nekome je to fejs...nekome forum..a nekome oboje
zaista je besmisleno opravdavati forum i ujedno osudjivati FB...narocito sa akcentom na godine..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Porediti forum i FB je glupost, blago receno.Ma.Le.Na wrote:svako ima svoju "drogu"
nekome je to fejs...nekome forum..a nekome oboje![]()
zaista je besmisleno opravdavati forum i ujedno osudjivati FB...narocito sa akcentom na godine..
oboje su medijGospoda Ministarka wrote:Porediti forum i FB je glupost, blago receno.Ma.Le.Na wrote:svako ima svoju "drogu"
Da mi forum pravi probleme u vezi i izaziva svade, bez problema bih zavrsila sa njim, i zamolila moderaciju da mi izbrise postove.
Sve je to u pet deka stvar afiniteta. Meni samo nije jasno zašto nekom smeta ako partner obitava na forumu i fuckin' faceu, pod uslovom da to nije neka opsjednutost koja utiče na njihovo zajedničko vrijeme.Gospoda Ministarka wrote:Porediti forum i FB je glupost, blago receno.Ma.Le.Na wrote:svako ima svoju "drogu"
Da mi forum pravi probleme u vezi i izaziva svade, bez problema bih zavrsila sa njim, i zamolila moderaciju da mi izbrise postove.
Ma.Le.Na wrote:iskreno...mnogo vise "problema" moze izazvati forum gdje se pojedinci pod krinkom anonimnosti kriju i "laprdaju" nego FB gdje je sve koliko-toliko transparentno
Ah, napisala sam ti vec...pogledaj malo unazadrossoner wrote:Koje su mi greske, sta trebam ?
Ghost_Rider_XXX wrote: Sve je to u pet deka stvar afiniteta. Meni samo nije jasno zašto nekom smeta ako partner obitava na forumu i fuckin' faceu, pod uslovom da to nije neka opsjednutost koja utiče na njihovo zajedničko vrijeme.
Broj dva ako partner nije u stanju shvatiti neke sitnice kao što je čisto lamentiranje na ovakvim mjestima i sl. ne želim zaista da zamislim kako će se ponijeti u nekim krupnijim situacijama.
Ne misliš da ako te neko voli, onda te prihvata takvog kakav jesi, bez debilnih zahtjeva i želje da te mjenja na bilo koji način?
naravnoGhost_Rider_XXX wrote:Ne misliš da ako te neko voli, onda te prihvata takvog kakav jesi, bez debilnih zahtjeva i želje da te mjenja na bilo koji način?
To je vec do tebe, kad trazis mamu umjesto djevojkeradiostar wrote:![]()
![]()
u sustini se slazem sa tobom, i sve to fino zvuci teoretski. ali imas li koji primjer u praksi koji ce potkrijepiti to gore. jesi li ikad bio sa nekim u vezi ko nije htio apsolutno nista promijeniti u vezi tebe? pa makar frizuru? nacin na koji hodas? pijes vodu? bilo sta?
Meni se cini da su se oni upoznali prije nego sto je on poceo studirati u drugom gradu, upoznao drugarice koje mu salju pusice i poceo ostavljati lajkove na njihove slicice. Dakle promjenio se onGhost_Rider_XXX wrote: Ne misliš da ako te neko voli, onda te prihvata takvog kakav jesi, bez debilnih zahtjeva i želje da te mjenja na bilo koji način?
Cholina_Lokica wrote:To je vec do tebe, kad trazis mamu umjesto djevojkeradiostar wrote:![]()
![]()
u sustini se slazem sa tobom, i sve to fino zvuci teoretski. ali imas li koji primjer u praksi koji ce potkrijepiti to gore. jesi li ikad bio sa nekim u vezi ko nije htio apsolutno nista promijeniti u vezi tebe? pa makar frizuru? nacin na koji hodas? pijes vodu? bilo sta?
u medjuvremenu dok ne nadjes drugu ili ona drugog mozete ostati fuck frendovizlajci wrote: Uostalom, samo su dvije opcije:
-ili cete ostati zajedno
-ili necete
http://www.youtube.com/watch?v=8UouP8cRYZ8Gospoda Ministarka wrote:Ma.Le.Na wrote:iskreno...mnogo vise "problema" moze izazvati forum gdje se pojedinci pod krinkom anonimnosti kriju i "laprdaju" nego FB gdje je sve koliko-toliko transparentno
radiostar wrote:Cholina_Lokica wrote:To je vec do tebe, kad trazis mamu umjesto djevojkeradiostar wrote:![]()
![]()
aha, vecina ih prikrije taj afinitet da budu mame svemu i svacemu dok se ne dokopaju mogucnosti da budu...
pusti suplju...
anoush wrote:
hahahhahahahahahahahahahahahhahahhahahaha
ja stvarno nemam afiniteta da budem nekome mama i da ga učim kako se treba ponašati...
Pokušaja je bilo, ali ne baš uspješnih, jer meni majka ne treba i neće me niko odgajati nanovo. Naravno neke stvari čovjek prilagodi iz poštovanja prema partneru, ali u neka doba skontaš da to više nisi ti i sve se raspadne ko kula od karata.radiostar wrote:Ghost_Rider_XXX wrote: Sve je to u pet deka stvar afiniteta. Meni samo nije jasno zašto nekom smeta ako partner obitava na forumu i fuckin' faceu, pod uslovom da to nije neka opsjednutost koja utiče na njihovo zajedničko vrijeme.
Broj dva ako partner nije u stanju shvatiti neke sitnice kao što je čisto lamentiranje na ovakvim mjestima i sl. ne želim zaista da zamislim kako će se ponijeti u nekim krupnijim situacijama.
Ne misliš da ako te neko voli, onda te prihvata takvog kakav jesi, bez debilnih zahtjeva i želje da te mjenja na bilo koji način?
![]()
![]()
kako bolan nisi... pročitaj svoj prethodni post, riječ "mama" stoji napisana....radiostar wrote:anoush wrote:
ja stvarno nemam afiniteta da budem nekome mama i da ga učim kako se treba ponašati...
ja to nigdje nisam nazvao 'mamom'... ali definitivno vam je dusa mijenjati
negdje, poodavno, procitah, kaze: 'svaka zena potrosi dobar dio svog zivota trazeci svog savrsenog muskarca, i kad ga konacno pronadje, potrosi ostatak svog zivota pokusavajuci ga promijeniti'...
procitaj ti post koji sam citirao... pa onda moj post koji je citiran u tom postuanoush wrote:kako bolan nisi... pročitaj svoj prethodni post, riječ "mama" stoji napisana....radiostar wrote:anoush wrote:
ja to nigdje nisam nazvao 'mamom'... ali definitivno vam je dusa mijenjati
negdje, poodavno, procitah, kaze: 'svaka zena potrosi dobar dio svog zivota trazeci svog savrsenog muskarca, i kad ga konacno pronadje, potrosi ostatak svog zivota pokusavajuci ga promijeniti'...
evo pročitala OPET i svejedno ostajem pri načinu na koji sam shvatila...radiostar wrote:i reci mi onda jesam li ja te pokusaje mijenjanja partnera tako nazvao, ili da li sam se referisao na neki spol
Marilyn wrote:da... bezrazložna ljubomoraBila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa,
anoush wrote:evo pročitala OPET i svejedno ostajem pri načinu na koji sam shvatila...radiostar wrote:i reci mi onda jesam li ja te pokusaje mijenjanja partnera tako nazvao, ili da li sam se referisao na neki spol
stay cool
ma oho ti se za ovo!!!radiostar wrote:naravno da ostajes, cudilo bi me da ne ostajes
anoush wrote:ma oho ti se za ovo!!!radiostar wrote:naravno da ostajes, cudilo bi me da ne ostajes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()