Iako je problematika riješena (evo i ja se pridruzujem cestitkama Sashi

) zelio bi nesto prokomentarisati na ovaj opste prihvaćeni savjet "baci ga prvo" koji se prihvaća kao opstepoznata dokazana činjenica. Bice sigurno nekih tinejdžera koji će nekad čitati temu pa može biti od koristi.
I ja sam prihvatio taj savjet pa sam odradio tu "pripremu" prije nego što sam se našao sa curom i trebao imati prvi seks. Rezultat toga je da mi se nije mogao dignuti
Ja sam osjećao dosta pritiska, meni je bila prva cura, nismo bili nešto dugo zajedno, nikad nisam bio go pred curom, a ona je vec imala nekoliko partnera, a nisam joj ni rekao da sam nevin. Pa onda milion glupih misli. Hocu li je moci zadovoljiti, hocu ispasti levat, sta ce misliti o mom spolnom organu

Ni u jednom trenutku mi nije prošlo kroz glavu da mi se neće moći dignuti, nego sam se bojao toga da ću svršiti za par sekundi ali kombinacija treme i gorenavedenih faktora je dovela do toga. šok za jednog tinejdžera ali na srecu brzo riješen.
Ko je inace sklon tremi i pati od od neke vrste performance anxiety ja savjetujem da neprimjenjuje ovu metodu. Znate ako ste takvi, prepoznati cete se. Ko je više neki "balkanski kabadahija" i samo razmislja kako ce ga "metnuti" te ga ne zanima sta ce druga strana misliti nek iskoristi metodu "baci ga".
Kad sam nekad poslije trebao prvi put spavati sa drugom curom, iako sam sad imao iskustva, bojao sam se opet da me nece sjebati taj performance anxiety. Odlucio sam bio promjeniti taktiku, nisam se bavio metodama samozadovoljavanja nekoliko dana prije

Sto je imao odlican efekat, bio sam previse napaljen da razmišljam o bilo čemu i sve je prošlo bez ikakvih problema.
U svakom slucaju ja mislim da je jednom muskarcu lakse reci i podnijeti "izvini sto sam odmah svrsio, previse si me napalila" nego "izvini što mi se nije digao, ne znam šta mi je, ovo se inače ne događa...

"