pucnjava u vilsonovom?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

USA! USA! USA!
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
LFC wrote:
Alfons Kauders wrote: eno sad na dnevniku... 2 maturanta trece gimnazije... pucao debil rodjen 1989te... ranio lika '90. godiste...

drzava koja ima ovakvu omladinu ne treba da se brine za svoju buducnost :D
Debil si odjebi...
Ne sudi o onome koga ne znas...
I o cemu ne znas...
super vas odgojise u skoli....

Nego sta je nego debil...
nema opravdanja za ono sto je uradio...ako je htio bilo kakvu osvetu, trebao je to uraditi mimo skolskog dvorista...ovako...debilno....
Ne znas ti ba aaaaaaarane ba reko profesorici ba kako je pusiJo juce iza skole ba i to pred Belmom ba... Nemoj tako ba... :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:
LFC wrote: Debil si odjebi...
I o cemu ne znas...
super vas odgojise u skoli....

Nego sta je nego debil...
nema opravdanja za ono sto je uradio...ako je htio bilo kakvu osvetu, trebao je to uraditi mimo skolskog dvorista...ovako...debilno....
Ne znas ti ba aaaaaaarane ba reko profesorici ba kako je pusiJo juce iza skole ba i to pred Belmom ba... Nemoj tako ba... :x
Alena mi mog, kako cu mu usta razvaaaaalit, kad mu shamar spucam mislice da ga mrzim!!!

Ako ikad ovo neko ponovi u skoli gdje je moja sestricna, ja cu ga licno i personalno tuci dok ne bude jeo na slamku i pisao u pelenu.
Cisto da se zna.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Šta se tačno desilo ispred sarajevske Treće gimnazije

Već smo objavili da se u srijedu u dvorištu Treće gimnazije u Sarajevu desila pucnjava u kojoj je povrijeđena jedna osoba. U međuvremenu jedan od učenika, svjedok ovog incidenta koji je želio ostati anoniman, poslao nam je e-mail u kojem je opisao šta se tačno desilo.

Anonimni očevidac je objasnio za naš portal da se incident desio na velikom odmoru i dodao: "Grupa učenika se 'igrala' pištoljem ispred ulaza u školsko dvorište, vrtili su ga oko prsta, dobacivali (jedan od njih je repetirao taj isti pištolj) i poslije je došao u ruke E.M., koji je bio i vlasnik pištolja. Tada je on uperio pištolj u K.M. u namjeri da ga prepadne i nehotice povukao obarač i time ranio K.M. Ubrzo nakon toga je došla hitna pomoć, a zatim i policija, a do tada su prvu pomoć K.M. pružali profesori i zaposlenici škole. Policija je ubrzo saznala ko je počinioc te ga uhapsila i privela."

"Školom kruži priča da je E.M. taj pištolj posjedovao od početka ove školske godine te da ga je više puta donosio u školu" - istakao je učenik.

Prethodni članak:
Pucnjava u sarajevskoj Trećoj gimnaziji, jedan učenik povrijeđen

(Sarajevo-x.com)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

pitt wrote:mircerka pucala na shintore kazu :D:D:D
:lol: o Boze, tek sad procitah...pittuljice, ja ne koristim oruzje za cuke i sintore, vec glavice luka....
Yamahalac

Post by Yamahalac »

mIRCerka wrote:
:lol: o Boze, tek sad procitah...pittuljice, ja ne koristim oruzje za cuke i sintore, vec glavice luka....
pucali oni u zrak kako su bjezali, a nista nisu vidjeli od luka :D:D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

bice_bice wrote:
Alfons Kauders wrote:
LFC wrote: Debil si odjebi...
I o cemu ne znas...
hahaha rezona i kurca, :D pa ne znam ni hitlera ni mladica licno ali im se da suditi na osnovu djela... :D

lik je konjina i kriminalac... :D a daj boze da je i taj drugi sta bolji od njeg :D

da smo u americi sudili bi mu ko punoljetnom i zaglavio bi cenera u zatvoru, a ovako ce garant za manje od godinu opet na ulicu s utokom u ruci, pa ti kontaj hoce li sutra nedaj boze zakaciti kakvog slucajnog prolaznika :D ukljucujuci nas :D
:D
jes, jes, tamo je pravda.. amerika je majka pravde..

sve bi ja vas poslo preko bare, medju dolare..

tri recenice se nemogu napisat da se bar jednom amerika ne spomene
jes, jes, tamo jest pravda, barem kad je krivicno pravo u pitanju :D ako ne racunas OJ-a... :D

a bi me zajebo da me posaljes preko bare samo tako... :D eto vama pravednicima bosna pa crkavajte od gladi sto se mene tice :D

mogu ja napisat i tristo recenica da ne pomenem ameriku... eto u kini bi ga upucali u potiljak na stadionu, u saudiji bi mu glavu odrubili na trgu, a u kulturnoj evropi bi fasovo godine zatvora i psihologa :D samo kod nas merhametli glupana :D "pusti ba dijete, zajebo se" :D a koga ce sljedeci put slucajno upucat nije nas problem... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Yamahalac wrote:
mIRCerka wrote:
suze im na oci krenule od luka...

ALFONSE itekako jeste nas problem...
Eto ispade nije debil vec NEHOTICE okinuo...
debilcina je nevidjena jer je donio pistolj u skolu...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ako je nehotice ja mu halalim :D Samo ako ce uzeti isti taj pistolj pa sebe nehotice medju rogove pogoditi :oops:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

mIRCerka wrote:
Yamahalac wrote:
mIRCerka wrote: :lol: o Boze, tek sad procitah...pittuljice, ja ne koristim oruzje za cuke i sintore, vec glavice luka....
suze im na oci krenule od luka...

ALFONSE itekako jeste nas problem...
Eto ispade nije debil vec NEHOTICE okinuo...
debilcina je nevidjena jer je donio pistolj u skolu...
ma jebiga :D nehotice je okinuo :D al je nisanio u jarana :D repetiran pistolj :D

jebote ja pusku kad cistim i bez zatvaraca je ne okrecem prema ljudima ili prozoru, prvo pravilo s oruzjem... :D a on nisanio konj konjski... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:Ako je nehotice ja mu halalim :D Samo ako ce uzeti isti taj pistolj pa sebe nehotice medju rogove pogoditi :oops:
Odakle mu pistolj?

:(

bog te mazo, ja ne mogu uzeti novi tel od telcoma dok ne ispunim 6 mjeseci pretplatnickog staza, a on pi*da sa 17 godina utoku nosi...
tempora

Post by tempora »

Alfons Kauders wrote:
bice_bice wrote:
Alfons Kauders wrote: hahaha rezona i kurca, :D pa ne znam ni hitlera ni mladica licno ali im se da suditi na osnovu djela... :D

lik je konjina i kriminalac... :D a daj boze da je i taj drugi sta bolji od njeg :D

da smo u americi sudili bi mu ko punoljetnom i zaglavio bi cenera u zatvoru, a ovako ce garant za manje od godinu opet na ulicu s utokom u ruci, pa ti kontaj hoce li sutra nedaj boze zakaciti kakvog slucajnog prolaznika :D ukljucujuci nas :D
:D
jes, jes, tamo je pravda.. amerika je majka pravde..

jes, jes, tamo jest pravda, barem kad je krivicno pravo u pitanju :D ako ne racunas OJ-a... :D

a bi me zajebo da me posaljes preko bare samo tako... :D eto vama pravednicima bosna pa crkavajte od gladi sto se mene tice :D

mogu ja napisat i tristo recenica da ne pomenem ameriku... eto u kini bi ga upucali u potiljak na stadionu, u saudiji bi mu glavu odrubili na trgu, a u kulturnoj evropi bi fasovo godine zatvora i psihologa :D samo kod nas merhametli glupana :D "pusti ba dijete, zajebo se" :D a koga ce sljedeci put slucajno upucat nije nas problem... :D
Bas se grdno varas. :D U Holandiji je u par dana prosle sedmice prvo ubijen skolarac -tj nozem smrtno izboden u vrat, od strane drugog skolarca -kazu, zbog olovke! Dva dana kasnije, u drugoj skoli, ranjen je takodjer skolarac.
Izgleda da je ovo "medijska epidemija"-ili jedan od uzroka.

Sto se tice kazni, evo bas cijela frka, takodjer u Holandiji, jer sudovi vrlo cesto, zbog nedostatka celija, dodjeluju i po vise puta alternativne kazne tipa rad ovdje i ondje-pociniocima koji su vec imali krivicna djela.Pa tako ljudi za silovanje dobiju fino ko zna koliko sati da ociste parkove.

Stoga, "oko za oko, zub za zub" u slucaju ovog skolarca koji je nehotice "okinuo" ne prilici.Dovoljno je da mu neko "okine" vaspitno-popravnu -je li? :?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:
_BosanaC wrote:Ako je nehotice ja mu halalim :D Samo ako ce uzeti isti taj pistolj pa sebe nehotice medju rogove pogoditi :oops:
Odakle mu pistolj?

bog te mazo, ja ne mogu uzeti novi tel od telcoma dok ne ispunim 6 mjeseci pretplatnickog staza, a on pi*da sa 17 godina utoku nosi...
Ma nejse, kad ga vec ima, nek bar nanisani gdje treba :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

mIRCerka wrote:
Odakle mu pistolj?

garant mu kupio baaabooo :D sto je marurant momcina :D
tempora

Post by tempora »

mIRCerka wrote:
Odakle mu pistolj?

Pa to ti je zato sto kupujes skupe stvari.Droga i oruzje spadaju u jeftinu robu.Odluci se. :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Alfons Kauders wrote:
mIRCerka wrote:
Odakle mu pistolj?

garant mu kupio baaabooo :D sto je marurant momcina :D
Da ima uz onog golfa dvicu - makinu - sto mu je kupio kad je napunio 18 :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

tempora wrote:
Alfons Kauders wrote:
bice_bice wrote: jes, jes, tamo je pravda.. amerika je majka pravde..

Bas se grdno varas. :D U Holandiji je u par dana prosle sedmice prvo ubijen skolarac -tj nozem smrtno izboden u vrat, od strane drugog skolarca -kazu, zbog olovke! Dva dana kasnije, u drugoj skoli, ranjen je takodjer skolarac.
Izgleda da je ovo "medijska epidemija"-ili jedan od uzroka.

Sto se tice kazni, evo bas cijela frka, takodjer u Holandiji, jer sudovi vrlo cesto, zbog nedostatka celija, dodjeluju i po vise puta alternativne kazne tipa rad ovdje i ondje-pociniocima koji su vec imali krivicna djela.Pa tako ljudi za silovanje dobiju fino ko zna koliko sati da ociste parkove.

Stoga, "oko za oko, zub za zub" u slucaju ovog skolarca koji je nehotice "okinuo" ne prilici.Dovoljno je da mu neko "okine" vaspitno-popravnu -je li? :?
za silovanje ciscenje parkova ? nema teorije...

silovanje je u zakonu svake zemlje regulisano jedno od najtezih krivicnih djela, npr. kod nas je predvidjena kazna maltene ko za ubistvo... a ako ima otezavajucih, kvalifikatornih okolnosti moze se zaplatit i dugotrajni zatvor, tj. kazne preko 15g...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

tempora wrote:
mIRCerka wrote:
Odakle mu pistolj?

Pa to ti je zato sto kupujes skupe stvari.Droga i oruzje spadaju u jeftinu robu.Odluci se. :D
:( pa nemamo oruzja u zgradi, au zadnjih 15 dana nam tri puta obijali zgradu, al ce KRC uci u moj stan, ja imam alkatraz...

Nadam se da ce ranjeni ucenik proci bez tezih posljedica, iskreno se nadam da ce u pritvoru neko hljebovati idiota koji donosi pistolj u skolu...

nehotice il namjerno, idiotizam...

Alena mi mog...
tempora

Post by tempora »

Alfonso-evo ti samo jedan od linkova:
http://www.ad.nl/binnenland/article1742117.ece

Sto bi rekli,ako laze koza, ne laze rog! Znaci ubice, pocinioci seksualnog nasilja,silovanja i slicno-uspiju se izvuci sa alternativnom kaznom.Razlog: nedostatak celija.

Ne zelim minirati temu-izvinjavam se.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

tempora wrote:Alfonso-evo ti samo jedan od linkova:
http://www.ad.nl/binnenland/article1742117.ece

Sto bi rekli,ako laze koza, ne laze rog! Znaci ubice, pocinioci seksualnog nasilja,silovanja i slicno-uspiju se izvuci sa alternativnom kaznom.Razlog: nedostatak celija.

Ne zelim minirati temu-izvinjavam se.
upravo to je problem i kod nas...umjesto bazena bi bilo bolje da su izgradili zatvorski kompleks, jer likovi za tesku kradju u 20 stanova dobiju 60 dana PRITVORA, ne zatvora...

:roll:

em obijes, em zadrzis ukradeno, em si u hotelu u kucnom pritvoru...3 obroka, fiskultura i cijeli dan remija, domina i citanja novina....
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

tempora wrote:.Pa tako ljudi za silovanje dobiju fino ko zna koliko sati da ociste parkove.

Ja debila....

Sta ce mu silovanje pored onakvih izloga u Amsterdamu :D:D:D

Nekima stvArno ne mozes ugoditi...
tempora

Post by tempora »

Izvinjavam se, moram se ispraviti.90tih godina je postojao problem nedostatka celija-pa se iz tog razloga islo na ove alternativne kazne.Nakon toga je to u sudstvu postalo praksa.Kao da je gospodja Palavric utemeljena i u samoj Holandiji. :D :oops:
barby02

Post by barby02 »

Koliko god da je definisana zakonom,kazna za za ovog covjekolikog 8) trebaju mu i roditelji/staratelji zaplatiti :x Njih zatvoriti jedno 5 godina, uh kako bi se svaciji starci "naoruzali" strpljenjem i brigom za svoju djecu. .
_BosanaC

Post by _BosanaC »

A sta vi kazete, recimo, na to da se Vilsonovo zove Tosetovo? :oops: :D

:run: :skoljka:
tempora

Post by tempora »

_BosanaC wrote:A sta vi kazete, recimo, na to da se Vilsonovo zove Tosetovo? :oops: :D

:run: :skoljka:
Obro si bostan! :D
Post Reply