Put u jednom pravcu iz BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ljubav_aha

#176 Re: Put u jednom pravcu iz BiH

Post by ljubav_aha »

to uopste nije bilo pitanje,vec sam podvukla sa ciljem da mi objasnis sto je danas konkretno bolje u BiH :razz:

HAVANA je objasnio x-puta svima o vlastitom povratku :-D njegovi razlozi su samo njemu obajsnjivi,on vec zna sto mislim o tome :-D

sto licno mislis da je danas bolje u BiH :?:
salter071

#177 Re: Put u jednom pravcu iz BiH

Post by salter071 »

ljubav_aha wrote:to uopste nije bilo pitanje,vec sam podvukla sa ciljem da mi objasnis sto je danas konkretno bolje u BiH :razz:

HAVANA je objasnio x-puta svima o vlastitom povratku :-D njegovi razlozi su samo njemu obajsnjivi,on vec zna sto mislim o tome :-D

Kao sto sam ti vec odgovorila SVAKO ZNA SVOJE.
To je strogo individualno vidjenje situacije. A tu vec, koliko ljudi, toliko prica.
Stvarno se ne isplati objasnjavati ili ubjedjivati ni u sta... ostavljam ti slobodan izbor i osobnu prosudbu da vidis situaciju svojim ocima i sama zakljucis GDJE JE TEBI BOLJE. To je jedino sto je bitno.
ljubav_aha

#178 Re: Put u jednom pravcu iz BiH

Post by ljubav_aha »

salter071 wrote:
ljubav_aha wrote:to uopste nije bilo pitanje,vec sam podvukla sa ciljem da mi objasnis sto je danas konkretno bolje u BiH :razz:

Kao sto sam ti vec odgovorila SVAKO ZNA SVOJE.
To je strogo individualno vidjenje situacije. A tu vec, koliko ljudi, toliko prica.
Stvarno se ne isplati objasnjavati ili ubjedjivati ni u sta... ostavljam ti slobodan izbor i osobnu prosudbu da vidis situaciju svojim ocima i sama zakljucis GDJE JE TEBI BOLJE. To je jedino sto je bitno.
naravno da je izbor manje-vise individualnog karaktera,zato sma postavila pitanje o tvom misljenju,svoje sam davno ovdje napisala,kao i na slicnoj temi o BiH :)
Post Reply