Prvi musliman izabran u USA kongres

Post Reply
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

outch! zaboli me prst vrteci ovaj kolutic na misu za scroll-down, holly shit, sta je ovo? post ili magistarski?

Sherlock - uranio, jes' se naspavo? :D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

aha, magistarski na temu tetka sefike iz palm springsa (valjda se nase drage americke kolege osjecaju onako bas superiorno u odnosu na nju), sa malo naucnih i objektivnih karikiranja, nijaza, limesa i saka u glavu :) united states of the balkans shall live forever! :D

jos da nam gosn pravnik naleti i to lijepo stavi u pravni kontekst. :D
Bosnian_spring

Post by Bosnian_spring »

blenta wrote:
Bosnian_spring wrote: Oops....nisam znao da idemo po "americkom" vremenu, ja mislio sa tobom mogu diskutovati po bosanski onako sa istihanom po naskem sistemu vrijednosti :)
djes' ba, d(m)osad :D
je li to se i dalje trudish oponashati boshnju? :-)

i opet pravish iste sitne, a kljuchne i razotkrivajuche greshke? :lol:

shta ono bi "istihan", podsjeti me, ne bilo ti naredjeno. a ja chu tebi zauzvrat rechi shta je istilah ;)
Podsjeti me, ne bilo ti naredjeno, jel' ti ono bijese jezicka policija ili su te unaprijedili u ministarstvo za gubljenje vremena i hvatanje rose u ponoc? :lol: Ma znas....evo sad necu moci spavati nocima kako si me uhvatio..... :zzzz:

Mozes misliti koliko si ti vazan i tvoje shvatanje ko je Bosnjo ili ne :-) , evo jedva cekam od tebe da im das potvrdu. :-)

Sto ti je dosadno a ti ne citaj. Vidim da si pazljivo procitao sta sam napisao, mora da ti se nesto svidjelo i da si nesto naucio. A evo i ja naucih da sam nesto pogresno otipkao.

Samo se nastavi igrati dok ti ne dosadi....Hoce to ko ima "kompijuter".
Last edited by Bosnian_spring on 11/12/2006 16:38, edited 1 time in total.
Bosnian_spring

Post by Bosnian_spring »

SherlockHolmes wrote:aha, magistarski na temu tetka sefike iz palm springsa (valjda se nase drage americke kolege osjecaju onako bas superiorno u odnosu na nju), sa malo naucnih i objektivnih karikiranja, nijaza, limesa i saka u glavu :) united states of the balkans shall live forever! :D

jos da nam gosn pravnik naleti i to lijepo stavi u pravni kontekst. :D
Cuj, Sherlock....evo ja ne znam sta cu od zivota pa hocu da impresioniram i tebe i druge cijenjene kolege jer to se jako puno pika u zivotu i to bas ovdje na forumu....mozda ces mi dati doktorat. :lol:

Pa jeste imas pravo objektivnosti i logika su karikiranja i gluposti, ukljucivanje mozga je trosenje vremena, predrasude su najbolja stvar od izuma vatre, a najvaznije je da mi to po carsijski odokativno onako izmahalamo i dokazemo snagu pameti....gdje nam je kraj......."Da li se ba' cujemo profesoree..." :)

Evo klanjam se snazi tog neoborivog argumenta i zvacnicno te proglasavam pobjednikom u super-teskoj kategoriji piskaranja.

Usput....ko rece da sam ja tamo gdje ti mislis da ja jesam.....Nek' ti je sve bude po taman i samo furaj naprijed i puno srece u united drzave of balkans!
Last edited by Bosnian_spring on 11/12/2006 16:46, edited 3 times in total.
rashomon

Post by rashomon »

More things change....
-----------------------------------------------------------------------------------------
Flirting With Fascism on CNN Headline News
Host Glenn Beck threatens Muslims with concentration camps

The New York Times (12/4/06), profiling new CNN Headline News host Glenn Beck, called him "brash" and "opinionated," with an "unfiltered approach." The conservative talk-radio host-turned-cable news announcer, the paper reported, "take[s] credit for saying what others are feeling but are afraid to say."

The Times mentioned one of the things Beck has said recently, to newly elected U.S. Rep. Keith Ellison (D-Minn.), a Muslim: "Sir, prove to me that you are not working with our enemies." But as press critic Eric Alterman pointed out (Altercation, 12/4/06), as offensive as that question is, it doesn't begin to suggest the poisonousness of Beck's rhetoric about Muslims.

On his August 10 radio show, distributed by Clear Channel's Premiere Radio Networks, Beck told listeners, "The world is on the brink of World War III," then issued this warning:

All you Muslims who have sat on your frickin' hands the whole time and have not been marching in the streets and have not been saying, 'Hey, you know what? There are good Muslims and bad Muslims. We need to be the first ones in the recruitment office lining up to shoot the bad Muslims in the head.' I'm telling you, with God as my witness... human beings are not strong enough, unfortunately, to restrain themselves from putting up razor wire and putting you on one side of it. When things—when people become hungry, when people see that their way of life is on the edge of being over, they will put razor wire up and just based on the way you look or just based on your religion, they will round you up. Is that wrong? Oh my gosh, it is Nazi, World War II wrong, but society has proved it time and time again: It will happen.

On September 5, Beck took the same message to his CNN Headline News audience, declaring, "In 10 years, Muslims and Arabs will be looking through a razor wire fence at the West." He explained:

Since 9/11, Americans have gotten so fed up with the "yes, but" Muslims. The "yes, but" Muslims are the ones who show up on talkshows and in the media and say, "Yes, terrorism is bad, but"—and then they go through a list of reasons on why we should try and sympathize with people who fly planes into buildings.... If, God forbid, there's another attack, we won't have anymore patience for the "yes, buts." The Muslim community better find a spokesman who isn't a "yes, but" Muslim. They shouldn't even understand the word "but," because if they don't, when things heat up, the profiling will only get worse, and the razor wire will be coming.

Beck went on to say:

u want the profiling to stop? Then, here's an idea. Stop murdering innocent people. Stop excusing the people who do. You do that for a while, and I guarantee you won't have any more problems at the airports. Stop blowing stuff up and the world just might be your oyster. Otherwise, it's going to be like that movie, The Siege. You remember that movie? The Muslims will see the West through razor wire if things don't change.

He concluded:

Look, I'm not saying all Arabs and Muslims are anti-American. Far from it. We should get to know these people and embrace the good Muslims, and eliminate the bad ones. Here's what I don't know. I don't know if the Muslim community will ever step to the plate like the Japanese-American community did during World War II. You know, it was absolutely disgraceful how we rounded innocent people up then and, sadly, history has a way of repeating itself no matter how grotesque that history might be. The Muslim community can prevent this if they act now.

When Beck is talking about "razor wire," he's talking about concentration camps—in the original sense of the word, places where masses of people are imprisoned "just based on the way you look or just based on your religion." Despite his (perfectly accurate) observation that such camps are "Nazi, World War II wrong," comparable to the "absolutely disgraceful" wartime internment of Japanese-Americans, Beck is clearly using the threat of such camps to coerce Muslims into behavior he approves of, like volunteering "to shoot the bad Muslims in the head."

Since the overwhelming majority of U.S. Muslims are neither "murdering innocent people" nor "excusing the people who do," there's really nothing that they can do to avert Beck's threat that "the razor wire will be coming." And Beck is explicit that there's nothing non-Muslims can do to avoid locking Muslims up en masse.

The New York Times, in its profile about Beck, refers to his criticism of the animated film Happy Feet, but fails to mention that he uses his Headline News slot to issue threats that he himself compares to Nazi behavior. For the Times, CNN's decision to give Beck a TV show is a "success," because he "has increased the ratings in his 7 p.m. time period 60 percent among all viewers, and 84 percent among viewers aged 25 to 54."

The Times article quoted CNN executive Kenneth Jautz as saying that the network did not take Beck's politics into account when it hired him. "We did not set out to have anyone from any particular view fronting these shows," he said. In fact, CNN hired Beck knowing that the host's repertoire included hateful attacks--the Hurricane Katrina refugees seen on TV and the father of a terrorism victim were both "scumbags" (Mediamatters.org, 5/17/04, 9/9/05)--as well as a disturbing preoccupation with violence: Beck has told his listeners that he was praying for a gruesome death for Democratic presidential candidate Dennis Kucinich (3/16/03), and that he was fantasizing about strangling filmmaker Michael Moore to death (5/17/05). As FAIR predicted (FAIR Action Alert, 1/18/06), Beck has not changed his repellent tune simply because he's been hired by a major media outlet.

Contrary to Beck's suggestion, there are things that the people of the U.S. can do to avoid repeating the "grotesque" history of Japanese-American internment. One of these things is to take people seriously when they start threatening people with concentration camps—rather than looking the other way because of their ratings "success."

ACTION: Please contact CNN/U.S. president Jonathan Klein and urge him to condemn Glenn Beck's chilling threats against Muslims.

CNN/U.S. President
Jonathan Klein
Phone: 404-827-1500
Web: http://www.cnn.com/feedback/forms/form1.html?39

http://www.fair.org/index.php?page=3014
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Spring...svaka cast na strpljenju i odvojenom vremenu. ;)

Nazalost, ljudima koji nece da shvate o cemu se ovdje prica je besmisleno govoriti jer im nivo znanja dobacuje maksimalno do provokacije bez smisla i znacanja.

Al' dobro.

Spring je jos jednom jasno naglasio da se ovdje ne radi o licnim preferencama oko izbora "najboljeg" mjesta za zivot. Neko vise voli da svako jutro popije kafu na Carsiji, neko voli da u sumrak seta po ulicama Pariza i ode na rucak na Montmartre, neko opet misli da mu je najbolje uzimat lovu u Kuvajtu i smijesiti se Seicima, a neko voli festati po klubovima po Seattleu ili uziva u vibrantnom Villageu. Neki opet vole sve to pa se trude da sve to nekako pomire.

Ali to nije bila sustina ove teme. Medjutim, unaprijed formirani stavovi i opce neznanje cinjenica kojima se barata nisu mogli izroditi nista bolje.

Ja ne zelim da raspravljam o tome gdje ljudi licno vise vole da zive, to je svacije pravo izbora i niko nema pravo o tome suditi. Na kraju to je pitanje lifestyle-a i dozivljaja istog.

Kako je to Bosnian_Spring onako fino, matematicki i statisticki objasnio ja nemam potrebe da ponavljam isto. Pozvacu se na njegov post.

Pokusaji nekoliko ljudi ovdje da argumentovano i analiticki objasne zasto stav da su amerikanci debeli, glupi ili da su neobrazovani te kako je ovo zemlja u kojoj je sve ko biva plasticno i lazno i u kojoj se sve zasniva na pohlepi, rasizmu i diskriminaciji JESTE nista drugo do PREDRASUDA zasnovana na "pricama tetke sefike iz palm springsa" odnosno razlicitih povrsnih medijskih ocjena a nikako OZBILJNIH socioloskih ili ekonomskih istrazivanja.

U istom svjetlu, osim nekih novinskih clanaka ili pojedinih iskaza tipa "tek 2005. indijancima dozvoljen ulazak u Boston", koji su vrlo jasno i precizno objasnjeni, nije ponudjen nijedan validan argument zasnovan na analizi razlicitih drustvenih faktora.

Na sve ponudjene argumente odgovara se klasicnim mahalskim i kafanskim argumentom ad hominem "hamo vidi mu glave" sto je odraz ocaja i nemogucnosti da se na date argumente odgovori icim smislenim. Ali to je odraz vase kulture i znanja i to nije moj problem.

Na vasu zalost, takvim pristupom, koji se bazira na unaprijed formiranim stavovima mogucnost dolaska do "istine" je unaprijed osudjena na propast. Isto je pokazano na primjeru jednacine. Ne htijenje "free your mind" da se makar razmisli o nekom drugacijem misljenju, koje ne mora biti tacno, ali koje moze otvoriti put za dalje saznavanje, vas na vasu nesrecu cini hendikepiranim.

Najteze se suociti sa vlastitim mrakom, sa vlastitim neznanjem nego je lakse nalaziti utociste u pojednostavljenim formulama i antagonizmima "oni glupi, mi pametni", "mi iskreni, oni lazni", "vasi i nasi", itd itd... Posmatrati svijet oko sebe na takav nacin, u takvim crno-bijelim slikama znaci nemati osjecaj za komplikovane drustvene procese, koji se zasnivaju na mnogo vise od prostih cinjenica.

Razliciti oblici emocija, od frustracije, ljutnje pa do straha, kombinovani sa neznanjem uzrokuju fatalnu kombinaciju "opcih predstavki" o svijetu u kojem je sve jednostavno i u kojem su "bosanci maheri za zajebat sistem", "amerikanci su glupi i debeli", "arapi su teroristi", "crnogorci su lijeni" i slicno a sve opet bez ikakve logicne osnove.

Na ponudjenu kratku analizu procesa i zbivanja, nije bilo odgovora nego se nedostatak istoga pokusava prikriti jeftinim fazonima iste "tetke sefike" koja vas je eto i dobro naucila.

Da pojednostavim, vas "humor" je odraz vlastitog ocaja do kojeg se dodje kada se pogleda u ogledalo i shvati da je sve ono o cemu pricamo zapravo istina.

Ja razumijem licne frustracije pojedinih osoba na ovom forumu (ustvari klonova koji nicu na forumu k'o gljive) zbog licnih i profesionalnih neostvarenih ambicija zbog kojih je eto neko drugi kriv. Vidim i kako je tesko samom sebi priznati da se nije uspjelo, da uprkos svemu nije bilo mjesta za mene.

U takvoj situaciji, najlakse je samome sebi slagati kako je eto amerika losa a europa bolja, kako oni tamo za boga "mrze crnce" i "indijance" i kako im je sistem "zdravstvenog osiguranja u kurcu" te kako su oni ionako "svi debeli, glupi i nemaju pojma ni o cemu". Dok je zapravo istina sasvim drugacija. Mozda amerika i nije najbolje mjesto za zivjeti i s tim bi se mogao donekle sloziti, mozda ima i boljih, ali je istina da vlastitoj povrijedjenoj sujeti i ponosu godi da se eto makar na takav jadan i pateticna nacin "vrati" americi sto me nije htjela. to ne trebas priznavati meni, ali radi svog dusevnog stanja, priznaj sebi - jel ono bi lejla? Ili je nekako drugacije?

I da, ako tako znas i ono sto si studirala, nimalo me ne cudi sto ti nisu nista ponudili. jebi ga, nikome ne treba onaj kome je najveci domet kancelarija 321, sprat 4. u Opcinskoj administraciji gdje sa zaovom Salihine jetrve Fadile i komsinicom Fadiline snahe Sefike moze tracat kako je mali Samir najbolji u kompjuterima, on zna i one igrice nac. Znam da neuspjeh boli, ali se jednom moras nauciti.

Kod nekih drugih, strah od vlastite inferiornosti i kompleksa nize vrijednosti tjera da se boljeg i jaceg nekako gura dole, pa se tako u nedostaku nicega boljeg (a cega se uz malo znanja zaista moze naci) nekim priprostim i simplificiranim floskulama i praznom frazeologijom nastoji eto "kritikovati" ameriku, jer za boga to je sada tako in.

Ostali, nisu ni bitni, priklanjajuci se drugima, bez vlastitog misljenja i stava su sam jedan primjer "lutaka od krvi i mesa bez trunke ideje", pa makar i pogresne.

A eto, ostatak foruma, oni objektivni, neka procijene ko je bio u pravu.

I za kraj - sherlock, dzaba se trudis neces dobit' od nje, :D a nacuo sam i da...ma hajde nema veze. saznaces, kada odes po misljenje.
Svemirski_Jebach

rashomon wrote:More things change....
-----------------------------------------------------------------------------------------
Flirting With Fascism on CNN Headline News
Host Glenn Beck threatens Muslims with concentration camps

The New York Times (12/4/06), profiling new CNN Headline News host Glenn Beck, called him "brash" and "opinionated," with an "unfiltered approach." The conservative talk-radio host-turned-cable news announcer, the paper reported, "take[s] credit for saying what others are feeling but are afraid to say."

The Times mentioned one of the things Beck has said recently, to newly elected U.S. Rep. Keith Ellison (D-Minn.), a Muslim: "Sir, prove to me that you are not working with our enemies." But as press critic Eric Alterman pointed out (Altercation, 12/4/06), as offensive as that question is, it doesn't begin to suggest the poisonousness of Beck's rhetoric about Muslims.

On his August 10 radio show, distributed by Clear Channel's Premiere Radio Networks, Beck told listeners, "The world is on the brink of World War III," then issued this warning:

All you Muslims who have sat on your frickin' hands the whole time and have not been marching in the streets and have not been saying, 'Hey, you know what? There are good Muslims and bad Muslims. We need to be the first ones in the recruitment office lining up to shoot the bad Muslims in the head.' I'm telling you, with God as my witness... human beings are not strong enough, unfortunately, to restrain themselves from putting up razor wire and putting you on one side of it. When things—when people become hungry, when people see that their way of life is on the edge of being over, they will put razor wire up and just based on the way you look or just based on your religion, they will round you up. Is that wrong? Oh my gosh, it is Nazi, World War II wrong, but society has proved it time and time again: It will happen.

On September 5, Beck took the same message to his CNN Headline News audience, declaring, "In 10 years, Muslims and Arabs will be looking through a razor wire fence at the West." He explained:

Since 9/11, Americans have gotten so fed up with the "yes, but" Muslims. The "yes, but" Muslims are the ones who show up on talkshows and in the media and say, "Yes, terrorism is bad, but"—and then they go through a list of reasons on why we should try and sympathize with people who fly planes into buildings.... If, God forbid, there's another attack, we won't have anymore patience for the "yes, buts." The Muslim community better find a spokesman who isn't a "yes, but" Muslim. They shouldn't even understand the word "but," because if they don't, when things heat up, the profiling will only get worse, and the razor wire will be coming.

Beck went on to say:

u want the profiling to stop? Then, here's an idea. Stop murdering innocent people. Stop excusing the people who do. You do that for a while, and I guarantee you won't have any more problems at the airports. Stop blowing stuff up and the world just might be your oyster. Otherwise, it's going to be like that movie, The Siege. You remember that movie? The Muslims will see the West through razor wire if things don't change.

He concluded:

Look, I'm not saying all Arabs and Muslims are anti-American. Far from it. We should get to know these people and embrace the good Muslims, and eliminate the bad ones. Here's what I don't know. I don't know if the Muslim community will ever step to the plate like the Japanese-American community did during World War II. You know, it was absolutely disgraceful how we rounded innocent people up then and, sadly, history has a way of repeating itself no matter how grotesque that history might be. The Muslim community can prevent this if they act now.

When Beck is talking about "razor wire," he's talking about concentration camps—in the original sense of the word, places where masses of people are imprisoned "just based on the way you look or just based on your religion." Despite his (perfectly accurate) observation that such camps are "Nazi, World War II wrong," comparable to the "absolutely disgraceful" wartime internment of Japanese-Americans, Beck is clearly using the threat of such camps to coerce Muslims into behavior he approves of, like volunteering "to shoot the bad Muslims in the head."

Since the overwhelming majority of U.S. Muslims are neither "murdering innocent people" nor "excusing the people who do," there's really nothing that they can do to avert Beck's threat that "the razor wire will be coming." And Beck is explicit that there's nothing non-Muslims can do to avoid locking Muslims up en masse.

The New York Times, in its profile about Beck, refers to his criticism of the animated film Happy Feet, but fails to mention that he uses his Headline News slot to issue threats that he himself compares to Nazi behavior. For the Times, CNN's decision to give Beck a TV show is a "success," because he "has increased the ratings in his 7 p.m. time period 60 percent among all viewers, and 84 percent among viewers aged 25 to 54."

The Times article quoted CNN executive Kenneth Jautz as saying that the network did not take Beck's politics into account when it hired him. "We did not set out to have anyone from any particular view fronting these shows," he said. In fact, CNN hired Beck knowing that the host's repertoire included hateful attacks--the Hurricane Katrina refugees seen on TV and the father of a terrorism victim were both "scumbags" (Mediamatters.org, 5/17/04, 9/9/05)--as well as a disturbing preoccupation with violence: Beck has told his listeners that he was praying for a gruesome death for Democratic presidential candidate Dennis Kucinich (3/16/03), and that he was fantasizing about strangling filmmaker Michael Moore to death (5/17/05). As FAIR predicted (FAIR Action Alert, 1/18/06), Beck has not changed his repellent tune simply because he's been hired by a major media outlet.

Contrary to Beck's suggestion, there are things that the people of the U.S. can do to avoid repeating the "grotesque" history of Japanese-American internment. One of these things is to take people seriously when they start threatening people with concentration camps—rather than looking the other way because of their ratings "success."

ACTION: Please contact CNN/U.S. president Jonathan Klein and urge him to condemn Glenn Beck's chilling threats against Muslims.

CNN/U.S. President
Jonathan Klein
Phone: 404-827-1500
Web: http://www.cnn.com/feedback/forms/form1.html?39

http://www.fair.org/index.php?page=3014
tog glenna niko normalan ne uzima za ozbiljno. On je svakako kreten i to teski. Mnogi republikanci koje znam glena smatraju govnarom i kretenom, a vole busha ko mater.

ko ga jebe, nek prica...sloboda govora je zasnovana na vjerovanju da je govor kakak god bio bezopasan, puno je opasnije zabranjivati isti jer ljudi se pale na ono sto je zabranjeno.

Spring no sikiriki, Sherlock - covjek bez misljenja, u prosjecnoj pisaniji doticnog stoji, prema posljednjim procjenama Nezavisnog Azerbejdzanskog Instituta za glupost, nazadne tehnologije i marksizam, oko 18 mg IQ-a i 36 kg nicega.
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

moj svemirko, strahovit post. :lol: tetka sefika je to lijepo naucila, njojzi hvala. :thumbup: :D haj jos jedan s vise tipkanja, za raju iz kentakija :D
danas

Post by danas »

Svemirski_Jebach wrote: Spring no sikiriki, Sherlock - covjek bez misljenja, u prosjecnoj pisaniji doticnog stoji, prema posljednjim procjenama Nezavisnog Azerbejdzanskog Instituta za glupost, nazadne tehnologije i marksizam, oko 18 mg IQ-a i 36 kg nicega.
bogami shera -- nadje te cojek :oops: :D :D :P premasio si mene mizantropa :D :lol:
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

danas wrote:
Svemirski_Jebach wrote: Spring no sikiriki, Sherlock - covjek bez misljenja, u prosjecnoj pisaniji doticnog stoji, prema posljednjim procjenama Nezavisnog Azerbejdzanskog Instituta za glupost, nazadne tehnologije i marksizam, oko 18 mg IQ-a i 36 kg nicega.
bogami shera -- nadje te cojek :oops: :D :D :P premasio si mene mizantropa :D :lol:
dobar je nas nikola, samo mu jagoda izgleda fali :D
Last edited by SherlockHolmes on 11/12/2006 17:43, edited 1 time in total.
Svemirski_Jebach

Beatrix wrote:nista samo vi :D ja jos malo reko provokacija bez smisla i znacenja da ubacim:D:D:D:D u cast znacaja ovog pitanja :D:D
Madmoiselle, vidim prepoznali ste se. :-) Kakvo neugodno zadovoljstvo, skoro kao razgovor na ovoj temi.
freak_with_a_laptop

Svemirski_Jebach wrote: Kod nekih drugih, strah od vlastite inferiornosti i kompleksa nize vrijednosti tjera da se boljeg i jaceg nekako gura dole.
Svemir, nisam ja tebi toliko zamjerila, da si morao cak i javno da priznas. Haj' malo si me gurao, al' nema veze - guraju i drugi, pa nista :D
Svemirski_Jebach

svako ima svoju perspektivu...nekima je vrhunac zablja. :-)
Svemirski_Jebach

freak_with_a_laptop wrote:
Svemirski_Jebach wrote: Kod nekih drugih, strah od vlastite inferiornosti i kompleksa nize vrijednosti tjera da se boljeg i jaceg nekako gura dole.
Svemir, nisam ja tebi toliko zamjerila, da si morao cak i javno da priznas. Haj' malo si me gurao, al' nema veze - guraju i drugi, pa nista :D
zadivljujuci manevar kojim zaba i bez poljupca glumi princezu :-D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

dobar ti taj manevar, svemirko, ali moras li bas princezu glumit? :D
Svemirski_Jebach

volim internet jer je human, mnogima daje sansu da nesto i kazu. :-)
freak_with_a_laptop

Svemirski_Jebach wrote:
nisi ti to skonto bolan, nije princeza zaba, nego princ, i princeza ga mora poljubiti da bi se zaba pretvorila u princa - haj da te jednom cmoknem :lol: :lol: :lol:
DONY

Post by DONY »

Moderatoru ,stvarno ne radis nista...osim svadjanja na drugim temama...ova tema je davno postala ono sto ovaj forum polako pravi jednom velikom MAHALOM.
mogo mi me i banirati za ovo... :-)
Svemirski_Jebach

Beatrix wrote:princeze su uvijek princeze, samo su princevi ponekad... zabe :D:D:D:D

toliko o bajkama :D

a sto bas mi je dobra ova niska perspektiva :D super :D nije za mene visina na kojoj lete jaki sokoli i sagledaju the big picture :D

odose sad djevojke u svoj mali, niski svijet, pa da ostave pticije perspektive... dedalu i ikaru :D
oni su makar pokusali...i pad je let. 8-)

nego, sherlock sto nam ono nema lejle? Da ne smislja odgovor ne daj boze...onda je necemo do proljeca vidjet.
Svemirski_Jebach

DONY wrote:Moderatoru ,stvarno ne radis nista...osim svadjanja na drugim temama...ova tema je davno postala ono sto ovaj forum polako pravi jednom velikom MAHALOM.
sta te briga, samo promijenis nick, k'o i drugi :D :D
Svemirski_Jebach

Svemirski_Jebach wrote:
freak_with_a_laptop wrote: Svemir, nisam ja tebi toliko zamjerila, da si morao cak i javno da priznas. Haj' malo si me gurao, al' nema veze - guraju i drugi, pa nista :D
nisi ti to skonto bolan, nije princeza zaba, nego princ, i princeza ga mora poljubiti da bi se zaba pretvorila u princa - haj da te jednom cmoknem :lol: :lol: :lol:
nemoj 'ljeba ti, okrastacu se...
DONY

Post by DONY »

Svemirski_Jebach wrote:
DONY wrote:Moderatoru ,stvarno ne radis nista...osim svadjanja na drugim temama...ova tema je davno postala ono sto ovaj forum polako pravi jednom velikom MAHALOM.
posto sam vec na putu da napustim "ovu" ljepotu,samo bi mi pomog'o da se ranije oslobodim ove "zaraze'.. :lol:
Svemirski_Jebach

DONY wrote:
Svemirski_Jebach wrote:
posto sam vec na putu da napustim "ovu" ljepotu,samo bi mi pomog'o da se ranije oslobodim ove "zaraze'.. :lol:
i meni bi jedan ban koristio...da se odmorim :D :D

al ne mogu, ovi me fakat zabavljaju...ono k'o s djecom u obdanistu, pa ti smijesno kako oni to nesto smisljaju, kao neke pricice i pojmove, bas da se iznenadis :D :D
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Svemirski_Jebach wrote: i meni bi jedan ban koristio...da se odmorim :D :D
haj da se u necem i slozimo na ovoj temi :D
Svemirski_Jebach

ne d'o mi Bog da sam te ja gurao :roll: pa ne bi te se rijesio godinama...al makar bi bila mirnija, sto jest jest :-D

samo ne znam sta onda ovi drugi rade? :D

sherlock, guras li ti sta jarane? 8-)
Post Reply