pucacine
Moderator: Benq
-
Kukuruz_Barbe-q
hahah prvo moras pitat covjeka kakva mu je konfa inace ce se vuci far cry ko krepana mackacode wrote:FAR CRY
-
E-lektra
#28 Re: pucacine
Battlefield 2.r_faruk wrote:.......joj ima 2 godne nisam igro igrica, a trazim DOBRU pucacinu s tim da je bez cudovista i ostalih carolija, nesto realno kao SOF, da pucam u ljude a ne u troglave azdaje........... prijedlog?
- Drvosjeca iz Dejcica
Battlefield 2 je toliko dobar da cu po prvi put uzeti original da mogu k'o co'ek igrati na svakom serveru.E-lektra wrote:Da. Igra je predobra !perke wrote:Battlefield 2 ce to sve oduvati ove godine![]()
btw...igra li neko negdje ovo
-
everybody hurts
Jest da je sada vec ostarjela, al mi je ubjedljivo najbolja igrica(ujedno i pucacina) koju sam igrao Return to castle Wolfenstein, pa ti je eto toplo preporucujem, takodjer call of duty i medal of honour su odlicne...
- boogy
Već na početku ovoga posta sam preporučio "Hidden & Dangerous 2"
sve pucačine koje ste naveli su dobre i sve sam ih prešao, ali pošto vidim da ne spominjete HD2 još jednom preporučujem svima koji vole igrice na temu WW2 da uzmu i odigraju HD2 nećete zažaliti.
sve pucačine koje ste naveli su dobre i sve sam ih prešao, ali pošto vidim da ne spominjete HD2 još jednom preporučujem svima koji vole igrice na temu WW2 da uzmu i odigraju HD2 nećete zažaliti.
-
Kukuruz_Barbe-q
sumnjam da je to ono sto covjek hoce.igrao sam obadva dijela i neznam hocel se svidjet covjeku jer nije klasicna pucacinaboogy wrote:Već na početku ovoga posta sam preporučio "Hidden & Dangerous 2"
-
supertrip
Battlefield 2, Far Cry, F.E.A.R.(zasad samo demo), i sve ovo super radi sa 6600GT ili Radeon9800PRO i boljim (naravno).
Za slabije kartice uvijek je tu MaxPayne 2, America's Army(treba malo bolja veza na net)koja je besplatan download.
Ovo su uglavnom sve igre gdje su protivnici(uglavnom) ljudi, sto i ja preferiram.
Ako ti ne smeta totalna brutalnost probaj Postal2:Share the pain.
Za slabije kartice uvijek je tu MaxPayne 2, America's Army(treba malo bolja veza na net)koja je besplatan download.
Ovo su uglavnom sve igre gdje su protivnici(uglavnom) ljudi, sto i ja preferiram.
Ako ti ne smeta totalna brutalnost probaj Postal2:Share the pain.
-
The_Flyer2002
-
supertrip
Postal 1 je bio legendaran, cak je dospio na dnevni red americkog kongresa, gdje je kongresmen Lieberman trazio zabranu, a i americka posta (postal service) su ih tuzili zbog imena igre jer im kao narusavaju reputaciju hahaha.
I postal 2 je zabranjen na Novom Zelandu, ne samo prodaja nego i posjedovanje, glupost.
Postal kao ime je izvedeno od fraze "going postal" sto znaci dobiti popizditis u slobodnom prevodu. To i jeste poenta igre, ako se bas potrudis mozes igrati skroz miroljubivo, ali ti kad tad pukne film i rezultat se vidi na slikama.
I postal 2 je zabranjen na Novom Zelandu, ne samo prodaja nego i posjedovanje, glupost.
Postal kao ime je izvedeno od fraze "going postal" sto znaci dobiti popizditis u slobodnom prevodu. To i jeste poenta igre, ako se bas potrudis mozes igrati skroz miroljubivo, ali ti kad tad pukne film i rezultat se vidi na slikama.
-
Muffa
Znam stari za BF2,ali meni je stara BF1942 dosta bolje uradzena nego 2, barem su mape za igranje dosta sire sto se tice letenja avionima!Vazda je bilo kad prave noviju igru da je `useru´ na odnosu one stare´ili receno prve!U dvice je malo,malo bolja grafika ali ja ostajem na BF1942!Qler wrote:muffa jarane, izaso BF2
BF 1942 je vec stara igra, koje ne moza na moj komp, jer mi je graficka da oprostite karina