Pucnjava na Dobrinji 2
-
generalcina
Slazem se... i ne znam da iko i ima strahopostovanje prema balavurdiji..... U svakom slucaju ovakvim stvarima ne treba pridavati vaznosti, jet to je upravo ono cime se ta balavurdija i hrani..... Bar ova dobrinjska....
Na zalost tek odnedavno sam clan foruma, a imam mnogo toga reci o ovom naselju.... Ne zelim skretati sa teme, niti zelim uvrijediti mladju raju, ali jedino jos ovdje je 80% raje po bastama i kaficima malo odraslija raja....itd
jos jednom izvinjenje svima sto skrenuh s teme......, ali upravo je to razlog zasto ne prihvatam te price kako je Dobrinja narkomanski raj, pucacine itd..... Sve je to supljak ciji su izvor upravo ti balavci koji pokusavaju da pokazu kako su nesto, a raja je lakovjerna pa pada na pricu....
Na zalost tek odnedavno sam clan foruma, a imam mnogo toga reci o ovom naselju.... Ne zelim skretati sa teme, niti zelim uvrijediti mladju raju, ali jedino jos ovdje je 80% raje po bastama i kaficima malo odraslija raja....itd
jos jednom izvinjenje svima sto skrenuh s teme......, ali upravo je to razlog zasto ne prihvatam te price kako je Dobrinja narkomanski raj, pucacine itd..... Sve je to supljak ciji su izvor upravo ti balavci koji pokusavaju da pokazu kako su nesto, a raja je lakovjerna pa pada na pricu....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Znas sta, da je bio kakav fakultet na Dobrinji il blizu, ja bih to studiralageneralcina wrote:Slazem se... i ne znam da iko i ima strahopostovanje prema balavurdiji..... U svakom slucaju ovakvim stvarima ne treba pridavati vaznosti, jet to je upravo ono cime se ta balavurdija i hrani..... Bar ova dobrinjska....
Mah, eto dobili smo info, jedan ranjen, policija traga...
nema se sta rec na tu temu...
- chinese_water
Zemanic in action hahahaha
Al' Veki ce to sve da uzme na sebe brat za brata
Ma idioti...dijete ranise...

Al' Veki ce to sve da uzme na sebe brat za brata
Ma idioti...dijete ranise...
-
haris ubleha
Zna li neko zasto je veceras iza ponoci u pravcu Dobrinje otislo 4-5 vatrogasnih vozila?
-
EliasVeskot
Jest nas krenulo
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=39877
OSLOBOĐENJE, L.S., 08/Oct/2006
Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opće opasnosti, u petak je u Sarajevu uhapšen Eldin Hota, rođen 1985. Naime, kako je saopćeno iz policije, Hota se dovodi u vezu sa pucnjavom koja se desila u četvrtak u sarajevskom naselju Dobrinja kada je hicem iz vatrenog oružja lakše povrijeđen 23-godišnji Elvir Zekan, koji je tom prilikom ranjen u lijevu potkoljenicu. Podsjećamo, pucnjava se desila na Bulevaru branilaca Dobrinje, ispred videoteke DVD, nedaleko od Merkatora i Osnovne škole "ćamil Sijarić"
- baby_angel
JBG... To se u svim gradovima dogadja, kod nas je jos mila majka kako je vani... Ja sam se jednom zadesila u jednoj crnackoj cetvrti gdje moras voziti najsporije moguce, jer ti likovi bacaju djecu pod auto samo da te tuze
Srecom, mi samo prosli tuda bez ikakvih incidenata. Malo se zajebali sa smjernicama

-
mIRCerka
videoteka DVD je pored merkatora, i pored osnovne skole SKENDER KULENOVIC, dok je camil sijaric bivsa nikole tesle, prekoputa prve bagatele, u naselju koje se zove MAhala...EliasVeskot wrote:Jest nas krenulo![]()
Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opće opasnosti, u petak je u Sarajevu uhapšen Eldin Hota, rođen 1985. Naime, kako je saopćeno iz policije, Hota se dovodi u vezu sa pucnjavom koja se desila u četvrtak u sarajevskom naselju Dobrinja kada je hicem iz vatrenog oružja lakše povrijeđen 23-godišnji Elvir Zekan, koji je tom prilikom ranjen u lijevu potkoljenicu. Podsjećamo, pucnjava se desila na Bulevaru branilaca Dobrinje, ispred videoteke DVD, nedaleko od Merkatora i Osnovne škole "ćamil Sijarić"
jedino ako DVD nijje otvorio jos radnji na dobrinji....
- Alfons Kauders
nidje veze, ni blizu dibarse i prega...EliasVeskot wrote:Jest nas krenulo![]()
-
mIRCerka
to je onda bivsa danka mitrova....Alfons Kauders wrote:nidje veze, ni blizu dibarse i prega...EliasVeskot wrote:Jest nas krenulo![]()
Zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opće opasnosti, u petak je u Sarajevu uhapšen Eldin Hota, rođen 1985. Naime, kako je saopćeno iz policije, Hota se dovodi u vezu sa pucnjavom koja se desila u četvrtak u sarajevskom naselju Dobrinja kada je hicem iz vatrenog oružja lakše povrijeđen 23-godišnji Elvir Zekan, koji je tom prilikom ranjen u lijevu potkoljenicu. Podsjećamo, pucnjava se desila na Bulevaru branilaca Dobrinje, ispred videoteke DVD, nedaleko od Merkatora i Osnovne škole "ćamil Sijarić"to kod kerimove sendvicare znaci...
btw, puska je nadjena u prolazu pored dobrinjske gimnazije....
- Alfons Kauders
kud je ja ne nadjo...mIRCerka wrote:to je onda bivsa danka mitrova....Alfons Kauders wrote:nidje veze, ni blizu dibarse i prega...to kod kerimove sendvicare znaci...
btw, puska je nadjena u prolazu pored dobrinjske gimnazije....
-
k0laps
Ma nije ovo jucerasnja pucnjava, pogledaj datum...mIRCerka wrote:videoteka DVD je pored merkatora, i pored osnovne skole SKENDER KULENOVIC, dok je camil sijaric bivsa nikole tesle, prekoputa prve bagatele, u naselju koje se zove MAhala...EliasVeskot wrote:Jest nas krenulo![]()
-
mIRCerka
k0laps wrote:Ma nije ovo jucerasnja pucnjava, pogledaj datum...mIRCerka wrote:videoteka DVD je pored merkatora, i pored osnovne skole SKENDER KULENOVIC, dok je camil sijaric bivsa nikole tesle, prekoputa prve bagatele, u naselju koje se zove MAhala...
vid fakat....
kako sam nazalost odselila sa dobrinje 2003.godine, slabo zn0m sta se desava, zato nisam ni skontala ko je Spico...
nego, za ovu pucnajvu od neko vece, tu su pusku nasli kod gimnazije...
- Alfons Kauders
nekad...Bl_ManiaC wrote:Dobrinja -- WILD WEST,sad me strah proci Dobrinjom![]()
![]()
A nekad je Dobrinja bila mirno i sigurno naselje
-
mIRCerka
ti bio tamo godinu dvije i sad eto dobrinja bad....Alfons Kauders wrote:nekad...Bl_ManiaC wrote:Dobrinja -- WILD WEST,sad me strah proci Dobrinjom![]()
![]()
A nekad je Dobrinja bila mirno i sigurno naseljedok su je gradili mozda
Marindvor je odron recimo, malo malo pa nekoga zbodu, upucaju...
eno neko vece ligu zboli onim nozem za hljeb....velikim.
-
EliasVeskot
Ma poenta ovog teksta je taj isti lik koji je sad ranjen pucao ovog drugog u u oktobru 2006.
A sad hadžo nosi automatsku pusku!
Oni su su ga napali imali su neke pistoljcice...
Crnjak sto su se pucali sa druge strane ulice, u extra prometnoj ulici.
I opet ce kreten hodati po Dobrinji cim izadje iz bolnice

-
k0laps
Normala, ko da se nista nije desilo...EliasVeskot wrote:Ma poenta ovog teksta je taj isti lik koji je sad ranjen pucao ovog drugog u u oktobru 2006.
![]()
- chinese_water
Samo cu ti reci ... nide vezeEliasVeskot wrote:Ma poenta ovog teksta je taj isti lik koji je sad ranjen pucao ovog drugog u u oktobru 2006.
![]()
Uopste na dinu nije pucao momak kojeg je on upucao prosle godine
Skroz druga ekipa
I da... pucnjava je bila ispred di barse ... nikakve veze sa DVD
- BigBalabuto
Ja samo kazem da nisu momci krivi nego drzavni "organi" u pravom smislu te rijeci. Taj mali Hota puca vec ko zna koji puta ranio momka pred dvd-ijem pa pucao pored kafica Prego na neke momke, pa pored picerije Dino u nekakvo auto pa sad ovo, a sto pa zato jer ga poslje prvoga puta nezatvorise. Vidi momak prolazi mu pa eto ti. Jah i stalno nosi jedan metak u okviru.
A Dibarsa leglo takvih kao on nedavno pucnjava bila i opet ranjen momak u nogu iz kalasa, sutra ce i zolje pa ose i onda tenkovi dok plavim klosarima treba 50m da predju sa autima za 10 15min boje se levati, nastradace a znaju kazne pisati za parkiranje.
A Dibarsa leglo takvih kao on nedavno pucnjava bila i opet ranjen momak u nogu iz kalasa, sutra ce i zolje pa ose i onda tenkovi dok plavim klosarima treba 50m da predju sa autima za 10 15min boje se levati, nastradace a znaju kazne pisati za parkiranje.
- chinese_water
hehehe mirci... momci se vec navikli na demokratiju ... hehehemIRCerka wrote:JEbo lud zbunjenog.
Fakat treba Jozu poslat na Dobrinju, treba mu POKLONIT restoran pa nek se nastavi baviti tim poslom.
pa prosla pucnjava kad je ranjen onaj momak, zadnja 2 metka su ispaljena u njega dok je policajac drzao pistolj liku sa puskom na vratu, dakle... kad mu je rekao baci pusku, cim je nije bacio... imao je puno pravo da ga ubije...ali jok...
bolje ga je pustiti da dokrajci drugog?
ma ludilo...