Nema je još ili više? Ako je nema još - blago onoj koja će to da postane...Officer Crabtree wrote:najbolja vrsta punice... žena koje nemaA tvoja punica mora da je zaista divna...
Prvi i poslednji?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
quelle1983
#51 Re: Prvi i poslednji?
-
Officer Crabtree
#52 Re: Prvi i poslednji?
jeba' te skype muškisto zivimo 600 km jedni od drugih...
nema je još, a i kad bude, imam ja moći... samo im kupiš jabuka i dobar si zetNema je još ili više? Ako je nema još - blago onoj koja će to da postane...
-
quelle1983
#53 Re: Prvi i poslednji?
Vidiš da ti znaš da je to itekako moguće, a znaš očito i kako...Officer Crabtree wrote:nema je još, a i kad bude, imam ja moći... samo im kupiš jabuka i dobar si zetNema je još ili više? Ako je nema još - blago onoj koja će to da postane...
- Aquatic B
#54 Re: Prvi i poslednji?
Uživaj koliko god to trajalo, bilo to narednih par dana, sedmica, mjeseci ili pak godina. Sve dok ti je lijepo, uživaj.
Premlada si (nemoj ovo shvatiti bukvalno), da bi se opterećivala šta će biti za narednih par godina. Osvrni se na današnji dan, otiđi do njega, poljubi ga, pokaži mu da ti je stalo. Sve dok je tako, ne brini se
Postoje par ljudi koji su bili prvi i jedini istima, jednostavno se desi. I sve dok je čovjek sretan, onda je u redu.
Ako pitaš mene, mišljenja sam da kod većine dođe do zasićenja. Ipak ne razmišljamo isto s 15,17, 25+ godina
Uživaj
Premlada si (nemoj ovo shvatiti bukvalno), da bi se opterećivala šta će biti za narednih par godina. Osvrni se na današnji dan, otiđi do njega, poljubi ga, pokaži mu da ti je stalo. Sve dok je tako, ne brini se
Postoje par ljudi koji su bili prvi i jedini istima, jednostavno se desi. I sve dok je čovjek sretan, onda je u redu.
Ako pitaš mene, mišljenja sam da kod većine dođe do zasićenja. Ipak ne razmišljamo isto s 15,17, 25+ godina
Uživaj
- chuchumbamayumbe
#55 Re: Prvi i poslednji?
Ja sam jedan od tih.ladyblue18 wrote:Ja znam 2,3 para koja su na kraju zavrsila sa svojom prvom ljubavi, ali tek nakon 10,15 godina, znaci nisu bili zajedno sve vrijeme, vec eto...sudbina se poklopila.
Danas...tesko, rekla bih. Moguce je nesto kao sto gore napisah, ali biti s jednom osobom cijeli zivot, zvuci previse bajkovito. Iako vjerovatno postoji ponegdje.
Vjencao se sa mojom simpatijom iz osnovne skole, zajedno smo isli 8 godina u isti razred i uvijek mi se svidjala samo ona (koliko god to svucalo sasavo iz perspektive i razmisljanja osnovca)...ali nikada nismo "furali"...znate da curice uvijek prije sazrijevaju, hvataju se starijih, a mi mladji smo vazda mogli samo da mastamo.
Elem, ostali smo dobri drugovi, rat nas je razbacao po raznim stranama, ja stupim sa njom u kontakt (ne pitajte kako, uglavnom, uspio sam), tu smo se dopisivali citav rat i poslije...bili super "pen prijatelji"...jadala se ona meni, jadao se ja njoj...i od pisma do pisma mi je postajalo jasnije da je ona zena za mene, ona prava (mada sam to znao i u osnovnoj
Uglavnom, nakon sto su se Saturn i Pluton konacno poklopili, i nasi putevi su se konacno ukrstili i sve moje zelje su se ispunile (a i njene).
Sto kaze moja punica, "vas dvoje da ste se baterijom trazili ne bi se nasli".
I mogao bih ovako 300 godina da mi uz nju ne bude dosadno i da nikada ne pozelim bilo sta drugo u zivotu.
Eto.
- viciousD
#56 Re: Prvi i poslednji?
To je prelijepochuchumbamayumbe wrote:Ja sam jedan od tih.ladyblue18 wrote:Ja znam 2,3 para koja su na kraju zavrsila sa svojom prvom ljubavi, ali tek nakon 10,15 godina, znaci nisu bili zajedno sve vrijeme, vec eto...sudbina se poklopila.
Danas...tesko, rekla bih. Moguce je nesto kao sto gore napisah, ali biti s jednom osobom cijeli zivot, zvuci previse bajkovito. Iako vjerovatno postoji ponegdje.
Vjencao se sa mojom simpatijom iz osnovne skole, zajedno smo isli 8 godina u isti razred i uvijek mi se svidjala samo ona (koliko god to svucalo sasavo iz perspektive i razmisljanja osnovca)...ali nikada nismo "furali"...znate da curice uvijek prije sazrijevaju, hvataju se starijih, a mi mladji smo vazda mogli samo da mastamo.
Elem, ostali smo dobri drugovi, rat nas je razbacao po raznim stranama, ja stupim sa njom u kontakt (ne pitajte kako, uglavnom, uspio sam), tu smo se dopisivali citav rat i poslije...bili super "pen prijatelji"...jadala se ona meni, jadao se ja njoj...i od pisma do pisma mi je postajalo jasnije da je ona zena za mene, ona prava (mada sam to znao i u osnovnoj).
Uglavnom, nakon sto su se Saturn i Pluton konacno poklopili, i nasi putevi su se konacno ukrstili i sve moje zelje su se ispunile (a i njene).
I mogao bih ovako 300 godina da mi uz nju ne bude dosadno i da nikada ne pozelim bilo sta drugo u zivotu.
Eto.
- chuchumbamayumbe
#57 Re: Prvi i poslednji?
Hvala.
I imamo sva nasa pisma, sada su u jednoj velikoj kutiji, od pocetka rata pa do zadnjeg pisma.
A kada nas vide raja iz razreda (imamo grupu na FB pa dogovorimo okupljanja) svi nam kazu, ma ja, znali smo mi da cete vi kad-tad biti zajedno.
Ali ja mislim da je nas slucaj jedan od 10.000 koji je takav, da se znamo od 7 godina.
Ja kada bih mogao da biram od svih zena na svijetu, opet bih nju izabrao.
I imamo sva nasa pisma, sada su u jednoj velikoj kutiji, od pocetka rata pa do zadnjeg pisma.
A kada nas vide raja iz razreda (imamo grupu na FB pa dogovorimo okupljanja) svi nam kazu, ma ja, znali smo mi da cete vi kad-tad biti zajedno.
Ali ja mislim da je nas slucaj jedan od 10.000 koji je takav, da se znamo od 7 godina.
-
Officer Crabtree
#58 Re: Prvi i poslednji?
izuzetno poštovanje
(samo dosadan si više sa tom punicom, sve moje ALERT svjećice su se popalile...)
(samo dosadan si više sa tom punicom, sve moje ALERT svjećice su se popalile...)
- chuchumbamayumbe
#59 Re: Prvi i poslednji?
Ne bih mijenjao pundaru za brdo karamela!Officer Crabtree wrote:izuzetno poštovanje![]()
- Aurora Borealis
#60 Re: Prvi i poslednji?
.
Last edited by Aurora Borealis on 25/11/2010 11:44, edited 1 time in total.
-
Officer Crabtree
#61 Re: Prvi i poslednji?
zadovoljstvo mi je nasmijati te tu i tamooplakah na ovo ludi stvore
- SsTtEeLlAa
#62 Re: Prvi i poslednji?
Bas kako rece ovo je jedan od 10000 slucajeva ..... divnochuchumbamayumbe wrote: Ja kada bih mogao da biram od svih zena na svijetu, opet bih nju izabrao.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#63 Re: Prvi i poslednji?
@Chu-
Bar kad se radi o ovoj temi. 
Takodjer.Aurora Borealis wrote:
U zivotu je sve moguce. Samo ne u mom slucaju.![]()
-
Officer Crabtree
#64 Re: Prvi i poslednji?
eee moje dame, za ovu temu je bitno samo jedno:
što niste davale kad je trebalo?
što niste davale kad je trebalo?
-
februar
#65 Re: Prvi i poslednji?
Predivnoo...samo sretnici dozive takvu ljubavchuchumbamayumbe wrote:Hvala.
A kada nas vide raja iz razreda (imamo grupu na FB pa dogovorimo okupljanja) svi nam kazu, ma ja, znali smo mi da cete vi kad-tad biti zajedno.![]()
![]()
-
callmethebreeeze
#66 Re: Prvi i poslednji?
to on tako pise samo zato sto zna da mu zena cita forum.besana wrote:(smajli koji pada u nesvjest)chuchumbamayumbe wrote:Hvala.
A kada nas vide raja iz razreda (imamo grupu na FB pa dogovorimo okupljanja) svi nam kazu, ma ja, znali smo mi da cete vi kad-tad biti zajedno.![]()
![]()
Ja kada bih mogao da biram od svih zena na svijetu, opet bih nju izabrao.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salim se, divna prica.
- HAVANA
#67 Re: Prvi i poslednji?
chuchumbamayumbe wrote:Ja sam jedan od tih.ladyblue18 wrote:Ja znam 2,3 para koja su na kraju zavrsila sa svojom prvom ljubavi, ali tek nakon 10,15 godina, znaci nisu bili zajedno sve vrijeme, vec eto...sudbina se poklopila.
Elem, ostali smo dobri drugovi, rat nas je razbacao po raznim stranama, ja stupim sa njom u kontakt (ne pitajte kako, uglavnom, uspio sam), tu smo se dopisivali citav rat i poslije...bili super "pen prijatelji"...jadala se ona meni, jadao se ja njoj...i od pisma do pisma mi je postajalo jasnije da je ona zena za mene, ona prava (mada sam to znao i u osnovnoj).
Eto.
Sjooo kad pčelica ovo pročita...hoće te dočekat
-
zelenashica
#68 Re: Prvi i poslednji?
chuchumbamayumbe wrote: Ja kada bih mogao da biram od svih zena na svijetu, opet bih nju izabrao.
-
Officer Crabtree
#69 Re: Prvi i poslednji?
jest ih lahko nalapit' 
- chuchumbamayumbe
#70 Re: Prvi i poslednji?
Ja mislim da bi se Pcelica vec javila da je ovo procitala, a nista mi ne govori offline. Znam da ne zna gdje joj je glava a gdje joj je gu*ica ovih dana, a slabo je ona na i forumu.
Znaci, nikakvo licemjerje sa moje strane, nego samo samo sretan sa svojom ljubavi i volio bih da su svi sretni kao ona i ja (bar sto se tice ljubavi
).
Uostalom, valjda ce SAX raditi i kada odemo u peMziju, za jedno 30 godina, pa da podignemo temu iz gliba, onda cemo vidjeti jel sve kako je bilo i prvog dana, ili smo ko pas i macka, kako se to pocesto desi supruznicima nakon dugogodisnjeg braka.
Kada vidim kakvi partneri se vjencavaju, u kakvim odnosima zive i sta njihova djeca gledaju, u kakvim odnosima odrastaju, i 1000 jos nekih stvari, stvarno se osjecam "blagoslovljeno" i zadovoljnim u zivotu.
Jeste da se od ljubavi ne zivi, niti ljubav moze platiti racune, obdaniste, registraciju i milion drugih stvari, ali kada znas da imas nekoga ko bi dao svoj zivot za tebe (i obrnuto), onda se moze reci da je u dvoje, uz ljubav, puno lakse kroz zivotu.
Znaci, nikakvo licemjerje sa moje strane, nego samo samo sretan sa svojom ljubavi i volio bih da su svi sretni kao ona i ja (bar sto se tice ljubavi
Uostalom, valjda ce SAX raditi i kada odemo u peMziju, za jedno 30 godina, pa da podignemo temu iz gliba, onda cemo vidjeti jel sve kako je bilo i prvog dana, ili smo ko pas i macka, kako se to pocesto desi supruznicima nakon dugogodisnjeg braka.
Kada vidim kakvi partneri se vjencavaju, u kakvim odnosima zive i sta njihova djeca gledaju, u kakvim odnosima odrastaju, i 1000 jos nekih stvari, stvarno se osjecam "blagoslovljeno" i zadovoljnim u zivotu.
Jeste da se od ljubavi ne zivi, niti ljubav moze platiti racune, obdaniste, registraciju i milion drugih stvari, ali kada znas da imas nekoga ko bi dao svoj zivot za tebe (i obrnuto), onda se moze reci da je u dvoje, uz ljubav, puno lakse kroz zivotu.
- chuchumbamayumbe
#71 Re: Prvi i poslednji?
HAVANA wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ja sam jedan od tih.ladyblue18 wrote:Ja znam 2,3 para koja su na kraju zavrsila sa svojom prvom ljubavi, ali tek nakon 10,15 godina, znaci nisu bili zajedno sve vrijeme, vec eto...sudbina se poklopila.
Eto.
![]()
![]()
Sjooo kad pčelica ovo pročita...hoće te dočekat
Dolazi babo sa baustela.
- statix
#72 Re: Prvi i poslednji?
@chuchu sta ima u Rumuniji? 
- kmirsad
#73 Re: Prvi i poslednji?
Čuću, de ba i za mene napiši šta tako lijepo, meni to nešto ne ide... pa kad ujutro dođem kuči... iz kafane... ostavim onoj svojoj kobri... na frižider ispod onog magneta...daj joj suze radosnice krenu...

- HAVANA
#74 Re: Prvi i poslednji?
kmirsad wrote:Čuću, de ba i za mene napiši šta tako lijepo, meni to nešto ne ide... pa kad ujutro dođem kuči... iz kafane... ostavim onoj svojoj kobri... na frižider ispod onog magneta...daj joj suze radosnice krenu...![]()
![]()
- kurty
#75 Re: Prvi i poslednji?
fali ti izmedju boldiranog "tople"HAVANA wrote:kmirsad wrote:Čuću, de ba i za mene napiši šta tako lijepo, meni to nešto ne ide... pa kad ujutro dođem kuči... iz kafane... ostavim onoj svojoj kobri... na frižider ispod onog magneta...daj joj suze radosnice krenu...![]()
![]()
Probudi se kmirso...a na stolu,rasol,analgin,teleća čorba a pod stolom lavor vode...
![]()