Prvi seks. Zavrseno.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- HAVANA
#176 Re: Prvi seks.
Ma jebo njega.Da se meni djece kutarisat. 
-
sha_ba
#177 Re: Prvi seks.
Ja sve kontam on umociokad nista 
- insomnia78
#178 Re: RE: Re: Prvi seks.
Evo i ova moja se povampirila. Jos ne spavaHAVANA wrote:Ma jebo njega.Da se meni djece kutarisat.
Haha
Neda se usranom do potoka
-
missko
#179 Re: Prvi seks.
Prije cu ja svastiku opalit, nesto mi se uzguzala pred nosom nego ovog hairliju docekat da javi
Gesendet von meinem SM-G935F
Gesendet von meinem SM-G935F
-
radostan dan
#181 Re: Prvi seks.
Jel ga metnuo mali? Ajd lezite vi, ja cu dezurat do 6, pa cemo se zamjenit...
- dječak sa šibicama
#183 Re: Prvi seks.
Jebiga nismo ga posavjetovali, dali mu neke smjernice, poslali smo gustera na bunker. Nece na dobro.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#184 Re: Prvi seks.
Kutarisa li 
-
radostan dan
#185 Re: Prvi seks.
Vidi se da nema iskustva...ne umije da guzi i tipka istovremeno.
- insomnia78
#186 Re: Prvi seks.
Budala. Tako bi mog'o svunoć jebavati
- muha_sa
#187 Re: Prvi seks.
pih
džaba ustadoh 
-
SasaBa
#188 Re: Prvi seks.
Srecna Nova Godina jebaci sa iskustvom
-Evo cisto da ispostujem da ne bude trolluje nas. Ne kontam ove sto se javljaju u 2-3h sinoc, steta ne umijem tipkati i jebati kao sto rece jedan
Necu vam nista u detalje, mogu samo reci neke smjernice koje bi mogle pomoci nekim buducim citaocima.
-Moram priznati da je bilo bar meni savrseno, i mislim da mi forum i nije trebao jer prije svega kako sam ja zamisljao da ce to biti, naravno nije bilo tako, jer nikad ne ide kako planiras. Znaci pokupio sam neke trikove sa filmova, a i NG je bila tako da smo planirali piti. Pili smo vino, prije toga vecarali, i upalio sam nam film 50 nijansi sive, jer je rekla da zeli to da gleda... Ono bio sam totalno opusten, i bas me iznenadilo to koliko se malo vremena znamo a tako smo opusteni bili, totalna sprdnja bila... oko 10h sam pokusao da je poljubim, i tu je sve krenulo, necu u detalje zalaziti, nisam dobar pisac a i nisam dosao ovdje da vam pisem svoje iskustvo seksualno
-Uglavnom, bacio sam ga kod kuce, i kad mi ga je pusila, seks je trajao 4min u prosjeku, i ako sam mogao jos kasnije ali mislim da niej htjela.. proveli smo dosta vremena u tim nekim igricama, ljudi moji izdrizla mi je vrat i cijelo tijelo, ne smijem materi pred oci hahaha.. da htjela je da joj lizem, i da mi pusi i to je sama rekla, tako da je ukupno sve trajao do ponoci i tu smo negdje i zaspali.
Poslusao sam jednu frendicu sa foruma, rekla je da je zagrilim, i vidim da joj je znacilo to mnogo, i rekla mi je da joj je bilo fino, i da zeli da ponovimo.
-Tips
Znaci bacite ga 2x slobodno, nemoj da lazete kao ja da ste se seksali prije, i ako ce zene prije letiti ako znaju da imate iskustva, ali ipak ako imate curu od povjerenja recite iskreno, koristite kondome, lubrikant nije trebao meni licno jer sam joj lizao... Ono sto mene raduje je sto je ona svaki dan sama u stanu, i preselila se tu 20 km od mene tako da ja mogu ici svaki jebeni dan kod nje.. ono sto mene raduje a i nju je to sto zelimo oboje da isprobamo one nase igrice o kojima smo pricali.. Eto raspisah se previse i ja..
P.S:Krivarila je bas, bas malo.. Zivjeli
-Evo cisto da ispostujem da ne bude trolluje nas. Ne kontam ove sto se javljaju u 2-3h sinoc, steta ne umijem tipkati i jebati kao sto rece jedan
Necu vam nista u detalje, mogu samo reci neke smjernice koje bi mogle pomoci nekim buducim citaocima.
-Moram priznati da je bilo bar meni savrseno, i mislim da mi forum i nije trebao jer prije svega kako sam ja zamisljao da ce to biti, naravno nije bilo tako, jer nikad ne ide kako planiras. Znaci pokupio sam neke trikove sa filmova, a i NG je bila tako da smo planirali piti. Pili smo vino, prije toga vecarali, i upalio sam nam film 50 nijansi sive, jer je rekla da zeli to da gleda... Ono bio sam totalno opusten, i bas me iznenadilo to koliko se malo vremena znamo a tako smo opusteni bili, totalna sprdnja bila... oko 10h sam pokusao da je poljubim, i tu je sve krenulo, necu u detalje zalaziti, nisam dobar pisac a i nisam dosao ovdje da vam pisem svoje iskustvo seksualno
-Uglavnom, bacio sam ga kod kuce, i kad mi ga je pusila, seks je trajao 4min u prosjeku, i ako sam mogao jos kasnije ali mislim da niej htjela.. proveli smo dosta vremena u tim nekim igricama, ljudi moji izdrizla mi je vrat i cijelo tijelo, ne smijem materi pred oci hahaha.. da htjela je da joj lizem, i da mi pusi i to je sama rekla, tako da je ukupno sve trajao do ponoci i tu smo negdje i zaspali.
Poslusao sam jednu frendicu sa foruma, rekla je da je zagrilim, i vidim da joj je znacilo to mnogo, i rekla mi je da joj je bilo fino, i da zeli da ponovimo.
-Tips
Znaci bacite ga 2x slobodno, nemoj da lazete kao ja da ste se seksali prije, i ako ce zene prije letiti ako znaju da imate iskustva, ali ipak ako imate curu od povjerenja recite iskreno, koristite kondome, lubrikant nije trebao meni licno jer sam joj lizao... Ono sto mene raduje je sto je ona svaki dan sama u stanu, i preselila se tu 20 km od mene tako da ja mogu ici svaki jebeni dan kod nje.. ono sto mene raduje a i nju je to sto zelimo oboje da isprobamo one nase igrice o kojima smo pricali.. Eto raspisah se previse i ja..
P.S:Krivarila je bas, bas malo.. Zivjeli
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#189 Re: Prvi seks.
Cuj sad nije mu trebo forum
Nikad ti ne bi
da ne bi foruma
I nece u detalje, a sve opisa
Ali aferim, momcino
Nek si ti skinuo mrak, sad ce sve biti lakse
Nikad ti ne bi
I nece u detalje, a sve opisa
Ali aferim, momcino
-
sha_ba
#190 Re: Prvi seks.
A ti leti u kafanuTomahawk11 wrote:Cuj sad nije mu trebo forum![]()
Nikad ti ne bida ne bi foruma
![]()
I nece u detalje, a sve opisa![]()
Ali aferim, momcino![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#191 Re: Prvi seks.
Sta ima u kafani?sha_ba wrote: A ti leti u kafanu![]()
Vidi lijepog vremena vani
-
sha_ba
#192 Re: Prvi seks.
Kako je to pitanje ??? Leti u kafanu i ni je'neTomahawk11 wrote:Sta ima u kafani?sha_ba wrote: A ti leti u kafanu![]()
![]()
![]()
Vidi lijepog vremena vani
- insomnia78
#195 Re: Prvi seks.
Ako gi nisi obriso od storu ko da nisi ni jebavo
- HAVANA
#196 Re: Prvi seks.
Jebi ti to.Ovaj jedini jeba ovde.Ja zaspo u 2h,ni djeca jos nisu bila otisla.Oj tugo jesenja.
Sad si najebo,ako joj se svidilo,iskoristavat ce stalno tvoju mladost i potenciju.
-
SasaBa
#198 Re: Prvi seks.
Mislim da mi nece smetatiHAVANA wrote:Jebi ti to.Ovaj jedini jeba ovde.Ja zaspo u 2h,ni djeca jos nisu bila otisla.Oj tugo jesenja.Sad si najebo,ako joj se svidilo,iskoristavat ce stalno tvoju mladost i potenciju.
-
Samprotivsviju
#199 Re: Prvi seks. Zavrseno.
Cuj 50 nijansi sive
Ja imam osjecaj da nakon 2 3 sexa ce te vezati lisicama, tjerati da joj lizes stopala i bicevati...
Ja imam osjecaj da nakon 2 3 sexa ce te vezati lisicama, tjerati da joj lizes stopala i bicevati...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#200 Re: Prvi seks. Zavrseno.
Mozda on nema nista protiv
Nasli se i sta sad.
Bitno je da ljubav cvjeta

Nasli se i sta sad.
Bitno je da ljubav cvjeta