nije nego mi ti rekosilentbob wrote:Murat Sabanovic wrote: avantura popusiti frajeru prilikom voznje![]()
![]()
![]()
nije lahko moram priznati
kako znas...probao
Pusenje u autu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Murat Sabanovic
- Murat Sabanovic
jebi ga ti nemoras ti si perfektan nastavi samo takosilentbob wrote:pa morao sam ti reci...moras malo zube naucit koristit...paras brate tim zubima![]()
- Henry Chinaski
Imal' neko da je propusio razlicite vrste puteva, da nam da neke preporuke ?
-
Max.Cherry
Aaaaaaaaaaa supljeeeeeeee......
Ja mislim da ga je i nana od Anais dojila medju semaforima...

Ja mislim da ga je i nana od Anais dojila medju semaforima...
-
fukara_tz
Ja otvori sa-x i ugledah ovu temu pa kontam rijec o cigarama u autu
htio sam da kazem da nisam dao da se pusi u autu al skoro ga pokusali ukrast pa sam sad rezim promjenio dok ga jos imam
znaci moze se sve pusit 
Kod nas je prije par godina tip neslavno zavrsio na magistrali radi pushinga prilikom voznje, a njoj nije nista bilo sem sto se malo zagrcnula
Kod nas je prije par godina tip neslavno zavrsio na magistrali radi pushinga prilikom voznje, a njoj nije nista bilo sem sto se malo zagrcnula
-
micika
Jel povratilafukara_tz wrote:Ja otvori sa-x i ugledah ovu temu pa kontam rijec o cigarama u autuhtio sam da kazem da nisam dao da se pusi u autu al skoro ga pokusali ukrast pa sam sad rezim promjenio dok ga jos imam
znaci moze se sve pusit
- anais_nin
ljepota foruma je sto ljudi uvijek obrnuto i pogresno shvacaju ozbilju i zajebancijuMax.Cherry wrote:Aaaaaaaaaaa supljeeeeeeee......
Ja mislim da ga je i nana od Anais dojila medju semaforima...![]()
![]()
nije cudo da nas nisu uvrstili u durexovu anketu jer izgleda mi se svi pravo puno sexamo, ali naravno samo u krevetu i samo u misionarskom polozaju, jer sve ostalo je "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"
-
photo
relacija bosanska otoka - bihac. negdje oko 2 sata navece. auto veeeliki (dzip). mala je bila tako dobra da tri puta umalo nisam sletio u rijecicu ili sa onim malih mostica. svrsio sam joj u usta, a ona progutala. pred bihacem smo uradili kako treba u zadnjem dijelu dzipa (oboris sjedista i navali).
eto, detaljnije ne moze....
opasnosti:
- da ne koristi zube, ni kao stimulaciju (meni to ne smeta). narucito opasno ako ulazis u krivinu. rjesenje, smanji brzinu na 20-30 km/h. jeste da ti svi iza jebu mater, ali sta te briga.
- kada svrsavas, stegnes volan, pa se lako desi da skrenes gdje ne treba, zato, stani (ja stao na sred ceste i umalo me kombi nije spucao s ledja, iako je bilo 2 ujutru) ili uspori jos vise.
- stmulise nju milujuci joj potiljak. ne spustaj ruku na dupe ili sise, jer moras biti u moigucnosti brzo uhvatiti volan.
- ne vici, jer se ona moze uplasiti i ugrist te
- ne zmiri (ovo je vlajda logicno)
- povuci sjediste sto vise unazad, da ona ima prostora za ruku (kada drka)
- ne koci naglo, zato uspori sto vise.
eto, detaljnije ne moze....
opasnosti:
- da ne koristi zube, ni kao stimulaciju (meni to ne smeta). narucito opasno ako ulazis u krivinu. rjesenje, smanji brzinu na 20-30 km/h. jeste da ti svi iza jebu mater, ali sta te briga.
- kada svrsavas, stegnes volan, pa se lako desi da skrenes gdje ne treba, zato, stani (ja stao na sred ceste i umalo me kombi nije spucao s ledja, iako je bilo 2 ujutru) ili uspori jos vise.
- stmulise nju milujuci joj potiljak. ne spustaj ruku na dupe ili sise, jer moras biti u moigucnosti brzo uhvatiti volan.
- ne vici, jer se ona moze uplasiti i ugrist te
- ne zmiri (ovo je vlajda logicno)
- povuci sjediste sto vise unazad, da ona ima prostora za ruku (kada drka)
- ne koci naglo, zato uspori sto vise.
- Henry Chinaski
Ko ti je kriv kad trazis te sa "opuscima" !maccarona wrote:ma, ja bolan. mapune mi auto opuscima