Prvi seks. Zavrseno.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anchor85

#251 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by anchor85 »

SasaBa wrote:Hvala svima na cestitkama :D

Usput kad vec imam forum, da vas pitam, upao sam u dilemu da li da ostanem sa ovom jer zove me u srijedu kod nje pravi vecer, sredila neku vezu da moze upasti na faks..
Ili da se prebacim na sledecu o kojoj sam pricao nekad prije na forumu, ovoj je 10-tog rodjus, zove me kod sebe da pravimo tortu ali 9-tog, ali sa ovom sam pricao isto o seksu i rekla je da bi to sa mnom uradila jer mi vjeruje a i hvata me za qu kad se muvamo haha :run:
E sad, koliko bi bilo srcecepajuce da ja obije imam a da sutim? Nisam tip da voli zezati cure kretenski jeste, ali nmg ja ni jednu ispaliti ova 19g ova 17(nevina) tips??
Tebi se bas svidjelo da razdjevicavas? :-)
Hajd sad bar znas sta i kako.

Meni je to sjedenje na dvije stolice bas kretenski, ali svako ima svoje.
pukepuke

#252 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by pukepuke »

ČESTITAM :D
Nego znaš kako kažu, kako si započeo novu godinu, takva će ti cijela godina biti :D :D :D
Sretna nova svima :D
sunceKOtepsija

#253 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by sunceKOtepsija »

pukepuke wrote:ČESTITAM :D
Nego znaš kako kažu, kako si započeo novu godinu, takva će ti cijela godina biti :D :D :D
evo vec drugi dan mu se javlja nova djevica :D :lol:
pukepuke

#254 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by pukepuke »

sunceKOtepsija wrote:
pukepuke wrote:ČESTITAM :D
evo vec drugi dan mu se javlja nova djevica :D :lol:
Znaju stari ljudi :lol:
ho oponopono

#255 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by ho oponopono »

...i ovaj će ući u anale forumskih jebača...to se jebote pičke tek dočepalo... :pisnula: i :pisnuo:
Samprotivsviju

#256 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by Samprotivsviju »

Od junfera to jebaca u par sati :lol: :lol: :lol:
MaroonBrigade

#257 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by MaroonBrigade »

Samprotivsviju wrote:Od junfera to jebaca u par sati :lol: :lol: :lol:
Kakva metamorfoza jbt :lol:
melac

#258 Re: Prvi seks.

Post by melac »

zavezata-vreca wrote:Pusti amatere ... Pravo je mazni za koku da ti po sake masti ostane. ... Uturi joj ga u guzizcu .... Ne bude li ti dala lizi joj picu a desankom drkaj. Dobar osjecaj i uzivanje zagarantovani.
Zastavnik Dzemo vaskrsje :P
sunceKOtepsija

#259 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by sunceKOtepsija »

nemam namjeru da te prepadam-samo prenosim... s druge strane ima ljudi koji su dzivjeli poznu starost a nisu djevci (mozda ne bas 120)... :run:
https://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/ ... /161209058
Swami Sivananda je monah koji tvrdi kako je najstariji čovjek na svijetu. U njegovom pasošu navedena je 1896. godina kao godina rođenja.

Swami tvrdi kako ima 120 godina, a kao glavni razlog njegove dugovječnosti navodi apstinenciju od seksa. Ovaj monah je i najstariji djevac na svijetu.
kockica_kockica

#260 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by kockica_kockica »

Ovaj bivsi djevac se nahmecio na sex k'o muha na smrdljiv sir... :hm:
muha_sa

#261 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by muha_sa »

kockica_kockica wrote:Ovaj bivsi djevac se nahmecio na sex k'o muha na smrdljiv sir... :hm:

:lol: :lol: :lol:
kockica_kockica

#262 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by kockica_kockica »

muha_sa wrote:
kockica_kockica wrote:Ovaj bivsi djevac se nahmecio na sex k'o muha na smrdljiv sir... :hm:

:lol: :lol: :lol:

:kiss:
SasaBa

#263 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by SasaBa »

sunceKOtepsija wrote:nemam namjeru da te prepadam-samo prenosim... s druge strane ima ljudi koji su dzivjeli poznu starost a nisu djevci (mozda ne bas 120)... :run:
https://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/ ... /161209058
Swami Sivananda je monah koji tvrdi kako je najstariji čovjek na svijetu. U njegovom pasošu navedena je 1896. godina kao godina rođenja.

Swami tvrdi kako ima 120 godina, a kao glavni razlog njegove dugovječnosti navodi apstinenciju od seksa. Ovaj monah je i najstariji djevac na svijetu.
Druze radije bi umro sa 60g, kad vec izgubim sposobnost da radim vecinu stvari, nego da zivim 120g ko kornjaca
Rockefeller

#264 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by Rockefeller »

Ne možeš tako nešto izjaviti, probijač :skoljka:
SSemir

#265 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by SSemir »

boze dragi, sta sad da pratim na ovom forumu.
Connaisseur Karlin

#266 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by Connaisseur Karlin »

SSemir wrote:boze dragi, sta sad da pratim na ovom forumu.
ti si vrlo sebican,nisi nijednom pohvalio djevojku sa kojom si bio prvi put :)

evo,ovdje svi tebi cestitaju, kao da druga strana nije ucestvovala u skidanju nevinosti :D
SSemir

#267 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by SSemir »

Connaisseur Karlin wrote:

evo,ovdje svi tebi cestitaju, kao da druga strana nije ucestvovala u skidanju nevinosti :D
pogresna osoba. nije da se hvalim, ali ja ove godine ni blizu sexu nisam bio :lol:
Connaisseur Karlin

#268 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by Connaisseur Karlin »

SSemir wrote:
Connaisseur Karlin wrote:

pogresna osoba. nije da se hvalim, ali ja ove godine ni blizu sexu nisam bio :lol:
oh,moja greska :shock: :kiss:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#269 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by pici »

eeeeeeee kad sam se ja navuko na picoskoku... i danle danas tri puta po jednu...
Tomahawk11
Globalni moderator

#270 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by Tomahawk11 »

SSemir wrote: pogresna osoba. nije da se hvalim, ali ja ove godine ni blizu sexu nisam bio :lol:
Gdje gori, tek je 06. januar.
SasaBa

#271 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by SasaBa »

MickeyPierce wrote:buraz .. prijateljski savjet, okreni se starijim zenama ... 45-50 godina ... da vidis sta su prave pičke. ... što masnija i što deblja :izet:
Do 30. nista preko
Spear

#272 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by Spear »

Iako je problematika riješena (evo i ja se pridruzujem cestitkama Sashi :-D ) zelio bi nesto prokomentarisati na ovaj opste prihvaćeni savjet "baci ga prvo" koji se prihvaća kao opstepoznata dokazana činjenica. Bice sigurno nekih tinejdžera koji će nekad čitati temu pa može biti od koristi.

I ja sam prihvatio taj savjet pa sam odradio tu "pripremu" prije nego što sam se našao sa curom i trebao imati prvi seks. Rezultat toga je da mi se nije mogao dignuti :-D

Ja sam osjećao dosta pritiska, meni je bila prva cura, nismo bili nešto dugo zajedno, nikad nisam bio go pred curom, a ona je vec imala nekoliko partnera, a nisam joj ni rekao da sam nevin. Pa onda milion glupih misli. Hocu li je moci zadovoljiti, hocu ispasti levat, sta ce misliti o mom spolnom organu :D Ni u jednom trenutku mi nije prošlo kroz glavu da mi se neće moći dignuti, nego sam se bojao toga da ću svršiti za par sekundi ali kombinacija treme i gorenavedenih faktora je dovela do toga. šok za jednog tinejdžera ali na srecu brzo riješen.

Ko je inace sklon tremi i pati od od neke vrste performance anxiety ja savjetujem da neprimjenjuje ovu metodu. Znate ako ste takvi, prepoznati cete se. Ko je više neki "balkanski kabadahija" i samo razmislja kako ce ga "metnuti" te ga ne zanima sta ce druga strana misliti nek iskoristi metodu "baci ga".

Kad sam nekad poslije trebao prvi put spavati sa drugom curom, iako sam sad imao iskustva, bojao sam se opet da me nece sjebati taj performance anxiety. Odlucio sam bio promjeniti taktiku, nisam se bavio metodama samozadovoljavanja nekoliko dana prije :-D Sto je imao odlican efekat, bio sam previse napaljen da razmišljam o bilo čemu i sve je prošlo bez ikakvih problema.

U svakom slucaju ja mislim da je jednom muskarcu lakse reci i podnijeti "izvini sto sam odmah svrsio, previse si me napalila" nego "izvini što mi se nije digao, ne znam šta mi je, ovo se inače ne događa... :cry: "
Anestezija

#273 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by Anestezija »

Cuj zavrseno nisi spid zavrsav'o :-D
Samprotivsviju

#274 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by Samprotivsviju »

Ako si djevac i ne moze ti se dici na prvom sexu, odsjeci ga :-)
edo_79

#275 Re: Prvi seks. Zavrseno.

Post by edo_79 »

Ja se svog prvog sexa sjećam samo po tome da su mi počele noge drhtat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply