Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hananah wrote:I ti nasla Izabela temu otvoriti, pa vukovima pravo na cerecenje, bjezi dijete dok jos mozes jer kad to zoom, pape i sekiracija ufate ne fustaju. Sretna si da jos vukova nema na forumu u ovo doba
Nemoj me odmah napadati!
Bilo je to na moru prosle godine.
Ludo smo se provodili. Jedu vece kad me dopratio do moje sobe rekao je:
A da popijemo jos po jedno pice za laku noc?
Pristala sam i pustila ga u svoju sobu.
Kad je usao u sobu, zapravo vise i nisam imala izbora.
Poslije pica se bacio na mene, ne dajuci mi sanse da se oduprem.
Cijelo vrijeme je govorio neke slatke rijeci koje su mi godile, kao i vino koje smo popili prije toga. Jednostavno sam se prepustila.
Bilo je lijepo!!!
auuu izabela!!!!!
čoek se bačio na te, silovao te.. blago rečeno i tebi bilo lijepo
što bi reko' zoom: mazohista!
Za razliku od mene
Tesko mi je reci ali ja sam svog čoeka silovala
Izabela wrote:Ma jesam ba. S kontala sam.
U stvari sam i htjela to....
Bilo je vrijeme
Izabelice, ..... ma neka si ti to obavila.
Sada samo pamet u glavu. Razmisljaj o sebi i partneru, (mislim .... o preventivnoj zastiti) i ........ uzivaj. Ne sekiraj se, nije od sapuna .... nece se potrositi.
tokom dugogodisnjeg posmatranja, slusanja i kontempliranja sam dosao do interesantnog zakljucka da su tokom faze barenja, drzanja za ruke, poljubaca itd. muskarci agresivniji (valjda zato sto se u "neemancipovanim" sredinama tako ocekuje), dok je kod samog prvog seksualnog cina upravo obrnuto, dakle tu zene preuzmu vodecu ulogu (valjda jer badze vise napune gace )...izuzeci potvrdjuju pravilo...
sta mislite?
izgledalo je strasnoooooooooooooooooooo
ali opet nekako se prezivilo moram priznati da mi se nije svidjelo i nebi ga opet ponovio.
A za one koga zanima "platila" je cura iz barselone ili sam ja platio neznam nija.