugroženi.

Istraga o uzrocima ove nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila još traje".

Samo da još Nikolina i Emir izdrže.....
PatriotaTZ

#71 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by PatriotaTZ »

Neka je vjecni rahmet nastradalom Admiru Bjelaku kao i svim nastradalim u nesreci!
Robben

#72 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by Robben »

Zna li iko kad, u koliko i gdje je dženaza Admiru?
Gandalf

#73 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by Gandalf »

R.I.P: :(
samo_ti

#74 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by samo_ti »

R.I.P :sad:
Mr Hiccup

#75 Re: R.I.P Admir Bjelak

Post by Mr Hiccup »

dzenaza je sutra u 14:30 na groblju nisani-jarcedoli