seln je gile
Pušenje u BBI
- MedenoSrce
#126 Re: Pušenje u BBI
kopulira
seln je gile

seln je gile
- seln
#127 Re: Pušenje u BBI
Tema je osudjena na propast prije nego je i otvorena. Vec je postojalo nekoliko slicnih i sve su zavrsile u svadji.
Jednostavno, i jedna i druga strana zastupa svoje misljenje previse agresivno (cast izuzecima).
Jednostavno, i jedna i druga strana zastupa svoje misljenje previse agresivno (cast izuzecima).
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#128 Re: Pušenje u BBI
pa rjesenje bi bilo kafici za pusace i nepusace..pa svako da bira za svoje pare sta hoce..pa kao sto ja ne idem tamo gdje je zabranjeno, neka oni ne idu gdje je dozvoljeno
ali jok, nepusai hoce da svugdje zabrane pusenje, oni brinu za cijeli svijet...
- seln
#129 Re: Pušenje u BBI
I ja sam istog misljenja, ali briga nepusaca je toliko velika da se boje i za osoblje i za citav kvart u kojem je kafic za puscace.plain vanilla wrote:pa rjesenje bi bilo kafici za pusace i nepusace..pa svako da bira za svoje pare sta hoce..pa kao sto ja ne idem tamo gdje je zabranjeno, neka oni ne idu gdje je dozvoljeno
- Lakat Jebić
#130 Re: Pušenje u BBI
velika je briga za osoblje.... jbt od milion konobara koje znam, mozda trojica ne puse

-
VjecitiStudent
#131 Re: Pušenje u BBI
seln wrote:Ne, nisi ti rekao "ubij, zakolji"...ali ti pripremas teren, kao nacisticki "naucnici" koji su "studijama" dokazivali rasnu inferiornost Jevreja. Poslije toga, uvijek se nadje dovoljno galamdzija "ubij, zakolji, zatvori u kavez"VjecitiStudent wrote:De, citiraj me, molim te.seln wrote: Ko ti govori o citiranju studije?
Pogledaj malo postove....ubij, zakolji, da pusac ne postoji.
-
VjecitiStudent
#132 Re: Pušenje u BBI
Ako BBI dozvoli da se drogira, sta imaju zakon donosit koji to zabranjujeagnostic_front wrote:Ma glupost. Ako BBI dozvoli da se puši, šta imaju zakon donosit koji to zabranjuje. I neka su ovo uradili, ovo sa fotografije. Kome smeta dim, nek ne sjedi, vrlo prosto.
- MedenoSrce
#133 Re: Pušenje u BBI
Mislim da je najbolje da se ukine osoblje u kafanama gdje je dozvoljeno pusenje, uvede se samoposluzivanje zbog toga eto mogu spustiti cijene napitaka bar 30% i eto svi sretni. Jedino me brine sta cemo sa globalnim zagrijavanjem?
- plain vanilla
#134 Re: Pušenje u BBI
opasno je raditi i u rudniku, i njima stradaju plucaMedenoSrce wrote:Mislim da je najbolje da se ukine osoblje u kafanama gdje je dozvoljeno pusenje, uvede se samoposluzivanje zbog toga eto mogu spustiti cijene napitaka bar 30% i eto svi sretni. Jedino me brine sta cemo sa globalnim zagrijavanjem?
hocemo li i to ukinuti?
joj sto ne mogu ove brige lafo
- Erzsebet
#135 Re: Pušenje u BBI
Naravno da je tema osuđena na propast kad se ponašate kao fašisti. Razlika između jednih i drugih je što su ovi drugi u pravu. Ili ćeš reći da si u pravu kad kažeš da te živo boli qrac za nepušače, što između redova sve vrijeme govoriš?seln wrote:Tema je osudjena na propast prije nego je i otvorena. Vec je postojalo nekoliko slicnih i sve su zavrsile u svadji.
- MedenoSrce
#136 Re: Pušenje u BBI
plain vanilla wrote:opasno je raditi i u rudniku, i njima stradaju plucaMedenoSrce wrote:Mislim da je najbolje da se ukine osoblje u kafanama gdje je dozvoljeno pusenje, uvede se samoposluzivanje zbog toga eto mogu spustiti cijene napitaka bar 30% i eto svi sretni. Jedino me brine sta cemo sa globalnim zagrijavanjem?
hocemo li i to ukinuti?
joj sto ne mogu ove brige lafo
Jok bnb svi bi zbog ovih 30% opet pristali da smrde na duhan
- Lakat Jebić
#137 Re: Pušenje u BBI
jes jes fasistiErzsebet wrote:Naravno da je tema osuđena na propast kad se ponašate kao fašisti. Razlika između jednih i drugih je što su ovi drugi u pravu. Ili ćeš reći da si u pravu kad kažeš da te živo boli qrac za nepušače, što između redova sve vrijeme govoriš?seln wrote:Tema je osudjena na propast prije nego je i otvorena. Vec je postojalo nekoliko slicnih i sve su zavrsile u svadji.
Erzsebet wrote: Jeste, ja sam ekstremista, i treba vas sve u staklene kaveze staviti, kao na aerodromima, jer drugo ni ne zaslužujete s obzirom kako se ponašate.
- plain vanilla
#138 Re: Pušenje u BBI
slazes se ti, ali ima onaj iz holandije sto brine za konobaremicki125 wrote:to jednostavno nije tačno. slažem se sa prijedlogomplain vanilla wrote:pa rjesenje bi bilo kafici za pusace i nepusace..pa svako da bira za svoje pare sta hoce..pa kao sto ja ne idem tamo gdje je zabranjeno, neka oni ne idu gdje je dozvoljeno
ali jok, nepusaci hoce da svugdje zabrane pusenje, oni brinu za cijeli svijet...
- seln
#139 Re: Pušenje u BBI
Kleberi se ti koliko hoces, ali malo je forumasa koji toliko truju atmosferu kao ti. Uvijek spreman da uletis u diskusiju sa provokacijom, ticalo se to tebe ili ne, uvijek spreman da pustis druge da fasuju ban za svadju koju ti provociras.VjecitiStudent wrote:seln wrote:Ne, nisi ti rekao "ubij, zakolji"...ali ti pripremas teren, kao nacisticki "naucnici" koji su "studijama" dokazivali rasnu inferiornost Jevreja. Poslije toga, uvijek se nadje dovoljno galamdzija "ubij, zakolji, zatvori u kavez"VjecitiStudent wrote:
De, citiraj me, molim te.
- seln
#140 Re: Pušenje u BBI
Nisam fasista sto se tice nepusaca, ali mislim da bi trebalo strijeljati sve koji citaju izmdju redova.Erzsebet wrote:Naravno da je tema osuđena na propast kad se ponašate kao fašisti. Razlika između jednih i drugih je što su ovi drugi u pravu. Ili ćeš reći da si u pravu kad kažeš da te živo boli qrac za nepušače, što između redova sve vrijeme govoriš?seln wrote:Tema je osudjena na propast prije nego je i otvorena. Vec je postojalo nekoliko slicnih i sve su zavrsile u svadji.
Ne znam koliko puta moram ponoviti: soba vam, soba nam, culi se, ne vidjeli se.
Konobari neka budu pusaci. A sad idi i protestuj ispred Mittala u Zenici...ili smatras da je tamo puno zdravije?
- seln
#141 Re: Pušenje u BBI
I kad pogledam raspravu....kome treba nacionalna ili vjerska mrznja?
Da nas puste jedne na druge, bilo bi krvi.
Da nas puste jedne na druge, bilo bi krvi.
-
VjecitiStudent
#142 Re: Pušenje u BBI
Link na studiju WHO-a, koja je kompilirala i analizirala studije nacinjene u desetak zemalja, tebi je provokacija, razlog za ban, ...?seln wrote:Kleberi se ti koliko hoces, ali malo je forumasa koji toliko truju atmosferu kao ti. Uvijek spreman da uletis u diskusiju sa provokacijom, ticalo se to tebe ili ne, uvijek spreman da pustis druge da fasuju ban za svadju koju ti provociras.VjecitiStudent wrote:seln wrote: Ne, nisi ti rekao "ubij, zakolji"...ali ti pripremas teren, kao nacisticki "naucnici" koji su "studijama" dokazivali rasnu inferiornost Jevreja. Poslije toga, uvijek se nadje dovoljno galamdzija "ubij, zakolji, zatvori u kavez"
- seln
#143 Re: Pušenje u BBI
Ohhohoo...VjecitiStudent wrote:Link na studiju WHO-a, koja je kompilirala i analizirala studije nacinjene u desetak zemalja, tebi je provokacija, razlog za ban, ...?seln wrote:Kleberi se ti koliko hoces, ali malo je forumasa koji toliko truju atmosferu kao ti. Uvijek spreman da uletis u diskusiju sa provokacijom, ticalo se to tebe ili ne, uvijek spreman da pustis druge da fasuju ban za svadju koju ti provociras.VjecitiStudent wrote:
evo demagoga u najboljem izdanju. Hajd procitaj jos jednom ono sto sam napisao (iako ne vjerujem da nisi razumio, samo obrces kako ti odgovara).
-
VjecitiStudent
#144 Re: Pušenje u BBI
Nije pitanje sta je Seln ili Vjeciti napisao, vec kako natjerati nasu vlast da sprovodi vlastite zakone.seln wrote: Ohhohoo...![]()
evo demagoga u najboljem izdanju. Hajd procitaj jos jednom ono sto sam napisao (iako ne vjerujem da nisi razumio, samo obrces kako ti odgovara).
@Poznanice, ima li te?
- seln
#145 Re: Pušenje u BBI
Kako? Nikako.VjecitiStudent wrote:Nije pitanje sta je Seln ili Vjeciti napisao, vec kako natjerati nasu vlast da sprovodi vlastite zakone.seln wrote: Ohhohoo...![]()
@Poznanice, ima li te?
Ne sprovode daleko vaznije zakone.
Zato je i malo iritantno za pusace naganjanje oko ovakvih stvari, a u zemlji ne funkcionisu ni stvari od vitalnog interesa za svakog pojedinca, pusaca i nepusaca.
- plain vanilla
#146 Re: Pušenje u BBI
pa autobuske su na cistom zrakumicki125 wrote:a šta je sa pušenjem na autobuskim stanicama, kancelarijama i sl? hoćemo li morati praviti stanice za pušače?
-
VjecitiStudent
#147 Re: Pušenje u BBI
Ukinimo onda sve teme, ostavimo samo po jednu temu o Ustavu i entitetskom glasanju?seln wrote:Kako? Nikako.VjecitiStudent wrote:Nije pitanje sta je Seln ili Vjeciti napisao, vec kako natjerati nasu vlast da sprovodi vlastite zakone.seln wrote: Ohhohoo...![]()
@Poznanice, ima li te?
Zato je i malo iritantno za pusace naganjanje oko ovakvih stvari, a u zemlji ne funkcionisu ni stvari od vitalnog interesa za svakog pojedinca, pusaca i nepusaca.
- al_neri
#148 Re: Pušenje u BBI
kuci pa na uliciLakat Jebić wrote:jel sad i na ulici smeta?Altsa wrote:izadi smoru na ulicu pa ce ti sve biti jasno...zamoli nekoga da ugasi cigaru jer ti smeta pa ce biti dobro da sve na kraju ne zavrsi sa fizickim obracunom...nisam jednom vidio majku koja je otalambacila cigaru i sjedi sa bebom itd. a imam i jednu u kuci prema tome popusti sa tim svojim pusackim sranjimaseln wrote: Ja te opet pitam, odakle je poznato? I ako moze, baz argumenata na nivou Avaza.borba ti je unaprijed osudena na propast
- plain vanilla
#149 Re: Pušenje u BBI
al_neri wrote:kuci pa na uliciLakat Jebić wrote:jel sad i na ulici smeta?Altsa wrote: izadi smoru na ulicu pa ce ti sve biti jasno...zamoli nekoga da ugasi cigaru jer ti smeta pa ce biti dobro da sve na kraju ne zavrsi sa fizickim obracunom...nisam jednom vidio majku koja je otalambacila cigaru i sjedi sa bebom itd. a imam i jednu u kuci prema tome popusti sa tim svojim pusackim sranjimaborba ti je unaprijed osudena na propast
- seln
#150 Re: Pušenje u BBI
Ti pitao, ja ti odgovorio.VjecitiStudent wrote:Ukinimo onda sve teme, ostavimo samo po jednu temu o Ustavu i entitetskom glasanju?seln wrote: Kako? Nikako.
I kao sto neko rece, masi se telefona i zovi policiju, sud, parlament. sta god...
Ja sam zvao za mnogo vaznije stvari, pa su me zajebavali i slali od jednog do drugog.