HAVANA je objasnio x-puta svima o vlastitom povratku
sto licno mislis da je danas bolje u BiH
Kao sto sam ti vec odgovorila SVAKO ZNA SVOJE.ljubav_aha wrote:to uopste nije bilo pitanje,vec sam podvukla sa ciljem da mi objasnis sto je danas konkretno bolje u BiH
HAVANA je objasnio x-puta svima o vlastitom povratkunjegovi razlozi su samo njemu obajsnjivi,on vec zna sto mislim o tome
![]()
naravno da je izbor manje-vise individualnog karaktera,zato sma postavila pitanje o tvom misljenju,svoje sam davno ovdje napisala,kao i na slicnoj temi o BiHsalter071 wrote:Kao sto sam ti vec odgovorila SVAKO ZNA SVOJE.ljubav_aha wrote:to uopste nije bilo pitanje,vec sam podvukla sa ciljem da mi objasnis sto je danas konkretno bolje u BiH
HAVANA je objasnio x-puta svima o vlastitom povratkunjegovi razlozi su samo njemu obajsnjivi,on vec zna sto mislim o tome
![]()
To je strogo individualno vidjenje situacije. A tu vec, koliko ljudi, toliko prica.
Stvarno se ne isplati objasnjavati ili ubjedjivati ni u sta... ostavljam ti slobodan izbor i osobnu prosudbu da vidis situaciju svojim ocima i sama zakljucis GDJE JE TEBI BOLJE. To je jedino sto je bitno.