Pitaj za onog pit bulla sa Ciglana, udomi ga, nahrani ga i neka ti zauzvrat sredi tog tornjaka.mali Ninja wrote:ovaj grad se pretvorio u šumu izgleda, ove škevrije će da nas pojedu, ljudi imam ozbiljan problem, neka neko ozbiljno odgovori kome da se obratim povodom uklanjanja ovog tornjaka ispred moje zgrade, grudve su mu smješne, marisana ne pomaže, samo žešće nasrće oće da kolje ker...
Psi lutalice
- madner
#226 Re: Psi lutalice
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#227 Re: Psi lutalice
ellec wrote: U pravu si, moram se malo ugledat na tebe i poradit na svom zivotinjskom imidzu koji sam ocigledno zapustio.![]()
Ti bolan imas problema koje ja ne mogu rijesiti jer nisam doktor.
-
gilbert
#228 Re: Psi lutalice
Banksy meni ova izjava vuce na komentarisanje rada moderacijeBanksy wrote:Post prijavljen.Warhead wrote:Laž.Banksy wrote:Naravno, ali u Hrvatskoj svako selo ima azil, kastracije se rade redovno, kao i udomljavanja.
Ko trpa novac od azila u privatne džepove?Nije problem uvesti zakone, problem je što se ne prave azili, što se novac namijenjen u te svrhe trpa u privatne džepove, što svi očekuju da će neko drugi riješiti taj problem, što kod nas nije dovoljno razvijena svijest o zaštiti ugroženih i ljudi i životinja, itd ...
Samo lupaš i lažeš.
Valjda za sve vrijede ista pravila.
I za manje se išlo u banoviće.
Last edited by gilbert on 26/02/2012 21:47, edited 1 time in total.
- Banksy
#230 Re: Psi lutalice
NIKAD ne komentarišem moderaciju.gilbert wrote:Banksy meni ova izjava vuce na komentarisanje rada moderacijeBanksy wrote:Post prijavljen.Warhead wrote:
Laž.
Ko trpa novac od azila u privatne džepove?
Samo lupaš i lažeš.
Valjda za sve vrijede ista pravila.
I za manje se išlo u banoviće.